Reklama

Je orální sex nevěra ?

Návštěvník (Pá, 27. 8. 2021 - 12:08)

Milado. Musíš odělit lásku a sex. Láska je citová záležitost a sex biologická potřeba. Už přes padesát let se s manželkou upřímně a trvale milujeme. Když se hádáme, tak jen kvůli blbostem a málo kdy. Nikdy jsme neřešili žárlivost nebo nevěru. Vychovali jsme pět dětí, které jsou hodné a stále nám nablízku. Oba jsme byli společensky i pracovně angažovaní. Ona pracovala s muži, já se ženami. Ano byli jsme si dost často fyzicky "nevěrní", ale to na našich citech nic nezměnilo. Stále jsme plni lásky a vzájemné úcty k sobě.

Mirek (Pá, 27. 8. 2021 - 14:08)

Správný názor. láska je láska a sex je sex, ten s láskou nemá nic společného. Zatím jsme spolu jen 6 let, ale už jsem přes sex poznal skoro všechny její kamarádky, jako ona ty moje kamarády. A rozhodně to na našem nádherném vztahu nic nezměnilo. Teď budeme mít druhé dítě a nebudu pátrat po tom, kdo se o něj zasloužil, hlavně, že bude zdravé. Teď normálně sexuju s kamarádkama normálně u nás doma a budu dál, dokud ta moje nebude zase schopná. Ona to prostě tak bere a nepřeje si, abych se uspokojoval sám i když mě to udělá rukou a vykouří, tak chce, abych měl plnohodnotný sex.

Návštěvník (Pá, 27. 8. 2021 - 11:08)

Ty jsi dement bez mozku. Proč, protože posuzuješ někoho, kdo něco napsal v diskuzi na webu. A navic podle toho, čím si zakrývá ptáka. Úplný vzor inteligenta. Chtěl bych tě vidět, jak mu to říkáš do očí, chlapáku.

Návštěvník (Pá, 27. 8. 2021 - 11:08)

Dnes je už skoro vše jedno kdo s kým co dělá. Z mojí holky vylezlo, že už od 13 let si to dělá s kamarádkou a jestli mi to vadí. No co s tím? Řekl jsem ji, že nevadí a už jsem poznal i tu její kamarádku. Ty dvě se spolu přede mnou začaly milovat a moje holka na mě, že prý na co čekám, jestli budu jen koukat a nebo jestli se snad stydím. Zasunul jsem i do její kamarádky. Stane se, že ta kamarádka za mnou příjde i sama a šukáme spolu, nebo si spolu někam vyrazíme. Prostě se o mě starají obě.

Aleš (Pá, 20. 8. 2021 - 16:08)

Minulý pátek jsme jeli večer busem, moje holka si sedla k mému kámošovi a jeho holka ke mě. Kecáme a tak mě nějak napadlo se podívat na moji holku a koukám, ona kámoše kouří. Už jsem chtěl vystartovat, ale ta jeho holka mě chytla, přitáhla k sobě a dala mi pusu a zašeptala, ať je nechám. Strčila moji ruku do svého klína a začal mě zase líbat. Prohmatal jsem ji kozičky a bohužel jen přes džíny hladil v rozkroku. Ona na mě, jestli chci víc, ať je nechám a jdu s ní domů, že jsou rodiče pryč. Říkám jí, že přece nemůžu a ona na to, že se prostě jen vyměníme a že o nic nejde, ať z toho nedělám drama a že klidně ať jdou s námi. To byl můj první sex před mojí holkou s jinou a ona s jiným. Zavolala ještě kamarádky a ty přišly s klukama, hodně se celá akce rozjela. Viděl jsem tu moji jen občas, protože jsme na sebe neměli vůbec čas. Spali jsme až do oběda, každý s někým jiným. Kámoš s tou svojí se nám pochlubili, že taková akce není u nich poprvé a teď to bylo poprvé, co do toho zkusili zatáhnout i nás dva. Takže jak tady má někdo starosti s věrností, tomu se jen smějeme a už se těšíme na další akci. Jinak domů jsem nešel a nešel ani se svojí holkou, protože si mě odvedla jedna z tamtěch kamarádek a pokračoval jsem s ní doma v hezkém sexu.

Návštěvník (St, 18. 8. 2021 - 09:08)

Já jsem orál nevyhledával. Dělal jsem to jen na přání a dobře. Je mnoho žen, které rády kouří a honí i když to většina moc neumí. Když chtěla vylízat, lízal jsem, ale musela být čistá. Pak byla spokojená. Některé při tom prodělaly tak intenzivní orgasmus, že k souloži vůbec nedošlo. Dávám přednost sebeukájení, i po souloži.

Eduard Nud (St, 18. 8. 2021 - 08:08)

Tak to bohužel nevím. Ona sama nevěra je zajímavý pojem. Vznikla hlavně proto, aby se nešířily pohlavní choroby. Já osobně si myslím, že člověk souloží, aby přežil, ale nežije, aby souložil. To se týká i orálního sexu. Jo. Víte, na co si ženy nejvíce stěžují při této činnosti? Na nic. Nemají čím.

Návštěvník (Út, 17. 8. 2021 - 14:08)

Aby se moralisti nenudili?

Návštěvník (So, 31. 7. 2021 - 18:07)

Orální sex je líbání a objímání, trošku hlubší. Když to mohou politici dělat veřejně, proč ne, my ostatní?

Návštěvník (Čt, 29. 7. 2021 - 22:07)

Každý máme nějakou historii. Z dětství, za svobodna, a protože nejsme ze železa, i z momomanželských, nebo mimopartnerských vztahů. Pokud se v tom budeme stále rýpat, tak skončíme na blázinci. Nevěra není košér, ale patří k životu, jako jiná životní potřeba. Jistý filosof pravil: "Nevěra je dobrá k tomu, aby jsi se přesvědčil, že doma je to nejlepší".

Návštěvník (Út, 27. 7. 2021 - 19:07)

Já vím, že pro vás je manželství, které jako základ společenského života trvá tisíciletí, je přežitek, ale až budete pořebovat uživit děti, které zplodíte, váš pohled na tento příjemný fenomén se poněkud změní.

I. (Čt, 29. 7. 2021 - 13:07)

Manželství? Fuj, nikdy, vždy jen volný vztah. Jen přítele, který bude ochotný do trojky a víc. Pořádný grupáč je to nej. A mít děti v této době? To bych si do smrti musela vyčítat. Zvažovala jsem do volného vztahu také holku nebo transku a užívat si sex s kamarádama a kamarádkama.

Návštěvník (Út, 27. 7. 2021 - 14:07)

Nevěra může být biologická. Protějšek není zcela schopen sexuálně vyhovět svému partnerovi. Ta je pochopitelná, dokonce omluvitelná. Horší je to s nevěrou citovou, která bourá manželské i perspektivní partnerské vztahy. Pak nastává otázka. Co je lepší? Udržet rodinu (vztah), nebo jít za svým "srdcem". My jsme se s manželkou tolerovali a naše plodné manželství trvá a bude trvat hodně dlouho.

Nikol (Út, 27. 7. 2021 - 12:07)

Orální sex s cizím mužem či ženou nevěra je.Co to tady vy primitivové blabolite a věší tě buliky na nos.Onanie s robertkem není nevěra pokud si to děláš sama či se svým klukem.Pokud je tam jinej sukalista tak to nevěra opět je

I. (Út, 27. 7. 2021 - 16:07)

Nesmysl, sedla jsem si na klín kamarádovi mého kluka a když jsem cítila, jak se mu zvětšuje, tak jsem odhrnula spodní díl plavek, stáhla mu ty jeho a šup, už jsem ho tam měla a zajezdila si i s výstřikem do mě. Můj kluk vše viděl a v pohodě, měl u sebe moje dvě kamarádky, které ho na střídačku kouřily. Prostě se normálně prohazujeme a na nevěru fakt nehrajeme. Jedna z nás se jmenuje Věra a děláme si z ní srandu že je Nevěra, ale to je asi tak vše, nesmíte všechno tak prožívat a brát vážně, užívejte si života a možností. Kamarádky a kamarádi to mají taky rádi.

Návštěvník (Út, 27. 7. 2021 - 12:07)

A co když je to se souhlasem, nebo na přání manželky? Když byla v porodnici, pak měla šestinedělí, tak mi pomáha její maminka se vším i s tím že mne vysemeňovala orálně a ručně. Když mne viděla, že se honím, sama mne za ní poslala. Poprvé, i potom také při menstruaci

Nikol (Út, 27. 7. 2021 - 12:07)

Orální sex s cizím mužem či ženou nevěra je.Co to tady vy primitivové blabolite a věší tě buliky na nos.Onanie s robertkem není nevěra pokud si to děláš sama či se svým klukem.Pokud je tam jinej sukalista tak to nevěra opět je

I. (Út, 27. 7. 2021 - 16:07)

Není nevěrou, běžně kouřím klukům i před jejich holkama a žádná nebyla proti, kouřily zase jiným i klukovi se kterým chodím. Když jsem byla nemocná, tak mě zastupují kamarádky a normálně je ošukal. Přece ho nenechám trpět, když já nemohu. Ono je nás stejně většinou na sex víc najednou. Já zase dala jeho kamarádům, když byl na 14 dní odjetý s rodiči u moře. Normálně se vše domluvilo a bylo. Nějaké blbosti s nevěrou nás nikoho nezajímají a nikdo nikoho nevlastní aby ho omezoval.

Jan (Po, 26. 7. 2021 - 08:07)

Orální sex není nevěra

Návštěvník (So, 24. 7. 2021 - 20:07)

Orální sex nevěrou není. Patří do stejné kategorie jako onanie, s tím rozdílem, že je sdílená s jiniu osobou, zpravidla opačného pohlaví. Když si to mohli odpustit Clintonovi, tak si to může odpustit každý. Když jsem přistihl manželku, že kouří sousedovi, šel jsem rovnou vylízat pekáč sousedce. Když si přivedla kamarádku na lízačku, nechal jsem si dařbujána vykouřit od její matky a byla pohoda. Všichni byli spokojeni.

Reklama

Přidat komentář