Reklama

Masturbace v 10 letech-je to normální??

Beran (Po, 9. 8. 2021 - 15:08)

No tak se by ses divila kdybys svou vnučku slyšela v partě holek a kluků. Jen její myšlenky by tě ranily.

Jarka (Po, 9. 8. 2021 - 12:08)

Není pochyb o tom, že většina kluků v jedenácti už onanuje. Ve 12cti už téměř každý. Stačí být vychovatelkou na ZŠ a nejde to nepoznat. Dvanáctiletí hoši si ve skrytu špitají jenom o honění, o holkách a jak by jim to udělali. Prostě sex je u nich na prvním místě.

Učitelka (Po, 9. 8. 2021 - 13:08)

Někteří živější masturbují i ve třídách a před děvčaty. Za svojí praxi jsem toho viděla až příliš.

Návštěvník (Út, 3. 8. 2021 - 17:08)

Já začal honit asi tak kolem 10-11 let a přišel jsem na to uplnou náhodou

Návštěvník (Út, 3. 8. 2021 - 17:08)

Když na to přijde každý, asi to náhoda není.

Návštěvník (Út, 3. 8. 2021 - 17:08)

Tak tak, postupem času na to příjde každý, ale poprve to je vždy zvláštní, když ještě nevíš co od toho čekat, dnes už honím skoro každý den a stříkam všude kde můžu

Tento (St, 5. 1. 2022 - 22:01)

Když jsem na to ve školce přišel, myslel jsem si bůhví jaký jsem génius xd šlo mi to dělat jen o zem až dneska (14 let) jsem se poprvé udělal rukou.

Návštěvník (St, 5. 1. 2022 - 22:01)

Ale pořád nestrikam nevíte někdo co s tím?

Návštěvník (Út, 3. 8. 2021 - 18:08)

Je to pohlavní pud, který má většina z nás. Hrál jsem si s penisem dávno před tím k vůli příjemným pocitům. Když se objevila první kapička semene a orgasmus, zcela jsem tomu propadl.

Návštěvník (Út, 3. 8. 2021 - 18:08)

Ano, přesně tak, jsem na tom uplně stejně, někdy honím a několikrát to oddaluji, a pak příjde mohutný výstřik, jak říkám, stříkám prostě všude, je to úžasné

Návštěvník (Út, 3. 8. 2021 - 17:08)

Mírný nadprůměr pokud neukecáš. Můj meil [email protected] můžem pokecat

uklízečka (Út, 3. 8. 2021 - 15:08)

Tohle bude trošku jiné. Vytírám chodbu. Tenkrát nebyly současné vymoženosti úklidu, takže na kolenou. Najednou cítím, že mi někdo vyhrnul zástěru a stáhl kalhotky, držela jsem, protože už jsem to dlouho neměla. Cítím penis v rozkroku. projížděl mi zkušeně mezi pysky a po poštěváčku, dokud jsem nezvlhla. Když se ujistil, že už by to šlo, vrazil ho do mne tak prudce, že jsem až vyjekla. Soulož byla krátká, ale tak intenzivní, že jsme se udělali oba současně. Potud dobrý, ale jak kopuloval, držel mne za kozy. Koukám, malé ruce. Říkám si šmarja pano, vždyť je to kluk a s pořádným ocasem. To jen uspíšilo můj orgasmus. Když se mi vystříkal na záda, tiše osešel. To ale není konec. Zpoza rohu se vyloupl kluk, který to vše pozoroval a honil se. Beze slova mi nastříkal semeno do obličeje, nechal si ocucat penis a odešel. Druhý den si mne zavolal ředitel, pochválil mou práci a dal mi mimořádnou odměnu. Když mi tu pětistovku (v té době to bylo hodně) předával, všimla jsem si, že má nápadně malé, téměř dětské ruce a v tom mi docvaklo. Ten kluk byl totiž jeho syn, který přšel za tátou do školy, zrovna když mne znásilňoval a užil si taky, alespoň tím, že mne zhanobil semenem do obličeje. Má to ještě pokračování, ale zatím to stačí.

Radi (Út, 3. 8. 2021 - 13:08)

V deseti s tím kluci pomalu začínají. Buď mají poluce, anebo si ho už začínají dráždit. Měla jsem možnost v tu dobu sledovat syna. Konečkem ukazováku po něm kmital a pak se obrátil na břicho a dodělal se. To jsem teda poznala až ráno, podle semene na prostěradle. A to měl 10 a asi čtyři měsíce. Teď onanuje přinejmenším 3krat denně. Málem nestačím přepírat hadříky se semenem.

Věnka (Po, 9. 8. 2021 - 11:08)

Mám ty samé zkušenosti. Dva synové, čtyři roky od sebe a oba s tím začali v deseti. Starší je teď skoro z domu, má slečnu, zatímco mladší je na onanování úplně závislý. Jednou za tři dny mu to různé prádlo na utírání vezmu a přeperu a tak to jde pořád. Tak mě napadá kolik už měl orgasmů, a myslím, že by to ani nešlo spočítat.

Návštěvník (Út, 3. 8. 2021 - 13:08)

Co si pamatuji, hrál jsem si s přirozením a půjčoval ho na hraní hočičkám už od malička. V deseti byl nástup semene a stále silnějších orgasmů. Byl jsem tím tak uchvácen, že jsem se ukájel hodně. Maminka mi rozuměla, protože na tom byla také ujetá. Často jsme se při tom vídali.

Karel (Út, 3. 8. 2021 - 10:08)

Moje švagrová má šestiletou neteř. Nedávno se celá rodina sešla na oslavě. Bylo to venku a děti, které tam byly, tam pobíhaly nahé. A ta šestiletá holka masturbovala a při tom si s námi normálně povídala.

uklízečka (Út, 3. 8. 2021 - 11:08)

Uklízela jsem ve škole. Jednou po vyučování bylo na záchodech dost rušno, tak jsem se tam šla podívat. V jdné kabince byly namačkány čtyři úpně nahé děti. Tři holčičky tam studovaly chlapce. Všichni byli z první třídy. Všichni masturbovali. Dvě dívky se zaobíraly ptáčkem chlapce a při tom si protahovaly žlábky a dvě si to dělaly navzájem. Jedna dívenka měla na svůj věk překvapivě velkého poštěváčka. Když mne spatřly, s křikem utekly. Posbírala jsem jejich svršky a aktovky a šla je hledat. Daleko nebyly. Tetelily se pod schody. Řekla jsem jim, že to nikomu nepovím. Ulevilo se jim. Pomohla jsem jim s oblákáním a alou domů. Erotika bývá v každém věku.

Návštěvník (Út, 3. 8. 2021 - 10:08)

KDYŽ MASTURBUJI (JSEM KLUK) TAK SE TÍM CVIČÍ SVALY (RUKA ) PROTOŽE KDYŽ ONANUJI TAK SE MI BRICHO SVÍRÁ DÁ SE TAKHLE POSILOVAT I ??

Návštěva (Út, 3. 8. 2021 - 13:08)

Jsi hlupák nebo co. Ty myslíš že jenom sevřená ruka je na onanování? A co prsty. Prstíky, ukazovák aby si s ním hrál.

Návštěvník (Út, 3. 8. 2021 - 10:08)

Samozřejmě , jako každou fyzickou činností .

Reklama

Přidat komentář