Reklama

Trvale stažená předkožka

Návštěvník (Ne, 27. 6. 2021 - 13:06)

předkožkou trvale vzadu se nic nezíská. Má to smysl nechat jen tam, kde je kůžička kratší a na žaludu nechce držet. Nesmí ovšem vzadu škrtit. Uměle si ten stav navozovat sám nedává žádný smysl. Proti tomu je to docela riskantní, málokdo má předkožku na konci natolik širokou či volnou, aby ta po stažení dozadu nezpůsobovala jisté zaškrcování. Velmi mírné nemusí vadit, časem se roztáhne, ale u většiny mužů to vadí.

Martin (So, 26. 6. 2021 - 14:06)

Ahoj tak jsem to v pátek skusil znova. No mělo to stejný průběh jako minulou hodinu TV opět se se mi všichni smáli a tentokrát se to snažili i napodobit ale hned si to vrátili protože to bylo prý nepohodlné. No a ještě ten den mě viděl můj kamarád který se mi smál a měl potřebu si otom povídat. Tak jsem večer přišel domů a šel jsem do vany ale Zapoměl jsem se zamknout a do koupelny mi vtrhl táta. Ovšem že se zarazil a projel mě pohledem od hlavy k patě ale u penisu se zastavil a já se zčervenal. No bilo mi trapně ale on se mě zeptal jestli se mi to udělalo samo nebo já samé řekl jsem mu že já sám. No a on mi ukázala jeho penis a měl odkrytou předkožku měli jsme to úplně stejně ale on to měl od přírody. A aby toho nebylo málo tak když jsem se večer prevlekal do slipu na spaní tak to zaregistrovala i mamka. Tak hned přišla a měla milion otázek ale nakonec jsme se shodli že je to můj penis a Jaz si sním budu dělat co chci.

lidi (Ne, 27. 6. 2021 - 13:06)

co si vymýšlíte za kraviny. Ve vaně snad každý si na koupání nebo sprchování tu kůžičku stáhne dozadu a nechá do doby, než se osuší ručníkem. Spíš bych čekal, že se rodiče zeptají, když vejdou do koupelny, proč v té vaně nemá syn předkožku staženou. A otec ukázal, že to tak má taky? Sorry jako, tomu máme věřit. Buď normálně otec bývá před synem nebo i dcerou nahý a pak ti dávno vědí, jak to má. A pokud se někde rodiče před dětmi skrývají, tak najednou ho nevytáhne v koupelně, aby mu to ukazoval.

Návštěvník (Ne, 27. 6. 2021 - 06:06)

Nepohodlne - aspon videj ze to neni nic lehkyho. Oni to treba jeste u nikoho nevideli, a nekteri to i zkousi a zajima je to. A nekteri si neodpusti posmesky a dalsi se k nim radi pridaji. Pritom k tomu neni duvod, v pornofilmech ma vic nez kazdej druhej obrezany pero.

Jinak s tim se musi pocitat ze to kdokoliv uvidi a vetsinou z toho bude prekvapenej, pripadne na to jeste bude reagovat. a tim ze na to jeste nejsi zvykly tak z toho mas blby pocit. Co na to vubec rikali (rodice i spoluzaci) ? Ted kdyz uz to vsichni vedi tak uz ten uvodni sok maji za svou, ted na to budou divne koukat , a casem uz to nebudou resit

Martin (Čt, 24. 6. 2021 - 19:06)

Tak jsem dal na vaše rady a nechal jsem si celý den přetaženou předkožku. Bylo to velmi nepříjemné ale dalo se to vydržet. Ale asi největší trapas byla hodina TV kdy jsme se šli po TV vysprchovat. Všichni kluci se na mě koukali a smáli se. Říkali že jsem žid a že jsem divnej. Potom to věděla celá škola. Teď už přemýšlím že ji nechám stáhlou.

Návštěvník (Čt, 24. 6. 2021 - 19:06)

Pro me to taky bylo neprijemny, a horsi bylo jit do sprch. Zpocatku jsem se hrozne stydel,a taky mel pocit ze na to kazdej divne kouka, ale postupem casu jsem si na to zvykl a prestalo mi to vadit. A naopak jsem zacal byt spis hrdej na to ze to tak mam a ze tim ukazuju to ze mi to nevadi.
Jinak ti kluci jsou asi blbi, to nikdo z nich to tak nema? A nebo zavidej protoze oni k tomu nemaj odvahu to tak mit. A taky timhle upozornujou ze ti koukaj na pero, takze to se da pouzit jako protiargument. A i kdyz uz to vi cela skola, tak si to tak nech, kdyz uvidi ze ti nevadi ze to tak mas tak je to casem prestane bavit. Proste puberta

Martin (Čt, 24. 6. 2021 - 20:06)

Aha... No já přemýšlím že to skusím ještě jednou ale cejtil jsem se trapně všichni na mě koukali I učitel všichni mají předkožku přes žalud a já ji mám jejdiny za žaludem. Je mi z toho hnusně...

Návštěvník (Čt, 24. 6. 2021 - 23:06)

To je pochopitelne. Byt tim jedinym neni prijemny. Ja v tomhle veku taky u spoluzaku atd o nikom takovym nevedel, a mel jsem strach ze me nejspis bude cekat obrizka a pak budu tim jedinym.
Pozdeji kdyz jsem s tim zacal tak jsem si to taky nejdriv do sprch zakryval kuzickou, ale pak si rekl ze kdybych mel obrizku tak bych uz taky nemoh zalud zakryt. I diky tomu jsem si pak lepe zvyk, protoze jsem svoje pero uz nevidel jinak nez takhle, takze casem mi to uz neprislo jako neco zvlastniho. Ale zezacatku jsem z toho taky mel pocit ze bych mel mit zakryty zalud jako temer vsichni a pripadal si jako exot.
Ale kdyz uz te tak videli a vsichni to vedi, tak by vypadalo dost divne si to zas vratit (divili by se proc si to predtim mel a ted najednou uz ne). Ja kdyz to drive u nekoho videl tak me to taky dost prekvapilo a divne jsem na to koukal stejne jako oni. Neni to lehky

50 (St, 23. 6. 2021 - 16:06)

Ale udělá,v budoucnu by s tím mohl mít problémy a musel by to řešit operativně,ta rada ve 22:18 je v pořádku

Martin (St, 23. 6. 2021 - 19:06)

Je v pořádku když mi v 15 kouká kousek žaludu s předkožky?? Viděl jsem to u hodně kamarádů ale mě to přijde nepohodlné a nejde natáhnout aby držela normálně.

Alfonz (Čt, 24. 6. 2021 - 18:06)

Nic si z toho nedělej, je to v pořádku. Mně začal žalud postupně vylezat už ve 12 letech, v 15 už jsem měl celý žalud venku. Teď už mi je 21 a předkožka mi jde natáhnout sotva do půlky žaludu, jak se pustí tak okamžitě sjede celá za žalud. Zezačátku mi to bylo taky nepříjemné, styděl jsem se za to. Na střední škole jsem si všiml, že více kluků má obnažený žalud, buď částečně nebo celý. Za ta léta jsem si na to zvykl a dnes bych už to jinak nechtěl. Je to zcela normální, určité procento mužů to tak má. Holkám se to většinou líbí. Nic si z toho nedělej, zvykneš si na to.

Návštěvník (Čt, 24. 6. 2021 - 13:06)

Áno, dospievas, takze predkožka sa skracuje a časť žaluďa budeš mat von trvale. Dôležité je, aby šla pretiahnut v klude a v postavení sa stiahla sama a bola cela za žaluďom. Nie je nutne, aby si ju nosil celu zatiahnutú a žaluď odkrytý aj v pokoji. Sú muži; ktorí to tak nosia, podmienka a ani detinské to určite nie je.

Alex (St, 23. 6. 2021 - 21:06)

Zcela v pořádku. Ve tvém věku už kluci nosí žaludy ven. Tak ukaž, že nejsi srab a bábovka a vyzkoušej to taky. Stáhni předkožku a nos žalud ven jako pořádný chlapi. Za pár dní si na to zvykneš a nebudeš chtít jinak a uvidíš ,že i kámoši se přidají ;)

Martin (St, 23. 6. 2021 - 22:06)

A nebudou se mi zato smát že vypadá jinak?? Už teď je to nepříjemné a nedokážu si představit že budu mít obnažený celý žalud to musí bolet.

Návštěvník (Čt, 24. 6. 2021 - 17:06)

Já si to taky dříve myslel, že to musí dost vadit, a ze kdo to tak má tak ze se stane terčem různých narážek. Většina to tak totiž nemá.

Alex (Čt, 24. 6. 2021 - 06:06)

Tak jim řekneš,že pořadní chlapi mají žaludy ven...jen malí dětska ho nosí zakrytý. A uvidíš,že se ti smát nebudou. Že mít zakrytého žaluda je dětinské...uvidíš,že se třeba přidají.
A k tomu,že to musí bolet...to jen ze začátku.
Stačí vydržet pár dní a přestaneš to tolik vnímat a nakonec se nepříjemný pocit změní na příjemný a pak už nebudeš chtít jinak.
Navíc je to daleko hygieničnejší a holkám se to taky velice líbí. Když to holky u někoho vidí,tak věř,že si vyberou spíš tebe.
Tak nebuď bábovka a zkus to...těch prvních nepříjemných dní za to rozhodně stojí.

Návštěvník (St, 9. 6. 2021 - 23:06)

Já to zkoušel dneska celý den, ale když mi nestojí, tak se mi předkožka sama po chvíli přetáhne přes žalud. Zkoušel jsem být i nahý, aby měl penis volnost. Ale i tak mi vydrží stažená maximálně tak 20 minut a pak jde zase přes žalud. Ale když se mi postaví, tak se mi sama stáhne dolů a žalud je odkrytý. Ale prostě, když nestojí, tak nechce držet stažená. Máte někdo nějakou radu jak na to? Nebo je to penisem?

Alex (Čt, 10. 6. 2021 - 08:06)

Trenuj...ona časem bude držet stažená. A nebo zkus tento kroužek,tim zafixuješ předkožku a bude ti držet stažená.
https://www.kondomshop.cz/eroticke-pomucky-sexshop/joydivision-maximus-potenzring-trio?page_id=3337

Elijš (Út, 22. 6. 2021 - 07:06)

I když trénují tak pořád nic. Už nevím co mám dál dělat.

Alex (Út, 22. 6. 2021 - 12:06)

Zkus ten kroužek :
odkaz zde:
https://www.kondomshop.cz/eroticke-pomucky-sexshop/joydivision-maximus-potenzring-trio?page_id=3337

odškrtneš věk a vyplniš udaje jmeno a adresu....klidne memusis uvadet svoje prave jmeno. Jen si ho pamatuj. Nech si to zaslat do Zasilkovny nejblizsi a tam si to vyzvednes. Oni nevedi od koho to je v te Zasilkovne.Nahlasis kod a jmeno a zaplatis na miste.
Vek zkoumat nikdo nebude.
Jen uved svuj telefon,protoze tam ti prijde kod a vyzva k vyzvednuti zasilky.

Reklama

Přidat komentář