Reklama

Co je podle Vas, ta opravdova laska?

Ivan L. (Čt, 10. 6. 2021 - 18:06)

Ok hezky čůrej a napiš !

Klára (Čt, 10. 6. 2021 - 17:06)

Návštěvníku děkuju za povzbuzení a Style taky za podporu. Pozdravuju z chaloupky. Byla tady velká bouřka ale už je hezky. Já se ozvu později. Teď kdybych psala o tom.,co jsem chtěla zase bych se rozhodila. Čůráme ale hlavně venku a byly jsme odpoledne po té bouřce na houbách a tam jsme počůraly hodně jehličí. Ty komentáře jak škodim,ty nebudu komentovat. Kdo mě zná, ten ví že je to přesně opačně a třeba ségru se snažím těchto aktivit zcela držet stranou. Když jsem se jednou svěřila ,že se mě na něco ptsla a poskytla jsem radu hned jsem byla zetko. Někomu se prostě hodí věci vytrhnout že souvislostí ale já to ignorují. Děkuji moc za podporu a já na tx otázky odpovím,slibuji.

Jjtka (Čt, 10. 6. 2021 - 18:06)

Klárko hezký večer. Dnes jsem taky počůrala trávu na procházce. Navedla mně moje už dospělá dcera a tak jsme se obě...

Pavkol (So, 12. 6. 2021 - 09:06)

krásný jitko

Návštěvník (Čt, 10. 6. 2021 - 17:06)

Tady se objeví úplně normální dotaz na někoho, kdo tu píše o nějakých lžích o jaké se má konkrétně jednat a hned je to sekta a útok na Klára? Vy fakt asi nejste normální. Čert vem Kláru, ale jak můžete někomu kdo se zeptá o jaké jde lži a zdá se je i na straně Kláry napsat, že se jí snaží očernit a nevím co ještě...ten člověk nepsal ani Kláře, ani ji nezmiňoval jen se zeptal předchozího, jak myslel svůj příspěvek a Vy ho hned kamenujete. Kláro to máš tedy super přátele...

Návštěvník (Čt, 10. 6. 2021 - 18:06)

Děkuji za doplněni,ano přesně tak jsem to myslel jako dotaz a taky jsem to tak napsal,noko jsem nenapadal ani neosočoval,ale jak vidím,tak se asi co se týče Kláry na nic nikdo jinej nesmí zeptat,ta je zřejmě věcí nebo předmětem určitého okruhu vyvolených,v tom případě si můžu začít myslet,že ta překopírovaná zpráva bude asi v něčem pravdivá?

Trilobit (Čt, 10. 6. 2021 - 18:06)

Omlouvám se,ale mě to tedy nepřišlo jako nevinný dotaz. A to Kláru znám dva dny.

Návštěvník A (Čt, 10. 6. 2021 - 16:06)

Nemám v úmyslu reagovat na účelově zkreslené informace nenávistných komentářů na Kláru. Ale vám děkuji. Lépe bych to nevystihla. Budou ji nahánět a pomlouvat kdekoliv. Je to osobní a já se podle toho zařídím.

Styl (Čt, 10. 6. 2021 - 16:06)

Ano. Je to opravdu divné. Může se mstít její otec? Nebo nějaký kluk,kterého nechtěla? Ale na to je to příliš propracované. Jakoby to psal někdo, kdo poslouchá pokyny jiných. Proto sektářský styl. Ano je to osobní pronásledování.

Návštěvník (Čt, 10. 6. 2021 - 16:06)

Jako to bude v příběhu? Ty už víš jak se bude dál vyvíjet nebo je to jen tip?

Návštěvník (Čt, 10. 6. 2021 - 13:06)

Jen chci upozornit,na lživé komentáře na Kláru jako ten dnes v 11:15 hodin. Kláru sleduji z odborného hlediska téměř dva roky a máme spolu korektní dialog. Prosím ignorujete podobné útoky. Kvůli nim byla vyštvána z diskusního vlákna o močení. Díky. Alena.

Návštěvník (Čt, 10. 6. 2021 - 14:06)

Dobrý den p. Odbornice, jen se chci zeptat,co je tam lživého,ať to čtu,jak to čtu,tak tam vidím jen popis,co a jak kdo dělá a také,jak to dotyčné,ať jedna nebo druhá popisovaly,děkuji za odpověď

Styl (Čt, 10. 6. 2021 - 16:06)

Vy máte s dotyčnou Klárou osobní problém? Proč nám zde vkládáte tyto komentáře ve snaze ji znevážiit a očernit? Připadá mi to sektařské a jako akt osobniho pronásledování . Nemohu dokázat,že to tak nebylo co sdělujete,ale to ani vy. Ta pohnutka poukázat na ní jako na špatnou je zavádějící a nedůvěryhodná, protože je to váš osobní zájem škodit.Tak to působí. I v kontextu s Návštěvníkem, co vede s Klárou dialog nebo terapii.

Návštěvník (Čt, 10. 6. 2021 - 17:06)

Pokud vím,tak jà žádné komentáře proti Kláře nepîšu,jen jsem se zeptal,co je v tom příspěvku,co někdo překopíroval špatně,vypadá to,že jste vůči jiným lidem dost agresivní a nevím z jakeho důvodu

Návštěvník (Čt, 10. 6. 2021 - 14:06)

Takže autor tedy Libor je v tvé psychiatrické péči nebo jak to myslíš?

G. (Čt, 10. 6. 2021 - 13:06)

Je dobře Klárko,že píšeš tady.Pozdrav asi už na chalupu? Hezký pobyt a piss.

Překopírováno … (Čt, 10. 6. 2021 - 11:06)

Líbilo se mi od tédle Kláry,že psala,že čurání je dost intimní věc,to Klára Janoušková to sem frkala jako po másle,ale budiš,když už tak měla psát jen o sobě nebo o Liborovi,ale ona sem popisovala i jak močí její nezletilá ségra,když se proti tomu někteří ohrazovali,tak je sepsula,že nědělá nic špatného a že ty dotyční jsou bezmozci a to její stádo vlezprdelů ji přikyvovalo a ještě v tom povzbuzovalo a někteří se u toho i uspokojovali,normální mi to tedy nepřijde,popisovat spodní prádlo nezletilé ségry a její močení,ta holka není normální a ty její pohunkové jí mají za vzor a idol, nechápu to?

Klára (Čt, 10. 6. 2021 - 09:06)

Už jsem se vrátila a ještě máme do konce týdne volno a příští týden jen pár dnů ve škole, nějaké fotografování a takové spíš už doplácání školy. Tak pojedeme na chaloupku a vyzvedneme po obědě Niki cestou. Včera jsem s Liborem večer si ještě povídala v pelíšku a když jsem byla smutná a chtělo se mi plakat tak mi udělal do pipinky krásnou lásku až se vše smutné odplavilo a pak jsme usnuli. Stihla jsem nečůrat teď až domů a kafe v pipince vydrželo se nespustit, ale jak jsem zaparkovala hned jsem na zahradě za garáží stáhla kalhotky a vyproudila pipinku po kafi celou. Přemýšlím, jestli bych se rozepsala teď hned dál,ale cítím,že to radši nechám na chaloupku. Chci to napsat a jak píšeš Majko, možná ještě dnes, zítra, pozítří, ale přijde to a všechno to vypovídám. Já jsem tátovi už dávno odpustila, to není o tom, odpustila ale nezapomněla, to se zapomenout nedá. Nevím, proč se mi dostávají na mysl jen ty špatné zážitky a hezké nikoliv. Protože jich tolik nebylo? Mamča přesto všechno nás dříve už i když byla Nika ,tak nás ujišťovala, že nás otec má rád a obětoval by pro nás všechno, ale já vím, že to nebyla pravda. Kolikrát jsem ho slyšela ,když se nás maminka zastávala jak říkal, děti by se měli mlátit a mlátit ,aby byly poslušné. A to ve mě zůstalo. Bylo to opravdu dost náročné a už bych se zase rozepsala. Nechci být na cestu v nepohodě tak budu pokračovat později.

Zuzka (Čt, 10. 6. 2021 - 17:06)

Klárko, krásný pozdrav na chalupu. Užijte si hub a všeho!

Styl (Čt, 10. 6. 2021 - 10:06)

Tvé psaní mě zajímá. Je dost příkré a o vážných věcech. Máš jak jsem pochopila ,vážný vztah a s partnerem nebo manželem ,bydlíte dohromady a je pro tebe důležitý. Přesto máš potřebu psát na diskuzní portál o zklamání a co je pro mně zvláštní , také i o močení. To většina dívek ve tvém věku nedělá. Je tvůj motiv tedy jaký? Kdyby jsi byla bez vztahu, dalo by se to chápat . Dělá ti tedy dobře, že se pár jedinců u tveho psaní uspokojí nebo je v tom jiný motiv ? Jsem z toho trochu zmatená ráda bych ti víc dokázala porozumět. Díky za vysvětlení.

Reklama

Přidat komentář