Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Lada 16 (St, 23. 6. 2021 - 16:06)

Chci se mazlit chci se cítit v bezpečí, chci maličkosti co rozveselí. Chci aby jsi mi pokládal otázky a já ti musela odpovídat, „jak se má moje holčička?“ Potřebuji pravidla ,kázeň a chci následky, když nedělám to, co jsi mi řekl. Jsem jako dítě a musím mít nad sebou pasivní kontrolu jako jsou pleny a v případě mé hysterie zabezpečení mého zdraví svěrací kazajkou nebo zabezpečení na lůžku a v době kdy budu zajištěna mě budeš hladit po vlasech.chci ti také dělat radost takže ráda budu nosit little baby . Růžovou miluji. Najdu tě ?

Kors (Čt, 24. 6. 2021 - 20:06)

Ahoj, klidně mi napiš více o tvých představách na [email protected] rád udělám co ti na očích vidím, když budeš hodná čeká tě odměna na kterou ukazes. Když budeš zlobit čeká tě pokárání a trest, aby se chování už neopakovalo.

Pulec (St, 23. 6. 2021 - 19:06)

Ahojky klidně napiš na [email protected] rád bych se o tebe staral jako o malou holčičku a jestli máš třeba kredit tak SMS 777019283

Zuzana (Út, 22. 6. 2021 - 16:06)

Jinak se musím přiznat že se mi včera povedla docela trapná nehoda. Přišla jsem domů a chtělo se mi už dost čůrat ale pořád jsem to odkládala a ještě jsem chtěla přemáchnout tričko a jakmile jsem ponořila tričko pod tekoucí vodu tak jsem si po chviličce uvědomila že si trochu čůrám do kalhot. Hned jsem se to snažila zastavit ale docela mě to nepříjemně překvapilo. Je to něco jiného než když si nehodu člověk naplánuje.

Kamča (Út, 22. 6. 2021 - 23:06)

Třeba to bylo jen tím, že jsi to držela moc dlouho a svěrač prostě povolil, zvlášť když tekoucí voda nutkání zvyšuje. Měchýř se prostě vyprázdní i proti tvé vůli, ikdyž chápu, že tě to mohlo rozhodit. Co kdyby ses třeba někdy počůrala ve spánku? Mně tahle nehoda zaskočila a trvalo mi nějakou dobu, než se mi povedlo srovnat se s tím, že se mi to někdy může stát, ikdyž to v plánu nebylo. A když se to stane v cizí posteli, je z toho taky pěkná ostuda. Naštěstí už se mi to dlouho nestalo.

Zuzana (St, 23. 6. 2021 - 17:06)

Asi ano ale zatím se mi to prostě nestalo a nebyla jsem připravená načůrat si doma do kalhotek. Musím si na to dávat pozor. Ve spánku jsem se počůrala někdy na začátku puberty a strašně jsem se styděla. A nedávno jsem měla několikrát živý sen o tom jak čůrám na záchodě a úplně jsem cítila tu úlevu. Hrůzou jsem se vzbudila s tím že jsem určitě počuraná ale naštěstí nebyla, uf. Tobě se to někdy stalo v cizí posteli? Tak to musel být trapas.

Kamča (St, 23. 6. 2021 - 18:06)

Mně tyhle čůrací sny pronásledovaly hlavně v pubertě, ale skutečné nehody přišly až později. Stalo se mi to před několika lety v jednom penzionu, majitelka ani nechtěla žádné odškodnění, ale stud byl velikej. Nikdy mě nenapadlo, že se mi to stane.

Pavel (St, 23. 6. 2021 - 19:06)

Tak to nenápadně nikoho taky se mi asi dvakrát stalo že jsem to pustil do postele zdálo se mi že jsem na záchodě a tak jsem to pustil ale teď kdyby se mi to stalo tak mě to nevadí protože mám plinky

Miki (St, 23. 6. 2021 - 15:06)

Zaklad jsou pliny, gumove kalhotky a igelitove prosteradlo-pak Te nemuze nic prekvapit a spis do rana opravdu jako to mimino. Prebaloval jsem pritelkyni, jenze ona byla uz v poslednim stadiu rakoviny mozku, takze jsem ji musel i krmit a davat pit. Chteli, at ji dam do hospicu, ale ja byl tezce proti a staral jsem se o ni temer az do konce. Takze jsem si pliny a gumove kalhotky uzil i u ni. Byla velice sikovna zdravotni sestra-vedla cele oddeleni a odmitla i chemo i ozarovani, protoze vedela dopredu, jak to skonci. Ja ji miloval a delal jsem pro ni do posledni chvile vsechno-shanel leky B17 a pak kdyz uz spatne dychala, tak jsem musel zavolat sanitku, ve ctvrtek vecer ji odvezli a z pondeli na utery odesla na vecnost. Takze si uzivejte vseho co nejvic, nevite co Vas za par dnu, mesicu, nebo roku ceka za trapeni. Cauky M

jised (Čt, 24. 6. 2021 - 12:06)

Je mi líto co se Vám stalo, chodím na chemo a plíny nosím 24 hodin denně. A vlastně tím získávám klid a pohodu a líp se mi tak psychicky snáší to co mi vlastní léčba přináší. A na neurologii i onkologii plíny nevadí a venku si jich nikdo nevšímá. Žiji sám a v těchto teplech chodím doma jen triku a plíně.

Kamča (St, 23. 6. 2021 - 18:06)

To je smutné, jak to s přítelkyní dopadlo. Udělal jsi pro ni to nejlepší a napsal jsi na konci velkou pravdu. Užívat si, protože nikdo z nás neví dne ani hodiny...

Pavel (St, 23. 6. 2021 - 18:06)

Přesně tak užívat si nikdo neví kdy nás to čeká

Pavel (Út, 22. 6. 2021 - 19:06)

To mě je jasné to je hned ještě že mě tohle nevzrusuje radši si vemu plinky a je to v suchu

Zuzana (Út, 22. 6. 2021 - 21:06)

No nevím jestli je to tak běžné. Copak ty nosíš plínky i doma?

Miki (St, 23. 6. 2021 - 15:06)

Jo jestli to bylo na me tak se priznavam bez muceni, ze si latkove pliny a gumove kalhotky davam i dom-at na PC, nebo k TV, na spani, ale hlavne do prace-protoze delam ridice, tak abych neumokril sedacku a taky na cestovani, protoze to je zajimave, ze vsude jsou wc, a me se nechce-a kdyz ano, tak si dojdu a nikdo u te musle nepozna, ze mam na sobe ty pliny a gumove kalhotky. Ale po prijezdu domu jsem vzdycky ne uplne, ale docela dost pocurany. Ja je mam na sobe moc rad a kdyz je chladno, tak si pres ne treba jeste natahnu damske leskle silonove puncochace, aby mi nebyla zima. A neresim to-kdyz nekdo prijde, tak si oblecu jen tricko a sustaky a at si lame hlavu, ze mam na sobe puncochace-protoze si na ne zadne ponozky neoblekam a chodim jen v nich.

Pavel (St, 23. 6. 2021 - 09:06)

Jo nosím plinky i doma vlastně je mám až na vyjímky pořád

Zuzana (St, 23. 6. 2021 - 17:06)

Aha tak to jsi vždy připraven i když teď v létě to asi není moc pohodlné.

Pavel (St, 23. 6. 2021 - 18:06)

To jsem ale je nemám s tím problém ani v létě je to příjemné a pohodlné když mám kraťasy tak většinou v nich mám tři nebo čtyři a pohoda to by jsi musela vyzkoušet

Miki (St, 23. 6. 2021 - 17:06)

Asi to nebylo na me, ale ja pripraven rozhodne jsem a pokud neni pres 30stupnu, tak je vsechno v poho a ani opruzeni nehrozi. Jen je s tema plinama vetsi prace, ale je lepsi je mit 100x zbytecne, nez je 1x nemit a strasne moc je potrebovat. No a pak to skonci v kalhotach a s ostudou.

Miki (Út, 22. 6. 2021 - 16:06)

A cemu se divis? Tekouci voda probouzi v tele to curani, takze to byla naprosto prirozena reakce, ale to uz si budes do budoucna pamatovat,ze ano. A z jsem tak smely-ty v tech pocuranych kalhotach exhibujes a vzrusuje te to? Jako mohla by sis nasadit pliny a byt v pohode, ale i ty pliny, kdyz si jich das hodne,tak jsou pod kalhotami videt a ani ne jako muzi, spise zeny se toho vsimnou. Ja tedy si davam latkove pliny a gumove kalhotky, prave jako ochranu pred promocenim obleceni. Ale zatim to zvladam v pohode a ani suche ani pocurane pliny nejsou pod mym oblecenim videt. Jo byt holka tak si obleknu trochu delsi a vonlnejsi sukni a pod ni si nacpu plen co se do gumovych kalhotek vejde a budu za damu.

Reklama

Přidat komentář