Podle mě pár na zadek nikdy neuškodí. Moji děti když zlobí tak dostanou 50 rákoskou na holou před sourozenci,(všichni najednou). Jsou 4, holky 7,15,kluci 12,7.Potom do kouta na hrách půl hodiny v koutě nazí, a s rákoskou v ruce. Pokud jim spadne tak dostanou přídavek 25 ran. Takové výprask dostávají tak 4-6 krát do měsíce záleží jak se chovají. Když zlobí hodně tak dostanou kluci pár ran vařečkou do varlat 7 letý 6 a 12 letý 15 ran do varlat. A když holky zlobí hodně tak dostanou k 50 ranám přídavek dalších 50.Jelita zmizí průměrně do týdne. Za malinké zlobení dostanou kluci 10 ran a holky 15 ran na holou vařečkou. A k tomu 20 ran na chodidla a 20 přes prsty. Zrovna dneska dostali za lhaní.
9. Srpen 2021 - 16:38
Tereza (anonym)
Je mi 18 let a bohuzel jsem nikdy doma nedostala na holou..jen samy poucovani a kecy :-)
Rada bych ovsem zkusila dostat pekny vyprask na holou..jsem z Prahy a muj mail je : terrrrinka@volny.cz ..tak se kdyztak nekdo ozvete, budu mooooc rada.
Ano, od bratra to bolelo a když mě seřezal tak já sem ho plácla aby to nedělal a co? Matka mi dala 25 rákoskou za to. Dneska jsem zase dostala za to že jsem bratrovi řekla brácho. Bylo to 2 minuty rákoskou a 1 minuta od bratra rákoskou. To bylo ráno a měla jsem krvavý zadek. Při každé ráně mi z toho vystříkla krev. Ale oni pokračovali i přes můj křik a brek. Vždy brečím. Sednout si na tu zadnici pěkně bolí.
Pořád skoro 2 za týden. Vždyť jsem to řekla že dneska ráno jsem dostala na holou 3 minuty (2 od rodičů a 1 od bratra). Měla jsem zadek do krve. A víš za co to bylo že jsem bratrovi řekla brácho. Hrozně mě ta zadnice bolí ještě.
A Martine jak tě vaši trestají? Já neznám jiný trest než výprask. A zlobíš? Dostávál jsi na zadek někdy? A teď nedostáváš ani třeba když řekneš sprosté slovo, tak třeba jenom rukou přes zadek?
Komentáře
Stránky
Stránky
Přidat komentář