Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Návštěvník (Po, 4. 10. 2021 - 20:10)

Tak protože to má švagr , tak to musí mít všichni ? Jsi blázen , nech se vyšetřit !!!

Eunuch pro Bohyni. (St, 29. 9. 2021 - 11:09)

Našla by se v ČR. taková krutá a nekompromisní MADAM u které by se dala tato přeměna v eunucha a následně doživotního otroka uskutečnit u Mě možné Vše i extrém poslouzim i jako cuckold nebo živé WC velice rád trpím pod dozorem kruté a nekompromisní MADAM velice rád a s láskou se svěřím do rukou takové MADAM a stanu se Vaším oddaným zmrdem bez jakýchkoli práv vložte email ozvu se Vám děkuji.

Návštěvník (Pá, 1. 10. 2021 - 07:10)

Napiš na tento email, zcela nepochybně ti pomohou : [email protected]

Eunuch pro Bohyni. (St, 29. 9. 2021 - 11:09)

Jsem starší děti už odrostle a toužím po kastraci od starši MADAM pro kterou bych se stal postupně eunuchem a cuckoldem později možný i vstah a uvěznění na řetěz bez jakých koliv práv nejprve by MADAM mohla jen rozriznout šourek vyjmout koule nafotit nebo natočit na kameru a opět je zašít spet a pak třeba po půl roce vyjmout jednu kulku naložit do lihu a opět zašít a za další půlrok nebo rok výjmout druhou kulku a přidat ji do lihu k druhé a před posledním zákrokem by Me milostivě dovolila si ještě naposledy zašukat s výstrikem adivanim se na Me muzstvi naložené v lihu pak odstranit i tu druhou a přidat ji do lihu k té druhé a být eunuchem pro Svou prekrásnou Bohyni a dozivotne Ji bezmezné sloužit.

Jindra2345 (Út, 7. 9. 2021 - 20:09)

Asi bych tu rád našel ženu která ráda masturbuje,ideálně kdybys byla L orientace.Já část života žil právě s L a moc mě L.orientace vzrušuje i představa se ti pokud budeš chtít nechat vykastrovat, Mě Je 57/175/78.Ženu bych rád štíhlou nebo plnoští[email protected].

Návštěvník (Út, 7. 9. 2021 - 21:09)

Piš zřetelně , není to jasné , co vlastně chceš ?

Jindra2345 (St, 8. 9. 2021 - 11:09)

Tak já myslím,že je to úplně jasné ne,že hledám ženskou a nejradši L.orientace a doufám,že sem prostě třebas zabrousí a jelikež se mi taky líbí představa eunucha kterej prostě bude mít radost z jejich milování se??Jo já už žil s lesbičkou ale víte jak je to u chlapa,že prostě začne zasahovat do jejich hez,že ho to když není vykastrovaný žene k tomu se s nimi taky milovat a to je jasné,že nepotřebují ne!!Snad už úplně jasné ne..??

Návštěvník (Út, 14. 9. 2021 - 10:09)

A když už nebudeš mít kulky tak na co ti ta ženská bude ? To tě tak uspokojuje sledování milostné hry lesbiček ?

Pikachu (Pá, 17. 9. 2021 - 07:09)

Je to jen pohádkář a honimír.

Návštěvník (So, 18. 9. 2021 - 00:09)

A ještě trpí kastrační mánií .

Rolo (Ne, 5. 9. 2021 - 20:09)

Ahojte. Chcem sa podeliť o svoj príbeh. Možno ma budete obviňovať, že som honič ,ale ja si nemám honiť čo. Bol som vykastrovaný pred dvadsiatimištyrmi rokmi a to ako dvadsaťdvaročný panic. Nepíšem erotickú poviedku, len to, ako sa to stalo. V nedeĺu na inťáku som ležal dlho vo vani a keď som z nej vyšiel na izbe ma čakal, kamarát,známi sukničkár. Bol som len v uteráku a jeho to začalo vzrušovať, pritlačil sa kumne a za chvíľku som bol na chrbte a on medzi môjmi nohami. Hneď bolo jasné,že on viac než s dvojnásobnou veľkosťou údu je ten alfa samec. Po počiatočnom ťažkom začiatku som s ním zostal bidúci víkend na inťáku. Vtedy,keď som na ňom sedel vošla dnu vychovávatelka a dopadlo to tak,že sa pridala. Na druhý deň v nedeľu ma zavolala do kancelárie, kde bola jej dcéra s priateľkou. Prikázala mi sa vyzliecť a ľahnúť si na stôl. Z tašky vytiahla robertka a začala ma ním obrábať. Pamätám si každú sekundu môjho vzrušenia a najme to ako vstala a otvorila dvere, kde sa za pár sekúnd objavili dve doktorky. Môžem len povedať, že to boli moje posledné ejakulácie. Mali všetko potrebné vybavenie a ja zblbnutý a vzrušený som súhlasil s mojou kastráciou. Bolesti som nemal dlho a dokonca som onanoval pri spominkach ako diví. Spomínam,že chuť onanovať prechádzala skôr, ako som stratil erekciu. Dnes beriem hormóny a sám sa nenávidím za to čo som vtedy dovolil. Mám šťastie v tom,že milujem análny sex a dokonca som si našiel priateľku ,ktorú vzrušuje sex so mnou. Fakt napísať,že nikoho neviním je zvláštne,ale je to tak. Na deti, čo je obrovská strata, som prežil veľa sexu, ale nikdy som nezažil ejakuláciu dovnútra ženy. To čo som napísal môže mnohých vzrušovať, ale malo by to skôr varovať. Sexuálne harašenie môže viesť k neuveritelným stratám. Rozmýšľajte hlavou a nie vtákom. Ja som bol bisexuál,mal som chorobu dedičnú,pre ktorú som si vtedy hovoril,že nebudem mať deti, čo som po čase uznal ,že toto bola najväčšia blbosť môjho života. Vám všetkým ostatným, nerobte to. Dajte si spraviť vasektómiu ,ak už to musí byť. Neviete ,čo to obnáša. Píšu tu,že sa zmenšil penis a narástli prsia a zaoblil sa zadoček. Ako eroticky to môže vyznieť. Nikdo nenapíše o hormónoch,liečbe a v mojom prípade o konečníku,ktorý ma začína zrádzať a pomaly musím nosiť plienky,lenže čo človek nespraví pre sex,však. Beriete hormóny a nie je to potom tak, že nemáte chuť na sex a tak sexujete ako viete.

Návštěvník (Ne, 5. 9. 2021 - 22:09)

Lízat můžeš , tak si nestěžuj !

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 13:08)

Mám svá varlata rád. Jsou velká a výkonná. Stříkám daleko a hodně. Zplodil jsem šest dětí a ještě mohu. Děkuji touto cestou mladé hezké lékařce, která mi jedno z nich zachránila, když jsem měl zánět.

Chozé (Út, 31. 8. 2021 - 17:08)

Flákač na sociálních dávkách?

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 17:08)

Pracovní povinnost není a tak se každý živí jak umí . Ale průměrný důchod by chtěly i flákači a blbky dobroserské typu paní ministryně Maláčová to prosazují na úkor těch co celý život pracovaly . Oni hlasy flákačů jsou totiž zrovna tak platné jako poctivě pracujících .

Chozé (St, 1. 9. 2021 - 14:09)

Zrovna tyhle flákače, co umí jen plodit stejné šklebáky s nulovými pracovními návyky, bych kastroval povinně. Chceš se flákat a být celý život na dávkách? OK, ale povinná kastrace.

Návštěvník (St, 1. 9. 2021 - 23:09)

No tak to bys ve státě zdegenerovaných demokratů , pravdoláskařů a dobroserů tvrdě narazil . Ti prosazují že každý má právo na všechno .

Chozé (Čt, 2. 9. 2021 - 07:09)

To já samozřejmě vím, ale tato myšlenka se mi líbí. Flákačů by rázem ubylo a tím pádem by se snížila i kriminalita. Je odvěká pravda, že kdo je unaven prací, nemá čas vymýšlet kraviny.

Kelte82 (So, 28. 8. 2021 - 17:08)

Kdyby se našla slečna co by takto chtěla vykastrovat chlapa at se mi ozve na
[email protected] rád ji posloužím.

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 11:08)

Rozmysli si takové nabídky ! Je to chvilka , ale je to navždycky . A pokud si s tebou někdo pohraje a udělá ti to naživo , tak si opravdu pěkně užiješ .

Reklama

Přidat komentář