Reklama

Lízání prdelky

Pavkol (Po, 3. 1. 2022 - 16:01)

Máš pravdu Šári když už si budu chtít užít něco nekonvenčního tak čůrání bude lepší. Kakání může být pro někoho lepší že šišek může být několik kdežto čůrání je jeden táhlý proud ale už jen z toho hlediska aromatu si i já myslím že jestli budu chtít někdy něco zažít tak spíš jen sprchování nebo čůrání. U toho svého původního si nejsem jist jestli by se mi neobrátil kufr VHSky a videa na netu jsou sice všelijaká ale realita by asi byla hodně děsivá. Teda koukám Šári zasloužíš pusinku ty ze mě ještě uděláš lepšího člověka

Šárka (Út, 4. 1. 2022 - 00:01)

Tak mám pocit, že při tom, co ty chceš ohledně těch šišek, tak ti ani o sex nejde. Ty se chceš jenom dívat, jak holka dělá něco, co umí každý. Nejspíš jsi zvědavý, jak by se tvářila, že na ni civíš. Představ si krásnou voňavou holku, která se ti líbí, jak na ní třeba v lese přijde chvíle, že prostě musí. Má pod sukní kalhotky. Stáhne je a podá ti je, abys jí je podržel. Nic podobného nikdy předtím neudělala. Pak se vzdálí za nejbližší strom. Stačí úkrok a ty jí můžeš koukat na zadek, jak z ní leze něco smradlavého. Když tě zahlédne, tak ještě nadzvedává sukni a zkrápí to nažloutlým deštěm. Pásl by ses na jejím studu, čuchnul by sis před ní k těm jejím kalhotkám, nebo raději potají? Měl bys zájem jí i vytřít prdel?

Pavkol (Út, 4. 1. 2022 - 08:01)

VYSVĚTLENÍ PRO ŠÁRKU: ale to víš že mi jde i o hlazení líbání a eventuelně s...ž ale také chci vidět holku při něčem při čem jí normálně vidět nemůžu t.j. mytí a sprchování čůrání a kadění i kdybych našel takovou že mi s ní bude s těma normálníma věcma tak hezky že po těhle nekonvenčních toužit přestanu tak na touze přece není nic špatného? a navíc proč to druhé než čůrání? čůrání je pramínek zlatého deště kterej vyteče a je dost kdežto šišky můžou být dvě tři pět nebo třeba i deset.

Pavkol (Út, 4. 1. 2022 - 08:01)

nevím jak dalece by to bylo reálné ale zdá se že mě konečně začínáš chápat

Šárka (Po, 3. 1. 2022 - 00:01)

Podle mě čich má pro sexuální přitažlivost velký význam. Nemohla bych se mazlit s chlapem, který by mi nevoněl a stejně tak i já si nejdřív ověřím, že voním jemu. Jestli někomu táhne z mordy, nebo je čichem poznat, že se moc nemyje, tak se mi představa jakýchkoli intimností s ním hnusí. Na kundu můžou mít chlapi různé názory, co píšou do diskusí, je často odporné. Dobře vymydlená kunda normálním chlapům nesmrdí, snad i prdel může být neutrální, ale jestli někdo potřebuje cítit hovno, tak je to deviant. Nehodnotím to morálně, ale čistě statisticky. Proti gustu žádný dišputát, nikdo nemusí vysvětlovat, proč se mu něco líbí. Ale je to natolik nenormální a v rozporu s přirozeným chováním člověka, že to musí být považováno za úchylku. A jak známo, čert sere na jednu hromadu. Má-li někdo jednu úchylku, pravděpodobně jich má víc. Ano, je to předsudek, ale takové předsudky nás holky chrání. Extrémní úchylky nemohou být snadno uspokojeny, mohou být doprovázeny frustrací, násilím nebo neschopností navázat vztah. Takového chlapa nezbývá, než politovat, ale já bych mu neuměla pomoci.

Návštěvník (Po, 3. 1. 2022 - 07:01)

Myslím si Šárko že to není můj případ jedna věc je tužba a druhá věc je jak bych reagoval kdyby k tomu opravdu v reálu došlo. ale myslím že po tomhle článku jsem z tužby abych zažil s holkou něco neobvyklého definitvně vyléčen. Pěkná psychologická facka to bude teda ten rok 2022 vypadat

Šárka (Po, 3. 1. 2022 - 07:01)

Tak sorry, facky jsem rozdávat nechtěla. Třeba najdeš ženu, které to bude vyhovovat, ale taková si bude spíš chtít užít tvoje ponížení. Jestli bys to opravdu chtěl. Je to jen můj názor. Já jsem vždycky vymydlená a hanbou bych se propadla, kdyby někdo něco ucítil. Natož kdyby o tom ještě někde vyprávěl, jaká ho potkala nehoda. Lízat prdel připouštím, kdyby tím chtěl udělat dobře mně, ale já to nežádám. Jestli by se to líbilo jemu samotnému čistě jen proto, co tam může ochutnat, tak to je fakt divné.

Návštěvník (Út, 26. 10. 2021 - 17:10)

Prasata!!!! Úchyláci!!!!

Míra (Čt, 14. 10. 2021 - 16:10)

Když jsem poprvé mrdal s přítelkyní, tak jsem jí strčil prst do zadnice a ona se za chvíli udělala a z kundy jí vystříkla její mrdina. Já jsem jí nastříkal do kundy a potom jsem jí lízal píču a hlavně poštěváka. Ona dost tekla a já to lízal a polykal. Pak jsem jí zkusil políbit prdelku a zajel jsem jí jazykem do kakací díry. Chutnalo mi to i když jsem cítil její hovno, byla pře tím na záchodě a jen si prdel vytřela papírem. Já jsem jí tu díru roztáhnul a lízal jsem jí hodně hluboko. Ona pak řekla, že se jí chce čůrat ! Tak jsem se přesunul před kundu a řekl : tak se do mě vychčij ! Trvalo jí to dost dlouho, asi se styděla mi chcát do huby, ale když jsem jí strčil jazyk do kundy tak najednou spustila - chcala mohutným proudem, ani jsem to nestačil všechno polykat. Měla teplý a trochu slaný chcanky. Pak jsem jí začal olizovat zadek a strkal jsem jí jazyk dovnitř kakacího otvoru. Řekl jsem jí, aby zatlačila a vykadila se mi do pusy. Ona usilovně tlačila a já jazykem lízal díru a najednou začalo vylézat hovno ! Vzal jsem ho do pusy a ona najednou vytlačila velký hovno. Já jsem ho začal jíst a když jsem ho sněd, tak chtěla, abych jí nakadil taky do pusy ! Sedl jsem si nad ní a strčil jí prdel prdel k puse. Ona mi začala lízat a vrážet jazyk hluboko do díry. Tlačil jsem, abych se už vykadil, ale pořád mi to nešlo. Strčila mi do prdele prsty a nakonec celou ruku. To mě vzrušilo a když ruku vytáhla měla jí od hovna ! Já jsem pořádně zatlačil uprdnul se a pak jí začal srát do pusy a ještě na kozy. Vysral jsem hodně hoven a nakonec ještě hodně řídkou hovnovinu. Ona hovno jedla a já jsem jí rozmazával hovna po kozách a jedno hovno jsem jí zasunul do kundy a to jsem jí čůrákem rozmrdával v kundě !

Danny (Po, 11. 10. 2021 - 01:10)

Je to uzasne, miluju lizani damskeho zadecku.

petr (Čt, 9. 9. 2021 - 07:09)

Lizani manželčiny prdelky je užasné.Ona je dole a kdyz se udela ja si ji sednu na oblicej honim si ho a kdyz uz se bliži vystrik projede mi jazykem mujotvurek a to pak strikam jako pominutej.

Josef (Pá, 3. 9. 2021 - 16:09)

Ano, je to vzrušující. Máme s přítelkyní takovou hru. Nechá se přivázat na trestnou kozu, pak jí obnažím zadek a dostane naplácáno na vyšpulenou holou. Jen lehce. Načež jí roztáhnu půlky a lížu jí prdelku. Jí to hodně vzrušuje a mě taky.

XxXx (Út, 4. 1. 2022 - 08:01)

Áno chcem lízať riťku!

Pavkol (So, 4. 9. 2021 - 08:09)

a nehrozí poto m že se ti (byť třeba nechtíc) uprdne do ksichtu nebo že se jí začne chtít kakat?

Nemo trtko (Pá, 3. 9. 2021 - 16:09)

Rad ližem prdelku a zvlašt okakanu vtedy sa vistriekam ako kanec

Nemo trtko (Pá, 3. 9. 2021 - 16:09)

Rad ližem prdelku a zvlašt okakanu vtedy sa vistriekam ako kanec

Mirek Dušín (Po, 23. 8. 2021 - 22:08)

Upozorňuji že vždy když holce nabídnu svuj anál k lízání jsem čistě vykoupán či osprchován (jsme lidi nejsme prasata či neandrtálci néé :)) Každopádně zkušenější rajdy se nějak extra nebrání, nebo je to vzrušuje. Co se týče mladejch holek tak většinou uhejbaj nebo škemraj že jako néé, ale je to o tom jak moc je vzrušíte a vydráždíte a pak už lízaj. Zrovna nedavno jsem zbalil asi 19letou pěknou holku (trochu naivní romantičku) v jednom kempu na koupališti ...tak jsem do ní něco investoval, (pár drinků) a pozval jsem ji na večerní procházku, pak slovo dalo slovo a přemluvil jí do chatky- hodili jsme sprchu a pak šup do postele..Jak jsem řekl čekala nějakou romantiku ale rozjel jsem tvrdej sex..udělal jsem jí orálek, zezadu lízal pičku i zadek a pak jí ho strčil do huby do piči a do huby a do piči a prstem do zadku, na a když byla už tak vyrajcovaná a kouřila i celkem i dost hluboko šup zvedl jsem nohy a chytl jí za vlasy a strčil jí ten její krásnej ksicht do mý řitě...lízej mi zadek kotě povidám a ona zpočátku tak jako pomalu kroužila okolo ale jak jsem jí prstama rejdil v zadečku i kundičce tak začala pěkně lízat a když byla na vrcholu samího blaha to už jsem cítil její jazyk pěkně hluboko v prdeli...rozjela to jak zkušená děvka- vážně...já byl taky celkem rychle vyndal jsem svojí ruku z její pičky a začal jsem si ho při tom honit až jsem vystřík skoro ke stropu, trochu jsem nechal i pro ní, nevím jestli to polkla ale nevyplivla...lízala až do sucha.. to byla myslím Lenka...možná Alena, teď nevím...Je to zkrátka boží , když jsem tohle dělal třeba s dvěma najednou, tak dvojnásobná rozkoš....obě jsem je mrdal zezádu a když jsem se chtěl udělat seskočil jsem a postavil se před ně , vystrčil na ně zadekl a nechal se ještě chvíli lízat (to už jsem je před tím naučil pěkně jednu po druhé takže mě lízali obě naráz) , no a pak jsem pohonil a strčil jim čurák na ty jejich tlamičky abych je pěkně scákal...říkám každá tomu podlehne a mě to udělá dobře :-))

Zzz (Pá, 7. 5. 2021 - 22:05)

Nájde Sa tu štíhla trtka?

Fanda (Ne, 2. 5. 2021 - 23:05)

Ja se taky rad pripojim do diskuze.
Lizani prdelky je rozkosna vec a k sexu to patri.
Ja kdyz jsem to zkusil poprve,pripadalo mi to divne ale jakmile jsem ochutnal a ucitil ze se to partnerce libilo a byla velmi vzrusena,pokracovaly jsme v tom stale.
Kdyz lizu kundicku a jen lechce zavadim jazykem o dirku ,hned dala najevo ,ze o to ma zajem a chce prozit uzasnej orgazmus.
Ja osobne jsem se vzdy u lizani prdelky uspokojil.
A pokud by tu byla naka zena ktera nema partnera a ma rada tyto prijemne uchylky budu rad kdyz mi napise.
Okoli Kolina nebo Podebrad.
Emai
[email protected]

Zzz (So, 24. 4. 2021 - 18:04)

Zdrawim baby ak ste štíhle a ideálne vysoké a chcete vylízať. Riťky prosím ozvite sa.Strasne rád strcim celý jazyk do riťky! Ideálne menšej riťky.Prosim ak máte záujem neváhajte! Celý jazyk v riťke mňam

Reklama

Přidat komentář