Reklama

Pánská tanga

Petr (Ne, 13. 6. 2021 - 19:06)

Pan říká že je důchodce tak už má přeci odpracovano ne. Musíš taky trochu číst.

Ota (Ne, 13. 6. 2021 - 19:06)

Asi nějakej nadrbanec, který kecá pí... S apsence sexu no někde se musí v brečet.

Petr (Ne, 13. 6. 2021 - 19:06)

Tak to čumím, chytrák že, ale přesto Dagmar Honnsová řekla že pánská tanga v pohodě k vzhledem k stoupající teplotám, a na tebe us se těším jak se budeš pařit v boxerkach jak to největší hovado.

Návštěvník (Čt, 17. 6. 2021 - 22:06)

Někdo holt nosí třeba boxerky, buzny zase musejí mít něco zařízlého v zadku.
A hlavně buzny rádi ukazují svůj zadek ostatním chlapům. Tak buďme k těm menšinám tolerantní. Oni v podstatě za svou orientaci nemohou. Akorát se musejí smířit s tím, že si z nich chlapi utahují.

Buzny (Ne, 13. 6. 2021 - 19:06)

Jako říkáš hovado? Ty teplomile… já jde pouze slušně vyjádřil svůj názor a ty mě hned začneš urážet? To nemáš kouska slušnosti proti pánovi v důchodu. Já narozdíl od tebe už mám životní zkušenosti a vím o čem mluvím. Gohw

Cynik - realista (St, 16. 6. 2021 - 01:06)

Tanga jsou nejlepíš prádlo. Já nosím i některé druhých ženských tang a je to opravdu příjemná látka.

Buzny (Ne, 13. 6. 2021 - 19:06)

Nemůžete se divit, že si z vás v šatnách a ve sprchach utahuji, když nosíte tanga. Je to znak buzeranstvi už na dálku. Já takovýho potkat tak si z něho budu utahovat, až se rozbrečí a tím se akorát dokáže jaká je to holčička. Stejně tanga nosí pouze zšenštilí muži, kteří nemají na to, aby se vyrovnali ostatním Mužům, tak se snaží přizpůsobit ženám. Takoví muži jsou odporni zástupci mužského pokolení, kteří by měli radsi začít využívat dámské šatny, kde lépe zapadnou, než se snažit lézt mezi muže, kde si akorát utrhnou svou mizérií života ostudu. Tanga pouze podtrhnou jejich totální neschopnost.

Takovíto muži jsou i velmi často povolní ostatním mužům, protože jsou velmi zšenštilí a sexuální styk mezi muži je jediná šance, kdy se můžou k mužské energii přiblížit a velmi je to láká. Takže i přesto, že jsou heterosexuálové, tak se podrobují mužským homosexuálním stykům, protože nejsou dost muži. To je pro mě definice buzeranta. Definice homosexuála je, že je muž a je přitahován muži. To je homosexuál. Buzna je zšenstilý muž v tangách, kterého přitahují ženy, ale je neschopný styku s nimi, proto se podvoluje homosexuálním análním a orálním pasivním stykům. Tak nashledanou buzny.

Petr (Ne, 13. 6. 2021 - 15:06)

Je čas na tanga, řekla Dagmar Honnsová. Teploty porostou.

Petr (Pá, 11. 6. 2021 - 22:06)

Tak to je tvůj názor spojovat prádlo s orientaci.

Milan (Čt, 10. 6. 2021 - 07:06)

Dávám za pravdu Dominice pánská tanga jsou pohodlná nosím je už spoustu let a při sportovnější postavě myslím není problém! Schvaluji

JA (Pá, 11. 6. 2021 - 05:06)

Tangá su super v lete či len tak na prechádzku do mesta a na šport uplne luxus

Pavel (St, 2. 6. 2021 - 18:06)

Potvrzuji, že tanga jsou fajn prádlo. Klasické trenky, kdy nic jiného nebylo, jsem nosil jako kluk před několika desítkami let, a vždy mě štvalo, že mám krabatý lem s gumou vytlačený na bocích. Pak to byly boxerky, kde jsem skoro vždy bojoval, a dodnes bojuji s rolováním nohaviček, když si oblékám kalhoty. Minulý rok mi manželka koupila na otestování tanga od Favab. Je to fakt do té doby nezažitý luxus. Nejen, že se nikde nic neshrnuje, ale ten úžasný tepelný komfort mě nadchnul. Pokukuju i po nějakých decentních tanga plavkách k moři, protože nevidím smysl v tom, být opálený od kolen dolů. Naštěstí v zahraničí to až tak moc neřeší, jako někteří v Česku, kde předsudky mnohdy vítězí, nad rozumem.

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 11:06)

Jj, Češi, to je klasika. Tady aby mě nepomlouvali a nekoukali na mě jak na exota, tak musím dávat pozor na to co nosím, ale i tak čumí. V cizině pohoda, tam nikoho nezajímá v čem chodím. K boxerkám, já nosím boxerky a kupuju si s hodně krátkou nohavičkou a v pohodě, neshrnuje se nic a to nosím super skinny většinou otrhané, tanga jsem nezkoušel, protože u nás, když by to někdo zjistil, tak by o tom věděl do druhého dne celý okres a každý by na mě čuměl jak na buznu. Ono stačí nosit ty skinny, ale že k nim nosím volnou mikinu s kapucí a vše v černé nebo šedé, tak je asi tolik nedráždím.

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 22:06)

A není to právě tím,že tanga nosí právě buzny? Buzny, které tím dávají najevo svou orientaci a pak tu brečí, že se do nich každý strefuje. Tím navíc dokazují, že mají v té palici nas.áno.

Návštěvník (So, 12. 6. 2021 - 11:06)

Normální tanga je nesmysl spojovat s buzerantsvím, to spíš až nějaké ty extrémy, ale zase je otázkou, když třeba ta moje nosí jen takové šňůrkové nic a má jich hodně i s otvorem, tak ji taky neklasifikuji jako děvku, ale mě se tohle zase naopak líbí při jistých aktivitách, kdy nic nepřekáží. Můj názor je, ať si nosí každý co chce a co se mu líbí, pokud tím nepůsobí vyloženě sexisticky a vulgárně. Holka nebo žena, co nenosí podprsenku a její tričko napínají bradavky a je i hodně vidět co má pod tričkem mi problém nedělá. Každý víme co kdo má a jen se ze všeho dělá zbytečně drama.

Návštěvník (Ne, 13. 6. 2021 - 19:06)

Tak z historie víme, že dříve se ženy chtěly přizpůsobit mužům a začaly nosit kalhoty. Tehdy to také trvalo, než si na to lidé zvykli. Zkrátka chtěly působit mužně No a dnes se holt chtějí muži přizpůsobit ženám a tak začínají zase oni nosit dámské kalhotky. Takže historie se opakuje a hlavně obrací s tím, že dnes nám muži ženští. S tím se musíme smířit.

Petr (Pá, 11. 6. 2021 - 22:06)

Neboj a na nikoho nedej, jdi do tang,myslim pod skinny super věc.

Návštěvník (St, 2. 6. 2021 - 09:06)

Jenže počítám, že když je nenosíte na pláž v zimě, tak pak zanechají bílé tanga pod sebou a to je pak dost těžké šéfové vysvětlovat, kde jsem našel tolik času se válet v tangách na koupáku..

JA (St, 2. 6. 2021 - 06:06)

Pánske tanga mám a občas nosím. Ale musia byť vzadu z hrubšou látkou, tie mi vyhovujú veľmi, v lete sa tak nepotím. Tie so šnúrkou vzadu nemám a ani nechcem, tie sa fakt nosia nepríjemne. A keď som si na tanga zvykol tak ani neviem, že mám vzadu len látku a celý zadok odhalený. Za mňa tanga áno, ak má muž na to postavu, zadok a keď sa samozrejme patričné holí

Návštěvník (St, 2. 6. 2021 - 17:06)

Se šňůrkou vzadu jsou právě nejlepší, když je tam trochu látky, tak ty se mi nosí špatně.

Reklama

Přidat komentář