Reklama

Co je podle Vas, ta opravdova laska?

Zuzka (So, 12. 6. 2021 - 19:06)

Klárko pozdrav,tak jak bylo v lázních?

Pavkol (So, 12. 6. 2021 - 18:06)

nic méně tím spíše chápu proč se stáhla a přestala odpovídat na naše otázky asi to budu dělat tak jako u Kláry na tom vlákně o čůrání pouze reagovat a nepokládat otázky

Pavkol (So, 12. 6. 2021 - 18:06)

a sakra kdyybych to býval věděl tak bych sem sem nechodil :(

Klára (So, 12. 6. 2021 - 13:06)

Jedeme do Schandau se saunit a koupat. Ozvu se večer, max.zitra. čůráme normálně, Jitko nebyla jsem nastydlá, jen jsem měla pipinku na počůrání jak byla plná, ale počůrala jsem se jen maličko. Myslím na Kristýnu. Snad je Ivan normální. Já bych teda takhle nešla.

Návštěvník (So, 12. 6. 2021 - 14:06)

Další věc,co sis asi od minulé Kláry nenastudovala,taky jezdila za kdekým i v době,kdy to bylo zakázané, viz Bára atd

Vojko (So, 12. 6. 2021 - 14:06)

Tak užívej víkendu. Mj. To ráno to močení atd ,....fantazie !

Tom (So, 12. 6. 2021 - 13:06)

Kristýno tu mojí včerejší zprávu ignoruješ schválně nebo jsi ji přehlédla?

Pavkol (So, 12. 6. 2021 - 17:06)

asi se jí na naše otázky z toho druhého vlákna nechce odpovídat mě to taky mrzí tome ale nezbývá nám nic než se s tím smířit a pochopit to navíc když nevíme podle jejího stylu psaní jestli vůbec splňovala podmínku 18+ protože pokud ne tak je asi pro nás jedině dobře že nám na tom druhém vlákně neodpověděla

Návštěvník (So, 12. 6. 2021 - 18:06)

Kristýně,jak psala,bylo údajně v listopadu 15

Návštěvník (So, 12. 6. 2021 - 13:06)

Není ti to už blbí,každou chvíli se jí vtíráš,vidíš,že na tebe kašle,ale pořád jí uháníš

Pavkol (So, 12. 6. 2021 - 13:06)

taky mě mrzí a vadí že přestala ale návštěvník má pravdu v tom že jí asi odradilo právě to naše přemlouvání a přesvědčování úplně se stydím za to že i já jsem se toho málem dopustil než jsem si své chování uvědomil

Pavkol (So, 12. 6. 2021 - 09:06)

možná jsem ve věku jitky možná i starší ale co je na tom že klára píše takové pčíspěvky že udělají člověku radost z toho že se tu píše o čůrání nebo před nedávnem na tom druhém vlákně kristýna i o tom druhém se věk pisatelky nepozná. to není o tom jestli jsem takový jaký jsem nebo jiný nebo horší to je o tom že příspěvky holek jako jsou klára jitka nebo kristýna jsou zajímavé ale věk se z toho prostě nepozná tak proč by z toho nemohli kluci šílet (pokud pod tím víš co není myšleno něco jiného)

Majka (So, 12. 6. 2021 - 09:06)

Snad ta Kristýna ví co dělá. Já nebudu klidná dokud nenapíše. Kdyby jen šlo o močení nebo i víc něco, tak s útrpností budiž, ale člověk nikdy neví ,co a kdo je. Klárko zdravím i tebe. Krásná sexy romantika a mladý kluci se z tebe ,víš co?

Jitka (So, 12. 6. 2021 - 08:06)

Klárko dobré ráno. Nejsi trochu nastydlá? Já když ano tak si taky ráno kroutím nohy a musím si ji,pipinu, někdy přidržet rukou abych nebyla po.... koukám jak se z Robina stává honítko a je mi ho trochu líto jestli je sám. Hezký den ti přeji. Já dnes pojedu vybírat kamenný koberec a budeme příští týden pokládat venku na verandě místo betonových dlaždic. Pa.

Klára (So, 12. 6. 2021 - 06:06)

Už jsem vzhůru, protože jsem potřebovala strašně čůrat a dolů jsem si držela po schodech pipinku rukou ,protože jsem nemohla vydržet a když jsem odemykala dveře ven, už to stejně povolilo a začala jsem čůrat do kalhotek, okamžitě jsem za dveřma venku na bobečku to pustila do trávy, ale to už mi pipinka čůrala skoro naplno přes kalhotky. Udělala jsem velký čůrání a velkou loužičku a přišla Niki a taky hned to pustila prudce a hodně, ale nepočůrala se ani trochu. Já si večer nedošla a jestě jsem vypila colu a tak se to do rána v pipince naplnilo strašně moc. Kalhotky jsem vybrala v ruce a v prášku a už se suší. Včera nebyla Martina,prý za týden. V hospůdce bylo fajn a jednou jsme čůraly s Nikou tam venku u potoka za hospodou a normálně, podruhé cestou domů jen ona,já chtěla taky,ale držela jsem to pro Libora a ještě jsme se šli sami projít kousek za chaloupku a já už musela a Libor mi stáhnul celý kalhotky ,že jsem měla jen sukni a chtěl to pít, roztáhl mi nožky,sukni vyhrnul a ve stoje jsem byla a on mj dal pusu až pod pipinku a na ní a ať to pustím a já to pustila moc ráda, měla jsem to akutní a celý ten prudký čůrací proud jsem mu načůrala do pusy a na obličej a on z toho hodně vypil. Pak jsme se pipinkovali hned tam a strašně krásně byl tak velkej,že mi do pipinky pronikl až to trochu bolelo ,já to chtěla, já chtěla jeho v sobě a víc a víc a on pak nejvíc až jsem cítila jak se moje pipinka zaplavuje láskou a já to chtěla taky nejvíc,v objetí maximálním jsem se nekontrolovaně vypipinkovala několikrát za sebou až do počůrání z lásky. Stalo se,že jsem vůbec pan nemohla jít několik minut,dostala jsem křeč do stehna,ale Libor mně poponesl a pak jsem doťapkala a do sprchy a do pelíšku Libor mi stejně namazal mastí a i celý nožky i dole,a prý jsem okamžitě usnula. Nebyli jsme opilí vůbec, ale tak jsem to milování prožívala až jsem se vypipinkovala do krásného vyčerpání...

Trilobit (So, 12. 6. 2021 - 09:06)

Panečku, piss je nejen to,co popisuješ, ale také jiné techniky. Myslel jsem,že budeš starší, ale teď chápu,že s partnerem začínáte teprve objevovat a k tvému věku toto patří. Představ si,že mnoho žen piss objeví jako nové možnosti obohacení sexuality až později . Máš náskok a myslím,že hlavně zásluhou Libora.Máš dar psát a motivovat kluky. Příjemný den.

pepan (So, 12. 6. 2021 - 08:06)

Teda,tys to rozsvítila ! Honil bych taky.

Robin (So, 12. 6. 2021 - 07:06)

Já se tak těšil, že jsem to ani nedočetl. Jen si to představil a byl jsem tvůj. Nádhera.

Albatros (So, 12. 6. 2021 - 07:06)

Špica !!!!

Kristýna (So, 12. 6. 2021 - 07:06)

Klárko já už jsem vzhůru. Protože se těším na Ivana. Už mi poslal fotky a já jemu. Je hezký, ale už to je chlap a ne kluk. Stejně, kdyby se mi něco nezdálo tak zmizim,ale asi to bude hezký. Ty jsi teda musela ráno hodně čůrat, já taky a na záchodě jsem to pustila hned,ale až po stažených kalhotkách do záchodu. Já ti napíšu. Libor asi umí krásně milovat. Já bych asi byla taky udělaná, ale vy už se znáte.

Reklama

Přidat komentář