Reklama

Velikost synova penisu

Autor diskuse
Tad

Ahoj, nedávno jsem šel se synem (18 let) na bazén a při převlékání se mě jen tak zeptal na velikost penisu. Mám ho asi 19 cm, což jsem vždy považoval za velký penis. On mi však řekl, že ho má 21 cm, to jsem mu taky věřil, protože když jsem ho zahlédl, tak ho měl v klidu fakt trošku většího. Problém je, že se tím teď strašně chlubí na veřejnosti, s moji ženou si z toho dělají srandu a i před kamarádama mi říká, že mám oproti němu malého. Je mi to opravdu nepříjemné, že to takhle zmiňuje, ale podle něho je to vtipné a sranda. Mají vaši synové taky větší péra než vy?

Návštěvník (Ne, 12. 9. 2021 - 21:09)

Já jsem musel nosit dlouhé bundy i v létě. Dnes už na to kašlu a lidi si zvykli. Občas mladší vytřeští oči, ale starší už se chovají tolerantně. Podívají se a jdou si po svých.

Adriana (Ne, 12. 9. 2021 - 21:09)

Jak to řešila máma?

Návštěvník (Ne, 12. 9. 2021 - 21:09)

Máma mi připoutávala bandáží ptáka ke stehnu a nosil jsem volné kalhoty. Do dlouhých bund mne nutila manželka, ale poutání ke stehnu bylo taky. Mám totiž časté a neočekávané erekce. Teď používám těsné slipy, Nosím penis na pravou stranu a když se postaví, tak žalud přečnívá do boku. Je to vidět, ale pro mne je to nejméně obtížné řešení. Jak říkám většina si zvykla.

Adriana (Ne, 12. 9. 2021 - 22:09)

No syn na tom je podobně. Erekce tolik ale nedostává. Dost často teda masturbuje tak nevím jestli to třeba nepomáhá.

Návštěvník (Ne, 12. 9. 2021 - 22:09)

Masturbace pomáhá relativně. Na pět minut změkne a pak opět ztopoří. Při tuplované výronu to bývalo lepší, ale třeba jen na půl hodiny. Tělo si dělá co chce a my mu neporučíme. Čím víc mi to manželka vyčítá, tím je to horší. Ten blbec se postaví kdy se mu zachce. Vůbec ho neovládám a manželka nechce šukat ani ob den, že prý je ze mne vyčerpaná. Tvůj syn je vlastně na tom lépe, když nemá moc časté erekce.

Adriana (Ne, 12. 9. 2021 - 22:09)

To ano. To co popisuješ zní jako opravdová přítěž.

Návštěvník (Ne, 12. 9. 2021 - 22:09)

Přítěží jsou hlavně lidi kolem. Nejdříve matka, pak manželka a tchýně. Děti a lidé kteří mne znají už si toho nevšímají. Manželka si myslí, že po mě vyjede každá, kterou potkám. Kolikrát si ani nevšimnou, nebo se kouknou a jdou si po svých. S mladýma holkama to škubne, ale už jsem pro ně moc starý. velký penis není asi to hlavní. Byl jsem s tím i udoktorky. Vysmála se mi. Co by prý v mém věku za to jiní dali. Buďte rád. Je to příznak dobrého zdraví. Vaše manželka má velké štěstí. Ani já ho nemám.

Adriana (Po, 13. 9. 2021 - 02:09)

Je pro mě těžké odolat. Když to největší vzrušení jaké jsem kdy měla přináší synův obří penis. Maminky máte to taky nějaká tak?

Beluna (Po, 13. 9. 2021 - 04:09)

Syn nemá žádný obří penis. Na svý leta ho má úplně normální, asi 13 či 14 cm. Vzrušuje mě jeho onanie. Jsem se synem sama a když máte denně na dosah spousty semene, tak to je něco. Syna tajně sleduju a vím o jeho intimnostech prakticky všechno. Čekám, až si ho dnes ráno zase začne mastit a vymastí si jej.

Marta (Po, 13. 9. 2021 - 05:09)

Tvůj syn ti dělá radost, protože je po všech stránkách normální. Když máš o jeho intimnostech takový přehled, napiš něco víc, třebas jakým způsobem masturbuje, kolikrát za den, jak dlouho to musí dělat než má ejakulaci, stříká, nebo jen teče, kde nacházíš jeho semeno, používáš sperma a jak? Vzruší tě tak, že musíš taky mastit pekáč? Děkujeme za odpovědi.

Beluna (Po, 13. 9. 2021 - 09:09)

Je jako všichni puberťáci. Sestra má dva, 14 a 16, leccos si řekneme, takže v ničem se neliší. Onanuje ze třikrát denně, o víkendech a když má čas tak se dráždí dosti dlouho do výronu. Přestává, hraje si s ním. Jinak je hotov do 5ti minut. Střídá dva způsoby. Palcem a ukazovákem si tře žalud, jakoby si stahoval kůžičku, ale jen na tom vršku. Jindy zase položí ukazovák na vršek ocasu a třením za chvilku dosáhne ejakulace. V tomto případě nestříká, brání tomu prst a částečně kůžička. Naučil se utírat do náhradního prádla, do triček. Jeho semeno využívám pořád. Buď ho jen vysaju, dám na tvář a dýchám. Nebo přidám do něčeho.

Marta (Po, 13. 9. 2021 - 10:09)

Při způsobech masturbací, které popisuješ, musí penis dobře klouzat, jinak si ho prsty odře. Moji kluci požívali olej, nebo gel. Když neměli nic po ruce pomazali si žaluda i penis šťávičkou, která jim vytékala z otvoru na špičce žaludu před ejakulací. Když opakovali, použili semeno z předchozího výronu. Semeno stříkali a utírali do erotických utěrek, které zůstávaly dlouho vlhké. Já pod záminkou, že je vyperu, jsem semeno vycucávala a při tom si v koupelně udělala moc dobře.

Beluna (Po, 13. 9. 2021 - 10:09)

Syna sleduju zhruba z dvou metrů, ale poznám, že si žalud neodře. Při tom druhém způsobu položí ukazovák na předkožku která mu i při erekci zakrývá žalud a přes ní honí. Někdy, mu semeno steče po ocasu ke kulkách, jindy zůstane pod kůžičkou. Ale jak píšeš, prvně slyším o erotických utěrkách. Asi se dají koupit jenom v sexshopech. Tam bych ovšem nerada šla.

Marta (Po, 13. 9. 2021 - 10:09)

Ty utěrky mi přivezla maminka z Německa, když jsem si jí postěžovala, že kluci semenem dost nadělají. Každý má svou. Jsou na nich erotické obrázky , které je také umí vzrušit, když si je prohlíží.

Návštěvník (Po, 13. 9. 2021 - 04:09)

Teď zrovna masturbuješ a myslíš na synův penis, jinak by s nenapsala takovou úchylárnu. V erotickém opojení nás napadají všelijaké rozpustilosti. Až proděláš svůj "nejvyšší" orgasmus, tak tě to přejde a zase z tebe bude vzorná máma. Teď nám popiš jak si to děláš a jdi v klidu spát, Já ti žehnám.

Fiona (Ne, 12. 9. 2021 - 18:09)

V pubertě už mají kluci pěkný macky. A jak se jim začne tvořit semeno, tak i ty kule se začínají vyvíjet. Hlavně při vzrušení se jim stáhnou a někdy až tak, že se jim ukryjí v tříslech. Jednou jsem se až polekala, při šmírování syna, že nemá kule. Samozřejmě že je měl, ale tak napnutý, že ani nebyly vidět.

Adriana (Ne, 12. 9. 2021 - 18:09)

To mi povídej. Můj syn má už ve 13 takového macka. Většího jsem v životě neviděla. Tátu přerostl dávno. Je těžké odolat a nevykouřit mu ho.

Fiona (Ne, 12. 9. 2021 - 19:09)

Syn bude mít 14 a taky ho má velice slušnýho, možná i k těm 15 cm. Jak píšeš, je těžké odolat, ale já toto dokážu. Jinak, není den abych nevyužila jeho semeno ke svým hrátkám. Jsem ještě chvíli doma jakmile odejde do školy, takže každé ráno si užiju.

Adriana (Ne, 12. 9. 2021 - 19:09)

Ten můj má něco přes 20cm bych řekla. Kouříš mu ho? Já asi brzo začnu. Nikdy jsem nebyla tak vzrušená jako ze syna.

Návštěvník (Ne, 12. 9. 2021 - 20:09)

A už je to tady zase,nauč se čísla!

Reklama

Přidat komentář