Reklama

Lízání

Návštěvník (Po, 27. 9. 2021 - 12:09)

Jen klid Marie. Většina žen je trošku bisexuálních. Není to nic divného. Je jen zvláštní, že to v tobě probudila tvoje vlastní dcera. Neměly by ste to přehánět. Jestli holka nebude taky na kluky, asi se vnoučat nedočkáš.

Návštěvník (Po, 13. 9. 2021 - 09:09)

Manželku lížu a prstím z lásky. Často to přeženu, udělám jí bouřlivý orgasmus, při kterém úplně vyteče a pak už mi ani smočit ptáka nedovolí. Musím si to udělat sám. Tchýni lížu za trest. Když má touhy, něco si vymyslí a chce abych si jí udobřil. Bývá to legrační a roztomilé. Pokud uzná, že mne potrestala dostatečně, tak mne připustí, vydrží své orgasmy a drží dokud jí kundu nevystříkám semenem. Musíte uznat, že to je mnohem zábavnější.

jindra2345 (Ne, 12. 9. 2021 - 08:09)

Asi bych tu rád našel ženu která ráda masturbuje,ideálně kdybys byla L orientace.Já část života žil právě s L meil:[email protected]

Návštěvník (Čt, 9. 9. 2021 - 16:09)

Fuj, fuj, nikdy...Lidé mají různé choutky ,páč když líže i při menstruaci .

Návštěvník (Čt, 9. 9. 2021 - 08:09)

Ženy umí pochopitelně lízat lépe než muži protože ví co je nejvíc potěší. Mne to učila stará milenka jako kluka, takže jsem byl i v tomto dobře připravený do života. Manželka mívalla orgasmus za pár minut. Měl jsem fintu. Lízání jsem střídal s jemným poklepáváním jazykem na poštěváčka. To úplně šílela.

Iva (Čt, 9. 9. 2021 - 08:09)

Ahoj holky,vcera jsme blbli s kamaradkou a skoncili jsme proste nahe v pokojiku a domlivili se ze si zkusime jake to je lizat jedna druhou,mame se moc rady,zname se snad od narozeni a verime si uplne nejvic,a tak jsme to udelali,kdyz jsem lizala ja ji tak pri vrcholu sebou skubala a tekla,bylo to moc dobre a hezke ale ja se snazila lezet bez pohybu ale stejne jsem musela zacit hybat prdelkou a vtom to prislo,zvlastni pocit strasne silny az bolestivy a potom orgasmus ja myslela ze se zblaznim a pry jsem vystrikla,tak tohle budeme delat kazdy den,domluvili jsme se tak a budeme to delat,normalne jsem vystrikla,jako v pornu,holky taky vam to tak jde?zustala jsem jako v tranzu a uz se tesim na dnesek,papa.

Marta (Čt, 9. 9. 2021 - 13:09)

Smojí kámoškou si často povídáme o intimních věcech a hlavně o těch našich chlapech. Co jim jde a co ne. U každého se našla náká chyba. To se tíkalo i lízání. Ten muj mě moc lízat nechce a kámoška zas u toho moc často orgazmus neprožívá. A jak jsme si tak povídaly, řekli jsme si, že nejlíp to uděla holka holce. A tak nâk jsme se na sebe podívaly a jako by jsme věděli se teť nastane. A opravdu, začli jsme se líbat a přitom jsme jednu druhou slékaly. Najednou jsme byli obě nahé a já jí zatáhla knám do ložnice. Lehli si a vlíbání pokračovaly. Prstama jsme dráždili jedna druhou v kundičce. Pak se kámoška přesunula ke kundičce a začla mi jí lízat. Já se vlnila a prožívala tu krásu. Byla opravdu šikovná a já jsem prožila krásní a silní orgazmus a dokonce jsem trochu vystříkla. Když jsem se spamatovala, přešli na řadu ona. Strčila jí hlavu mezi nohy a lízala jí. Hekala u toho a když se dostavil orgazmus, zakřičela a i ona nepatrně vystříkla. Když orgazmus odezněl, dál jsme pokračovaly v naší lásce a šli do polohy 69. Navzâjem se lízaly a ochutnávaly si sekret který znás vytejkal. Opčas jsme si tam strčili i prstíky a prstili se. Další orgazmus jsme prožily skoro současně.Sekret z kundiček nâm tek jak divej a snažili ho všechen slízat, ale i tak bylo pob náma pěkní mokro. Když jsme odešli do sprchy, daly jsme si eště jedno kolo. Bylo to naprosto úžasníl. Teť se často spolu scházíme jen mi dvě a užíváme si plné orgazmy při společném lízání našich kundiček.

Eva (Čt, 9. 9. 2021 - 13:09)

Marto. Píšeš pěkné příběhy, jen ta gramatika.... No nic piš dál. My si to přeložíme. Je to moc vzrušující.

Luděk (Út, 7. 9. 2021 - 20:09)

Když má chlap jazyk alespoň 10 cm dlouhý, to je něco!

. (Po, 6. 9. 2021 - 12:09)

Tak si vyližte prdel jako kocour přes rameno!

Janina (Ne, 5. 9. 2021 - 17:09)

Chlap me vcera po delsi dobe lizal a bylo to super, uplne se do me zaboril, sal postevaka i pysky, roztahoval mi je, zaboril tam i nos a lizal i prdelku, no super to bylo!!

Návštěvník (Pá, 3. 9. 2021 - 17:09)

Po 70letech je to nejlepší.

Mirek (So, 4. 9. 2021 - 18:09)

No jo, na hřbitově.

Návštěvník (Pá, 3. 9. 2021 - 17:09)

Fuj, fuj, nikdy...Lidé mají různé choutky ,páč když líže i při menstruaci .

Ema (Pá, 27. 8. 2021 - 15:08)

Chlapci by měli více lízat, protože lízálky mají ženy radši

ahoj ono by to taky bylo fer když vy holky jim kouřite pera ne.ja bych holku lizal tak dlouho dokud by nemela orgasmus chceš vylizat

Majo (Pá, 13. 8. 2021 - 07:08)

Asi mne vsichni ukamenujete,zena mi odesla uz pred mnoha lety a zustali mi synek a dceruska,synek je uz pryc z domu a dcerusce je deset,vcera vecer kdyz jsem sel spat tak jako vzdy jsem nakoukl jestli je zakryta a co jsem videl mne odzbrojilo,lezela na zadech,nohy od sebe a v rukach mobil a v nem hekani a pry tati jake to je kdyz se lize pipina,nemohl jsem ani nic rict jenom moc krasne pro oba vis holcicko a chtel jsem odejit ale byl jsem jak drevo a stal a koukal na tu malickou picku a potom jsem si klekl a pomalu ji zacal lizat,nereagovala nijak,moc to chtela poznat a tak jsem pokracoval a zrychloval,ten malicky postevacek byl jak spicka sirky,a vonela tak ze jsem vytekl do slipu,za chvilku se zaklepala zacala trosku kricet a nohama mi zamackla usi jak je stahovala,neprestaval jsem protoze vim ze to je ta chvile kdy to je nejsilnejsi,aspon zena to tak vzdy mnela,po chvilce ce uklidnila a povolila nohy a rika,tatinku moc ti dekuju,vis nektere holky to uz davno znaji jenom ja jsem byla ta blbka,no a ja ji zakryl a odesel do koupelmy se umyt a jeste jednou se vyhonit,kdo to nezazil tak mne asi odsoudi ale proste stalo se no.

Marek (St, 1. 9. 2021 - 10:09)

ty seš magor uchýl určitě bych to udělal nějak jinak našel ji kluka na nějaký seznamce tvl to je na policii

Marek (St, 1. 9. 2021 - 10:09)

ty seš magor uchýl určitě bych to udělal nějak jinak našel ji kluka na nějaký seznamce tvl to je na policii

Karel (Pá, 27. 8. 2021 - 18:08)

Upně to châpu. Dceři bylo 11 přišla do kuchině za mámou a zeptala se jí, jakí je to pocit když jí tatka líže. Já sedel v obíváku a sližel to, doslova jsem se až zakuckal. I žena se zarazila. Žena se hned vyptávala jak na to přišla. Řekla že nás vyděla, jak měl táta hlavu mezi jejíma nohama a jak jí líže a jak říkála tátovi ať nepřestává že zachvilku už bude. Manželka jí vše vysvětlila, ale pak řekla že by to také chtěla zažít jaké to je. Se ženou jsme se jí to snažili rozmuvit a že až bude věči a bude mít jednou kluka že se i ona dočká. Ale dcera poŕád otravovala. Pak si mě žena odvedla do ložnice a dcera zůstala v obíváku. Zavřela a hned že stím holka nedá pokoj a bilo by lepší kdybich jí olízal jâ neš nákej puberťák ze školy, kterej by třeba chtěl odní víc, nebo jí nijak ublížil. Nabídl jsem jí ať jí olíže sama. Žena i stímto návrhem souhlasila. Vrátili se a řekl jsem dceři že dobře ale že jí olíže mamka. Dcera hned že to chce odemě. Se ženou jsme se na sebe podívali a přikívla. Žena zůstala v kuchyni a jâ jsem dcerou odešel do ložnice. Řekl jsem jií ať se teda slékne a lehne si. Bez ostichu se slêkla, lehla si a rovnou si pokrčila nohy a roztáhla je. Přitáhl jsem si jí na okraj postele. Chvilku jsem sledoval tu její kundičku. Jemně jsem jí roztáhl a dal hlavu mezi její stehna. Nasával jsem tu krásnou vuni a pak jsem jí zabořil jazyk mezi její pisky. Lízal jsem jí pěkne ze spoda nahoru a opčas jí zasunul i jazyk dovnitř. Odkryl se jí poštěváček a jakmile jsem jího lízal, doslova utoho hekala že jí musela sližet i žena v kuchini. V trenkách mě doslova tvrdnul.nepřestával jsem jí lízat a pak začla se sebou škubat. Různě se kroutila a stehnama mě svírala. Když jí stehna trochu povolila odtáhl jsem hlavu prič. Chvilku se sebou škubala. Když orgazmus odezněl , poděkovala mi. Ŕekl jsem jí že by měla poděkovat mâmě. Mezitím mi doslova hučelo v klacku. Pak se oblékla a společně jsme odešli za ženou. Žena se hned ptala jaké to bylo a jesti je spokojenâ a říkala že to bylo úžasní. Žena se pak podívala na mě a na bouli mezi nohama, že jsem jí řek že musím do koupelni. Pochopila že se musím jít vihonit. I dcera si všimla že mi stojí a ptala se kam táta jde. Řekla že do koupelni ať hp chvilku nerušim. Během chvilky jsem vystříkal takového semene ani nepamatuji. Přišel jsem a měl ho už zvadlího. Dceri se to tak zalíbilo že se zeptala zda si to s opakujem . Podíval jsem se na ženu a ta přikívla. A tak jí opčas lížu, jinak nic víc.

Reklama

Přidat komentář