Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 21:06)

Sociální demokraté se nenechají obelhat. Žebráky nemáme také rádI A RÁDY, ale co nesnášíme je pracující závistivý žebrák v důchodu na 36h směny a 3 h na vyspání co platí babce pod duchnou v nevytopeném bytě jak vaří kuřecí kůžičky Jo, tak tohle je přesně "MEGA-NAD-NE-PLÁN" "ne ale opravdu pane moderátore..." ODSS!

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 20:06)

Sebrat zálohu...To je taková věc, když lidi o něco přijdou, tak zjistí, že ji nemají...

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 19:06)

Mně by zajímalo, jak by se Miloš Zeman díval na tuto diskusi, když se vyjádřil na téma blowjobu Clintona, že je to jen pseudozpráva a virtuální realita, kterou rozvířili novináři, a že to není žádná velké téma..

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 19:06)

Je to tak.Inkové jso potomci Inčučůny a Češi jsou potomci Zemana, i ti kteří to popírají a nechtějí slyšet, ti nejvíce.

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 19:06)

A pokud nerozumíte dnešku kdy je nutno znát včerejšek, tak jste patrně nedával pozor někde na základní škole v dějepisu.

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 19:06)

V postatě Zeman by se s tímto diskutérem , prodlouženou rukou bulváru zabývajícím se politikou nebo spíš takovým tykadlem sem na diskusi, nezabýval. Tak taky pro tentokrát udělám i já.

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 19:06)

Zeman byl velký člověk v politice, nyní je už starý, ale pořád je to starý velký člověk, ale v podstatě vše co předpovídal se splnilo. A znáte nějakého velkého člověka, který není ze zoufalství okopáván průměrnými když zjistili, že prohráli a férově nemají šanci?!

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 19:06)

Fuj ten Klaus je ale zkušený kamuflážník...

aladin (Pá, 11. 6. 2021 - 18:06)

"Válečné továrny (1)
Prima ZOOM - 11. června 2021 - 07:15–08:15"...Tento film je farizejský, popírá obrovský vliv prohrané bitvy u kursku na vývoj II světové války !!! Však ho také natočili Angláni, kteří by měli děkovat armádě SS za to, že jsou živí !!! Na východní frontě měl Hitler 204 divizí a na západní 40 divizí !!!

aladin (Pá, 11. 6. 2021 - 18:06)

Jsme troubové, že si necháme líbit to, co se tady děje. "jsou nás 3 miliony důchodců, kteří by mohli rozhodnout volby". Proč to nezkusit?

V každých příštích volbách volme stranu, která slíbí, že:

- bude odpovědně postupovat v řešení imigračního procesu (nulová tolerance) (ne kam vítr tam plášť, a brát vážně názory občanů),

- okamžitě "rekonstruuje" Českou televizi (buďto zrušením našich poplatků a výměnou 80% pracovníků, pokud je to neprůchodné, pak zruší ČT zcela.) Jsou televize, které i bez dotací 7 miliard ročně umí pracovat nezávisle,

- okamžitě začne řešit a urychleně dořeší otázku cikánů v naši zemi (nic nemožného - jen zabezpečí, že se k cikánům začne stát chovat tak, jako k ostatním občanům. Tečka)

- okamžitě zruší bez náhrady všechny "neziskové organizace" v naši zemi, Stát získá okamžitě stovky miliard ….

- okamžitě sloučí Zdravotní pojišťovny (před r. 89 nás bylo o třetinu více a stačila 1. Dnes je jich 7 a v nich se flákají stovky lidí),

- okamžitě zabezpečí provoz max. 10 vysokých škol. (Je nás 10 mil., což je ve světě větší město, a živí se zde 98 VŠ a v nich se "potí tisíce nepostradatelných pedagogů". Při tom se kvalita našeho vysokého školství řadí na 23. místo ve světě!),

- zajistí, že provedení referenda k zásadním otázkám, nebude problém,

- okamžitě zabezpečí změnu názvu našeho hlavního letiště na původní název, event. na „Letiště Praha“,

- zajistí, že do funkce ministra obrany, ustanoví odborníka s vysokoškolským vojenským vzděláním (Kvalifikací nesmí být "Modrá knížka", nebo jakési komické vzdělání, které s armádou vůbec nesouvisí.)

* prosadí zrušení senátu a počet poslanců upraví na počet 99 osob,

- zajistí, aby ve všech důležitých státních funkcích pracovali nejen odborníci, ale také "dospělí" lidé s potřebnými životními zkušenostmi (Není možné, aby veřejně pouštěli své moudra do světa polovzdělaní vysokoškoláci, nebo zcela vzdělaní, ale v post-pubertálním věku. A takovými se to zde jenom hemží - a proto jsme tam, kde jsme….),

- realizuje zrušení církevních restitucí (Po zrušení ihned upraví vztah církví ke státu obecně. Podle průzkumu z r. 2011 je v ČR jen 20,6% věřících. Pokud kdokoliv potřebuje /i v jedenadvacátém století/ ke svému životu církev, tak proč ne. Ale za vlastní. Dotace této bohu-libé činnost by měla

v rukou jen a jen věřících.)

TAKŽE, V ŽÁDNÝCH PŘÍŠTÍCH VOLBÁCH NEVOLME STRANU, KTERÁ SE 25 LET VE VLÁDÁCH PODÍLELA NA DEVASTACI NAŠÍ VLASTI!

(Současní „kormidelníci“ v plné parádě)

ODS ČSSD KDUČSL TOP O9

Chceme-li konečně pozitivní změnu, nesmíme už v žádných volbách volit nikoho z těchto „expertů“ a stran!

--------------------

(Strana „Ano“ je volitelná, pokud se do konání voleb dokáže zbavit zjevných kariéristů, odborně nezpůsobilých, „rychlokvašek“ a „převlékačů kabátu“, jako např.“ M. Stropnický, R. Pelikán, M. Komárek, V. J. Zlatuška, Jourová, P. Telička, apod.)

Měli bychom být odpovědnější při volbě poslanců do Evropského parlamentu (pokud bude existovat).

Poděkujme „duševním gigantům“ L. Niedermayerovi, J. Štětinovi, J. Pospíšilovi, I. Gabalovi, ééé A. Šabatové a jim podobným mudrlantům.

Ve vrcholových funkcích státní správy by měli pracovat ti, kteří se osvědčili v podobné dlouholeté činnosti na úrovni krajů. Zkušení – dospělí lidé.

Nevolme stále dokola „profesně neúspěšné“ právníky, lékaře, bankéře, dnes už „politiky z povolání“ a podobné „experty“, pro které je politika především zlatý důl.

aladin (Pá, 11. 6. 2021 - 18:06)

"Cvičení NATO a ruská stopa za havárií letounu MiG-29"...Kouká, že ve všech postkomunistických zemí jsou stekní IDIOTI u moci, sotva vylezli z jednoho obranného paktu, tito darebáci zatáhli narody do dalšího, na rozdíl útočného paktu !!! Už vidím, až VELKÝ BRATR nařídí invazi do Ruska, jak tito sráči budou lobovat u mladých Čechů, ať vstoupí do armády, aby měli Ruské kanony co šrotovat !!! Doufám, že nikoho neseženou a branná povinnost by se měla vztahovat pouze na obranu České země !!!

Nimrod (Pá, 11. 6. 2021 - 18:06)

A jen taková technická - odlov SPD zvěře probíhá celoročně.

aladin (Pá, 11. 6. 2021 - 18:06)

"Logo magazínuErotika, sex a bída aneb Sovětský svaz očima fotografa-filosofa"...Že jsi to nezveřejnil před převratem, FarizeJI !!!

11.6. (Pá, 11. 6. 2021 - 16:06)

Změnil směr letu. Ruská stíhačka zasáhla nad Tichým oceánem proti americkému špionážnímu letounu.

aladin (Pá, 11. 6. 2021 - 18:06)

A to říká kdo ???

aladin (Pá, 11. 6. 2021 - 13:06)

"USA zkouší svrhnout ruskou vládu

John McCain zkouší dosáhnout maxima dlouhodobé hrozby pro Putina. Jako předseda Mezinárodního republikánského institutu IRI, organizace oddané podněcování rozvratů na cizím území a revolucím po celém světě, se US senátor John McCain stal ústřední osobou v současných Západem režírovaných kampaní proti arabskému světu. IRI New York Times přisuzuje to, že se pomohl „postarat se o arabská povstání“ financováním a výcvikem aktivistů z celého arabského světa, kteří se později pustili do svrhávání jednotlivých vlád. Na rozdíl od dalších k pódiu připoutaných loutek, které tvoří Západní politiku, si je McCain dobře vědom, co je konečným cílem těchto nepokojů a nyní i otevřené války, kterou neustále podporuje, a vyjadřuje se o tom dost veřejně.
Obrázek: McCain stojí před trojbarevnou vlajkou brigád teroru z Benghází, tito, USA vládou a NATO financovaní, vycvičení, vyzbrojení a vzdušnou podporou krytí páchali po celém národním území Libye rozsáhlou genocidu. To by byla jen jedna z několika oslavných exkurzí po národech, u kterých pomohl se zasetím rozvratu a chaosu. Egypt je dalším. Nyní aspiruje na to, že stane v ruinách Moskvy.

Počátkem letošního roku John McCain o nepokojích, které jeho IRI pomohlo financovat v Egyptě, otevřeně řekl: „Dnes bych byl v Kremlu spolu se svými kámoši z KGB trochu méně namyšlený, kdybych byl Vladimírem Putinem. Cítil bych se ve svém přímořském letovisku trochu méně bezpečně být presidentem Hu a těmi několika muži, co vládnou 1,3 miliardám lidí a rozhodují o jejich osudech.“
Na oficiálních webových stránkách IRI ohledně Ruska tato organizace přiznává, že na lokální a regionální úrovni „identifikuje a podporuje takové vůdce, aby položili základy nové politické sítě, aktivistů NGO a zvolených činitelů, kteří se zajímají o demokratický vývoj v místní správě.“ A s touto USA vytvořenou ruskou opoziční sítí pak IRI sponzoruje konference a kulaté stoly, aby jim pomohl „zvýšit zapojení veřejnosti“ (čti: aby se lidé zapojili do US-podporovaného opozičního hnut"...Bez komentáře !!!

aladin (Pá, 11. 6. 2021 - 13:06)

"CO V MÉDIÍCH NEBYLO, SE NESTALO
Sdílejte článek:
FacebookTwitterWhatsAppEmailRedditSMSVKViberGmail
PETR ŠTĚPÁNEK

Je to jedna z nejodpornější manipulačních technik, kterými se ovlivňuje veřejné mínění. Anglicky se to nazývá „agenda setting“, česky „nastolování agendy“, volně bychom to mohli parafrázovat třeba jako „co v médiích nebylo, se nestalo“. A bez jakéhokoli přehánění, v tomhle jsou naše média hlavního proudu v čele s údajně veřejnoprávní Českou televizí opravdu kabrňáci.
Již kdysi dávno jsem formuloval tuhle definiční větu: Co nebylo v médiích, se nestalo, a pokud se to stalo, tak se to nestalo tak, jak se to stalo, ale jak řekli, že se to stalo, v médiích.

Chcete příklad? Ve středu se v Praze na Malé straně konaly dvě události. V Senátu promluvila běloruská aktivistka Svetlana Cichanouska a zároveň se na Malostranském náměstí konala demonstrace proti přijetí totalitní novely zákona o veřejném zdraví. Ta druhá událost se ale vlastně nestala, neboť naše milá média ji prakticky vynechala, a když ne úplně vynechala, tak ji odsunula v pořadí důležitosti kamsi na hodně zadní místo. Té první události se naopak dostalo pozornosti, jako by pro české občany neexistovalo nic důležitějšího.

Ve skutečnosti je to ale úplně obráceně. Zavedení či nezavedení totalitních praktik do našeho zákona o veřejném zdraví, se dotýká prakticky každého občana naší země. Právem veřejnosti je proti tomu protestovat a povinností médií, a těch veřejnoprávních na prvním místě, by pak mělo být o takových protestech informovat. A je úplně jedno, kdo je organizuje. Naopak, co se týče Běloruska a jeho politické reality, zcela jistě to není pro českého občana prvořadá věc jeho zájmu, čímž ovšem nemá být řečeno, že o peripetiích politického vývoje v Bělorusku nemáme být informováni.

Kdo chce chápat, co říkám, nepochybně to chápe, kdo nechce, nádavkem mě obviní, že obhajuju diktátora Lukašenka a jsem proruský Putinův agent. Je to sice pitomost, ale jako další z manipulačních technik – totiž nálepkování – se to také šikne.

Opravdu by mě zajímalo, podle jakých kritérií se v České televizi rozhodují, ze které demonstrace udělají a ze které neudělají přímý televizní přenos či aspoň záznam, případě šot do zpráv. Zbytečná otázka. Každý, kdo máme v hlavě mozek, přece víme, jaká ta kritéria jsou a jaké priority televize, jež sice ve svém názvu má slovo „česká“, leč ve skutečnosti by se daleko spíše měla jmenovat „bruselská“, má. Jedno je ale jisté. Ta její kritéria jsou nezákonná, neboť povinností veřejnoprávní televize je informovat vyváženě, objektivně a všestranně. Televize, která si z celé reality vybírá jen něco, není ani objektivní, ani vyvážená, ani všestranná.

Je to dvojnásob hanebné, protože „agenda setting“, rozuměj dramaturgie zpravodajství a publicistiky veřejnoprávní televize, sice na podstatnou část občanů České republiky a jejich zájmy, názory a priority zvysoka kašle, leč na druhou stranu to České televizi nijak nebrání měsíc co měsíc inkasovat i od těch, kteří jsou s takto praktikovaným zpravodajstvím a publicistikou vrcholně nespokojeni, povinný televizní poplatek."...Je to celkem jednoduché, Česká media patří Sionistům a to všechna i ta vládní !!! A proto zveřejňují jen to co maji povoleno !!! Novináře a moderátory netřeba litovat, patří ke stejnému etniku !!!

aladin (Pá, 11. 6. 2021 - 13:06)

"Vzhledem k tomu, že americká armáda opouští Afghánistán, zvažuje Pentagon nálety, pokud hrozí, že Taliban zaujme Kábul - média ... Vzhledem k tomu, že americká armáda prosazuje své stažení z Afghánistánu, Pentagon údajně zvažuje scénáře, které by ospravedlňovaly obnovené nálety ve válkou zničené zemi .
V případě ofenzívy Talibanu, která ohrožuje hlavní město Kábul, americká armáda váží možnost reakce válečnými letouny nebo drony, uvedl New York Times s odvoláním na vyšší úředníky.

Prezident Joe Biden se zavázal ukončit americké vojenské angažmá v zemi, včetně náletů, do září, ale vyhrazil si právo zaměřit se na teroristické skupiny, které by mohly poškodit americké zájmy.

Pentagon ale zjevně nyní znovu zvažuje podmínky, za kterých by mohl obnovit letecký provoz. Úředníci se obávají, že stažení USA by mohlo povzbudit Taliban a vést k pádu Kábulu nebo jiného velkého města. „Mimořádná krize“ by mohla ohrozit americká a spojenecká velvyslanectví a občany, což by vyžadovalo vojenskou reakci, domnívá se ministerstvo obrany.

Jakékoli další nálety by vyžadovaly souhlas prezidenta a armáda musí ještě usilovat o povolení k provádění takových útoků v případě velkého střetu mezi afghánskými silami a militanty Talibanu. Úředníci pro Times řekli, že i kdyby Pentagon dostal zelenou, bylo by obtížné udržet leteckou podporu po dlouhou dobu, protože stažení z USA by logistiku zkomplikovalo. USA jsou údajně připraveny vyklidit všechny své letecké základny v Afghánistánu do příštího měsíce, což znamená, že jakákoli letecká kampaň proti Talibanu by musela být organizována ze základen v Perském zálivu. " Amíci se bojí, že by Taliban zlikvidoval loutkovou vládu dosazenou Amíky a tím by Amíci přišli o suroviny z Afghanistanu a prý by to mohlo poškodit Americké zájmy !!! Toť celá pravda !!! Zase ty Americké zájmy, které stály svět přes 18 milionů lidí a dokonce některé prameny uvádí 30 milionů lidí !!! A to vše řídí Americká pátá Sionistická kolona !!!

Jahoda (So, 12. 6. 2021 - 06:06)

ty hele Aladin...z tohohle se zaručeně posereš:Novinky cz...Kdo nás ohrozí,přestane existovat.Nečekaně otevřený rozhovor s exšéfem Mossadu....Změńte kariéru,ušetříme vás,vzkázal vědcům z Íránu.Ty ale můžeš být Aladin v klidu...po tobě operativci Mossad nepudou.Tebe mají za internetovou,antisemitskou štěnici,neškodného rudého švába a mrzského,bídného kroutícího se červa v prachu nihilizmu...to ale neznamená,že nemáš doživotně nálepku idiota.A tu si neodpářeš !

aladin (Pá, 11. 6. 2021 - 13:06)

"Vůdce Švédských demokratů prohlásil, že země je ve „válečném stavu“
Zveřejněno 11.6.2021 0Komentáře0
Vůdce populistických Švédských demokratů (SD) Jimmie Åkesson prohlásil, že Švédsko je ve „válečném stavu“ a že socialistická vláda „importovala“ zločinnost a nezaměstnanost.

Åkesson viní imigrační politiku švédské vlády z nárůstu kriminality jen něco přes týden poté, co Rada pro prevenci kriminality v Brå zveřejnila zprávu, v níž se uvádí, že Švédsko překonalo 22 dalších evropských zemí v počtu smrtelných násilností se zbraněmi."...Máte co jste chtěli !!! A tak si tu pakáž nechte doma a necpěte ji k nám !!! Jděte do ptdrlr (EU) s těma vašima kvotama !!! My budeme chtít referendum o imigrantech !!!!!!!!!!!!!!!!! Vláda sama nesmí rozhodnout proti národu, byla by to fašistická vláda !!!

Reklama

Přidat komentář