Reklama

Gynekologové a panny

Pampeliška (St, 12. 4. 2017 - 06:04)

jaký profesionální...Jano, v tom je hodně naštvanosti...ale z nějakého důvodu tomu dobře rozumím, a když to tak čtu, mám to podobně.

Jana (Út, 11. 4. 2017 - 21:04)

Viky, ty mě děsíš! Já se...jaký profesionální přístup?...že se chová slušně?...to musí?...ale do hlavy mu nevidíš, navíc realita je taková, že ty jsi žena a on je prostě cizí chlap a má tu obrovskou moc tě svléknout a osahávat tě, prostě tě vidí celou nahou a sahá na tebe....dej si otázku?..kdyby to nebyl gynekolog, tak by ses mu tam asi nesvlékala a on by tě nikdy nahou neviděl a nemohl na tebe sahat, ale bohužel má tu moc !!! Lékař či řidič, to je jedno, prostě je to chlap a ty se před ním svlékáš!!§ je to potupné a ostudné, dle zákona a ústavního práva člověka, by měl člověk a zvláště žena při takových velmi intimních a sexuální prohlídkách mít právo volby !!! Právo volby dle přání při takové prohlídce na stejné pohlaví, právo odmítnout svobodně opačné pohlaví!!! Tak by to mělo v demokracii být !! Každý si může vybrat s kým bude chodit a ským bude žít, každý si může vybrat, zda si koupí rohlík či chleba, každý si může vybrat jaké chce zaměstnání, každý si může vybrat partnera, tak nechápu proř v tak závažné věci si nemůže člověk vybrat pohlaví při tak velmi potupných a choulostivých prohlídkách, ale dokud se nebudou ženy bouřit a nebudou se psát petice, tak se bohužel nic nezmění, hold si to nesmíme nechat líbit a musíme se bránit !!!

Roamana (Út, 11. 4. 2017 - 21:04)

on je tam od toho aby vám...ses zbláznila ne??? Źe se doma svlékáš přd svým chlapem, tak to je snad něco jiného, je to tvůj přítel, muž či manžel, ale tohle je cizí chlap, nechápu, proč by měl cizí chlap na mě sahat a osáhávat mě, navíc chlap at je lékař či ne, je pořád jen chlap, nechápu, proč bych se měla ukazovat před jiným chlapem a tím se ponižovat a zárověn ponižovat svého muže!! Jak můžeš srovnávat svého chlapa s jiným cizím chlapem?? to je jako by ses ukazovala a svlékala před každým a bylo ti to jedno...vážně zajímavé tvrzení

Ahoj (Ne, 17. 6. 2018 - 20:06)

Já se ráda svlíknu před mladym, hezkym doktůrkem, mám velký kozy a chlupatou veverku.

Ano (So, 16. 6. 2018 - 21:06)

Na gynekologii chodí jen...žena by měla mít možnost volby, jestli chce lékaře nebo lékařku. Nyní např. na medicínu chodí studovat většinou dívky, takže dochází k feminizaci zdravotnictví. Což není moc dobré. Ani u školství to není dobré, u zdravotních sester je dobré, že tam jde aspoň pár chlapců.

Dosti ženám naopak může vyhovovat muž lékař. Já třeba pro urologa, který funguje zčásti obdobně jak pro ženy gynekolog, kupodivu radši ženu doktorku než lékaře muže. Je to divné, aby obnažím se radši před doktorkou, nebo aby mi muž sahal na penis ap., tak opravdu radši doktorku ženu. Není to nic erotického, ale u mužům mám odpor. Nic nemám proti homosexuálům, ale těžko bych snášel dotyk od muže v této oblasti.

Ženy se běžně políbí, nemusí být zdaleka lesbičky, jen třeba při přivítání. Něco důvěrnějšího než obejmutí. Já si nějak neumím představit se líbat s mužem. Kdežto polibek s ženou mi nevadí, třeba při gratulaci. Neznamená nic dalšího, ale od muže nebo vůči muži bych to nesnesl.

janča (So, 16. 6. 2018 - 21:06)

Školní gynekolog obviněn ze sexuálního zneužívání

Školní gynekolog obviněn ze sexuálního zneužíván
26.05.2018 09:01

Sdílejte:

Rektor Univerzity Jižní Kalifornie (USC) v Los Angeles odstoupí ze své funkce kvůli skandálu, v němž byl ze sexuálního zneužívání nařčen školní gynekolog.

Lékař, který se v univerzitním zdravotním středisku staral o studentky, má stanout před soudem kvůli řadě stížností, podle kterých se k pacientkám choval urážlivě, nutil je svlékat se do naha, osahával je a pořizoval si jejich fotografie.

Šéf univerzity C. L. Max Nikias se rozhodl svůj post opustit po tlaku školní správní rady. Ta reagovala mimo jiné na nespokojené hlasy desítek studentů, absolventů a profesorů, kterým se nelíbilo, jak rektor na zprávy o chování školního gynekologa reagoval.

Gynekolog George Tyndall pracoval na univerzitní klinice více než 30 let, žaloba na něj byla u civilního soudu podána tento týden

janča (So, 16. 6. 2018 - 21:06)

To stejné platí u Nás v České republice, že nejsou zákony, které by chránili ženy před lékařema tohoto typu, hodně žen se bojí o tom mluvit, další si nejsou jistý, navíc nevědí, kdo by jim uvěřil, když obviní lékaře, že !!! Je mnoho případů v Čechách, ale jen zlomek toho špatného se dostane na světlo !!!!

Sára (So, 16. 6. 2018 - 20:06)

Na gynekologii chodí jen ženy, je to jediný obor, kam chodí jen ženy, proto by měla mít žena právo volby a mít vždy ženu lékařku !!! V každé směně by měla být žena gynekoložka, stejně tak jak u policie či ve věznicích, tam musí mít taky vždy službu žena, když jde o prohlídky, žena ženu, muž muže, na gynekologii to má být úplně stejné, pokud si to dotyčná žena přeje, jinak je to znásilnění a porušení ústavy, ústavního zákona !!! Studium medicíny a zvláště gynekologie a porodnictví ještě nikdy nikoho nezbavilo sexuální vnímavosti a sexuálního pudu, toto je skandální, tohle není demokracie !!!

Honza M. (Pá, 15. 7. 2016 - 08:07)

Ve 13 letech bych ti...Pokud se nemýlím, tak ve Španělsku je sex legální od 13ti, pokud není větší rozdíl mezi partnery než 3 roky.

??? (Čt, 14. 7. 2016 - 10:07)

Na gynekologii nemá vůbec...A když 10 letá muslimská manželka zemře při porodu, to ti nevadí?
Nebo když rodina nechá zemřít ženu jen proto, že v jejich zemi nejsou ženy lékařky, to ti taky nevadí?

Podle stejné logiky by v gymnáziu všichni měli studovat nazí, protože gymnos znamená nahý.

Tata (Čt, 14. 7. 2016 - 09:07)

Ve 13 letech bych ti nasekala. Jsi opravdu tak pitomá čubka?

Terka (Čt, 14. 7. 2016 - 09:07)

Ahoj. Na gynekologii jsem...*chcem

Terka (Čt, 14. 7. 2016 - 09:07)

Jdi s tou islámskou...Ahoj. Na gynekologii jsem byla už v 11 letech, a to kvůli výrokům. Normálně mi dávala prsty do vagíny, a nebolelo to. Tak nevím proč se bojíte. Chtěla bych se zeptat. Je mi 13 let, a bude mi 14. Mám přítele a tomu je 19 let. Chceš to spolu mít. Myslíte že je to blbí? Myslíte že paní doktork bude mít něco proti tomu že nejsem panna? Zjistí to? Bude to říkat mamce? Děkuji za odpověď.

žena (Ne, 13. 3. 2016 - 23:03)

Na gynekologii nemá vůbec...Jdi s tou islámskou propagandou do řiti! Každá žena má právo rozhodovat sama o sobě.
"je to potupa jak té ženy, tak i jejího může a celé její rodiny"...a co minisukně, rtěnky, trička, také zakázat?

ola (Ne, 13. 3. 2016 - 21:03)

Na gynekologii nemá vůbec co dělat lékař-chlap, je to čistě ženská věc, proto název ženský lékař, ne?...je to jediný obor, kde se ví, že do ordinace vždy přijde pacientka, tudíž žena a řeší ženské věci, proto by v ordinaci měla být jen žena gynekoložka, která je na tyto věci specializovaná. Svlékat se před chlapem jen proto, že má studium terorie o vagíně je vážně nemorální, svlékat se před ním, nechat si na sebe i do sebe sahat, nechat se okukovat, je velmi ponižující, nemorální a je to zneuctění ženy, je to jediný lékař, kde se žena svléká úplně celá, je to potupa jak té ženy, tak i jejího může a celé její rodiny, je to největší zásah do lidské důstjnosti, zásah do celé rodiny, je to zásah do osobnosti člověka, navíc studium medicíny a zvláště gynekologie ještě nikoho nikdy nezbavilo sexuální vnímavosti a sexuálního pudu..chlap jako chlap, že je lékař to neznamená, že tyto morální věci najednu neplatí, to pak můžeme říci, že naše ženy mohou chodit na bazéně nahé, že je tam jen plavčík, nebo proč vlastně máme oddělené sprchy. Navíc ani policie či jiné bezpečnostní složky nesmějí nejen svlékat osobu opačného pahlaví, ale nesmí ani provádět osobní prohlídku, proč asi?...a najdenou to tady neplatí. Navíc žena rozumí zase jen ženě, muž to zná jen jako teorii, když-to žena lékařka prožívá vše , jak její pacientka, včetně porodu, proto ženský lékař. Jsou i důkazy, že chlap tam nemá co dělat, například v Mostu gynekolog obtěžoval pacientku a pak jí i znásilnil v ordinaci, jiný zase pořizoval tajně nahrávky ze své ordinace, při kterých natáčel jak svléká a prohlíží své pacientky, policie u něho našla více jak 700 vide záznamů, další byl obviněn ze sexuálního obtěžování a je jich daleko více, které se nedostají ani na veřejnost, proč se to asi děje?...jednoduché, chlap tam nemá co dělat...

Katka (Út, 24. 8. 2021 - 18:08)

Olo, to přeci není žádné zneuctění a potupa ženy, když se před svým gynekologem svlékne a položí nohy kam patří. Já se také před jinými muži nesvlékám, ale nedovedu si představit, že by mne vyšetřovala žena. Když na to přišlo, a byla jsem při ženské prohlídce i celá nahatá, tak jsem to nijak negativně neprožívala. Před gynekologem jsme přeci obnažené všechny, tak jaký pak stud a hanbení. Hygienická příprava na vyšetření a představa, co mne čeká mne někdy i trochu vzruší. Nakonec, mne připadá, že je přirozené, že muži mají zájem, aby ženy byly zdravé a plodné. A pokud se můj gynekolog při vyšetření vzruší, tak mne to vůbec nevadí. Vždyť je to normální chlap. Hlavně, že mne pečlivě prohlédne. I pokud by si mne při tom natočil, vždyť jsme tam všechny ženské stejné, tak co by na tom kdo viděl.

Návštěvník (Út, 24. 8. 2021 - 18:08)

Znal jsem manželku gynekologa. Zahýbala mu jak to šlo. Zdůvodňovala to tím, že manžel má nemoc z povolání, že je tak impotentní, že se mu na žádnou píču ani nepostaví. Při tom to byl hezký a příjemný chlap. Odrodil nám čtyři děti. Manželka ho moc chválila.

Kateřina (Ne, 21. 2. 2016 - 18:02)

mám extrémně pružnou...Já si myslím že při masturbaci si většina žen a i já panenskou blánu protrhnou ani neví jak .Když nemá holka p. blánu tak se nic neděje žijeme v 21.století.

Martina (Ne, 15. 11. 2015 - 11:11)

Píše to muž a pravidelně to sem vkládá každý měsíc.
Jdi s tou muslimskou propagandou do háje.

chlapa opravdu (Ne, 15. 11. 2015 - 08:11)

Studium Gynekologie ještě nikoho nezbavilo sexuální vnímavosti a taky sexuálního pudu a musím říci, že je to pravda, četl jsem tady články a opravdu gynekologie je obor, který je čistě pro ženy a měla by tam být žena, aby nedocházelo k zneužívání, k potupě a k nervozitě, měla by tam být lékařka, je pravda, že třeba důkladná osobní prohlídka u policie nesmí provádět osoba opačného pohlaví, než je prohlížená osoba, tam je to v pořádku a proto by mělo být takováto situace i u gynekologa, gynekolog opravdu není žádný bůh, ale je to normální člověk, který svléká pěkné i škaredé ženy, ale prostě je svléká a nemá tam co dělat, navíc, když mi partnerka, řekla, že tam někteří strkají i své prsty v dnešní době, tak to je opravdu mazec, je to hnus, opravdu je to čistě ženská věc a kdo tady lobuje opačným názorem, tak to budou lidé, teří to nechápu, nebo to jsou samotný gynekolové, že?....

Reklama

Přidat komentář