Reklama

Líbí se mi kastrovaní muži

Mlok (Čt, 1. 7. 2021 - 09:07)

Mlok skvrnitý je robustnější obojživelník protáhlého tvaru s krátkými končetinami, poměrně dlouhým a silným ocasem a dosti velkou hlavou se zakulacenou tlamou a vypouklýma očima. Velikost i zbarvení se výrazně mění dle několika poddruhů (viz níže). Dospělý jedinec je dlouhý 18–28 cm. Nejčastěji se objevují mloci s černě zbarveným tělem se žlutými skvrnami nebo pruhy. V některých lokalitách se objevují i poddruhy se skvrnami pomerančově oranžovými až červenými. Svým zbarvením se blízce podobá americkým axolotlům a stejně jako u nich má jeho barevné skvrnění funkci varovnou a odrazující. Pohlaví se od sebe zbarvením neliší.

Návštěvník (Čt, 1. 7. 2021 - 19:07)

Asi vykastrovanej a vlezlo mu to na mozek .

Babočka (Čt, 1. 7. 2021 - 09:07)

Samice kladou vajíčka jednotlivě nebo v malých skupinkách na živné rostliny, a to v květnu (II. generace) a na konci července (I. generace). Housenky se líhnou po dvou až třech týdnech a žijí jednotlivě. Hlave je černá, tělo je černé s hnědočervenými pruhy, na svrchní straně větší části zadečku je bílá skvrna. Na povrchu těla jsou trny. Obvykle se ukrývají na spodní straně listů a barvou připomínají ptačí trus. Housenky dorůstají délky 35 mm. Vývoj trvá okolo šesti týdnů. Kuklí se na živné rostlině. Stadium kukly trvá dva až tři týdny. Dospělci druhé generace přezimují, páření probíhá na jaře dalšího roku.

Klokan (Čt, 1. 7. 2021 - 09:07)

Klokan rudý (Macropus rufus) je největší žijící vačnatec, a je nejrozšířenějším a největším druhem klokana. Vyskytuje se pouze ve vnitrozemí Austrálie, kde žije ve velkém počtu, převážně v oblastech pouští a polopouští. Svůj český název nezískal díky rudé barvě srsti, ale od barviva vylučovaného žlázou na prsou.

Varan (Čt, 1. 7. 2021 - 09:07)

Varan komodský (Varanus komodoensis), známý také jako komodský drak, je velký ještěr obývající indonéské ostrovy Komodo, Rinca, Flores, Gili Dasami a Gili Motang.[2] Je to největší (co se hmotnosti a celkové mohutnosti týče) zástupce čeledi varanovitých (Varanidae) a nejmohutnější žijící ještěr vůbec.[pozn. 1] Největší zaznamenaný exemplář měřil 3,13 m a vážil 166 kg (včetně nestrávené potravy).

Rosnička (Čt, 1. 7. 2021 - 09:07)

Rosnička zelená (též rosnička stromová; Hyla arborea) je malá žába a jediný zástupce čeledi rosničkovitých v Česku. Mimo Česka obývá téměř celé území Evropy: Ukrajinu, Bělorusko, Balkán, Krétu, Itálii, Benelux, Slovensko, Polsko, větší část Německa, většinu Francie a Nizozemska, severozápadní část Pyrenejského poloostrova. Chybí na Britských ostrovech, na většině území Skandinávie a Dánska, Alp a malé části severního Nizozemska a Německa. V Česku žije především v nížinách, maximálně do 750 m n. m.

Vážka (Čt, 1. 7. 2021 - 09:07)

Vážky (Odonata) jsou řád okřídleného velkého hmyzu s úzkým a velmi protáhlým tělem, který je v podstatě nezaměnitelný s druhem z jiného řádu. V hmyzím světě patří vážky mezi nejlepší letce a jsou hmyzem s nejdokonalejším zrakem. Životním prostředím, nezbytným k vývoji vážek, je až na výjimky voda. Vyvíjejí se proměnou nedokonalou. Všechny vážky i jejich larvy se živí dravě. Řád vážky se dělí na 3 podřády. Vědecké pojmenování řádu odonata pochází z řečtiny ze slova odontos (zub), podle ozubeného kousacího ústrojí. Řád je předmětem studia zvláštního oboru entomologie zvaného odonatologie.

Karel (So, 19. 6. 2021 - 22:06)

Proč jste hned tak sprosti proboha.My tady vedeme slušnou debatu.To neni o žadnem vzrušení.Ne tahle debata me opravdu nevzrušuje.Narodil jsem se s micro penisem,je mi 36 let a jsem panic.Stale jsem nadrzeny a zadna zena me nechce.Uz me nebavi porad onanovat.Docetl jsem se ze kastrace muj problem vyresi.Bohuzel u nas neni legalni.Chtel jsem se o tom jenom poradit.Chtel bych vydet vas v mé kůží.Bez varlat bych nemel chut na sex a problem by byl vyresen.Chtel jsem jenom radu.A hned ze jsem pitomec at me kastrujou ze semene je dost.Jak muze byt nekdo tak zly a hloupý.

Růžový slon (Út, 22. 6. 2021 - 08:06)

Tak to si budeš muset koupit připínacího lofase. :-D

Návštěvník (Po, 21. 6. 2021 - 10:06)

Najdi si ženskou kterou tvoje nedostatečnost netrápí . Je spousta žen , kterým stačí k dosažení orgasmu dráždění klitorisu a penis v pochvě vůbec mít nemusí . Každý chlap má přece deset prstů a jazyk . Zrovna tak tě může přivést k orgasmu ona . Nechat se vykastrovat kvůli malému penisu je šílenost . Ale v asijských destinacích je takový výkon asi jako u nás vytržení zubu , žádný problém s tím nedělají . Ono totiž toho spermatu je opravdu obrovský přebytek .

Karel (Ne, 13. 6. 2021 - 17:06)

To je mi líto.

Návštěvník (Ne, 13. 6. 2021 - 23:06)

Tak se do toho nehrň ,

Karel (So, 5. 6. 2021 - 23:06)

Ja myslel ze po kastraci mi uz stat nebude.S nekde jsem cetl ze se jeste scvrkne.Ted mam penis 4cm ve volnem a 8 mozna necelých 9 cm v erekci.Nedelam si legraci.Mam nejake galerie i na amaterech.cz.Jsem hodne submisivni .Je mi 36let a jsem panic.Kdysi davno jsem byl na privatu a slecna vybuchla smichy a pak jsem navic samovolne ejakuloval a tim jsem to dorazil uplne.Pak se mi sice omluvila,ale k sexu dedoslo.Odesel jsem a jak zavrela za mnou dvere tak chytla zachvat smichu.Do dneska to mam pred ocima tu ostudu.Myslel jsem ze kastrace by mi mohla pomoct od nadrzenosti a chuti na sex a mel bych klid.Ale ted nevim.Vsude se pise neco jineho.Nevim cemu mam verit.Chodim k domine.Tam se nestydim.Ale chtel bych normalni sex a vztah.Ale bohuzel mam mezi nohama to co mam

Psychiatr (Út, 15. 6. 2021 - 07:06)

Zajdi si raději k psychiatrovi, uděláš lépe.

Návštěvník (Út, 8. 6. 2021 - 22:06)

Slečna na privátu zřejmě nebyla profesionálka . Pokud ano , tak mizerná . Klient je klient a podle toho se k němu musí chovat . A pokud ho máš devět centimetrů , tak to spoustě ženských k dosažení orgasmu stačí . Jinak jak jednou přiznal svojí nedostatečnost jeden kolega : co neušoustám z toho se vylížu . Je pravda , že chlap má ještě deset prstů a jazyk .

Karel (Čt, 10. 6. 2021 - 17:06)

Dekuji vam za psychickou podporu.Ale ja uz jsem zazil v zivote tolik vysmechu treba i od chlapu po praci ve sprse ,ze uz to mam v hlave nastavene tak ze uz se nikdy pred zadnou zenou asi nesvliknu.Je to tezke.Jen pred dominou .Tam mi to nevadi.Vim ze ta zena semnou nechce mit sex ale chce me ponizit za penize.Tam je to jine.Ale normalni vztah mit nikdy nebudu.Proto uvazuji o kastraci.Ted je leto a ja venku vidim ty krasne zeny v kratkych suknich a umiram nadrzenosti.A ten pocit ze nikdy nebudu mit sex a ze jsem jako muz k nicemu a i kdyby me nejaka chtela zbalit ,nedokazu se pred ni svliknout tak ten pocit je ubíjející.Jenom onanuju a zarlim na vsechny chlapy a porad mi stoji a jsem nadrzeny a sex mit z zadnou nikdy nebudu.Je to znicujici Predstav te si treba klasicky zapalovac plastovi za deset korun.Presne tak je vejky muj penis.Proste je to nahovno a kastraci bych nebyl nadrzeny a nemel bych zajem o sex a myslim ze bych mel naprosty klid v zivote.Ale jinak diky

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 00:06)

Tak si představ jak chlapi ve sprše okomentují tvůj vyprázdněný šourek . Vykulčený chlap už není chlap ! Je to degradace , jednomu takovému u nás říkají teploušská děvka a není mu z toho psychicky dobře .

Psychiatr (Út, 15. 6. 2021 - 07:06)

Pane bože, to jsou bláboly. Vždyť tomu sám nevěříš, co píšeš. Za prvé má jedinec po kastraci z důvodu rakoviny prostaty možnost silikonových náhrad z estetického důvodu, které nepochybně většina pacientů využije. Co se oslovení teploušská děvka týče, dost pochybuji o tom, že by se našel až tak duševně zaostalý jedinec, který by někoho takto urážel, protože prodělal rakovinu prostaty. Za třetí, i kdyby si někdo nenechal implantovat náhrady, pochybuji, že by šel do společných sprch. Chápu, že chceš od kastrace odradit toho pitomečka, co se tu veřejně ponižuje, protože ho to zřejmě vzrušuje, ale příště by to chtělo lepší pohádku.

Návštěvník (So, 26. 6. 2021 - 11:06)

Pracoval přesčas a tak už ve sprchách byl sám , ale uklízečka si v tichosti všimla jeho prázdného šourku a samozřejmě se svým zjištěním pochlubila .

Návštěvník (Čt, 17. 6. 2021 - 00:06)

Já bych to neřešila . O jednoho pitomce bez koulí míň je v pořádku . Nabídka spermatu exponenciálně převyšuje poptávku . Takže žádná škoda !

Reklama

Přidat komentář