Reklama

Má 15ti letá dcera chce nosit plenky

Kamča (Út, 22. 6. 2021 - 23:06)

Třeba to bylo jen tím, že jsi to držela moc dlouho a svěrač prostě povolil, zvlášť když tekoucí voda nutkání zvyšuje. Měchýř se prostě vyprázdní i proti tvé vůli, ikdyž chápu, že tě to mohlo rozhodit. Co kdyby ses třeba někdy počůrala ve spánku? Mně tahle nehoda zaskočila a trvalo mi nějakou dobu, než se mi povedlo srovnat se s tím, že se mi to někdy může stát, ikdyž to v plánu nebylo. A když se to stane v cizí posteli, je z toho taky pěkná ostuda. Naštěstí už se mi to dlouho nestalo.

Zuzana (St, 23. 6. 2021 - 17:06)

Asi ano ale zatím se mi to prostě nestalo a nebyla jsem připravená načůrat si doma do kalhotek. Musím si na to dávat pozor. Ve spánku jsem se počůrala někdy na začátku puberty a strašně jsem se styděla. A nedávno jsem měla několikrát živý sen o tom jak čůrám na záchodě a úplně jsem cítila tu úlevu. Hrůzou jsem se vzbudila s tím že jsem určitě počuraná ale naštěstí nebyla, uf. Tobě se to někdy stalo v cizí posteli? Tak to musel být trapas.

Kamča (St, 23. 6. 2021 - 18:06)

Mně tyhle čůrací sny pronásledovaly hlavně v pubertě, ale skutečné nehody přišly až později. Stalo se mi to před několika lety v jednom penzionu, majitelka ani nechtěla žádné odškodnění, ale stud byl velikej. Nikdy mě nenapadlo, že se mi to stane.

Pavel (St, 23. 6. 2021 - 19:06)

Tak to nenápadně nikoho taky se mi asi dvakrát stalo že jsem to pustil do postele zdálo se mi že jsem na záchodě a tak jsem to pustil ale teď kdyby se mi to stalo tak mě to nevadí protože mám plinky

Miki (St, 23. 6. 2021 - 15:06)

Zaklad jsou pliny, gumove kalhotky a igelitove prosteradlo-pak Te nemuze nic prekvapit a spis do rana opravdu jako to mimino. Prebaloval jsem pritelkyni, jenze ona byla uz v poslednim stadiu rakoviny mozku, takze jsem ji musel i krmit a davat pit. Chteli, at ji dam do hospicu, ale ja byl tezce proti a staral jsem se o ni temer az do konce. Takze jsem si pliny a gumove kalhotky uzil i u ni. Byla velice sikovna zdravotni sestra-vedla cele oddeleni a odmitla i chemo i ozarovani, protoze vedela dopredu, jak to skonci. Ja ji miloval a delal jsem pro ni do posledni chvile vsechno-shanel leky B17 a pak kdyz uz spatne dychala, tak jsem musel zavolat sanitku, ve ctvrtek vecer ji odvezli a z pondeli na utery odesla na vecnost. Takze si uzivejte vseho co nejvic, nevite co Vas za par dnu, mesicu, nebo roku ceka za trapeni. Cauky M

jised (Čt, 24. 6. 2021 - 12:06)

Je mi líto co se Vám stalo, chodím na chemo a plíny nosím 24 hodin denně. A vlastně tím získávám klid a pohodu a líp se mi tak psychicky snáší to co mi vlastní léčba přináší. A na neurologii i onkologii plíny nevadí a venku si jich nikdo nevšímá. Žiji sám a v těchto teplech chodím doma jen triku a plíně.

Kamča (St, 23. 6. 2021 - 18:06)

To je smutné, jak to s přítelkyní dopadlo. Udělal jsi pro ni to nejlepší a napsal jsi na konci velkou pravdu. Užívat si, protože nikdo z nás neví dne ani hodiny...

Pavel (St, 23. 6. 2021 - 18:06)

Přesně tak užívat si nikdo neví kdy nás to čeká

Pavel (Út, 22. 6. 2021 - 19:06)

To mě je jasné to je hned ještě že mě tohle nevzrusuje radši si vemu plinky a je to v suchu

Zuzana (Út, 22. 6. 2021 - 21:06)

No nevím jestli je to tak běžné. Copak ty nosíš plínky i doma?

Miki (St, 23. 6. 2021 - 15:06)

Jo jestli to bylo na me tak se priznavam bez muceni, ze si latkove pliny a gumove kalhotky davam i dom-at na PC, nebo k TV, na spani, ale hlavne do prace-protoze delam ridice, tak abych neumokril sedacku a taky na cestovani, protoze to je zajimave, ze vsude jsou wc, a me se nechce-a kdyz ano, tak si dojdu a nikdo u te musle nepozna, ze mam na sobe ty pliny a gumove kalhotky. Ale po prijezdu domu jsem vzdycky ne uplne, ale docela dost pocurany. Ja je mam na sobe moc rad a kdyz je chladno, tak si pres ne treba jeste natahnu damske leskle silonove puncochace, aby mi nebyla zima. A neresim to-kdyz nekdo prijde, tak si oblecu jen tricko a sustaky a at si lame hlavu, ze mam na sobe puncochace-protoze si na ne zadne ponozky neoblekam a chodim jen v nich.

Pavel (St, 23. 6. 2021 - 09:06)

Jo nosím plinky i doma vlastně je mám až na vyjímky pořád

Zuzana (St, 23. 6. 2021 - 17:06)

Aha tak to jsi vždy připraven i když teď v létě to asi není moc pohodlné.

Pavel (St, 23. 6. 2021 - 18:06)

To jsem ale je nemám s tím problém ani v létě je to příjemné a pohodlné když mám kraťasy tak většinou v nich mám tři nebo čtyři a pohoda to by jsi musela vyzkoušet

Miki (St, 23. 6. 2021 - 17:06)

Asi to nebylo na me, ale ja pripraven rozhodne jsem a pokud neni pres 30stupnu, tak je vsechno v poho a ani opruzeni nehrozi. Jen je s tema plinama vetsi prace, ale je lepsi je mit 100x zbytecne, nez je 1x nemit a strasne moc je potrebovat. No a pak to skonci v kalhotach a s ostudou.

Miki (Út, 22. 6. 2021 - 16:06)

A cemu se divis? Tekouci voda probouzi v tele to curani, takze to byla naprosto prirozena reakce, ale to uz si budes do budoucna pamatovat,ze ano. A z jsem tak smely-ty v tech pocuranych kalhotach exhibujes a vzrusuje te to? Jako mohla by sis nasadit pliny a byt v pohode, ale i ty pliny, kdyz si jich das hodne,tak jsou pod kalhotami videt a ani ne jako muzi, spise zeny se toho vsimnou. Ja tedy si davam latkove pliny a gumove kalhotky, prave jako ochranu pred promocenim obleceni. Ale zatim to zvladam v pohode a ani suche ani pocurane pliny nejsou pod mym oblecenim videt. Jo byt holka tak si obleknu trochu delsi a vonlnejsi sukni a pod ni si nacpu plen co se do gumovych kalhotek vejde a budu za damu.

Zuzana (Út, 22. 6. 2021 - 21:06)

Ještě se mi to nikdy nestalo a docela mě to překvapilo, v tu chvíli ne zrovna příjemně. Jinak k tvému dotazu, neřekla bych že když mám připočurané kalhoty tak nějak zvlášť exhibuju na veřejnosti jen se pak snažím dostat rychle domů a ten pocit studu je prostě vzrušující a myšlenky na tu skutečnost potom ještě víc. Už jsem tady psala že někdy plínky vyzkouším ale ještě jsem k tomu nedošla.

Evka (Po, 21. 6. 2021 - 07:06)

Poradí někdo,...?

Miki (Po, 21. 6. 2021 - 11:06)

A jako v cem? V tom pocuravani? Ja se pocuravam uz hodne let a tak ti mozna i poradim, jen napis co te hlavne zajima-tedy ten problem a nebo nejaky kontakt na komunikaci mimo doktorku. Cau,M

Sabinka (Po, 21. 6. 2021 - 08:06)

Dáš už konečně pokoj?

Reklama

Přidat komentář