Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Jana (Po, 6. 9. 2021 - 09:09)

Včera jsme se byly podívat v lese po houbách. Snacha nechala Honzíka hned na kraji lesa svléknout do naha. Podvazala mu pevně varlata a pripnula k nim vodítko. Mohl jít po dvou ale každou chvíli vodítkem pořádně trhla. Když našel houbu musel si k ní kleknout a zaštěkat . Když byla jedla a pěkná dostal pochvalu když byla cervivá tak placanec přes koule. Když jsme se vracely po cestě zpátky musel Honzik na všechny čtyři.

Xtp (Út, 21. 9. 2021 - 10:09)

Zajimave trapite se snachou syna by me zajimalo jak jeste to trapite

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 23:09)

To ,že si z tvého syna udělala otroka , je pěkná dominantní mrcha . Ale co jsi ty jeho matka , když se na takové prasečině podílíš ?

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 10:09)

A to má být vrušující? Jste nenormální bestie.

Návštěvník (Po, 6. 9. 2021 - 07:09)

Když jsem viděl matku nahou, neměla s tím problám, tak jsem se také vzrušil. Usmívala se, když viděla, že se mi postavil pyj. "Nech si zajít choutky a jdi si to raději udělat." Říkávala. Měl jsem s ní všelijaké masturbační fantazie, ale skočit na ní bych si nikdy netroufl. Měl jsem k ní úctu, jak se patří na syna. Hříšné myšlenky na matku skončily hned jak jsem začal chodit za holkama.

Vašek (Po, 6. 9. 2021 - 01:09)

Když vidím svého syna nahého vždycky se vzrusim.

Jirka (Ne, 5. 9. 2021 - 16:09)

Nějaký způsob jak zjistit, že by matka semnou šla? ( Starší žena )

Adriana (Ne, 5. 9. 2021 - 22:09)

Miluješ-li matku doopravdy, líbej ji vroucně na ústa, a dozvíš se vše....

Návštěvník (Ne, 5. 9. 2021 - 23:09)

Hezké, krásné

Návštěvník (Ne, 5. 9. 2021 - 23:09)

Polibek je vršku optání jestli je spodek k dostání .

Návštěvník (Ne, 5. 9. 2021 - 23:09)

Polibek je vršku optání jestli je spodek k dostání .

Adriana (Pá, 3. 9. 2021 - 15:09)

V rubrice Vzrušuje mně máma napsal reálný příspěvek Ota. Láska matky k synovi bývá opravdová a téměř bez hranic a syna k matce podobná, pokud ovšem vztah není narušen vnějšími vlivy. Podle mne cit by v tomto případě měl být určující a eventuální sex, pakli se tomu oba neubrání, jen důsledkem. Nehodlám jakkoli moralizovat, napadá mne v této souvislosti pouze osvědčené rčení - Hoď kamenem kdož jsi bez viny........

David (So, 4. 9. 2021 - 08:09)

Nenašel jsem tuto rubriku. Můžeš sem dát prosím link? Děkuji

Návštěvník (Pá, 3. 9. 2021 - 21:09)

Někteří se neubrání a syn fiká matku , otec dceru a někde i bratr sestru .

Návštěvník (Pá, 27. 8. 2021 - 14:08)

Jednou nám odpadly dvě hodiny vyučování a tak jsem byl doma dřív. Z matčina pokoje se ozýval jakýsi nářek. Měl jsem strach že se jí něco stalo, tak jsem tam vlít a hned vzal zpátečku. Byla úplně nahá a v rozkoku měla něco růžového. Později jsem zjistil, že to byl umělý penis. Za chvíl přišla v županu. Sedla si proti mě a začala: Spustila se kvůli mě, protože jí vzrušuju, že já si taky honím a ona že by neměla? Že mne při to vídá a můj pták je tak pěknej....Najednou se rozbrečela. Šel jsem k ní a objal jí. Vzala mojí ruku, dala si jí do klína. Mými prsty si začla třít tvrdého poštěváčka. Byla úplně mokrá. Ztvrdl mi penis. Vyndala mi ho z poklopce a vsála ho do úst. Třel jsem jí klitoris palcem a prsty jí zajel do pochvy. Začla naříkat a to se stupňovalo. I na mne to šlo. Orgasmus jsme měli současně. Naplnil jsem jí ústa semenem. Oba jsme křičeli rozkoší a ona se chvěla po celém těle, dokud nezvadla. Pak jsme se spolu sprchovali a navzájem se omývali. Po vystřízlivění jsme si slíbili, že tento úlet se již nebude opakovat. Bylo mi patnáct let.

Bára (Pá, 3. 9. 2021 - 21:09)

Ještě jednu pohádku prosím

Návštěvník (Pá, 27. 8. 2021 - 08:08)

Steve je egoista a nešťastník, Který si myslí, že život se řídí jen jeho představami a zkušenostmi a snaží se jej řídit i ostatním. Já nelituji.

Eva (Út, 24. 8. 2021 - 10:08)

Možná se vám budu zdát trochu ujetá , ale takových je tady víc. Můj syn je homosexuál a mě šíleně vzrušuje když se můžu dívat jak mu někdo protahuje zadek.p

Samanta (Pá, 27. 8. 2021 - 09:08)

To že syn masturbuje jsem věděla a brala to jako přirozenou věc. Často knâm chodily jeho kamarádi a také jsem často slíchávala jak se spolu baví o honění a tak. Stalo se to jednou o víkendu. Byl u nás na návštěvě jeden jeho kâmoš. Potřebovala jsem zajet do opchoďáku nakoupit náké věci. Řella jsem synovi že budu tak hodinku a pul prič, tak ať tu nic nevivádíme. Odešla jsem, nasedla do auta a odjela. Zajela jsem za barâk a vspoměla si že jsem si zapoměla peněženku. Takže jsem se vrátila a odemkla. Jak jsem vstoupila byli pootevřené dveře do koupelni a tekla voda ze sprchy. Usližela jsem syna a jeho kámoše. Opatrně jsem nakoukla a myslela jsem že snad omdlím. Oba byli nazí a syn kouŕil kamarádovy jeho péro a naopak. Hladili se pozatku. Ve skřínce byl vlhčící gel kterí jsem používala z manželem aby se mě lépe dostal do zadečku. Pak jsem uviděla jak ho syn vytahuje ze slřínky a maže ho kámošovy na penis a pak si ho vetřel mezi pulky. Jen jsem doufala, že se nestane to co si myslím. Bohužel stalo se. Syn se předklonil a kámoš nasměroval penis na jeho dirku. Po pár dráždění dirky ho doněj zasunul. Začal přirâžet a syn u toho doslova hekal slastí. Sahal mu na prdel a povzbuzoval ho. Jak jsem tak sledovala tak kâmoš byl na doraz a nebyl to zrovna prcek, řekla bych tak kolem 15 cm. Syn mu doslova šel při nârazu na proti. Pak mu kâmoš řek že bude a syn tak dělej. Vyděla jsem jak ho pevně chytil za zadek a pořádně se doněj napích. Bylo jasné že doněj stříkâ. Po chvilce ho znêj vytáh. Řekl že to bylo super a že teť je na řadě on. Syn si namazal penis a jeho dirku. A bylo to tu zas, syn vnikl do něho a začal přirâžet. Rači jsem potichu odešla. Celou dobu jsem na to myslela a nevěděla jak se mám chovat až příjdu. Když jsem přišla domü, koupelna uklizenâ jako by se mic nestalo a syn s kámošem byli v pokoji jako by nic. Kámoš pak odešel a já jsem před synem nedala nic najevo co jsem vyděla. Po čase si našel holku a už jsem byla klidnější.

Návštěvník (Pá, 27. 8. 2021 - 13:08)

Ty chodíš ještě na základku?

Reklama

Přidat komentář