Reklama

Co je podle Vas, ta opravdova laska?

Navstěvník (Čt, 10. 6. 2021 - 10:06)

Já znám Kláru trochu déle ještě z diskuze o močení, odkážu tě na můj příspěvek včera v 16:23. Myslím, že tam bude problém a močení je u ní určitý zrcadlový ventil. A jestli se u toho čtení kluci uspokojí, tak to je plus pro ní. Mohu se plést, ale podle mne jde z její strany pouze o vedlejší, nikoliv hlavní motiv proč zde píše tak jak píše.

Luci (Čt, 10. 6. 2021 - 10:06)

Ano, to si myslím taky.

Styl (Čt, 10. 6. 2021 - 10:06)

Díky četla jsem. Zajímavé . Jsem zvědavá jestli a co odpoví a co ještě z jejího vyprávění vyjde na povrch.

Martin1 (Čt, 10. 6. 2021 - 10:06)

To je tak hluboké, že tvé krásné čůrání a pipinkování to nepřehlušilo. Já teď víc souzním s tvou duší. Blbý?

Majka (Čt, 10. 6. 2021 - 09:06)

Klárko také přeji klidný den. Ozvi se až to budeš cítit jako správné. Dnes, ráno, večer, pozítří.... Kluci si na to tvé čůrání počkají, jestli si tě váží i za jiné vlastnosti než za to, co umí každá holka na bobku když musí na malou. Pa a pohodu !

Styl (Čt, 10. 6. 2021 - 08:06)

Dívat se na anonymní močící holku není žádná láska, ale normální úchylný pud, bohužel mezi chlapy v poslední době dost rozšířený. To, co tady píše Klára, o Liborovi také dost vypovídá, že je na to vyosený, ale budiž. Ve vztahu je to na dohodě obou a pak to může fungovat. Ale dotyčná o tom píše možná opravdu z pohnutek jiných, než aby se pochlubila, ale že si kompenzuje vnitřní trauma z minulosti.

Robin (Čt, 10. 6. 2021 - 08:06)

Měl jsem o tobě krásný den Klárko a asi to tak mělo by6t6,protože ráno tebe nebyl čas psát jaké bylo čůrání a co bylo večer.

Návštěvník (Čt, 10. 6. 2021 - 08:06)

Ty jsi ještě tak vyhoněnej, že ani nevíš pomalu, co píšeš. Ale já si to dokázal dosadit. Nefixuj se tolik na ní a její močení.

Klára (Čt, 10. 6. 2021 - 07:06)

Frčím s Nikou do školy. Ozvu se později. Hezký den!

Kristýna (Čt, 10. 6. 2021 - 07:06)

Klárko myslela jsem večer jestli jsi ok a asi budeš. Já jsem zvědavá jestli toho tátu potrestali a to mj přece nemohlo projít. Čurala jsem ráno, ale teď myslím na tyto věci.

Ivan L. (Čt, 10. 6. 2021 - 07:06)

Ok, jeď opatrně. V pohodě.

Ondotron (Čt, 10. 6. 2021 - 05:06)

Klárko dobré ráno.. směřuji do pracovního procesu a tak píšu pozdrav z vlaku. Ať je pro tebe pohoda a ať ti hezky dnes pipinka vyčůrá nějaké potěšení....myslím jako ,že je moc pěkné dívčí čůrání.

Ivoš (St, 9. 6. 2021 - 22:06)

Klárko, já jsem k tvému příběhu přišel až v průběhu a podrobně jsem nezaregistroval ,jestli jsi o tom psala v minulosti, ale v živé paměti mám celkem ještě tvůj nedávný dost hysterický zkrat na celkem nevinnou otázku od Tondy a týkalo se to ještě tvého bydliště v Mimoni a toho viaduktu a tam jsem si uvědomil, že máš v sobě velkou bolest a křivdu a souvisí to s otcem a taky to bylo v době, kdy jsi byla oslabena nejistotou z nemoci tvé maminky a tak i nevinné drcnutí spustilo dominový efekt potřeby se z toho vykřičet a vynadávat. Takovou jsem tě zažil poprvé a dnes jsi mi svým sdělením poodkryla další cípek tvého traumatu. Ale bude vše dobré, u mě nalezneš pochopení a i když mám slabost na tvé dívčí intimní malé potřeby. Jako zkušený chlap tě dokážu navnímat a i případně pomoci radou. Moje dnešní doporučení zní, vypiš se z toho a zde na klidnějším vlákně budeš mít jen ty lidi, co jsou ti nejblíže názorově ale i pudově, ale to není na škodu přece.

Jitka (Čt, 10. 6. 2021 - 07:06)

Jdu také do práce,tak posílám vzpomínku. Pro vás domů a pro tebe. Ať je vše v pohodě a co bylo je už za tebou. Pa.

Kristýna (St, 9. 6. 2021 - 21:06)

Klárko dobrou noc. Takový věci bych já nezvládla a četlo se mi to až do breku. Když se tvá maminka uzdraví tak už bude všechno dobrý. Já mám tátu hodného, ale je často pryč a mamina je taky super.

Trilobit (St, 9. 6. 2021 - 20:06)

Kláro, děkuji za odpověď. Z tvého svědectví jsem smutný, protože jsi asi neprožila hezké chvíle, ale odpustit je důležité. Jedině tak ulevíš pocitům křivdy a nespravedlnosti. Přemýšlej o tom a nebo se zeptej svého kluka jak by to řešil on.

Klára (St, 9. 6. 2021 - 19:06)

Byla jsem s Liborem venku u řeky a povídala jsem mu o tom všem jak jsem tady psala ,o otci a tak. Nebyla jsem vůbec schopna se uvolnit do nějakého sexuálního kontaktu,ale on mě chápal a hladil a pusinkoval a když jsem chtěla čůrat tak mě nechal vyčůrat v klidu a jen se díval. Asi jsem nebyla připravená začít o tom psát ale teď už to půjde ,protože cítím od něj velkou oporu a pochopení ,a hlavně bezpečí. Tak se i rozepíšu o tom, zítra povezu do školy Niku já a snad mi to půjde už napsat. Dnes to nechám ještě v klidu,abychom měli klidný večer a třeba i s pipinkováním. Feetmane mě tvoje otázky nevadí i když jsou hloupé protože ti na ně odpovídám vždy skoro stejně . Trilobite,jsem zadaná ale jsi otevřený a upřímný a Alenko, dost jsi mě tím názorem pomohla. Hodně je to o tom, co asi prožívám v podvědomí . Děkuji moc ,všem. Přeji příjemný večer.

Simona (St, 9. 6. 2021 - 21:06)

Tobě taky příjemný večer a klidnou dobrou noc. Nesmíš se trápit tím, co bylo a co nemůžeš ovlivnit. Ty jsi byla Librovi na blízku, když mu odešla maminka a on ti bude na blízku, když se budeš chtít z toho všeho vypovídat a tím to hodit za hlavu a uzavřít. A taky si myslím, že odpustit je sice velmi těžké, ale to je o tobě, ne o tom špatném otci. Když to dokážeš, sama se vnitřně prozáříš a posílíš. Pa.

Albatros (St, 9. 6. 2021 - 21:06)

Souhlasím s tebou a posílám Kláře velkou podporu.

Roayal (St, 9. 6. 2021 - 19:06)

Možná se tím tolik trápíš protože jsi nedokázala odpustit. Co ti tato myšlenka evokuje?

Reklama

Přidat komentář