Reklama

děti a pláštěnky

Yellow (So, 12. 6. 2021 - 22:06)

Jako kluk sem mel podobny problem uz asi od 10 let, mel jsem casto problemy s prochladnutim od nohou a opakovane zanety močového měchýře. Uz od mala se mi spatne prokrvovaly nohy a problem byl brzy na světě. Mamka jak bylo mokro, po desti nebo jen rosa mi davala holinky, abych zase neprostydl. Samozřejmě jsem jak to slo svindloval a vzal si tenisky radeji a vratil se s promačenymi teniskami domu. Az pomalu ve 13 sem pochopil, ze je snazsi nosit holinky a mit nohy v teple nez mit stale zdravotní problémy.

Návštěvník (So, 12. 6. 2021 - 23:06)

A jak jsi to měl s pláštěnkou?taky jsi ji musel nosit?

Yellow (So, 12. 6. 2021 - 23:06)

Taky, kdyz prselo nebo poprchavalo, tak jsem ji musel taly mit na litani venku s partou ale ta se dala sundat a povesit na strom nebo pres zabradli, kdyz nebyla uplne treba, to se s holinkama udelat nedalo.. ty sem pak ale od tech 13 zacal nosit docela rád..

Návštěvník (So, 12. 6. 2021 - 04:06)

Petra si vymýšlí a myslím že to vůbec není žena, nemá ani dceru, údajně má kluky kterých honí péra

Eva (So, 12. 6. 2021 - 19:06)

Taky se mi to zdá trochu divné, já sice chápu ostatní lidi i ty co se jim to líbí,nic proti ním nemám, každému vše něco líbí,ale co se týká mě,tak jsem chtěla jenom poradit,jestli s tím někdo měl taky takový problém jako my a případně jak jste ho vyřešili.jde mi jenom o to,aby když prší aby někde neprochladl a nezhoršilo se to jeho noční pomočování.

Petra (So, 12. 6. 2021 - 21:06)

Rádi vám v této diskuzi poradíme. A to že si všichni myslí že si vymyslim nekecám dcera prostě ma rada když se zapoti a byla vzdicky zimouriva víc než ostatní. A od té doby co začala nosit pláštěnky dvojnásob.

David (So, 12. 6. 2021 - 00:06)

Promiňte paní Petro, ale to co píšete mi přijde, už docela nereálné. Jsem taky fetišista na pláštěnky apod., ale tohle by bylo opravdu moc i na mě. Nejen z důvodu teploty, že je prostě léto a vedro, ale i ta doba, kterou v tom podle Vašeho vyprávění dcera tráví.

Petra (So, 12. 6. 2021 - 00:06)

Víte moje dcera byla vzdicky zimourivější než ostatní a v tomto ohledu nekecám opravdu to děla.

Petra (Pá, 11. 6. 2021 - 19:06)

Mimochodem dneska jsem byla dvojnásob překvapená přišla jsem z práce později protože jsem se zdržela na nákupu a dcera byla doma dřív já úplně zpocena a těšila jsem se až se převlecu z dlouhých kalhot co musíme mít v práci. Přijdu domů všimnu si že sušička je hotová. Tak jsem prádlo vyzehlila a pak jsem nešla zase hromádku prádla do jejího pokoje a ona si zrovna četla. Ona na sobě měla svou latexovou kombinézu gumáky přes to svou latexovou plastenku a kukli když se pak na mě podívala z toho zbytku co má tak měla jenom na latexové kombinéze vidět oči ktere byly částečně zakryté kuklou a ještě na max utazenou kapucí. Zeptala jsem se jí jako co to má znamenat jestli ji není vedro a ona mi řekla že je jí naopak trochu chladno. Takto oblečená je do teď a já se jí divim že to vydrží. Není už tohle moc nemám už na tohle nastavit limity? Třeba že nebude přes kombinézu nosit pláštěnku?

Jolli (Čt, 10. 6. 2021 - 22:06)

Ještě k tomu prsiplasti jedná se o prakticky pogumovany kabát který prakticky je náhrada bundy na podzim třeba.

Eva (Út, 8. 6. 2021 - 12:06)

Nedávno jsem tady psala ohledně mého syna 10 let, že nechce nosit pláštěnku a má problémy s čůráním,teda jenom v noci,tzv.enureza, píšu hlavně proto,jestli někdo nemá nějaký tip nebo radu jak docílit toho aby tu pláštěnku si na sebe vzal, aniž bych ho nutila,nebo dokonce v jeho věku ještě oblikala.přitom jich má několik i více druhů a když se jede někam se školou na výlet,tak tam je to dokonce povinná výbava

Petra (Út, 22. 6. 2021 - 12:06)

Dneska je slejvak jako prase. Jak jste zvládla syna obléct do pláštěnky? Šlo to nebo byl konflikt?

Eva (Čt, 24. 6. 2021 - 09:06)

No musím říct, že jsem byla hodně rozčilená, začalo to hned ráno, protože přišel ráno za mnou a řekl že se zase v noci počůral,bylo mi ho i docela líto,ale zase na druhou stranu to bylo tento týden už podruhé,ale to nic, už to beru prostě tak jak to je,ale byla jsem rozčilená hlavně proto, protože jak jsi říkala,lilo jako prase,tak jsem mu řekla ať si dneska veme pláštěnku a on jako že nic už jsem ho viděla odcházet a samozřejmě bez,tak jsem ho musela oblíknout já, horší fakt jak malé děcko,v jeho 10 letech a nechat se oblíkat, přitom jich má několik a jak tady Pavla psala, že má i nějaké starší co se kdysi vyráběly,tak syn má taky myslím že to je taky fatra napajedla.zkusim na něho nějakou odměnu,třeba to pomůže,tak jak radila tady pavla

Petra (St, 7. 7. 2021 - 22:07)

Víte co můžete zkusit? Bude to možná zaznít divně ale pokud se boji si pláštěnku vzít venku že se za ní stydí. Řekněte mu ať si pláštěnku vezme doma a když pláštěnku bude nosit doma a uvidí u vás že se mu nesmějete uvědomí si že není tak trapné si vzít pláštěnku ven. A takhle trénujte doma a pak si ji vezme i ven.

Petra (Čt, 24. 6. 2021 - 12:06)

Nebo zkuste tak to dělala se mnou moje máma. Když jsem jednou byla přistižena když jsem šla ze školy v dešti v rozepnuté pláštěnce, máma to spojovala s vencenim psa. Že jsem šla ráno do školy a hlídala jestli si nesundam kapucu nebo nerozepnu pláštěnku. Bylo to fakt ponižující. Pokud to chcete mírumilovnější cestou udělejte to tak že když on půjde do školy doprovodte ho v pláštěnce a když někam společně jdete berte si pláštěnku také a uvidí že je to normal.

Petra (Út, 22. 6. 2021 - 14:06)

U mě dcera už včera koukala na počasí a byla šťastná že bude týden pršet jenom. Ráno dnes se nasnidala klasika ranní hygiena a šla se připravit. Za chvilku stala v předsíni v pláštěnce a gumakach. Já jsem ji šla doprovodit protože jsem venčila psa. A kapucí si nandala a utáhla už v předsíni. Aspoň nepromokla.

Jolli (St, 9. 6. 2021 - 13:06)

Hele já měla stejný problem mám syna který když mu bylo stejně jako vašemu synovi tenkrát měl nějakou pláštěnku která podle něj vypadala dětsky. A koupila jsem mu sice dámský černý prsiplast který nevypadal vůbec dámský. Prostě byl unisex. A ten si vzal bez problémů.

eva (Pá, 11. 6. 2021 - 07:06)

ahoj a děkuji za tip,možná to vyzkoušíme,zatím o tom nechce ani slyšet,ale uvidíme.jak jsi psala,že váš syn měl nějakou pláštěnku,která vypadala podle něj dětsky,tak u nás má několik,ale dětsky nevypadají vůbec,možná jedna,ale jinak má normální jednobarevné,modré,nebo červené a jsou taky pevné,značka viola,nebo dokonce má taky ještě od firmy fatra napajedla,co kdysi vyráběli také pevné pláštěnky,tak nevím proč to nechce nosit.

Petra (Pá, 11. 6. 2021 - 14:06)

Víte co je úsměvné? Že já měla stejný problém s dcerou když jí bylo pět nechtěla pláštěnku ani vidět a odcházení někam když pršelo bylo horror musela jsem se připravovat hodinu napřed jinak bych ji nedonutila. Ale když jí bylo šest a její blbé období kdy se vztekala skončilo a když jsme jednou šli k doktorce a zase prdeli pláštěnku si pak když jsme odcházeli vzala sama od sebe. Což byl velký pokrok ale mělo to háček venku si nechtěla vzít kapuci i když pršely špagáty ale pak v půli cesty si ji normálně nandala bez problémů a dneska už pláštěnku bere jako samozřejmost když prší. A pláštěnky jsou její jediné bundy co nosí třeba když byla zima tak pod pláštěnku kabát nosila takovou chlupatou mikinu a vypadalo to o celkem dobře. A také pláštěnku bere jako denní oblečení.

Petra (Ne, 6. 6. 2021 - 23:06)

Dcera si dneska odpoledne k večeru sundala latexovou kombinézu konečně akorat to mělo pihu na kráse a to že si když si večer cetla něco v počítači si zase vzala a zase klasika když jsem ji nesla vodu tak jsem přes kolo kolem úst na její kukle viděla pasku. nechtěla jsem ji rušit a sla jsem pokračovat v čtení. Aspoň že má na té kukle otvory pro nosní dírky.

Reklama

Přidat komentář