Reklama

Vzrušení z vlastního syna

Syn (Út, 15. 6. 2021 - 07:06)

No ja se predvadim pred maminkou stale,chodim nahy,stoji mi pero,honim si ho,vystriknu pred ni a vzdy se diva ale kdyz se priblizim tak se otoci a adejde,asi ji uspim nebo nevim ale zase mam strach o jeji srdicko,neni zrovna ok.

Návštěvník (Ne, 13. 6. 2021 - 16:06)

mě šukají ženský sami od sebe. stačí si s nimi normálně pokecat a pak to chtějí sami.

Jana (Ne, 13. 6. 2021 - 13:06)

Odsuzovat dokaze kazdy ale priznat se je tezsi co?poserove.

Jana (Ne, 13. 6. 2021 - 12:06)

Proc sem lezete odsuzovaci????

Návštěvník (Ne, 13. 6. 2021 - 11:06)

Všechny uchyláky připoutat za kule do svěráku a zahodit tu utahovací tyčku.

Jana (Ne, 13. 6. 2021 - 10:06)

No teda,nikdy bych ho neprastila prez pindika,to neeee,chudinka musel plakat a urcite to boli,tak citlive misto,jak sem vecer psala,chtela bych aby se snazil mi zasunout zalud do pusi,a on se snazil akorat jsem necekala tolik semena,citila jsem ctyri davky,jeste ze jsem se nadechla,to bych asi nedala ale hned jsem to spolkla a kdyz ho vytahl zustala jsem s otevrenou pusou,no proste spim,potom slezl a sel spat,krasne me vylizal,bozsky jsem vytekla az me boli podbrisek a to semeno,trosku sladke,slane ale hodne ho ma a myslela jsem ze se bude snazit me sukat do pusi ale ne,honil si a uz kdyz mel strikat tak me ho zasunul a uz to bylo,porad si to predstavuju,bylo to uzasne,preju vam to taky.

Tatca (Ne, 13. 6. 2021 - 10:06)

Ahoj mamco, dnes neprijedu, s panem doktorem budu mluvit zitra a zastavím se za tebou ve stredu. Bud hodna, ty vis co myslim.

Eva (Ne, 13. 6. 2021 - 02:06)

Mám čtyři syny a nejmladší dcerku. Nikdy mne nevzrušovali. Viděla jsem jak dospívají, jak se honí, jak jim ptáci rostou a čím dál víc stříkají semeno a nic. Brala jsem to jako přirozenost. Měla jsem manžela, který mne slušně uspokojoval, sama jsem si také dobře posloužila a tak jsme žili. Najednou jsem ale byla sama. Manžel mne opustil kvůli mladší a kluci byli při mě. Jednou takhle večer jsme koukali na porno, kluci si honili ptáky a najednou chtěli, abych jim ukázala kundu. No představte si. Oni chtěli vidět z čeho se narodili. Dcerku to také zajímalo a tak jsem se jim předvedla. Dobře si jí prohlédli, ohmatali, až na dělohu si sáhli, i kozy ohmatali a ocucali, i dcerka si sáhla a pak nic. Honili se dál. Já už nemusela. Byla jsem několikrát hotová. Žádné mrdání, ani lízání, jen ty dotyky a průniky rukou. Mám hodné děti. S dcerkou, která se učí, jim hladíme ptáky, až jsou i oni spokojeni a vystříkáni. Trávíme tak pěkné večery.

Dana (Ne, 13. 6. 2021 - 03:06)

Mě, když syn ukázal ptáka, tak jsem ho přes něj praštila, až se rozbrečel. Pak na něm měl modřinu a bál se onanovat., že ho zase zbiji. Dělá to potají, často, ale semeno po sobě neuklízí. Moje máma po tom uklouzla a okamžitě poznala po čem, protože si lízla. Synek žaloval a ukazoval jí modřinu. Stál mu jako dřevec a babička mu ho tak dlouho konejšila a ošetřovala, až stříkal jak kanec. Postříkal nejen babičku, ale i mě. No můžete takhle slušně vychovávat puberťáka? Nakonec jsem svolila, že se může semenit i přede mnou, ale je to náročné, Protože už je velmi vyspělý, tak teču taky.

Jana (So, 12. 6. 2021 - 22:06)

Chci docilit toho ze bude se snazit mi strcit do pusi a to ho vazne vykourim a spolikam vsechno,to urcite bude,na to cekam

Jana (So, 12. 6. 2021 - 21:06)

A asi se ti to i liby ne,a stoji mu u toho predvadeni,stahne si predkozku,vydis zaluda,a vycaka se pred tebou?je to strasne sylne proziti kdyz se ho nemusim dotknout,mysli ze spim a on si hraje,cuca mi klitacek a saje sekret z pipinky,boze to je super,cekam na to i ted,za chvily prijde a uz jsem mokra,hlavne se nepohnout,uz at to je.

Alena (So, 12. 6. 2021 - 22:06)

Tak to by mě nebavilo ležet bez hnutí, dělat že spím a čekat až kluk mě olíže. Právě ta spolupráce je krásnější když ho můžu taky kouřit

Mirka (So, 12. 6. 2021 - 15:06)

Můj syn si občas naordinuje nuda den. To potom chodí celý den nahatej. Je to sranda.

Jana (So, 12. 6. 2021 - 10:06)

Premyslim nad tim,asi si dikazu predstavit ze me suka a nebo ze mu kourim a vycakne se mi do pusi ale neco mi rika ze bych se chovala asi jako kurva,myslim ze je lepsi kdyz si mysli ze spim,ja to tak asi necham a vysukat si necham maximalne analek,tam muze cakat kolik chce.

Návštěvník (So, 12. 6. 2021 - 11:06)

Dej si kolíček do prdelky a překvap ho někdy, pak už bude vědět kam to chceš

Návštěvník (Čt, 10. 6. 2021 - 07:06)

Všechny uchyláky připoutat za kule do svěráku a zahodit tu utahovací tyčku.

Katka (Čt, 10. 6. 2021 - 07:06)

Už jsem to s ním skusila, do vagíny se mi skoro nevešel, ale anal byl úplně v pohodě, měla jsem snad 10 orgasmu

Jana (St, 9. 6. 2021 - 15:06)

Vcera mel synek(12)narozky,dostal hodne darku,ale byl porad zamyslemy nebo smutny,nevedela jsem co se deje az vecer kdyz jsme konecne zustali sami tak mi rekl ze se strasne stydi co udelal,ze vi ze to vim ale nechape proc nic nerikam,nevedela jsem o co jde a tak z neho vylezlo ze mi on sebral ty kalhotky co jsem hledala,ruzove tangace,miluju je,a ma je schovane a kdyz je sam tak je ocuchava a predstavuje si moji pipiku.Dostal poradnou facku az mi ho bylo lito a tak kdyz jsem sla spat a on jeste svitil vlezla jsem do pokoje a rekla mu at mi je vrati,byli promocene od slin a on plakal tak strasne az jsem ho vzala za hlavu a polozila si ho do klina a hladila,ale pomalu se mi rozjel zupan a on lezel tvari proti cerstve vyholene pipince,jsem asi hrozna ale trosku jsem povolila stehna a jakoby vedel co se deje zacal se jazykem dobyvat na pipinku,vzrusilo me to natolik ze jsem se polozila a povolila nohy uplne,takovou rychlost jakou spustil jsem necekala,byla jsem snad hned hotova a on jenom mlaskal a sal a mumlal jeste mami jeste a vylizal me do druheho orgasmu ale teda ten byl az jsem si ucurla,to neni ani mozne ze jsem mela mokry orgac a dnes odrana se culi a beha kolem me jak blbecek,urcite pocita s tim ze mu vecer zase podrzim ale nejsem si jista,lizanim nic neskazi ale vseho moc skodi,uvidim.

Návštěvník (Čt, 10. 6. 2021 - 17:06)

Ahoj Jani jak to pokračovalo s tvým synáčkem?

Jana (Pá, 11. 6. 2021 - 13:06)

Jak to pokracuje?opravdu vecer kdyz jsem v kosilce na spani usinala u televize tak asi cekal a lekla jsem se pri pocitu jak me drzi za kolena a roztahuje mi nohy,vubec se nedival ze se divam ja,rozzarene oci na moji pipinku a pomalu se priblizoval,zastavil se a nasaval nosem vuni,bylo zretelne slyšet jak nasava nosem a to me vzrusilo strasne moc az jsem zavrela oci a nechala ho a za chvili se prisal jak pijavice a sal a mlaskal jak polykal muj sekret,uz jenom kdyz to píšu tak se mi klepou kolena,a zase ten silny orgasmus s ucuranim trosku,je to citit,stejny pocit jako kdyz curam ale je to s lechtivym prichodem,mravenceni a vystrik,uzasne,a kdyz jsem se vzpamatovala tak mel hlavu oprenou o stehno,dival se na pipinku a honil si az vystrikl me na zadek,potom se zvedl a sel spat,citim to stale silneji a bojim se ze mu dam si zapichat ale zatim ne,bojim se ze to neda a naplni me,kvuli vaze neberu antibaby tak se vazne bojim.

Reklama

Přidat komentář