Jistěže tajně. Nikdy se to nedoví. Dnes ráno tam měl jednu čerstvou skvrnu a z večera taky jednu. Pak ještě jeden flek, takový vlhčí, možná si to dělal pozděj. Vím že někdy onanuje i v noci nebo dost nad ránem.
Moc si to užívá. Jsem moc ráda, že ho má menšího. Mám moc ráda malé roztomilé pindíky. A roste mu opravdu velmi pomalu. Myslím že přes 13cm v erekci mít nebude.
Už jsi psala 10 cm, ale to nevadí. Kluci mají největší a nejtvrdší erekci těsně před výronem. To může dělat ten rozdíl. Jedno je jisté. I s takovým penisem může mít u holek úspěch. Ani já jsem ty roztomilé neodmítala. Orgasmus jsem měla déle a víc jsem si užila toho před ním. Kluk ale musel vydržet. Aby vydržel, dělala jsem to tak, že jsem mu ho nejdřív vyhonila, znova postavila a pak to byla paráda.
Špatně jste mě pochopili. Syn má 10 cm v erekci a předpokládám, že v dospělosti bude mít 13cm v erekci.
16. Září 2021 - 13:26
Katka (anonym)
Můj syn má ve 12 letech penis 23cm , byla jsem s ním i u doktorky , ptala jsem se i známých jestli jejich synové mají takové penisy ,neřekli nic ,zachránila mě moje známá co přijde do styku s nahými kluky ,řekla mi že tak velké penisy existují i u dětí ale spíš až ve 14letech .bojím se aby neměl moc velkého až mu bude třeba těch 14 let
Moje moudrá babička říkala nejez vajíčka, budeš mít ptáka moc velkýho a holky se tě budou bát. Když jsem byl dospálý měla radost, že mám průměráka holkám pro radost, což většinou bylo. Když jsem byl na viojně, máli jsme tam jednoho s velkým. Byl homosexuál. S dalšími podobnými byl "odstraněn" do separé a tam si užíval s kamarády.
Zdravím Kato .můj 13lety syn za mnou přišel že má problém s pindourem .no spíš s curakem.ze mu kouká celý žalud ven i když mu visí ze ještě před rokem měl úplně normální předkožku ,tet když se mu postaví má úplně stáhnutou asi 2 možná 3cm od kořene.kdyz mi ho ukázal vůbec jsem se nedivil má totiž žalud možná 8cm tlustý a penis dlouhý jako tvůj syn ,má také tvůj syn úplně holého
Ano můj má stejný problém není obřezaný ale má kůžičku i v klidovém stavu úplně stáhnutou hodně za žalud,jsem ráda že konečně někdo píše i to o čem je tato diskuze, nejvíc mi vadí že na něj všichni koukají že je drobet obdařen
Ahoj už jsem několikrát psala že můj syn má 27cm jestli tě to potěší,dokonce s ním i sukam Žaluda má také úplně holého ale jen když se mu postaví
18. Září 2021 - 1:55
Janča (anonym)
Ahoj ,je dokázáno že když má chlapec opravdu velký penis vím to z vlastní zkušenosti , kůžička je krátká a nedokáže pokrýt celý penis ,moji synove mají také velký macky 33cm a 29cm už jim je 16a 19 let mladší se pořád stydí že má tak velkého až
Většího blba jsem neviděl,ty neznáš asi milimetry a centimetry,viď.
18. Září 2021 - 6:58
Návštěvník (anonym)
Že ty blby baví si vymejšlet.
18. Září 2021 - 7:01
Káťa (anonym)
Syn bude mít 13, už se teda dosti skrývá, ale v koupelně, nebo někdy při načapání mu ho zahlédnu. Napnutýho ho má dost nad 10, možná kolem 13cm. I ve vaně, když ho zahlídnu, a to bez erekce, tak už má pěknýho šulina.
18. Září 2021 - 7:13
Eva (anonym)
Děkuji Káťo, že nepřeháníš jako některé chovatelky "koňů"
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář