Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Z (Út, 27. 7. 2021 - 20:07)

Z

Lucie (Po, 26. 7. 2021 - 14:07)

Má ho tvůj syn velkého? Mě na synovi vzrušuje nejvíc velikost jeho penisu ,má většího než dospělí chlapi ,bojím se že to nevydržím a skusim to s ním hned dneska

Jitka (Po, 26. 7. 2021 - 14:07)

Holky vydržte. Já si kundu taky omejvám a když už jsem v tom a jsem tak vzrušená, tak mám rychlý divoký orgasmus, který mne uklidní. To, že má kluk velkého čůráka, ještě neznamená, že s ním musíš šukat zrovna ty. Dávejte si do těla odděleně a bude dobře.

Lucie (Po, 26. 7. 2021 - 14:07)

Když on mě hrozně moc vzrušuje ,a tak velkého curaka jako má on jsem ještě neměla ani snad neviděla ,vím že on mi chce také jinak by se přede mnou nepředváděl

Návštěvník (Po, 26. 7. 2021 - 13:07)

Přiznám se, že i já se musim hodně ovládat a držet se, abych po něm neskočila. Synovi je 13 a když vydím jeho nadobíčko v pozoru a v akci, když si ho honí a stříká, jdou mi nohy doslova od sebe.

Lucie (Po, 26. 7. 2021 - 13:07)

Já jsem z něho vzrušená i když vidím jak mu visí a houpe se mu skoro až u kolen , když se mu postaví to už skoro tecu ,možná mu ho aspoň pohonim

Jitka (Po, 26. 7. 2021 - 13:07)

Dřív jsem masturbovala jenom večer posteli, ale teď, co se syn honí, musím i přes den několikrát do koupelny, kde se sjíždím dokud nejsem úplně hotová. Máme to my mámy kříž.

Návštěvník (Ne, 25. 7. 2021 - 10:07)

Většina se stydí, kdo má smůlu na holky tak je mu stejně nejlíp doma s mamkou, já sem byl zklamaný hodně krát a přiznám se že mě soužití s mámou to všechno vynahrazovalo, dodnes mě jako ženská moc zajímá a nemusím se před ní tajit stim že se mi líbí

Návštěvník (Ne, 25. 7. 2021 - 11:07)

Něco víc. Máš s ní milostný poměr?

Vvv (Ne, 25. 7. 2021 - 00:07)

Cooo

Ilona (So, 24. 7. 2021 - 21:07)

Můj synáček se přede mnou také honí a moc mu to pomáhá. Má dvakrát víc semene než když si to dělá sám. Vzniklo to tak, že za mnou přišla matka jeho spolužačky, že našla na šatech dcery semeno. Holka udala, že jí to udělal můj miláček. To, že si to dělá často, jsem samozřejmě věděla, ale potají. Věděl, že má průser. Přišel domů jako zpráskaný. Řekla jsem mu aby se svlékl. udělal to a přinesl měchačku. Ptáček mu stál jako svíčka. Řekla jsem, že chci vidět jak to udělal té spolužačce. Úplně se roztřásl, ale za chvíli z něj lítalo semínko na mě. Pak jsem mu nařídila, že si to smí dělat jen přede mnou a nikým jiným. Byl šťastný jako blecha.

Návštěvník (Ne, 18. 7. 2021 - 12:07)

Se jí zeptej. Asi ti zalže, ale uvidíš pravdivou reakci. Já jsem to mamince řekl na rovinu, že na ní často myslím, když masturbuji. Nejdřív zrudla a pak pípla, že jí to také pomáhá, protože mne má ráda jako syna.

David (Ne, 18. 7. 2021 - 11:07)

By mě zajímalo, jestli jsem někdy fuguroval v matčiných představách, když si to dělala.

David (Ne, 18. 7. 2021 - 11:07)

Ten kdo slyšel přes zeď mamku vymrdávat celý noci, tak to má asi trochu jinak. Na to sténání se nedá zapomenout.

K (Út, 20. 7. 2021 - 00:07)

Zažíval jsem s matkou něco podobného ale šlo o její masturbaci. Asi do třinácti jsem si myslel že u sebe v ložnici po večerech tlumeně vzlyká a pláče protože byla taková a když ji něco rozhodilo tak to řešila brekem. Později když jsem byl starší, honil si péro a o sexu jsem už něco věděl mi došlo že matka po večerech nebrečela ale vzdychala a sténala rozkoší když si dělala dobře. Občas když se připila tak se moc nekontrolovala a slyšel jsem to přes příčku dost zřetelně a samozřejmě to dělalo to se mnou to co s normálním samcem. Později mi došli i jiné věci ale to už bylo pro mě pozdě a všechno bylo už zase jinak. Ale máš sto pro pravdu že na to vzrušení se tedy opravdu zapomenout nedá.

Deny (St, 28. 7. 2021 - 10:07)

Měl jsem to doma podobně. Matka 36 roků, přitažlivá žena o které jsem věděl že si ráda a hlavně po vínečku klikne na myšku. Já 14 roků pořád nadržený kluk kterému už bylo jasné co znamená slovo sex. V patnácti jsem přišel domu dříve než normálně a viděl matku nedovřenými dveřmi její ložnice jak jí šoustá nějaký chlap. Koukal jsem až do konce a bylo vidět i slyšet jak si to matka i on užívají, nakonec se ten chlap ve vzájemném objetí s matkou do ní udělal a chvilku pak ještě objímali. V tichosti jsem se z bytu vytratil ale ještě dlouho jsem při honění brka představoval že v tom slastném sexuálním a milostném objetí s matkou jsem místo toho chlapa já a matka slastně vzdychá pod tíhou mého ztopořeného údu.

Návštěvník (St, 28. 7. 2021 - 10:07)

I já jsem vídával maminku při sexálních hrátkách, nenen při masturbaci ale i při souloži, nejprve s tátou a po rozvodu i s milenci. Vybírala si obzvláště velké ptáky. Někdy mi připadalo, že mi to dělá naschvál, ale já jí to přál. Byla pak klidnější a vyrovnaná. Její aktivita mi posloužila k časté a vydatné onanii.

Návštěvník (St, 28. 7. 2021 - 10:07)

Dost kluků to ve svých představách tak prožívá , fantazie nezná mezí .

Vašek (Ne, 25. 7. 2021 - 09:07)

Bydlel jsem jen s matkou až do svých osmnácti let v malém podkrovním bytečku 1+1+kk tak vím o honění péra s představou soulože s vlastní mamčou své. Zvláště v létě za horkých dnů kdy jsme v bytě měli na teploměru i +30 a matka doma chodila polonahá, tak cvičila ta její ženskost s mým sexuálním libidem fakt hodně.

Návštěvník (Ne, 25. 7. 2021 - 11:07)

Přede mnou se mamina taky nestyděla. Klidně se přede mnou převékala a když vyšla z koupelny, byla jak bohyně. Jediné co na sobě měla, byl turban z ručníku na hlavě. Má krásné tělo a ty kozy.....Hodně chlupatá a štěrbinku jí rozevíral pěkný poštěváček. Když jsem byl malý, tak se se mnou i koupala a pečlivě my myla pindíka. Jak jsem dospíval, už jsme se do vany oba nevešli, ale ptáka mi myla dál, Když jsem jí sáhnul na kozy, nebo na vagínu, vždycky mne pleskla, ale moc to nebolelo. Když jsem začal mastubovat, dělala že to nevidí. Až později mi řekla jaké úsilí musela vyvinout aby nepodlehla chtíči a nedala mi. Pak se znovu vdala, má jinou rodinu. Já bydlel na intru, pak v kampusu a už jsme se moc nevídali.

Reklama

Přidat komentář