Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

19.9. (Ne, 19. 9. 2021 - 16:09)

To vis,ze vyslou ty svoje goryly.

Cynik - realista (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

"Předseda lidovců Marian Jurečka ustoupil od požadavku, aby koaliční partneři KDU-ČSL - ODS a TOP 09 - nedovolili v případné budoucí vládě schválení manželství pro stejnopohlavní páry. ----- V pátečním předvolebním rozhovoru s Deníkem N Jurečka uvedl, že si neumí představit, že by KDU-ČSL byla ve vládě a vládní koaliční většina něco takového schválila.

Dodal, že na tom může ztroskotat i vytvoření vlády. Dnes na twitteru vzal svá slova zpět. -----

„Rozhodně nebudeme bourat šanci na změnu v naší zemi. Česká republika ji potřebuje, stejně jako potřebuje vládu, která se dokáže shodnout na těch největších problémech země a řešit je,” uvedl." (https://www.novinky.cz/domaci/clanek/jurecka-uz-netrva-na-pozadavku-aby-bylo-spolu-pro-zakaz-manzelstvi-gayu-a-leseb-40372479#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=dtlAzGun1r7-202109191333&dop_id=40372479&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz, včera 18:13) ---------- Může snad někoho překvapit tradiční lidovecké převlékání kabátů? Místo výmluv a keců mohl říci na rovinu, že se po čtyřletém půstu hodlají za každou cenu nacpat ke žlabům a korytům, bez ohledu na tradice, bez ohledu na předchozí lidovecké postoje... Prostě a jasně - kdyby ve volbách zvítězila strana s jediným bodem programu - zbourat všechny katolické kostely, budou se lidovci cpát i do takové vlády...

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

Byli volby, byly volby, zas budou, za bude vše stejné a stejně v p.deli, volby nic nezmění.

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

V noci na 13. červen 2013 provedl ÚOOZ vedený Robertem Šlachtou nejznámější razii ve své historii. Detektivové pod dozorem žalobců z Vrchního státního zastupitelství v Olomouci zasahovali na úřadu vlády a dalších třech desítkách míst po celé zemi. Zatkli mimo jiné šéfku Úřadu vlády Janu Nagyovou nebo ředitele armádní tajné služby Milana Kovandu.
Hnjtí ANO
Datum založení 11. května 2012 v Praze ! Volební termín 25. a 26. října 2013!ZAJÍMAVÉ, jak Babiš věděl, že ODS je tak prolezlá, že má šanci na skandál a uspět, patrně prostě měl své zdroje od policie,nebo někoho , že se nosí dárky skrz Nagyovou Nečasovi a probíhá tahle nebetyčná pravicová korupce a že až to padne, tak strana opozice sebere příští volby.

sdfg (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

A tak a znovu posté musím volit ČSSD!

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

SPOLU je Satanaský žvást nenasytné pravice s kmotrem fialou v čele, to je nechutný belzebub pravice, bezozhledný a zmrtvující společnost jako kadidlo Belfogerovo...

sdfg (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

ODS toto zavedla, závist a majetkové rozdíly, duševní marasmus a neúcta lidí k sobe navzájem. Další důvod volit ČSSD!

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

Už i bezdomovci se závidí jeho místo a jeho složené krabice pod sebe na spaní...

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

Tak to mne dostalo. Nová životní partnerka Daniela Křetínského je dcera zesnulého podnikatele a miliardáře Kellnerová...Asi aby neudělali radost nějakému chudákovi...

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

V mém domě jdou po mně, nějaké důvěrnice a hajzlbáby.Kuá. Cvacha na ně a kolenoskopii babám.

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

ANO v podstatě přebralo programa a voliče ČSSD, ale není to ČSSD, tak na to pozor.

Cynik - realista (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

Souhlas, alespoň někdy se můžeme shodnout, tvrdím přesně totéž. Proč sebou ovšem neschopné socanské náčelnictvo nechalo sebou takto orat a vláčet, to je naprostou záhadou, museli přece léta vědět, o co jde... Je to škoda, proti některým sociálně-demokratickým myšlenkám nemám námitek, a protože lze s vysokou pravděpodobností očekávat, že anošéfovo hnutí ve volbách zvítězí, a s pravděpodobností, sice poněkud menší, lze také očekávat, že bude podpořeno modroptactvem, je pravděpodobá též změna kurzu anošéfova hnutí. I když případná podpora anonistů modroptactvem, či dokonce regulérní koalice, na první pohled vypadá nereálně a v rozporu s prohlášeními náčelníků slepence SPOLU, členská základna modroptactva to patrně vidí poněkud jinak, a hlasů, akceptujících takové řešení, se z řad modroptactva ozývá stále více. Nepochybně by svůj veletoč modroptáci dokázali okecat, třeba tím, že brání podpoře vlády ANO Okamurovou SPD...

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

A líbí se i jak zásluhové profese jako hasiči, policisti, učitelé a důchodci dostali přidáno a mají důstojný plat a život. A ne jen pojišťováci, šmejdi, podobní agenti, hokynáři co šmelí s bio-produky a pančují je různě a opatřují bio-kvalitou a předražují bohatým rentiérům ve městech.

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

Sobotka nebyl špatnej, nic na něj neměli a nedal se uchopit a nějak mu nadávat, tak jak se dá Zeman nebo i Hamáček.Škoda, že se vzdal ČSSD, mohl to dotáhnout dál, škoda, že nepokračoval a nekandidoval třeba na prezidenta. Holt ČSSD je progresivní strana a na místo Hamáčka už se dere mládí.Jako mladej Stropnický třeba...

aladin (Ne, 19. 9. 2021 - 18:09)

Jestlipak se tam také dere někdo, kdo není Žid ???

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 19:09)

A Sakra, jak to myslíš holomku?Jako, že Pirát a jeho kolega z starostů je žid a musí být proto zvolen?

Cynik - realista (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

I když mi byl vrcholně nesympatický, jako předseda ČSSD se mi nejlépe jevil Jiří Proubek - působil dojmem autority, dojmem "chlapa s gulama", přes papalášské manýry... Stropnický? Nevýrazný, ten nedokáže strhnout voliče. Hamáček ČSSD po vcelku nevýrazném Sobotkovi (s mezistupněm jménem Chovanec) dorazil, třeba jen tím, kolikrát přednášel, že koalici s ANO opustí... a vždy přilezl zpět ke křížku.

Návštěvník (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

Hamáček to neměl lehké, musel hodně vydržet, být Skaut automaticky neznamená, že je splachovací, ale musel se to naučit. Být ve firmě s Babišem, ale politici mají kachní žaludky ,roní krokodýlí slzy, ono to nejsou čajíčci. Zeman je také pěkný tvrďák, ono politika a podnikání není tak rozdílné. To , že preference ANO vlastně souvisí s tím, že to odčerpalo hlasy z ČSSD je logické, prostě přebrali voliče a nasadili masivní marketingové nástroje, přesně toto totiž měla udělat ČSSD než vznikl Babiš.Jenže Babiš tu je díky krachu pravice, kvůli tomu, že se kradlo, že Nečasová atd. miliardáři ruku v ruce, dárečky, korupce na nejvyšší úrovni, dárečky, klientelismus. Zajímavé že ODSákům toto nevadí, když je to u nich.Kdyby to bylo u konkurence tak běda, to by byl důkaz pomalu státního převratu, nebo vlivu Ruska a podobně.Babiš je svým způsobem génius, jak se zjevil a přišel se stranou maskovanou za hnutí, velmi chytré, rychlé, obratné, patrně o korupci a Nečasově aféře věděl ještě dříve, než Šlachta provdl razii a zátah na Nečasovou, to již přeci Babiš měl rozjetou stranu a nastoupil do voleb jako obrovská síla.

Cynik - realista (Ne, 19. 9. 2021 - 15:09)

To opravdu neměl, otázkou však je, zda by odchod z koalice mnozí voliči ČSSD spíše neocenili... Soudím, že ČSSD by se v takovém případě nemusela tolik obávat o výsledek v blížících se volbách, trend je neúprosný a setrvání ČSSD v Poslanecké sněmovně i po příštích volbách je krajně nejisté... Silně pochybuji, že v několika týdnech, zbývajících do voleb, dokáže ČSSD zvrátit trend a získat množství (staro)nových voličů, ti, kteří ji opustili, se nejspíš již nevrátí, a noví voliči zjevně nikterak nepřibývají.

aladin (Ne, 19. 9. 2021 - 19:09)

Hamáček dělá všechno možné, aby se zviditelnil a tak se nemůžete divit, že občas šlápne vedle a pak se v tom i vymáchá !!! Co by jeden neudělal pro post v politice !!! Chybí u nás zákon na lži politiků !!! Pokud neplní to, co slíbili před volbami, zavřít až zčernají pro klamání veřejnosti !!! Ale oni by si vymysleli objektivní příčiny, treba, že oni chtěli, ale ostatní strany jim to překazili a takhle by se vzájemně tahaly z bryndy !!! Jsou přece všichni z jednoho pelechu !!!

Reklama

Přidat komentář