Reklama

Přistižen při honění

Psycho.. (Pá, 6. 8. 2021 - 16:08)

Pak se nediv, když bude mít poruchu erekce a nebude schopen pohlavního styku, speciálnš s tebou, ale s jinými ano. Mysli ženská. Ty si potěšení neděláš?

Olga (Pá, 6. 8. 2021 - 16:08)

Přistihla jsem včera manžela při honění. Dostal vařečkou takový výprask, že si ještě dlouho bude dávat pod zadek polštář.

Jana (Pá, 6. 8. 2021 - 18:08)

Měla jsi mu dát tou vařečkou i přes koule ! Co si má co honit ptáka , dobytek jeden.

petr (Út, 19. 10. 2021 - 23:10)

Ty jsi ale frigidni slepice. Ta moje taky nechtela nic a jeste mne hlidala abych vnoci tajne nehonil az jsem se s ni rozvedl,bylo to hrozny. Slidila vnoci a kdyz mne pristihla tak jecela jak pominuta at si to odvyknu.

Návštěvník (St, 20. 10. 2021 - 02:10)

Mojí manželce to nevadí. ví že si to dělám často, protože při orgasmu nejsem potichu. někdy mi vyčítá, že jí budím ve spaní.Když to dělám dost dlouho před ní, tak se vzruší a pak mi řekne "tak pojď mrdat" a připustí mne, ale většinou se jen dívá a je ráda, že nezanáším.

Návštěvník (Út, 19. 10. 2021 - 23:10)

Když nechtěla abys honil , měla nastavit a podržet . Ženská která není na šoustání je na hovno !

petr (Čt, 30. 9. 2021 - 22:09)

Sama bys potrebovala tou vareckou pres frndu ty frigidko. Tebe mít doma, to musí bejt hrůza. Me ho ta moje kazdej vecer vyhoni u televize a pak si s ním ještě hraje a nekdy i pri snídani a já jí taky a to se nám moc líbí a tak je to správně

zvedavy (Pá, 6. 8. 2021 - 20:08)

než jsem začal nosit klicku na penis a manželka mne přistihl při masturbaci dostal jsme na holou a přes koule také

Helga (Pá, 6. 8. 2021 - 17:08)

To já, když ho přistihnu, tak se přidám, pak hupky do postýlky a pěkně se pomilujem. Je to správně pane doktore?

Psycho.. (Pá, 6. 8. 2021 - 17:08)

Nejlepší řešení. Ale maminkám rozpustilých synků doporučuji něco úplně jiného, ale neagresivního. Nejsem doktor, ale rád poradím

Psycho.. (Ne, 18. 7. 2021 - 22:07)

Takové přistižení při honění může mít celou škálu následků a výsledků. Záleží na situaci a připravenosti aktérů. Je to od nevázaného erotického veselí, až po těžká psychická, celoživotní traumata. Přistižení může být očekávané až vyžádané, či vytoužené, ale také může být šokující pro obě strany. Měl jsem chlapce s trvalou impotencí, kterého přistihla matka, která nevhodně reagovala. Ženu, které se hnusili muži, protože to před ní dělal otec. Kapitolou samou pro sebe jsou děti. Takže exhibicionisti a pedofilové. Mějte se na pozoru aby jste neudělali pro vlastní potěšení více škody než užitku. Jinak nahodilé a nechtěné přistižení, většinou mnoho škod nenadělá. Bývá to úsměvné, nebo ostouzející, ale není to pravidlem. Lepší je, pokud není souhlas, nebo modus vivendi, se nenechat přistihnout.

Návštěvník (Ne, 18. 7. 2021 - 20:07)

Mívám často "období říje". Nastává dvakrát i třikrát do měsíce a trvá několik dní. Projevuje se častou nevyvolanou erekcí, bez příčiny a těžko odolatelným nutkáním k masturbaci. Včera večer jsem se pořádně vyhonil. To znamená, že jsem onanoval co nejdéle, aby výron byl co možná nejvydatnější. Dopředu oznamuji manželce, že to opět mám, protože pak má větší pochopení. Dnes jsem od rána vydatně masturboval. Samozřejmě i před manželkou. Už to s ní nic nedělá, protože to zažívá celý náš společný život. Jenže asi její nezájem byl příčinou toho, že se vyvrcholení nedařilo. Pak jsem šel nakupovat. Ženy v obchodě jsou dávno zvyklé na mé erekce. Někdy žalují manželce, že mi "zase" stál. Chovám se přirozeně a flirtuji s nimi. Umím to a ony laskavě tolerují mou "nestoudnost". Pak se to stalo. Přišel jsem k pokladně a tam seděla velice vnadná prodavačka. Nevím jestli to bylo tím, že tak pozorně sledovala bouli na mých teplácích, nebo se "nedopatřením" dotkla žaludu, prostě jsem nekontrolovatelně a prudce vystříkl. Na teplácích se objevila velká skvrna a já se zapotácel. Snad jsem i hekal. Ty co to viděly se pošťuchovaly. a paní pokladní se třásly ruce. Nelogicky se mi začala omlouvat, já se logicky omlouval jí. Ostuda jako dům. Hned za mnou stála sousedka, která nelenila a hned mobilem vše vyzvonila manželce. Ještě teď jí slyšim. "Právě teď tady stříkal semeno !" Přišel jsem domů jako spráskaný pes. Vůbec se mnou nemluvila a byla děsně naštvaná. Až k večeru mi řekla, že příště mne nikam nepustí pořádně vyhoněného i kdyby mi to musela udělat sama. Teď se zkouším kvalitně ukojit a těším se na ráno, až mne "vydojí" manželka.

Abe (Ne, 18. 7. 2021 - 22:07)

Je mi to hodně povědomé, plagiátore!!!

A.P. (Ne, 18. 7. 2021 - 18:07)

Mě je 18 a táta si k nám přivedl svoji známost a že bude bydlet u nás. Vyzvěděl jsem, že jí je 34 a má hezkou dceru 16. Druhý den po nastěhování si dělám dobře a honím, najednou se rozevřou dokořán dveře a v nich stála ta 16. Smích a naplno vykřikla, jé ty si ho tady honíš? Že si mi neřekneš? To bych se hanbou propadl, že mi takhle viděla. Za ní přišla její máma. Táta nebyl doma. Teď začaly ty kecy, ať pokračuju, že chtějí vidět jak vystříknu a máma postrčila dceru dopředu, ať mi to jde udělat a obě se ke mě přihrnuly. Její dcera přiklekla a začala mi ho honit a kouřit, až jsem se udělal do její pusy, vše spolkla, olízala mi ho a řekla mi, že si mám normálně příště přijít, když to potřebuji. Večer za mnou přišla a vlezla si ke mě do postele a začala si se mnou příjemné hrátky až vše skončilo šukačkou a nastříkal jsem to do ní, protože mě přidržela. Řekla mi na to, že se nemám starat, že je zabezpečená a spala se mnou. Ráno jsme šli na snídani, ona nahá, její máma jen v hodně malých tangách. Táta byl zase v práci. Po snídani začalo další kolo sexu a do toho přišla její máma, která se přidala a nechala se ode mne ošukat a radila co a jak je nejlepší. A dál už jede vše ve znamení skoro stálé šukačky. Mladá se nastěhovala více méně do mého pokoje a spí se mnou v posteli a její máma se stavuje pro šuk také, když není táta doma. Zítra má přijet na týden k mladé kamarádka, tak to jsem zvědav, co to bude za dílo a jestli budou obě stejné, tak to bude jízda.

k (So, 14. 8. 2021 - 00:08)

super

Pičus (Ne, 18. 7. 2021 - 22:07)

Máš docela divoké představy, hochu.

Návštěvník (Po, 24. 5. 2021 - 18:05)

Ve svém pubertálním věku na intru, jsem si byl ulevit v kabince na záchodě. Pak jsem se vrátil na pokoj a kámoš se mě zeptal, jestli jsem byl na hajzlu. Přikývl jsem a on se tak potutelně pousmál. Víc nepadlo ani slovo. Nevím jak na to přišel, možná jsem nějak vzdychl, když tam zrovna byl.

Pepa (Po, 24. 5. 2021 - 18:05)

Mě jednou nachytali spolužáci v lese u rybníka.

Abe (Út, 14. 7. 2020 - 02:07)

Když se o vás ví, že jste onanista, ztrácí se romantika překvapení i pohoršení. Je to to samé jako s alkoholiky, u kterých je divné, že jsou střízliví a vůbec nás nepřekvapí, že jsou na mol. Honíte si ptáka a lidé to berou jako normální a moc je to nezajímá. Když mne sousedky vidí jak se honím, mnohdy to manželce ani nepoví, a když ano, ona to nepoví ani mě. Je to nuda.

Tonda (Út, 2. 6. 2020 - 23:06)

Mě načapala sousedka co bydlí naproti v bytě. Jsem si ho totiž honil na společné chodbě, na schodech. Jsem tam šel udělat nějaké své erotické fotky a abych se vyfotil jak mi stojí, tak jsem se svlékl, sedl na schody a honil si ho aby mi hezky stál. No a když už mi stál, tak najednou sousedka za mnou na schodech :D řekla jen "pardon", prošla kolem, smála se a rychle zaběhla k sobě domů. Byl jsem tak v šoku, že už mi nestál a taky jsem rychle šel domů. Té sousedce je cca 13 let.

Reklama

Přidat komentář