Reklama

Cinkali byste znovu klíčema?

aladin (Čt, 10. 6. 2021 - 11:06)

"Brazílie nepotřebuje povolení USA k vlastnímu dvorku, řekl RT bývalý prezident Lula"
"Brazílie nepotřebuje povolení USA na svůj vlastní dvorek, řekl bývalý prezident Lula společnosti RT "" Oksana Boyko z RT dohnala Luize Inacia Luly da Silvu, bývalého vůdce Brazílie - který obvykle jde jednoduše podle Luly - diskutovat o jeho potenciálním návratu v roce 2022 a jaké místo chce pro svou zemi na globální scéně.
Řekl, že si přeje v budoucnu větší rovnost a aby se silné země, jako jsou USA, nemísily do záležitostí jiných národů.

"Tato myšlenka, že Američané budou majákem pro svět a nenechají nikoho jiného ekonomicky soutěžit, je mylná." Američané musí vědět, že nechceme šerifa nebo lektora, chceme partnera. Chceme bratry a sestry, “řekla Lula.

Chceme, aby všechny země byly bratrské a rozvíjely partnerství. Brazílie musí být suverénní zemí, stejně jako Rusko, Čína a USA. ....Problém je ale v tom, jak to Amíkům vysvětlit, aby to pochopili !!!

aladin (Čt, 10. 6. 2021 - 11:06)

""Výsměch spravedlnosti": Moskevský soud označil Navalného fondy za extremistické"...Co se dělá u nás s defraudanty ??? Dávají se jim medaile ??? Kde se vůbec v tom perverzním západu bere drzost srát se do Ruska !!!

aladin (Čt, 10. 6. 2021 - 11:06)

"Rusko musí být realistické a uvědomit si, že sankce uvalené západními národy „zůstanou navždy“, varuje náměstek ministra zahraničí "..."Sankce proti Rusku, uvalené podobnými státy jako USA a EU, zůstanou navždy v platnosti a Moskva musí být realistická a akceptovat, že nikdy nebudou odstraněny, tvrdí náměstek ministra zahraničí.
V pondělí na parlamentním slyšení náměstek ministra zahraničí Alexander Pankin novinářům řekl, že sankce jsou tak hluboce zakotveny v legislativních a regulačních aktech západních zemí, že je nebude možné „odšroubovat“.

"Sankční režim vždy existoval a zůstane navždy," řekl Pankin. "Buďme realističtí."
Pankinovy komentáře přicházejí jen několik dní poté, co ruský prezident Vladimir Putin na petrohradském Mezinárodním ekonomickém fóru řekl, že USA uvalují na Rusko sankce z jakéhokoli důvodu nebo bez něj."...Jestlipak si ti idioti uvědomují, že škodí vlastním podnikatelům ???

aladin (Čt, 10. 6. 2021 - 11:06)

"Bílé »éčko« v jogurtech? EFSA: Může být jedovaté!"...Proč výrobci serou do potravin kdejaké Éčko ??? Vždyť by to bez nich bylo levnější a zdravější !!!

aladin (Čt, 10. 6. 2021 - 11:06)

"Marek Stoniš: Vítězná uhlíková stopa války s Rusem"...Čtěte www.reflex.cz

aladin (Čt, 10. 6. 2021 - 11:06)

"KINOTIP2.cz vás žádá o souhlas s používáním vašich osobních údajů k těmto účelům:"...Proč tam nemáte tlačítko : Zamítnout všechno ?????????????????

aladin (Čt, 10. 6. 2021 - 10:06)

"NAJEDNOU I KAMALA HARRIS NAPODOBUJE TRUMPA: MIGRANTI JSTE V USA NEŽÁDOUCÍ"...U nás také !!! Předpokládám, že u nás je 90% obyvatel proti imigrantům !!! A pravicové politiky to vůbec nezajímá, klidně po vítězství ve volbách sem navalí imigranty ze Středního východu a Afriky !!! NEVOLIT !!!

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 00:06)

Já bych vzal za ty SPD voliče, nějaké katedry a psychology, učitele, filosofy, zkrátka liberální umělce z univerzit třeba v třetích zemích, to by české zemi prospělo a Okamurovce naložit na loď a slavnostně bouchnout šampaňské a podtrhnout klín a nechat ji sjet s těmi debii někam na volné moře a tam ať si chytají SS třeba u pobřeží Brasílie, tam je fašistický vůdce jistě rád přivítá jako novou posilu někam do lomů a dolů.

aladin (Čt, 10. 6. 2021 - 10:06)

"Komise žaluje Česko a Polsko kvůli omezení volebních práv cizinců

Zdroj: Blokováno"...A to je dobře, stačí na ten bordel ti cizáci s Českým občanstvín u moci !!!

a (Čt, 10. 6. 2021 - 10:06)

"Obchodní
Ruský soud označil Navalny politické organizace za „extremistické“
Autor: Maria PANINA "...Ten kdo zpronevěří peníze druhých je KRIMINÁLNÍK !!!

aladin (Čt, 10. 6. 2021 - 10:06)

"Co se chystá? Tři lodě NATO mířily k Černému moři
Před několika hodinami vyšlo najevo, že tři válečné lodě NATO mířily k Bosporu a následovala plavba do Černého moře. Zdroje nespecifikují, o které lodě se jedná, ale zjevně jde o dva britské torpédoborce a jednu loď nizozemského námořnictva - jsou součástí AUG vedené britskou letadlovou lodí.
10.6.2021248"...Zase ti hajzlové provokují !!!

Cynik - realista (Čt, 10. 6. 2021 - 09:06)

Zejména pro Jahodu, až se vynoří ze zadnice běloptákovy:

„Původ koronaviru chtěl americký Bílý dům znát už v únoru minulého roku. A zeptal se vědců, kteří nakonec neřekli tak ani tak. Ale už předtím začal šéf neziskovky EcoHealth Peter Daszak sbírat jejich podpisy pro otevřený dopis, ve kterém se podepsaní vědci jasně vymezují proti „konspirační teorii“, že vir pochází z laboratoře ve Wu-chanu. Přitom přes jeho neziskovku proudily do Číny peníze, informuje americký deník Epoch Times. A řada podepsaných už názor změnila. Bývalý náměstek ministerstva zahraničí Petr Drulák to považuje za důkaz toho, že média budují „jednu pravdu“ a ta se teď zhroutila. A ptá se, co k tomu v USA vedlo. -----

Nová fakta, která vyšla najevo po zveřejnění e-mailů, komentuje i bývalý náměstek ministra zahraničí Petr Drulák v MF Dnes. Ten se ptá, proč by Američané sponzorovali výzkum v Číně, když hrozí, že je země technologicky předběhne. Fauci ve svém vyjádření uvedl, že bylo nutné pozorovat netopýry na místě, tedy nikoliv americké nenakažené, ale čínské s koronavirem. Drulák ovšem spekuluje, že ve Wu-chanu probíhaly experiemnty, které jsou v USA zákonem zakázány, a USA své zákony tímto způsobem obcházely. -----

„Zatímco americké administrativy globálně tlačí na své spojence a vazaly, aby omezovali spolupráci s Čínou, samy se s ní pouštějí do strategických projektů, při nichž patrně obcházejí vlastní zákony. Současná epidemie může být nechtěným plodem této podivné spolupráce,“ říká. A konstatuje, že ti, kdo teorii o umělém původu viru odsuzovali, byli do výzkumu ve Wu-chanu buď zapojeni nebo na něj schvalovali peníze. Dle Druláka měli přinejmenším konflikt zájmů a lhali.“

(https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Lhali-Komu-v-USA-to-prospeje-Vznik-covidu-Po-umlcovani-nova-odhaleni-666911)

Jahoda (Čt, 10. 6. 2021 - 16:06)

jo.joi.jo,.jo...Petr Drulák...bývalý náměstek ministra zahraničí Petr Drulák...to myslíš zcela jistě Literární noviny ,komunistický plátek,který byl po roce 1969 zakázán,ale po roce 1989 obnoven,kde nějaký Petr Drulák odhaluje protinormalizační živly v našem středu.Po roce 1989 byla celá redakce odešlá na protest proti vlastnickým a personálním změnám.Nahradili je redaktoři s minulostí napojenou na StB a komunistické vojenské rozvědky.Od roku 2017 spolupracují LŮiterární noviny na smluvním základě s Komunistickou stranou Číny,deníkem Kuoang-ming Ž-pao.No a tento list pod patronem Petr Drulák šíří v ČR propakandu KSČ.který je agent StB....To myslíš toho agenta StB Druláka,konfidenta,bonzáka a kolaboranta s komunistickou stranou Číny?Cyniku,ty jsi zrádce!....no a já Jahoda mám zase k úůvodu čínského viru tuto analyzu a odkaz na internetu:Světově uznávaný virolog o původu covidy:Není z paboratoře,ale z farmy.Přední německý odborník na koronaviry Christian Drosten,který se stal v NSR symbolem boje s covidem-19,viní z původu koronaviru čínský kožešinový průmysl.Dle Drostena je únik čínského viru z laboratoře nepravděpodobný a jako ohnisko uvádí čínské kožešinové farmy,kde jsou píci mývalovití a cibetky,hostitelé Cov SARS ,což bylo prokázáno již v roce2002.kdy nákaza čínského viru způsobila kol 1000 umrtí po celém světě.Na čínských farmách jsou tato zvířata na živa stahována z kůže a při tom řvou co hrdlo ráčí a z plic se tento vir šíří na člověka a jeho okolí.Dle německého špičkového odborníka by byl vir možný utvořit i v laboratoři,ale to by znamenalo velké úsilí a snahu.....narozdíl od přírodního zdroje na čínských farmách,kde jsou mučena zvířátka '!Píšeš o mě že jsem kostelní analytik?...Ale přece již před rokem psal,že příroda se mstí lidem za kruté zacházení s jejími tvory.Tam je prostě msta a pokud si žlutý bolševik a jeho kolaboranti v Česku myslí,že člověk bude mít nad přírodou navrch,tak t teda nebude.Jo a Biden již plánuje pomstu a bude chtít odškodnění .Jseš rád ty rudý hňupe?

Cynik - realista (Pá, 11. 6. 2021 - 04:06)

„Jo a Biden již plánuje pomstu a bude chtít odškodnění .Jseš rád ty rudý hňupe?“ ----- Takže "rudý hňupe?", hovado katolické? Jen ať „plánuje“, to jsou jen žvásty, určené nemyslícím, bezduchým živočichům, mezi které patříš i ty, katolický lháři a dobytku. Zajímavé je, že obvykle slintáš blahem nad vším americkým, i americké hovno bys sežral s blaženým výrazem v tupém ksichtě, ale pokud jde o informace, nekorespondující se tvým infantilním viděním světa, to je pak rázem jiná… Pak podle tebe i významný americký list The Wall Street Journal šíří "lži a konspirační teorie" (9. Červen 2021 – 7:55). Prostě katolický špinavec a pokrytec… -----

„Píšeš o mě že jsem kostelní analytik?...Ale přece již před rokem psal,že příroda se mstí lidem za kruté zacházení s jejími tvory.Tam je prostě msta a pokud si žlutý bolševik a jeho kolaboranti v Česku myslí,že člověk bude mít nad přírodou navrch,tak t teda nebude.“ ----- To nepopírám, příroda si opravdu nenechá trvale „srát na hlavu“, ovšem s rozšířením nemoci covid 19 přírodě zjevně náramně pomohl vykurvený bělopták… „a jeho kolaboranti v Česku“, jako ty, kostelní analytiku Jahodo, na tom svým vřeštěním a propagandistickým žvaněním mnoho nezměníš… -----
„O tom, že by koronavirus unikl z laboratoře, pochybuje například i přední německý odborník na koronaviry Christian Drosten, podle kterého je na vině čínský kožešinový průmysl. Pro svá tvrzení však nemá přímý důkaz, vychází pouze ze zkušeností s virem SARS-1, který je stejného druhu jako koronavir, který způsobil nynější světovou pandemii.“ (https://www.seznamzpravy.cz/clanek/unikl-dokument-svetovych-lidru-je-v-nem-nove-patrani-po-stope-koronaviru-167042#seq_no=3&source=hp&dop_id=167042&dop_ab_variant=0&dop_req_id=WLKFXNDDAgz-202106110140&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz) ----------

Naprosto nepřekvapuje, katolický křiváku a pokrytče, že popíráš americký původ nebezpečného viru nemoci covid-19 a naopak se oháníš německým virologem, který „Pro svá tvrzení však nemá přímý důkaz, vychází pouze ze zkušeností s virem SARS-1,“… Jistě, to ti přece vyhovuje, na přesně totéž jsi zvyklý ze své sekty… tupě věřit, nepochybovat, občas zaševelit Otčenáška, Zdrávas, Maria, nebo Amen… Jiným příkladem tvé tupé víry je žvanění o ruských agentech, kteří vyhodili do vzduchu sklad ve Vrběticích… a takových příkladů by se našlo.

Jahoda (Pá, 11. 6. 2021 - 16:06)

mě tvoje odkazy nezajímají!Jednou odkazuješ na Aeronet a ruskou antisemitskou svini Admina...pak zase odkazuješ na politického psychiatra co střílí od boku a mele o čem neví,že jako Ukrajina provedla masakr civilního obyvatelstva dorene,..pak zase odkazuješ na postaparátčíky ,členy KSČ ,kteří bojují verbálně proti USA,protože udělala ze Sulejmána mastnej flek!A nyní zase odkazuješ na agenty StB ,veterány vojenské rozvědky v žoldu komunistické strany Číny,opíráš se o teze prognostiků školy KGB,kteří tvrdí že Vrabjatice mají několik variant......Cyniku,ty jsi bolševik!Jak se říká,vrána k vráně sedá,pokoje si nedá....čníš jak rudý žalud z roští a kmitáš a bleješ ruskou ,rudou komunistickou propakandu.Dám ti jednu radu...zalez žalude!No.....tak šup,šup,soudruhu,dodej další "hodnověrné " zdroje,ať se zasmějem.Mě jahodě trvalo ni ne 3 minuty a byl jsem s estébákem na kterého odkazuješ v obraze.Máš mě za blbce?!

Cynik - realista (Pá, 11. 6. 2021 - 19:06)

„Cyniku,ty jsi bolševik!Jak se říká,vrána k vráně sedá,pokoje si nedá....čníš jak rudý žalud z roští a kmitáš a bleješ ruskou ,rudou komunistickou propakandu.Dám ti jednu radu...zalez žalude!“ ----- Tak bolševik, pravíš? A že bleju „rudou komunistickou propakandu“? Nauč se už to slovo psát správně, proboha… Nu, od katolického křiváka, lháře a pokrytce taková slova nemohou překvapit… Nikdy, ani na chvilku si nepřipadáš směšně, jestliže odmítáš zřetelná fakta, a útočíš jen na informační zdroje? „Máš mě za blbce?!“, ptáš se v závěru svého příspěvku… Raději se neptej, má odpověď by ti zrovna nelichotila...

Jahoda (Pá, 11. 6. 2021 - 19:06)

Já sebe nemám za blbce

Jahoda (Pá, 11. 6. 2021 - 16:06)

oprava:provedla masakr civilního obyvatelstva dronem....

Jahoda (Čt, 10. 6. 2021 - 16:06)

psíci mývalovití a cibetky.Tak ti teda řvou jak na lesy během mučení,kdy jsou stahováni za žoiva z kůže a čínský sadistický ďábel si to vyžral i s celým světem!!!!!!

Návštěvník (Čt, 10. 6. 2021 - 09:06)

A vo tom to je..! No ne!?

Reklama

Přidat komentář