Reklama

Obřízka

Návštěvník (Ne, 11. 7. 2021 - 21:07)

pokud máte někdo problém, nejde stahovat kůžička, je přilepená ap. zajděte si za pediatrem. Nemusí to nutně být v doprovodu matky, případně, pokud by se někdo styděl, tak pro daný účel může doktorka poslat matku pryč a zavolat, až synátorovi ptáčka prohlédne. Jí pak dá doporučení do nemocnice ap. Velká část příspěvků zde jsou výmysly nebo psaní deviantů, takže opravdu, kdo má potíže, k doktorovi, doktorce, ne si nechat radit od neznámých lidí. Ani doktor neumí poradit bez toho, aby to viděl. Pak je i varianta, existují poradny přes internet, kde odpovídá lékař. Malinko se tam platí, myslím 50Kč, což snad zvládne každý školák. Tam lze dát dotaz, poslat i fotku, jak to vypadá z mobilu. Odpovědi jsou pak zveřejněné, ale bez jména tazatele a bez fotek. Myslím, že odpoví i emailem, sám jsem se před lety na něco ptal, tehdy se nemuselo ani nic platit.

UžToNeníOno (St, 29. 9. 2021 - 16:09)

"No doktor určitě poradit neumí", by ihned komentoval Tony ... hraboš hrabavej ! Jojo jedinej, kdo tu byl kompetentním expertem na chlapecké předkožky, jejich roztahovačem a přetahovačem, byl "gin"... škoda, že už sem nechodí ... Gin , ten byl jediným opravdový erudovaným diskutérem...

Daniel (So, 3. 7. 2021 - 08:07)

Ahoj už asi měsíc jsem spozoroval že mi nejde stáhnout předkožka jak v klidovém stavu nebo i v erekci myslíte že je to dobře?? No ale já se to bojím říct rodičům aby jsme nešli k doktorovi ale včera na plavecaku když jsem tam byl s tátou jsem si všiml že má obřízku a on mi řekl naco koukám a já jsme mu řek že na jeho obřízku a ona aha ale on se podíval na můj penis a už asi tušil že není něco v pořádku. No a když jsem večer přijeli domu šly jsme se vykoupat šel první táta a pak já no a táta zamnou přišel do vany a řekl ať mu ukážu jak si ho meji no tak jsme to udělal a on na mě kdy jsi mi chtěl říct že ti nejde stáhnout předkožka s tím můžeš mít problémy a já jsme neřekl nic no a teď mi řekl že půjde semnou k doktorovi jen já a on mámu z toho vynecháme ale já k tomu doktorovi nechci co mám dělat je mi 16.

Návštěvník (Ne, 11. 7. 2021 - 08:07)

A to jsi az v 16 prvne videl otcovo pero? A predtim nevedel o tom ze ma obrizku? Tim ze on to ma tak vi jake to je a necha ti to nejspis udelat taky

Návštěvník (Ne, 11. 7. 2021 - 21:07)

Někdo si vymýšlí. Buď vídal otce odmala, ten se před ním neskrýval, někde znají děti i rodiče opačného pohlaví. Kde se ani otec nechce před synem odhalit, tak rozhodně s tím nezačně, když je synovi 16. Kdy už je pohlavně vyspělý, pár let pravidelně ejakuluje, současně není lidsky zralý, dospělost se týká spíš schopnosti plodit děti, ne lidské zralosti. Pokud se někdo chce odhalovat před svými dětmi, tak vážně by neměl se do 16 let zakrývat a pak se odhalit v tomto věku. Malé děti vezmou nahotu normálně, před pubertou ještě celkem taky. Nejhorší je čekat do puberty.

Daniel (St, 21. 7. 2021 - 07:07)

Jako já ti nwm ale jestli umíš. Číst tak tak tamzje napsáno že Jsem ho viděl na plaveckém bazénu v šatně

Návštěvník (Út, 13. 7. 2021 - 23:07)

Tak, u nás to bylo bezne, otcovo pero (nic moc) i brachovo jsem videl uz odmalicka. Pred pubertou mi nahota moc nevadila, mel jsem pindika na klucici pomery vetsiho. Az v puberte jsem se zacal stydět, kdyz jsem zjistil ze vsichni je maj velky a chlupaty a ja jsem ho mel jsem furt jako kluk. Od ty doby jsem byl stydlivej a moc se nesnazil ho davat na odiv.

Návštěvník (Po, 12. 7. 2021 - 00:07)

Pěkně to zanedbaly . Dávno měly nechat předkožku uvolnit , nebo ho nechat obřezat . Nic hrozného to není . Nedávno mi sousedka nadšeně předváděla desetiletého kluka po těsné obřízce .

M (Ne, 25. 7. 2021 - 01:07)

Kecas alebo susedka je vulgarna dementna krava

Návštěvník (St, 14. 7. 2021 - 00:07)

Nas s bráchou dřív rodiče kontrolovali, později se jen ptali, takže jsem radši zalhal i když jsem věděl že mam problém. Obdobne u doktorky, pamatuji si to jako dneska, kdyz se v 16 ptala mamky ta rekla ze to nekontroluje a ja chvilku vahal co rict. Ale bal jsem se ze pak mi udelaj obrizku takze jsem nerek pravdu.
Přitom dneska jsem paradoxně jediný z rodiny kdo má trvale obnažený žalud, tim spíš ze zcela dobrovolně

Návštěvník (So, 10. 7. 2021 - 14:07)

Ja mel v 16 take problemy se stahovanim, ale strach z obrizky byl silnejsi takze jsem to tajil, pri dotazu doktorky jsem vahal a pak srabsky rekl ze nemam problem, tehdy u toho byla mamka a me by prislo trapny ukazovat ze mam kuzicku prirostlou k zaludu a muset pak jit na obrizku. , nedovedl jsem si to predstavit ze bych mel zalud trvale odkryty.
Az pozdeji se to zlepsilo a srusty mi postupne zmizely. Casem jsem pak zacal nosit stazenou kuzicku, a zvykl si na to, i kdyz mi to zpocatku dost vadilo. Dneska kdybych byl ve stejne situaci jako tehdy tak uz bych nevahal a nechal si ji udelat

Návštěvník (Ne, 11. 7. 2021 - 21:07)

Já s doprovodem matky chodil k doktorovi/doktorce jen na zš. U té zš to bylo i v devítce, matka doktorovi zavolala, ten přijel domů, když jsem měl přes 39 horečku. Nevím, jestli pak na kontrolu jsem šel s ní, nebo tam musela být ona jako doprovod, když mi na podzim bylo přes 14 let. K školním doktorům - pediatr i zubařky, to jsme chodili bez doprovodu rodičů. Nějak jsme to zvládli. Od první třídy jsem chodil do zš sám, nechal jsem se vodit asi týden, pak ne. Trošku nechápu, proč k doktorovi by někdo musel mít v 15 doprovod. Na sš, tj. na podzim něco přes 15, tak to jsme šli už sami. Vstupní školní prohlídka, pak i pro případnou omluvenku při nemoci. Vše bez rodičů. Jinak preventivní prohlídka s prohlídkou ptáka se dělá v 15 a ne v 16. V 16 by snad mohlo být bez rodičů. V prváku jsme měli doktoru, u té nepamatuji, že bysme sundávali trenky. V dalším roce byl doktor, u něj jsme musel stáhnout trenky, jen se podíval, nic neříkal. Bylo tam víc kluků současně, taky sestra. Stahování předkožky, neptal jse, ale i u jiných kluků bylo vidět, že si stahují, žalud nebyl celý krytý, bylo tam takové odkryté kolečko nebo špička žaludu.

Jaroslav (Pá, 9. 7. 2021 - 08:07)

Ahoj Dane, je ti šestnáct, tak to už jsi docela velký kluk na to, aby ses bál jít k doktorovi ne? Jestli nechceš obřízku, nikdo ti jí nutit nebude, u doktora ti předkožku akorát uvolní, ale jestli to není škoda nevyužít příležitosti rovnou se nechat obřezat, možná nevíš, o jakou příležitost a výhody přicházíš, o to víc, když máš ještě taťku, který s tebou o tom promluví a podpoří tě.

Honza (St, 28. 7. 2021 - 18:07)

Nejsem si vědom že ti dobolil si tykat že mu píšeš AHOJ a že je velký kluk mu to řekni jako dospělímu chlapovi a ne jak dítěti

Návštěvník (Ne, 11. 7. 2021 - 20:07)

Nebo mamku , která to vidí jako erotické a vzrušující .

Steve (Ne, 20. 6. 2021 - 00:06)

Tak aspoň že tak ... :-) Nevím kde všude ten Umer lítá ... on působí ve vícero městech.

Tak to je fajn že vás někam nasměroval ... on je Umer vyhlášená kapacita, takže doporučil jistě dobrého kolegu. (u nás v Mariánkách jezdili za ním pacienti i až z Prahy, měl jsem Pražáka na pokoji)

Cynik - realista (Ne, 20. 6. 2021 - 00:06)

Úchyl a kripl na hlavu Steve opět v akci.

Martina (Ne, 13. 6. 2021 - 10:06)

Dobrý den, nemáte někdo kontakt na dobrého doktora v Praze, který by udělal obřízku na přání. Synovi (13) byla doporučená, má moc dlouhou předkožku, takový chobot, navíc je to úzké, přetáhnout dozadu to jde, ale tam to dost škrtí a bolí. Na urologii někde jsem s tím byla, ale chtěli dělat jen částečnou obřízku. Když už na to kluk musí, tak bych chtěla, aby to měl komplet, zcela odkrytý žalud. Navíc jsem i četla, že u té částečné se to někdy zajizví, pak je třeba druhá operace a taky to víc bolí. Mně se celkem líbí, když muž má stále odkrytý žalud, kvůli tomu bych syna obřezávat nenechala, ale když už na zákrok stejně musí, tak proč to neudělat, jak to bude nejlepší. Se synem jsem sama, pochopila jsem, že pokud to budu chtít na přání, asi si budu muset to platit sama. Nevíte, jaké jsou ceny? Přeci jen peněz tolik nemáme, bídu sice ne, ale taky si nemůžeme dovolit, co bysme chtěli.

Pavel (Ne, 20. 6. 2021 - 15:06)

Dobrý den, vím, že hledáte v Praze. Pokud byste ale tento požadavek změnili, mohu vřele doporučit kliniku ve slovenském Trenčíně, Dr. Sokol .

Návštěvník (So, 19. 6. 2021 - 11:06)

Slyšet ve 13 ze mi to doporucujou tak bych byl proti, a rict mi ze na to musím tak bych asi nebyl nadseny. tenkrát jsem se toho bál, a nechtel mít odkryty zalud, takže jsem tajil to ze tim mám problémy.
Být ve stejne situaci dneska tak bych do toho sel a nechal si v kazdym pripade udelat uplnou, castecna pry neni nic moc. Take se mi vice libi kdyz je zalud zcela odkryty, ale jen tak do toho uz asi nepujdu. Zalezi i na jeho nazoru jestli mu to nebude vadit...

Reklama

Přidat komentář