Reklama

cvičky

Martin (St, 23. 6. 2021 - 06:06)

Pěkný. Klika že to není někde u okna...kdyby šel kolem soused nebo sousedka...:-)) Ta ostuda potom.

Helena (Út, 29. 6. 2021 - 06:06)

Martine naopak, ostuda? Jen pro něj. Ale já bych to hned využila a domluvila se s manželkou, aby mi ho na úklid domu zapůjčila. Mám už dovolenou a dost času, ale ne na uklízení přeci. I třeba za nějakou finanční odměnu. Mohl by v těch jarmilkách uklízet. Pak podle spokojenosti by už si to doma s ním paní vyřídila. Všichni by jsme byli spokojení. Já bych měla uklizený dům, paní peníze navíc a on svůj fetiš....V dnešní době internetu, by jsi koukal, jaké jsou různé touhy a fetiše. Každý něco má a kdo ne, tak kecá a nebo má moc černobílý život....Hela

Jola (Út, 6. 7. 2021 - 15:07)

Jsem pro se domluvit. Doma uklízí zcela běžně, navíc v poutech a nasazeným roubíkem. Má na to určitý čas, pak je odvolán a v kleče v koutě přivázaný k topení čeká, jak dopadne kontrola. Ta samozřejmě skončí vždy špatně, ať se snaží sebevíc. Minule uklidil a vyžehlil tak mizerně, že dostal pořádný výprask a dva dny spal v kleci u mé postele. Takže k Vám by vyrazil autem již oblečený podle poslední módy (frčí bílé tenisky) takže v bílých jarmilkách a sebou ještě jedny na přezutí. Jen mi prozraďte lokalitu, kde bydlíte.

Ivana (So, 25. 9. 2021 - 10:09)

A nevzbudí sousedy při tom výprasku?

Gabriela (Út, 14. 9. 2021 - 21:09)

Zdravím a hezký večer. Vy máte i klec? Takovou tu pro zvířata? Jinak po přečtení diskuze jsem pochopila, že manžel s tím přišel a Vy jste přidala ty cvičky vlastně jarmilky. Dělala jsem seminární práci na submisivní chování žen i mužů a tohle mě nenapadlo cvičky, roubík, pouta. Ale moc Vám fandím. Myslím, že to vztah nejen obohatí ale i posílí. Zítra máte svátek, všechno nejlepší a jen tak dál. Mějte se fajn. Sama cvičky ze školních let mám doma.

Petrp (Po, 27. 9. 2021 - 13:09)

Dobry den cetl jsem ze mate cvicky ze skolnich let jakou znacku,a fotku by jste neposlala na email: [email protected] byl bych strasne rad sem zvedav jake mate dekuji

Lada (St, 11. 8. 2021 - 01:08)

Nejsou pak všude doma jeho sliny, když má při uklízení ten roubík? To by pak při kontrole muselo být vidět ne? ;-)

Adéla (So, 31. 7. 2021 - 11:07)

Pořádný výprask je základem každého manželovo provinění. Vždycky v neděli je velké finále a sečte se chování za celý týden.
Dříve jsem ho přehnula přes koleno, ale teď jsem pořídila trestací bednu/box, kde jsou dva řemeny přes záda a nohy. Dá se doplnit ještě třeba o tři malé na spoutání chodidel a levé a pravé ruky.
Myslím že by se dala požít i koza, přes kterou jsme dříve skákaly při hodinách tělesné výchovy, ale ta bedna mi přijde lepší, už že je pěkně nakloněná a je prostě tak akorát.
Stejně jako ve videu níže pro představu.

P.S. Ty cvičky se mi začínají zdát také jako dobrý nápad. ,-)

Adéla (So, 31. 7. 2021 - 11:07)

Tady...je to třetí
https://cs.xhamster.com/users/onehand

Václava (Ne, 8. 8. 2021 - 16:08)

Ta nemožnost si na zadek po výprasku ani sáhnout je vzrušující. ;-) Musí to být pro manžela hodně ponižující. Ale když to chce. :-D

Helena (St, 7. 7. 2021 - 14:07)

Určitě se můžeme domluvit. Teď mi skončila moje první dovolená, ale na konci srpna nebo začátkem září budu mít druhou. Pracuji v německu, mám to hodinu jízdy, bydlím v okrese Plzeň-sever.
Jsem zvědavá, co on na to, až mu to řeknete.
Jaké domácí práce u Vás doma dělá?
Jak vypadá jeho uklízecí den? Dostane od Vás nějaký seznam nebo tak?
Hela

Michaela (So, 19. 6. 2021 - 08:06)

Už máte puntíkovanou sukni? Nebo ty šaty? Teď v tom horku by to nebyla špatná volba, Michaela.

Marti (Út, 15. 6. 2021 - 11:06)

Předpokládám, že s pantoflí dostane pěkných pár na zadek. :-)) Nebo cvičkou?

Karel (St, 16. 6. 2021 - 11:06)

Je to určitě jen hra, pěkná ale hra. Takže výprask je jen jako. ;-)

Sylva (Čt, 10. 6. 2021 - 11:06)

Tak tohle by bylo užitečné v nedávné době kovidu. :-D Žádná ponorka a dalo by se to možná použít i na chalupě. Takové tiché, klidné ničím nerušené víkendové odpoledne. Jé to by byl klid. :-) Inspirace na podzim. Hezký den všem. ;-)

Míla (Čt, 27. 5. 2021 - 21:05)

A jaký trest připadá v úvahu?

Jana 82 (Pá, 14. 5. 2021 - 11:05)

A to máte jako hrátky třeba na víkend, volno a dovolenou? Nebo to už je hra na stálo. A kdo s tím přišel? Je pak ještě možný mít normální vztah, sex, přepnout ? Partner můj má podobné fetiše, různá pouta, oblečení... a já někdy mu chci vyhovět, ale zase někdy to chci prostě normálně..:-) Za rok mi bude čtyřicet, partnera mám ráda, tak experimenty mi nevadí, někdy je to i fakt zábava, třeba mu pořádně nařezat na prdel. Takže se někdy na večer těším, až si za nastřádané jeho hříchy, vyzkouším novou plácačku.....

Markét (Út, 11. 5. 2021 - 06:05)

Takových oček bych nechala nainstalovat po domě vícero. Jak do podlahy tak i do zdi. Jedno hned za dveře, aby byl hned na dosah, až se vrátím ze šopování nebo ze cvíka, další u gauče či za gaučem a pak třeba na půdě či ve sklepě, prostě tam kam bude moje potřeba neposlušnou služku přicvaknout.

Michaela (Út, 20. 4. 2021 - 13:04)

Nechala bych ho pěkně vyndat celý nákup a hezky do čista uklidit v bytě. To aby se po klečení rozhýbal. ;-)

Jola (Út, 20. 4. 2021 - 09:04)

Na značce musí klečet a čekat, až se vrátím z nákupu nebo vycházky se psy. Teď máme zase růžové období, takže kromě růžových neonových jarmilek i ostatní oblečení ( legíny, sukně, krajkové body) i velká puntíkovaná mašle ve vlasech v křiklavě růžové, to mu sluší nejvíc. Samozřejmě je spoutaný, má široký obojek a roubík, takže když se vrátím, velmi radostně koulí očima a potichu huhlá.

Reklama

Přidat komentář