Reklama

Cuckold

Návštěvník (Pá, 15. 10. 2021 - 18:10)

Jen poznámka. Pes se honí a vyhoní až do ejakulace jazykem.

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 12:08)

Nevím jestli je to pravý cuckold, ale souložím s macechou a táta se stará o to, abychom měli komfort. Vaří, peče, pere, uklízí, stará se o to abycho měli všechno k úplné spokojenosti. Často se pojímáme i před ním. Ona má hlasité a bouřlivé orgasmy a on se tváří, že mu to nevadí.

Návštěvník (Po, 4. 10. 2021 - 23:10)

Takže taťkovi parohy sluší a pěkně si to užívá .

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 12:08)

Samozřejmě , že to pravý cuckold je . Vykonáváš soulož na ženě jiného muže a on to souhlasně trpí . To , že je to v rodině na skutečnosti nic nemění , právě naopak . Že mu to nevadí ? Jeho to uspokojuje .

Renda (Po, 30. 8. 2021 - 20:08)

Teda tady je ale paroháčů....kam to směřujeme jako společnost? Toliko beta samců...ještě zástěru a dělat manželce a příteli služku s análním kolíkem v zadku!

Karel (Út, 5. 10. 2021 - 13:10)

To bylo u nas normalni ze jsem nahy klecel pred manzelkou a milencem,libal jim nohy a v zadku jsem mel kolik.Nebi mi manzelka dala vyprask pred milencem vařechou a pak mi ji vrazila do zadku a vsichni jsme byli spokojeni.Manzelka je silne dominantni a ja uz snad od 18 cuckold .Kdyz jsem mel prvni vztah tak jsem se dozvedel ze mi přítelkyně zahyba a ja zjistil ze mi to nevadí ba naopak vzrusuje.Bal jsem se ji to rict ale stejne mi pak dala kopacky.Ale po letech jsem nasel tu pravou.Ted to je naprd protoze z pavlem to byl dom.bull se rozesla a ted ma milence ktery me u toho nechce.Doufam ze si brzo najde poradneho bulla,ale zatim o tom nechce slyset protoze je do neho zamilovana a ja mam pry smolika.Musi mi stacit kdyz me ponizuje jen ona v soukromí

Návštěvník (Út, 5. 10. 2021 - 13:10)

Tak to máš blbý, když tě u toho nechtějí. Za mlada jsem vypomáhal starším manželským párům, kde ona byla nadržená a on už nemohl. Většinou nás při souloži manžel pozoroval a hrál si se svým zvadlým camprdlíkem. Mě nikdy nevadili, spíš naopak. V jednom případě se staříkovi na chvilku postavil a pak jsem mu ochotně manželku přepustil, když chtěla pokračování, tak jsem pokračoval zase já. Bylo to bez ponižování, v naprosto přátelské atmosfěře. Ti muži své ženy tolik milovali, že jim rozkoše s mladým skokanem dopřáli. Když manželce poklesla po přechodu sexuální apetence a zjistila že stále onanuji, sama mi navrhla abych si našel mladší milenku. I to byl projev lásky.

Návštěvník (Út, 31. 8. 2021 - 11:08)

No , divila by ses . Znám několik takových vztahů a jsou spokojeni .

Rudolf (Po, 26. 7. 2021 - 07:07)

Sehnat pro ni milence je celkem snadné. Spíš mi jde o to, jak jí to říct, aby pochopila, že opravdu může.

Návštěvník (Po, 26. 7. 2021 - 09:07)

Opravdu to nejde vypálit od boku a na řečeno vulgo plnou hubu . Ale ty jí znáš , těžko ti někdo z ulice dobře poradí , tak je to na tobě abys jí naznačoval a k tomu přivedl . Rozhodně nesmí mít nějaký pocit viny , to je potom blok .

Rudolf (Po, 26. 7. 2021 - 10:07)

Ona se hlavně bojí, že bych žárlil. To má sice pravdu, ale nechápe, že sub si umí i to žárlení užít. Vysvětlit jí, že je to sice ponižující, ale přesto, nebo spíš právě proto to chci, to je největší problém.

Návštěvník (Po, 26. 7. 2021 - 10:07)

No musíš se zdržet jak verbálních , tak fyzických a to především reakcí na koitus své ženy s jinými muži . Sledovat a užívat v klidu .

Rudolf (Po, 26. 7. 2021 - 11:07)

Nejdřív k němu ale musí dojít. Ona právě nemá odvahu to udělat, protože si myslí, že bych to nedal.

Návštěvník (Út, 3. 8. 2021 - 16:08)

Musíš vědět jestli to opravdu chceš ! On to fakticky každý nedá . Ten můj s tím pořád doslova otravoval až jsem kývla . Když se to uskutečnilo a ti chlapi to do mě udělali tak jsem myslela že jsem ho konečně uspokojila . Ale když odešli tak mi řekl že jsem pěkná děvka , jak jsem si to prý užívala že se za mě až styděl . Já mu řekla že je podělanej blbec , protože když to čtyři chlapi dělají do ženské několik hodin tak má pochopitelně orgasmy a při tak silném vzrušení svoje projevy prostě neovládá . Tři dny jsme měli tichou domácnost a potom se mi omluvil , ale o sexu s více muži už nemluví . Jestli mu otrne , nebo ne se časem uvidí .

Návštěvník (Ne, 15. 8. 2021 - 01:08)

Taky posera .

Návštěvník (Ne, 25. 7. 2021 - 23:07)

Kdysi, bylo mi asi pětadvacet, jsem se ve vinárně pohádal s manželkou a ta odjela domů. Byl jse rozhodnut se opít. Přisedl si ke mě starší manželský pár a docela na úrovni jsme se bavili. Manželka mne pod stolem osahávala a na jednou měla v ruce můj ztopořený penis. Všiml jsem si, že kývla na manžela, ten zaplatil i mojí útratu a pozvali mne domů na kávu. Káva se nekonala, protože se doma oba svlékli do naha, mne také. On se honil. Měl malého camprdlíka. Chvíli trvalo než jsem se do paní dostal, ale pak to byla jízda. Mrdal jsem jí až do rána a on se stále honil.

Rudolf (So, 24. 7. 2021 - 10:07)

Prosím o seriózní radu (možná lépe od žen, které s tím mají zkušenost). S manželkou jsme 30 let a už ji prostě nedokážu uspokojit. Už přes 2 roky jsme spolu neměli sex, přitom ona na sex chuť má. Já jsem sub a pozici cuckolda, alespoň v mírnější podobě bych zvládl a asi si ji i svým způsobem užil. Ona ale nehce být nevěrná a myslí si, že bych žárlil, tak si nikoho najít nechce. Já bych sice žárlil, ale i to bych si uměl užít a rozhodně bych jí nic nevyčítal. Už jsem jí řekl, že jestli chce, tak si milence může najít, ale asi na to nemá odvahu. na druhou stranu občas naznačí, že by chtěla. Jak z toho ven? jak začít?

Návštěvník (So, 24. 7. 2021 - 13:07)

Protože jsem za mlada byl spíše na starší ženy, měl jsem několik podobných známostí, kdy muž nemohl buď z důvodu stáří, nebo nemoci a ženy byly stále náruživé a potřebné. Poprvé to bylo ještě před vojnou, kdy mne táta dohodil dlouho rozvedenou, (vlastně jsem ho nahradil) která bydlela společně s dcerou a matkou (vdova). Věkově 18, 40, 60. Měly mne všechny. Dost se kvůli mě hádaly, přesto, že jsem je plně uspokojoval. Nakonec začly chystat svatbu s tou nejmladší a já dost drsně vycouval. Trvalo to tři roky. Mezi tím jsem oprašoval tchyni, ale to byla skoro povinnost. Pak to byla kolegyně z práce, bylo mi 23, jí bylo kolem čtyřicítky a měla šedesátiletého manžela. Nejdřív jsem jí uspokojoval v práci, pak se dohodla s manželem a brala mne domů. Manžel vždy diskerétně odešel, ale byli jsme přátelé. Dost často, když jsem vykonal dílo jsem s ním poseděl v hospůdce kam chodil. Trvalo to sedm let a pak onemocněla a odešla. Třetí služba byla na inzerát. Bylo mi přes třcet, jim přes šedesát. Tam u toho manžel byl, ale nerušil byl šťastný, že je jeho žena šťastná a ona uměla být velice šťastná. Byla hodně náruživá, ale měla čtyřicetiletou dceru, která byla rozvedená a byla náruživá také. Naštěstí se dobře shodly i mezi sebou, tajže jsem si s otcem, který vše sledoval, sem tam mohl dát sklenku. Trvalo to dva roky, Dcera si pak nabrnkla picáka a ten mne nahradil.

Roman (So, 24. 7. 2021 - 12:07)

To je tim ze ji nikdo nebali.Pokud neni uplne hnusna ta zkus seznamku.Najdi nekoho seriózního koho to vzrusuje sukat nekomu starou.Chvily si s nim pis a kdyz zjistis ze to je inteligentni borec uplne v pohode tak si ji nechas zbalit a ona o nicem nebude vedet.Ver mi pokud o ni bude jevit zajem ,bude ji rikat jak je krasna a sexy nakonec mu podlehne.

Rudolf (Ne, 25. 7. 2021 - 09:07)

Na svůj věk je docela sexy, chlapi po ní koukají. Ale nechci něco dělat za jejími zády. Nechci, aby to bylo tak, že mě bude podvádět a myslet si, že o ničem nevím. Jednak to je nefér vůči ní a jednak, když už, tak si to chci taky užít (tu svoji část). Rozhodně ale není ten typ, které bych řekl: "Pojď najdeme ti spolu na inzerát milence", musí to vznikat tak nějak postupně, přirozeně. Proto jsem si myslel, že mi spíš poradí žena, ta má asi reálnější představy jak by to mohlo začít.

Reklama

Přidat komentář