Reklama

Obřízka

Návštěvník (So, 19. 6. 2021 - 11:06)

Slyšet ve 13 ze mi to doporucujou tak bych byl proti, a rict mi ze na to musím tak bych asi nebyl nadseny. tenkrát jsem se toho bál, a nechtel mít odkryty zalud, takže jsem tajil to ze tim mám problémy.
Být ve stejne situaci dneska tak bych do toho sel a nechal si v kazdym pripade udelat uplnou, castecna pry neni nic moc. Take se mi vice libi kdyz je zalud zcela odkryty, ale jen tak do toho uz asi nepujdu. Zalezi i na jeho nazoru jestli mu to nebude vadit...

Steve (Ne, 13. 6. 2021 - 18:06)

To proplácí Pojišt'ovna .... ostatní je dle domluvy s doktorem, operatérem. Částečná se nedoporučuje už dávno ... Dr. Umer Said

Čumpelíkova 1764/2, Praha
Poliklinika Čumpelíkova s.r.o.

Martina (So, 19. 6. 2021 - 13:06)

děkuji za doporučení, pan doktor tam už nepůsobí, je tam jiný, ale jen jeden den v týdnu. Kontaktovala jsem ho telefonicky tam, děti nedělá, ale někam mě nasměroval, určitou konzultaci mi poskytl.

Návštěvník (Ne, 20. 6. 2021 - 13:06)

a jak to syn bral kdyz se dovedel ze by na to asi mel jit? Rovnou souhlasil nebo to bral Jako nutné zlo, a nebo je mu to jedno?
Vase prani je aby to mel uplne, co na to rika on?

Martina (Ne, 20. 6. 2021 - 14:06)

tak jemu to hlavně vysvětlili doktoři, ale i sám chápe, že zákrok bude třeba. Když se mu předkožka zasekne vzadu a nejde zpátky, toho se docela bojí a bolí ho to. Naučila jsem se mu ji vrátit zpět, takže si ji přetahovat zpět smí jen když jsem doma. A potom v době, aby se nemuselo na noční pohotovost, ale ráno do nemocnice. Kdo má syna s podobným problémem, když se to zasekne vzadu a žalud oteče, tak se musí chytit do dlaně a pomalým tlakem, který se postupně zvyšuje se z něj ta krev vymačká. není pak tak nafouklý jako při erekci a předkožka zpět už dát jde. On to sám neumí, mě to ukázali a zvládám to.

Návštěvník (Pá, 25. 6. 2021 - 01:06)

To jsou tedy veci.
Takze pro nej to bude spis vysvobozeni, jinak aby se bal si s nim hrat. A on to chce uplne nebo castecne?

Jaroslav (Út, 25. 5. 2021 - 21:05)

Tady diskuse úplně upadla, pořád se tady omývá ten Tony, nebo se tady vzájemně uživatelé osočují, to není konstruktivní diskuze o výhodách a nevýhodách circumcize.

Martin (Út, 25. 5. 2021 - 03:05)

A to nemluvím o tom, že hodně dalších měsíců budeš řešit zatvrdliny v operačních jizvách, mohou se objevit zatvrdlé bulky v místech přerušených větších žil v podkoží těla penisu atd ..možná budeš muset ještě dalším drobným estetickým zákrokem řešit vzhled zbytků uzdičky apod .. teprve po několika letech si řekneš, že "penis vypadá líp"... to je prostě realita a ne ty tvoje báje....A to jsem úplně zdravý, vše se mi hojí rychle, bez komplikací a obřízku jsem měl po dvacítce......ale tohle je právě ta osvěta, kterou měl Tony místo toho řvaní a vztekání dělat....

Steve (Út, 25. 5. 2021 - 04:05)

Tony to trošku blbě pochopil a chápal ... Ač byl vzdělaný, ale byl zaslepen nesmyslným aktivismem ... a to je už problém hned z podstaty. Kdyby se vysral na nějakou osvětu, tak by byl dobrý reálný diagnostik a rozhodovač co jak s obřízkou. Pokud je někdo AKTIVISTA tak to je konečná ... to nemá smysl ním cokoliv řešit. A to obecně na jakákoliv témata. Aktivisti jsou prostě čuráci bez reálného vidění ... ač to třebas myslí v základu dobře. Pokud má člověk jiného člověka k něčemu přesvědčit, tak musí být REALISTA se všemi pohledy ... a né nějaký podělaný AKTIVISTA s pouhým 1 viděním na problém.

Martin (Út, 25. 5. 2021 - 03:05)

Pro Jan: haha, pěkná pohádka, ale je vidět, že pěkně kecáš. 4 týdny po operaci penis po obřízce určitě nevypadá lépe, ale ještě může být mírně oteklý, barevný, a jsou v něm rozpadlé zbytky stehů, žalud je podrážděný..mně se úplně celý oloupal a udělala se na něm nová kůže... bolí to.... O sexování si můžeš nechat maximálně tak zdát....nějaká úprava ejakulace po tak krátké době je taky nesmysl...a člověk si sám určí kdy se udělá? :-D:-D Takové řeči si nech někam do fóra o tantře apod. Určené je jen to, že ještě minimálně další dva týdny se neuděláš vůbec...a potom z toho průběhu - poprvé bez předkožky budeš vyděšenej.... Jsem jednoznačně pro obřízku, pokud je pro to sebemenší medicínská indikace....ale takové nereálné a nesmyslné kecy co píšeš, pouze nahrávaly na smeč Tonymu a všem protiobřízkovým křiklounům....

Jan (So, 22. 5. 2021 - 15:05)

Jednoznačně obřízku všem doporučuji. Změnila mi osobní i sexuální život a co je nejlepší... penis mnohem lépe vypadá.
Kdybych měl zhodnotit obřízku... Byla chyba, že jsem na ni nešel dřív. Strašná chyba. Jsem 4 týdny po operaci a nemůžu si stěžovat. Sex je mnohem příjemnější, než byl dřív. S ejakulací jsem problém neměl ani dřív, že bych byl brzo nebo pozdě, teď je to ale mnohem lepší... člověk si sám určí, kdy se udělá. Dokonalý. Sex mi přijde mnohem intenzivnější a příjemnější. Orgasmus je intenzivnější .

Návštěvník (St, 19. 5. 2021 - 10:05)

Tady to fakt chcíplo, teď je jasné proč démoni napadající člověka byli vždy řazeni k džinům. Ten se tady pěkně vycajchňoval!

Steve (Út, 25. 5. 2021 - 03:05)

A co chceš jako řešit? Nebo se jen bavit ... provokovat, nebo jako co? A Vlasa z Jirkova už nech laskavě na pokoji ... život jde dál, a klidně i bez jeho přednášek.

tady (So, 8. 5. 2021 - 17:05)

by už chtělo koho pohřbít, nechat ho být. A řešit věcné téma, tj. obřízka. Jak bylo psáno dříve, tady má řada mužů a chlapců problémy. Lékaři v naší zemi to řešit umí, ale v mnoha případech dochází k opomenutím, přístup vyřeší se samo časem. Nevyřeší se nic. Předkožka na konci je do určité míry užší zcela přirozeně, problém je, když to je moc, nebo tam chybí pružnost, užší místo se hůře roztahuje. U částečné obřízky někdy pak chybí ta samosvornost předkožky, ta i při malých změnách velikosti různě cestuje. Malé zvětšení, žalud zcela vyleze ven, pak se zas zmenší a žalud je krytý, někdy i téměř celý. I pro toto bývá lepší kompletní obřízka. Nezalézají nikam chlupy, kupodivu procedura a hojení bývají zpravidla dost méně bolestivé. Pokud jde o vlastní zákrok, tak bolestivost zažívá jen někdo, někdy to po zákroku téměř nebolí. Víc to bolí při dalších komplikacích, různě přirostlé nebo záněty ap. Zdravotní aspekt je zajímavý, dopad to má ještě větší na ženy. Dle bývalého a dnes zesnulého prim. Kohlíčka z Mariánských Lázní rakovina penisu se nevyskytuje v oblastech, kde se provádí u populace obřízka. Ještě větší význam to má ale pro ženy. I proto některé pak po muži chtějí, aby nosil předkožku aspoň trvale vzadu. Což byl případ i jistého člověka určitou dobu, aspoň co sám on psal. Než se chytil aktivismu a razil opak. Jenže nechávat předkožku vzadu jen tak může výrazně vadit. Pokud by stačilo jen stáhnout dozadu, tak by se celosvětově obřízka neprováděla, provádělo by se masově trvalé stažení dozadu, patrně u většího procenta populace než je nyní obřízka.

tak (So, 8. 5. 2021 - 17:05)

to tedy ne. já se musím zastat Mementa i Martina. Ten kdo není zpraven a není informován o problematice Obřízky,ten tady může pindat co chce, a je to k ničemu.

ano (Út, 11. 5. 2021 - 17:05)

na internetu je plno takových, co umí jen pindat nebo urážet. Když někdo uvede jasné argumenty, něco věcného, na to chybí odpověď. Takže reagují pseudoodpovědí a urážkou: to jsou kecy, pindy, nesmysl ap. Neuvedou nic věcného.

Ano (Pá, 14. 5. 2021 - 16:05)

Nesporně máš pravdu a přesně to zde dělal mistr triku Gin, na jasné argumenty reagoval nadávkami, osočováním ( tak např. osočoval lékaře pomocí manipulace jinými lékařskými doktrinami a autoritami ) vyhrožování a uzurpováním a dokonce si na to vytvořil svůj vlasní hanlivý slovnik, své pofiderní stránky “ pro kluky” a zastíral své vlastní choutky jejich negací... on se styděl je projevit otevřeně a kladně a tak zvolil daleko účinnější formu “boje” proti tomu, aby tak dosáhl svého ... a pravděpodobně takto bylo i vymýšleno jeho “uklizení” ... aby se v tom nikdo nešťoural

tak (So, 8. 5. 2021 - 10:05)

tady se dosti zapomíná na téma. V českém kontextu jde hlavně o zdravotní aspekt, pár dospělých, co se nechají obřezat pro krásu nemá smysl řešit, daleko více je žen, co si nechají operovat kozy a nikdo taky tolik neřeší. Tady je navíc zdravotní přínos z hlediska hygieny. A u nemála mužů jsou nejrůznější potíže, kdy se tím trápí hodně dlouho, někdy i celý život. Něčí chorobná snaha boje proti obřízkám takovým lidem mohla výrazně uškodit.

Návštěvník (Čt, 6. 5. 2021 - 08:05)

Myslím,že na hygienu je obřázka dobrá,ale honit čůráka je lepší s předkožkou.Předkožka při honění lépe jezdí po žaludu a žalud víc dráždí.

u lékaře (Po, 3. 5. 2021 - 13:05)

copy-paste Dobrý den, posílám vám fotografie, mám problém a to takový že nemohu přetáhnout kůžičku maximálně jak vidíte na foto. Silněji to ani nezkouším přetahovat. Je mi 22 let a šokovala mě zpráva, kterou jsem na internetu našel. Kde psalo že je nutné provádět hygienická opatření s penisem. Jenže rodiče mě na to neupozornili. Tak píšu tady. A z boku penisu ( na špice boku ) mám takovou bulku. A bojím se nejhoršího.

Reklama

Přidat komentář