Reklama

Velikost synova penisu

Autor diskuse
Tad

Ahoj, nedávno jsem šel se synem (18 let) na bazén a při převlékání se mě jen tak zeptal na velikost penisu. Mám ho asi 19 cm, což jsem vždy považoval za velký penis. On mi však řekl, že ho má 21 cm, to jsem mu taky věřil, protože když jsem ho zahlédl, tak ho měl v klidu fakt trošku většího. Problém je, že se tím teď strašně chlubí na veřejnosti, s moji ženou si z toho dělají srandu a i před kamarádama mi říká, že mám oproti němu malého. Je mi to opravdu nepříjemné, že to takhle zmiňuje, ale podle něho je to vtipné a sranda. Mají vaši synové taky větší péra než vy?

Z (Čt, 17. 6. 2021 - 19:06)

Z

Návštěvník (Čt, 17. 6. 2021 - 13:06)

Ahoj Zdeno a když si ho před tebou honil ukázala jsi mu kundu?

Zdena (Čt, 17. 6. 2021 - 15:06)

Blázníš? Proč bych to dělala? Už tak jsme byli oba v transu a já ještě přidám vlastní ostudu? Kluk se prostě pudově neudržel a že to zamávalo i se mnou, vědět nemusí. Přesto jsem mu ptáka pochválila, že ho má pěkného jako táta. Potěšilo jej to. Vagíny ať studuje s děvčaty jeho věku.

Běta (Pá, 18. 6. 2021 - 00:06)

Ono to dneska není asi jednoduché. My jsme si jako děti hrály na doktora, tatínka a maminku, šukali jsme tajně hodně brzy, rodiče jsme měli rozumné, ale co dnes? Mobily, počítače a jiné vymoženosti, ale mládež se vzdaluje běžným potěšením. Ve škole je učí hovadiny a rodiče mají kalup aby děti uživili. Za mnou přišel zoufalý vnuk, že se bojí si něco začít s holkou, protože moc koukal na porno a myslí si, že se holkám nebude líbit protože má malýho ptáka. Tak jsem si ho nechala ukázat. Nestál mu. Zeptala jsem se jestli se honí, přiznal, že jo. Tak jsem mu řekla, že bez rekce to nemohu posoudit, ať se honí. Poslechl. Když ho měl v pozoru, chtěl ho změřit. Běžela jsem pro krejčovský metr. Když jsem se vrátila, tak zrovna stříkal. Takže znova. Zas si ho úplně postavil a já naměřila patnáct na délku a pět na šířku. Uklidnila jsem jej, že ho má úplně normálního a že holky s ním budou spokojené. Poděkoval a pak začal loudit. Že prý nikdy neviděl skutečnou píču, abych mu jí ukázala. Představ si, kluk v osmnácti viděl vagínu jen v pornu. Tak jsem se obětovala. Když jsem se svlékla, on už zase stříkal. Roztáhla jsem nohy i Boženu a jemu se zase postavil. nejdřív si jí jen prohlížel, ale pak se dovolil jí osahat. Byl nešikovný a surový, strkal do mne pazoury, drtil poštěváčka, ale vedla jsem mu ruce až to bylo příjemné. Za půl hodiny výuky jsem měla tři orgasmy a to jsme nemrdali. Jen zkoumal. Při tom jsem mu sama vyhonila ptáka ještě dvakrát. Poděkoval za školení a přiznal, že to chce vyzkoušet ještě s mámou, než vyrazí za holkama. No nevím. Musím na to dceru připravit, protože to nemusí dobře dopadnout.

Návštěvník (Pá, 18. 6. 2021 - 05:06)

Ahoj Běto, mohu se tě zeptat kolik ti je? Seš odvážná babička. Máš ji přírodní? Nebo jako bětšina slepic úplňe holou?

Běta (Pá, 18. 6. 2021 - 18:06)

Jsem už léta vdova, bude mi šedesát a mám mladšího ženatého přítele. Jsem na sex zvyklá, ale většinou mi chybí, protože přítel se dost věnuje rodině, což mu schvaluji. Necítím se být odvážná. Je naší povinností uvést potomstvo do života. Boženu mám hodně chlupatou a dost velkou. Často si jí ojíždím a projíždím Dřív jsem si chlupy jen zastřihovala. Dnes už o porost nepečuji, takže mám divoké roští. Příteli i vnukovi se to tak líbí.

Dáša (Pá, 18. 6. 2021 - 00:06)

To máš pravdu. Mladí jsou z porna úplně zblblí. Já mám dceru, taky na to čumí. Nedávno jí kluk ukázal přirození. Přišla domů s pláčem, že ho má malýho, ale že ho miluje. Chtěla jsem ho vidět a tak přišel na oběd. Drobet jsem ho opila a když ztratil zábrany, vyzvala jsem ho aby se předvedl. Chvíli váhal ,ale pak se obnažil. Trošku jsem mu pomohla k dokonalosti a pak jsem řekla dceři, že je blbá, protože já bych ho brala hned. Diskrétně jsem je nechala o samotě a mladí si pěkně zašukali. Dnes je dcera šťastná a budou se brát.

Z (Čt, 17. 6. 2021 - 19:06)

Z

Steve (Čt, 17. 6. 2021 - 01:06)

Jak "všude nacházím semeno" ... ? To máte vážně doma takovej prasečák, svinčík a smrad? Nebo jenom tady kecáš abys machrovala o ničem ... jak tu bývá zvykem u spoustu diskutérů.

Zdena (Čt, 17. 6. 2021 - 01:06)

Ty jsi spadl z nebe. Naškrobená prostěradla, trenýrky. mají semeno na kalhotách, na botách, teče to v koupelně i na WC. Někdy i v kuchyni. To je vidět, že nejsi máma, která má doma tři normálně nadržené chlapy. Pochopitelně, že nadávám, peru a utírám, ale jen v duchu, protože je v tomhle nesmím omezovat. To ovšem nepochopíš jako svatej.

Zdena (Čt, 17. 6. 2021 - 00:06)

Bylo to tak náhlé, že jsem nestačila ucuknout. Zlil mne od hlavy až k patě. Semeno bylo horké bílé a husté a dlouho mu vytékalo. Strašně se omlouval. To, že jsem měla náhlý orgasmus, si vysvětloval, že se zlobím. Trapas. Manželovi jsem raději neřekla, že je lepší než on.

Eva (Čt, 17. 6. 2021 - 00:06)

Co s tím chceš děla? Uvažuješ o nějakém pokračování?

Zdena (Čt, 17. 6. 2021 - 01:06)

Jaké pokračování? Penisy byly změřeny. To, že jsme se při tom ztrapnili není moc příjemné. Starší syn se stydí ještě víc a já taky. Udělat se při tom, když syn stříká, není moc chvályhodné. Málem jsem se zhroutila. On se omlouval mě, já jemu a oba nevěděli za co. Slíbili jsme si že to zůstane mezi námi. Akorát mám jeho penis pořád v hlavě a pořád cítím jeho semeno. To, že mne to vzrušuje, je jenom moje věc.

Návštěvník (Čt, 17. 6. 2021 - 00:06)

To se přece manželům samozřejmě neříká .

Eva (Čt, 17. 6. 2021 - 00:06)

Stříkal hodně?

Zdena (St, 16. 6. 2021 - 23:06)

Nechala jsem se holky vyprovokovat vašimi nesmysly a začala měřit. Nejdřív manžela, to nebyl problém, ačkoli si myslel, že jsem se zbláznila. Délka 16 cm, průměr 4,5 cm. Mám dva syny. Tam to bylo horší. Toho mladšího, 12 let jsem změřila při koupání. Myla jsem mu penis tak intenzivně, až úplně ztvrdl, když jsem vyndala pravítko koukal divně. Délka 13 cm, průměr 4 cm. Největší problém byl s tím starším? 15 let. Strašně se styděl. Nakonec se nahonil a změřil sám. Výsledek, 17 délka a 5 průměr. Jsem ráda, že mám doma normální chlapy.

Bob (Po, 21. 6. 2021 - 13:06)

Myslím, že si dost vymýšlíš. Manžel snad, ale kluci to nemohou mít. Já jsem dospělý, a mám jen 5cm, v klidu 2cm. Takže ty rozměry co píšeš bere s veeeelkou rezervou

Návštěvník (Pá, 25. 6. 2021 - 23:06)

Tak to máš pěkného chcípáčka podprůměrného , ale nezoufej ! Máš ještě jak doufám deset šikovných prstů a hbitý jazyk .

Návštěvník (Pá, 25. 6. 2021 - 23:06)

Neřekl bych. Také ho mám od malička většího, ale ne ty nesmysli o 50 cm co tu padali to ne. Když jsem začal masturbovat a penis se mi v pubertě zanedlouho prakticky zdvojnásobil tak jsem si v těch 13 letech naměřil 13 cm. Nyní už je mi 30 a naposledy se mi prodloužil v 17 letech na konečných 18 cm a 5 na šířku a jsem naprosto spokojenej. To jsou s větším podivem ty čísla o uvádíte vy, ale může se stát. Je to ale o přístupu. Kvůli tomu se mnou přestal chodit plavat kamarád. Zůstala mu dětská velikost za to já v klidu 12/4. Nikdy jsem se mu neposmívali nic, ani by mě to nenapadlo, ale to že se styděl a občas ho měl ve sprchách většího i malý kluk pro něj znamenal problém kvůli kterému přestal chodit na bazén.

Roman (Po, 21. 6. 2021 - 18:06)

Tak to jste bohužel podprůměr, u dospělého je běžné v klidu 8-12 cm a při ztopoření 15–20 cm.

Reklama

Přidat komentář