Reklama

Močení jako erotická aktivita

Návštěvník (Pá, 17. 9. 2021 - 08:09)

Trochu jsme ssi zoestřili sex.Se ženou jsme si vlezli do vany a domluvili si pis.Začala mi chcát na žaluda a na pytel.Už jsem nemohl vydržet a než si roztáhla píču,tak jsem na ni začal chcát já.Pak šla na všechny čtyři a já ji ze zadu ošukal.

pavel. (Út, 8. 2. 2022 - 19:02)

My močení jako erotickou předehru provozujeme již dlouho. Močím přítelkyni na prsa, do pochvy a někdy i do zadečku a ona při lízání do pusy. Je to nádherné cítit horkost moči na těle i v těle.

pavel (Čt, 2. 9. 2021 - 08:09)

My močení jako erotickou předehru provozujeme již dlouho. Močím přítelkyni na prsa, do pochvy a někdy i do zadečku a ona při lízání do pusy. Je to nádherné cítit horkost moči na těle i v těle.

Alča (Čt, 2. 9. 2021 - 08:09)

Ten můj chlap je úplně nemožný. Když se na díze prdne, tak by dělal perverzárny celou noc a když je střízlivý, tak on nikdy, jen potmě a pod dekou na misionáře a to ještě jen tak jednou za týden. V náladě mě i lízal a když jsem přitom začala učurávat, zarazil se a rychle lízal a pil to a usmíval se na mě. Dá se takový chlap nějak ukecat, aby se choval při milování normálně? Opilý si totiž i nechá udělat výplach zadku hadicí od sprchy a podobně a neuvěřitelně ho to vzrušuje a pak se vždy milujeme hodiny. A mluvit se s ním o tom nedá, o tom mluvit nebude a když jsem na něj tlačila, tak utekl do garáže, že má ještě práci.

Pavkol (Čt, 2. 9. 2021 - 09:09)

tak zkus někdy při tom čůrání vytlačit i to druhé ze zadku a třeba ho to po tom ucítění charakteristického zápachu té druhé potřeby přejde

pavel (Pá, 24. 12. 2021 - 04:12)

My močení jako erotickou předehru provozujeme již dlouho. Močím přítelkyni na prsa, do pochvy a někdy i do zadečku a ona při lízání do pusy. Je to nádherné cítit horkost moči na těle i v těle.

Host (Čt, 2. 9. 2021 - 08:09)

Takhle může roztoužená manželka udělat z muže alkoholika. Když je střízlivý volem.

Karel (St, 1. 9. 2021 - 16:09)

No já spolu s nějakou ženou močit nemůžu. Když pozoruji ženu při močení, mám u toho vždy silnou erekci při které močit nejde.

Návštěvník (St, 1. 9. 2021 - 20:09)

Až budeš tak dlouho ženatý jako já, tak se alespoň na to vymočení, ovládneš.

Karel (St, 1. 9. 2021 - 13:09)

Tak já má také tu zkušenost, že s ženami, které se přede mnou vymočily jsem bezprostředně poté zažil sex. Některé ženy braly svoje močení jako exhibici. Třeba kamarádka, která si sedla s roztaženýma nohama na mísu, začala močit a při tom si přidržovala pysky rukou. To už jsem samozřejmě nemohl vydržet, vyndal jsem penis z kalhot a ona mi jej při tom močení vykouřila. Byl to jeden z mých nejhezčích sexuálních zážitků. A strašně mne vzrušovalo, že se ta kamarádka vůbec nestyděla.

Návštěvník (St, 1. 9. 2021 - 14:09)

Někdy jsme se sešli na záchodě, protože jsme oba potřebovali akutně močit. Manželka seděla na míse rozcapená a já jí močil mezi nohy. Bylo to velmi roztomilé a příjemné.

Návštěvník (Út, 21. 9. 2021 - 07:09)

Někdy to tak taky děláme.Chčiju ženě na oholenou píču.

Host (St, 1. 9. 2021 - 12:09)

V této souvislosti jsem dospěl k poznatku, že ženy, které se nestyděly se přede mnou vymočit se staly mými milenkami. Rovněž manželka přede mnou ráda často močí. Snad to má nějakou souvislost s animálním značkováním loviště.

bolek (St, 1. 9. 2021 - 12:09)

A přikusujete k tomu hovna, ne?

Martina (St, 1. 9. 2021 - 12:09)

Mému přítelovi se to moc líbí, když jdu před sexem čůrat. Vždy jde semnou, vyslékne mě do naha a posadí na WC. Uvolním se a nechám ze sebe stříkat proud moči a masíruji mu jeho tvrdý penis. Když čůrám dlouho, tak se někdy udělá předemnou, jinak hned, jak vypustím poslední kapky moči, jdeme do postele a tam se pořádně pomilujeme. Je to fakt moc vzrušující.

Návštěvník (Pá, 27. 8. 2021 - 17:08)

Chcanky patří do hajzlu!

Brigita (Pá, 27. 8. 2021 - 15:08)

Taky mám ráda piss ale umím ejakulovat když jsem hodně vyrajcovaná to se mi spustí samo. S přitelem to děláme často že se první pomilujeme uděláme si piss a pak na to vlítneme a já mám pak ještě spoustu mokrého orgasmu který je opravdu silný a je nutné převlíkat postel

Eduard Nud (Pá, 20. 8. 2021 - 10:08)

S touto aktivitou nemám bohužel zkušenosti, ono tak bylo málo a je to promlčené. Ale poslední dobou se mi někdy stane, že když močím, ztopoří se mi penis. A vymočit při tomto stavu je opravdu umění.

Karel (Pá, 20. 8. 2021 - 09:08)

Láďo, to nebyla moč. Ta holka normálně ejakulovala. Zažil jsem to u více holek. Dokonce mě vystříkly do pusy. Je to bez chuti. Také se mě stalo, že přede mnou holka čůrala. Bylo to venku. Čůrala hezky v dřepu. Já jsem ji potom důkladně vytřel pysky. Když se postavila, tak jsme se začali líbat a já ji osahával. Najednou to zasyčelo a já měl mokrou ruku. Ptám se jí, jestli ještě čůrá. A ona odpověděla, že ne, že je strašně vzrušená.

Láďa (Pá, 20. 8. 2021 - 09:08)

Mám novou přítelkyní a včera při sexu jsem zažil to co ještě nikdy . Př souloži ve stoje proti sobě jsem najednou cítil mezi námi u penisu teplo a po nohách mi něco teklo vytáhl jsem ho a ona krásným obloukem se počůrala bylo to fajn jenom na koberec v kuchyni to moc dobré nebylo . Říkala mi že když je hodně vzrušená tak ji tak dělá .

Reklama

Přidat komentář