Reklama

Pánská tanga

Návštěvník (Ne, 20. 6. 2021 - 20:06)

Ano, pravopis. Je znát, že tyhle štěky o ničem tu píše asi po tisící prvé jeden a týž debílek. Stejně jako ty slinty o afektovanosti tangařů. Jediní, kteří zde jsou afektovaní jsou místní přisprostlí tangobijci, kterým padají fekálie z huby (to je dle jejich názoru o.k.), ale když tangař většinou podstatně slušněji zareaguje je hned emočně labilní. Zkrátka a dobře příznivci tang by měli držet hubu a dát hovádkům dostatečný prostor k verbální agresi...

Návštěvník (Ne, 20. 6. 2021 - 18:06)

Teda ten tvůj příspěvek číst, to je tedy lahůdka. Už dlouho jsem neviděl takové rasování našeho jazyka. Holt jsi primitiv, co ani neumí psát. Strč si radši do zadku tanga, to jediné ti asi jde, dementní buzerante.

Návštěvník (Ne, 20. 6. 2021 - 18:06)

Ono jde spíše o to, že vy buzny máte pořád potřebu probírat svůj zadek a jak si ho vykrášlit tangama. Viděl jste, nebo slyšel, že by třeba heterosexuální muži řešili na nějakém fóru spodní prádlo? Zkrátka musíte počítat s tím, že ne každý bude chválit váš zadek a spíše se setkáte s reakcí, co si o vás druhý myslí. Navíc, po přečtení vašeho příspěvku jen dokazujete, že se ani neumíte vyjadřovat, jen zde každého urážíte a váš projev a slovosled mluví o tom, že máte v hlavě nas.áno. Co například znamená výraz "pičovat"? Tímhle výrazem se například vyznačují hloupí lidé u piva. A ve slově Čěši" se píše velké "Č". Dále ve spojení "Buzíii se váleli" jste napsal tvrdé "y" Tedy další důkaz o tom, že jste hloupý. O nějakém používání čárka v souvětí asi nemáte ani ponětí. Smím se vás zeptat, jaké je vaše vzdělání? Odhadoval bych nějakou pomocnou školu.
Zkrátka vy jste důkaz, že mezi námi žijí hlupáci.

X (So, 19. 6. 2021 - 22:06)

Navštívil jsem Aliexpress tam je jich požehnaně a docela levné zaujali mě tam barevné mají tam různé střihy zkusím to tam. Jinak nechápu u nás v ČR co na takových plavkách je že za to chcou nehorázné prachy třeba 1000 Kč za takový kousek hadru zlodějna to radši ten Aliexpress. Přes činu jsem kdysi něco kupoval čekal jsem měsíc než zásilka dorazila jinak je ještě stránka Wish ale tam nakupovat je za trest nedodržení lhůty objednaného zboží buď nedorazí nebo dorazí ale až po půl roce tam si nic nekupovat jinak je ještě jedna stránka podobné Aliexpress a vždy dorazí jak má na Wish jsou také různé plavky tanga ale není na ně spoleh.

Návštěvník (So, 19. 6. 2021 - 23:06)

Tak vy bukvice přece chcete pro svůj zadek to nejlepší. Potom tedy nesmíte koukat na peníze.

Petr (So, 19. 6. 2021 - 21:06)

Nadále převažují letní teploty řekla Dagmar Honnsová.

X (Pá, 18. 6. 2021 - 03:06)

Pánské tanga slipy nebo plavky co to jako má společného s orientací ? Já viděl tolik chlapů kteří byli v tangách a nepřipadali mi jako buzny navíc mi to bylo u prdele ať si každý myslí kdo chce a co chce já se o nikoho nestarám je mi jedno co kdo nosí. Buzeranti budou asi ti co čumí po chlapech někde jsem četl na diskuzi že chlap který má na sobě tanga na koupališti že dostane na budku od jiných návštěvníků tak to nehrozí a kdyby ano tak jedině v tlupě což znamená že takový lidé jsou zbabělí kteří si troufnou na jedince v několika lidech jen aby si takový kokoti dokázali že jsou machři a pak je ve finále přejde smích až si vyslechnou obvinění z napadení a ublížení na zdraví. Hold českému národu se pořád nic nelíbí pořád mají potřebu se do někoho navážet ať se jedná o cokoliv pořád někomu něco vadí já třeba nenávidím naši skurvenou vládu a ty jejich restrikce protože nejsem ovce a nebudu hrát covid divadlo tak jsem byl v trnem oku. Jinak ať si každý nosí co chce a jak chce ať si každý hledí svého lidí sakra nebuďte tak negativní starejte se každý o sebe a hned bude na světě líp. Já nosím na koupák slipové plavky ale uvažuji i o plavkách tangách ale ty ceny těchto plavek je fakt nehoráznost.

Návštěvník (So, 19. 6. 2021 - 22:06)

+ @Petr: všechny zásilky z Aliexpressu, Ebay atd., které dorazí ze zemí mimo EU se budou na vstupu (letiště) od 1.7. celně odbavovat a bude vyměřeno DPH. S tím jak nyní doprava z Asie je zpomalená do konce června skoro jistě zásilka nedorazí. Nejlevnější proclení Českou poštou vyjde na 200Kč + DPH z hodnoty zboží. Když vezmu do úvahy, že nejlevnější rozumné plavky tanga z Aliexpressu jsou Desmiit a vyjdou na 8USD + 200 Kč clení + DPH tak jsme rázem na nějakých 415Kč/ks. Pravda ty samé prodává DMX gear za 688 Kč + poštovné. https://dmxgear.cz/tanga-na-plavani/1703-desmiit-plavky-tanga-zelene-swim-thong-team-.html Kdybyste měl někdo zájem, nakoupil jsem si jich loni několik ve velikosti XL (reálně pro obvod pasu 89 - 97cm) ve všech barvách a nikdy to neměl na sobě. Pouze jsem je ručně vypral. Můžu případným zájemcům nějaké prodat za řekněme 320 Kč/ks + 130Kč poštovné. Stejně tak mám nadzásobu tanga plavek Olaf Benz BLU1658 sunstring ve vel XL. Odpovídá spíš našemu L do obvodu pasu max. 95cm (potom jsou těsnější výrobce uvádí do 99cm, ale to mi přijde už přehnané). Každopádně ty jsou nové, s visačkami v originál papírové krabici. Prodávají se okolo 1000Kč na Le Chaton men v Praze (nebo od 30EUR výše na německých e-shopech + poštovné, které je ze SRN kolem 15EUR). Za 850Kč + poštovné (viz. výše) klidně nějaké prodám. Mám je ve všech barvách kromě růžové.

Návštěvník (So, 19. 6. 2021 - 21:06)

Tak mi tedy vysvětli, proč mají tangáči své stránky, kde si fotí prdele v tangách a dávají si k nim hodnocení a buzerantské komentáře.
Ještě zde chceš tvrdit, že tanga u chlapů nemají nic společného s orientací?

X (So, 19. 6. 2021 - 22:06)

Nevím nic o těchto stránkách já takové nenavštěvuji tudíž nevím o jakou stránku jde. Ale pořád pánské tanga nemusí znamenat že se jedná o orientaci když jdu k vodě já se chlapům na prdele nedívám ale na hezkou ženu ano. Jinak k těm zmiňovaným stránkám o kterých mluvíš nic nevím já třeba chci zkusit tento typ plavek jak se v nich koupe ale nemám potřebu navštěvovat tyto stránky nebo se dokonce fotit a dávat to na obdiv nějakému webu.

Návštěvník (So, 19. 6. 2021 - 23:06)

Tobě spíš na prdel koukají ti homosexuálové.

Cynik - realista (Ne, 20. 6. 2021 - 00:06)

Tvoje starosti na moji hlavu. Když je hezký pánský zadek v tangách, proč se na něj nepodívat.

Návštěvník (So, 19. 6. 2021 - 23:06)

To by ses tedy měl na ty stránky hned podívat a zaregistrovat se tam. Ať jsi mezi svými. Tam tě heterosexuálové obtěžovat nebudou.

Petr (So, 19. 6. 2021 - 21:06)

Přesně řečeno skus aliexpress.

Buzny (Čt, 17. 6. 2021 - 14:06)

Pánové, nebo spíše buzny, proč nemáte žádnou úctu ke stáří? Já zde sdílím životní moudrost. Výmluvy na látku jsou staré jako Stalin, není problém si nechat ušít ze saténového hedvábí trencle. Pak Zeman je PÁN. je to ukázka mužnosti. Minulý rok jsem ho viděl v plavkách a i mladí muži by mu mohli závidět. A neměl na sobě tanga. PAN Babiš je jeho věrný následovník. Kéž by založili panovnickou dynastii, která nikdy neskončí a vrátí staré dobré časy rakousko-uherska. To by vás hned ty myšlenky na sprosťárny přešly. To byly doby, kdy muž byl mužem a Buzny byly veřejně lynčovány. Ke stáří byla úcta. Staré dobré časy to byly. Doufám, že se vrátí. Vy mláďata, zpytujte svědomí a spalte ty hnusná tanga. Poslechntěte starého muže, který to s Vámi myslí dobře, chlapci.
Nashledanou.

Návštěvník (Čt, 17. 6. 2021 - 19:06)

Spíš sbohem ty trapáku, jedině tanga a nemají nic společného s buznami.

Návštěvník (Čt, 17. 6. 2021 - 22:06)

Potrefená obtangovaná bukvice se ozvala. A proč ti tak vadí, když ti někdo veřejně řekne, že jsi buzna? Ty přece s těmi tangy dáváš najevo svou orientaci, tak se prostě smiř, že se do tebe bude každý strefovat. Ty ani nevíš, co chceš. Jenom jedno jsi. Hysterická afektovaná buzna.

Cynik - realista (St, 23. 6. 2021 - 02:06)

Už se uklidni, třeba si zkus strčit prst do análku.

Petr (St, 23. 6. 2021 - 19:06)

Jenom jeden prstik strčit, to ho moc neskroti, asi bych předepsal nějaký klistyr a dvakrát vypumpovat žaludek.

Návštěvník (Pá, 18. 6. 2021 - 00:06)

Ty jsi zase anonymní ubožák

Reklama

Přidat komentář