Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

-Aleš- (Pá, 11. 6. 2021 - 17:06)

Napiš ještě to, že od léta kvůli mně nepoužíváš nick. To se mě nikdy neomrzí. A bavím se tím jak se tady přechází urážení Miluny a jejich kamarádů, ale můj normální příspěvek tady budete rozpatlávat jako hovno.

lalla1 (Pá, 11. 6. 2021 - 17:06)

Jako na férovku, Aleši. Jen heslovitě: Píšeme si tady roky. Všichni. S nickama. Když se s tebou na něčem neshodnu, je to fér. Když se s kýmkoli kdykoli neshodnu, je to fér. Když se mi nedopatřením podaří někoho zranit, není to fér. A já se omluvím. Tak to mám já, sorry

lallo (Pá, 11. 6. 2021 - 19:06)

Celé roky se tady ví, že Miluna i Aleš jsou jiní než ty a třeba Mia. Ale stále po nich chceš, aby se chovali jak si představuješ, že by měli. Není na místě si uvědomit, že některé věci nejsou možné a přijmout to jako fakt? Není nutné se urážet nebo poučovat. Přijmout že někteří to mají prostě jinak je osvobozující.

lalla1 (Pá, 11. 6. 2021 - 20:06)

Dobrá, odpovím, anonyme. Je zde všeobecně známé, že takzvaně mám k Alešovi určitou slabost. Chápu ho a rozumím mu. A většina lidí mi to vyčítá a mají pravdu, Aleš se někdy pohybuje jak slon v porcelánu. Ale není to zlý člověk, kromě určitých odchylek od normy, (ty já mám taky) žije život s naprosto stejnými základními hodnotami jako já, Mia a ostatní. Rozhodně ho nelze zařadit do nějaké škatulky Miluna, i když on se o to mnohdy snaží :(.Lidská duše je složitá, není jen černá ani jen bílá. Kdyby totiž ta naše dlouhodobá diskuze nás s nickem nefungovala, kdybychom skutečně, jak píšeš. jeden druhého již dávno nepřijali takový jaký jsem, již dávno bychom si zde nepsali. Jeden druhého se všemi odlišnostmi v životním stylu, vzdělání, sociálním statusem. Jediné, co zde lidi rozlišuje nebo od sebe odtahuje nebo způsobuje neshody je když někdo zaměňuje dobro a zlo. Urážím? Poučuji? Dobrá, zamyslím se více nad svými příspěvky

lallo (Pá, 11. 6. 2021 - 20:06)

Děkuji za odpověď. U mnou zmiňovaných nejde o určité odchylky jako máš ty nebo Mia. Jde o trvalé danosti, které ovlivňují chování a jednání. Ano, lidská duše je složitá, ale podle témat a letitého psaní můžeš odhadnout, co je možné a co už ne. Rady jsou dobré pro někoho, kdo má možnost si z nich něco vzít. Poučování nemyslím zle, ale stále dokola?

lalla1 (Pá, 11. 6. 2021 - 20:06)

:) No je pravda, že já jsem beran a jdu hlavou proti zdi a nedám pokoj a nedám pokoj. A to i tehdy, když vím, že je to zbytečné, prostě je to, jak já ráda říkám, o nadějí. Ve všem. Jinak takové to, dělej si co chceš, hlavně ať si mohu já dělat co chci, to prostě já neumím, takový přehnaný liberalismus, OK dnes velmi oblíbený postoj, za mě prostě lhostejnost a to já neumím

lalla1 (Pá, 11. 6. 2021 - 17:06)

Urážení Miluny bych řešila v jiné diskuzi, tohle je o něčem jiném a taky nesprávné. Tohle vůči Mie, byl dle mě jen tvůj omyl, neobratnost ale měl bys to vysvětlit

Mia 22 (Pá, 11. 6. 2021 - 17:06)

Díky a ahoooj. Přeji příjemný zbytek dovolené jsi milá osůbka.

Mia 22 (Pá, 11. 6. 2021 - 17:06)

Včera jsem neměla sílu na Aleše reagovat, držela jsem se zpátky abych nechytla nerva a nebyla sprostá. Můj bratr byl hodný člověk, pracovitý, ochotný vzhledem ke své profesi komukoliv pomoci. Rozhodně nebyl nějaký výpitek, jen občas si dal nějaké pivo a štamprdličku. V té garáži to provozovali jeho kamarádi, mohli se tak sejít, když byly zavřené hosdpody. Pivo čepované a kořalka do štamprdle, nebyli takový paka, aby to lemtali z flašky. S tím, co pak následovalo se asi nikdy nesmířím, smrt byla zbytečná. Aleši, tím jsi u mě skončil, ani číst tě nebudu, nečekám, že kvůli tomu budeš zoufat, jen jsem ti to chtěla napsat.

-Aleš- (Pá, 11. 6. 2021 - 17:06)

Ty hospody ale právě zavřeli aby se tím zamezilo šíření viru. Což byla blbost protože lidi jako tvůj bratr a jeho kamarádi to samozřejmě obcházeli a tím jenom situaci zhoršovali. Někdo z nich byl nakaženej a klidně tam dál chodil i když věděl že je to pro druhé nebezpečné. Nevím proč seš nasraná na mě, já jsem napsal jenom názor.

Martina (Pá, 11. 6. 2021 - 17:06)

Milá Mio, kdo to četl, ví, že to Aleš podělal. Jednou provždy. Kašli na něj, je to hovado. Až budu zítra doma, všechno si přečtu, tady je wifi 00 nic. Mio, i když se neznáme protože jsem nepsala pod jménem, mám tě moc ráda. Píšeš moc hezky. Miluna se tě nikdy nezastane, po těch letech je mi to líto. Ahoj z dovolený a podrbej Miušku. :)

Roman (Pá, 11. 6. 2021 - 17:06)

Proč by se Miluna měla Mii zastávat když se od Mii dozvěděla akorát že je individum?

lalla1 (Pá, 11. 6. 2021 - 17:06)

Možná proto, Romane, že jí tady Mia roky pomáhala. Že Mia byla Miluně tou největší a mnohdy jedinou oporou, i když nad ní jiní lámali hůl.

-Aleš- (Pá, 11. 6. 2021 - 17:06)

Ona už sedí asi rok, takže kdyby tam byla ještě 7 let, tak mi bude 56. Ale nedávno se vrátila jedna, která seděla za tři loupeže, dostala za to 9 let a pustili ji na půlku. Tak se utěšuju, že feťačku taky pustí za 3 roky. Ale zase je otázka jestli to ještě bude chtít dělat. A s tou potencí máš pravdu, kdoví jak na tom budu. Zatím ale dobrý. Ale já bych ji bral i kdyby to nešlo, jenom na popovídání.

sledující (Pá, 11. 6. 2021 - 19:06)

Koukal jsem že včera ti psal urážku někdo se stejným nickem jako já. Jinak celkem nuda dneska. Chodíš do restaurací? Jestli tam chodí kontroly? Já jsem ještě od otevření nikde neposeděl.

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 16:06)

Co si pamatuju, tak Miluna často souložila se starými lidmi a většinou v souvislosti s tím že u nich rovnou bydlila a oni ji živili. A taky jí Jirka objevil mobil plný porna se starými lidmi už před lety.Jo a Povídku sem.

sledující (Pá, 11. 6. 2021 - 16:06)

Tak jí to fakt nějak vzrušuje.Starší a tlustý a hlavně teda ženský. Ona tu ten profil prozradila když byla pod parou:)

Anonym (Pá, 11. 6. 2021 - 16:06)

Sakra Aleši, chodíš s fetkama a nepoužívám gumu?No fuj

-Aleš- (Pá, 11. 6. 2021 - 16:06)

Jak vidím nick anonym, tak hned tuším že to bude něco proti mně. A ono jo :-) Ale nemáš pravdu, s feťačkama nešukám, s nimi jenom orál nebo petting. Ale bohužel všechny kvalitní jsou zavřený nebo už nepracují. Ale já jsem trpělivej, buď se nějaká objeví nebo ne. Mně už na tom až tak moc nezáleží. Za těch 28 let jsem si něco užil a teď už mám radši klídek.

-Aleš- (Pá, 11. 6. 2021 - 16:06)

A to že Miluna kouká na babky asi není tak úplně divný. Kdyby to lidi nesledovali, tak by to netočili. Ale třeba u ní jde o to, že babky nebere jako konkurentky na rozdíl od mladých holek a proto se jí líbí v pornu starší ročníky.

Reklama

Přidat komentář