Reklama

Co je podle Vas, ta opravdova laska?

Robin (St, 9. 6. 2021 - 19:06)

Ach jo, nejradši bych te objal a zlibal a nechal tě povídat. O čůrání by vůbec nešlo.

Zuzka (St, 9. 6. 2021 - 17:06)

Klárko bude všechno dobrý už to je za tebou, když to napíšeš , tak se uleví. Alena je s tím názorem hodně zajímavá, asi tomu rozumí.

Návštěvník (St, 9. 6. 2021 - 16:06)

Já se obávám, že to Klára nedá. Úmysl vypsat a sdělit je velký, ale to vnitřní zranění takové, že aby se z toho ještě nesesypala.

Návštěvník /A/ (St, 9. 6. 2021 - 16:06)

Já nevím. Já jsem s ní o tomto diskutovala již před mnoha měsíci, možná víc než rokem. Dokonce chápu, že její motiv psát o močení je jedna z forem uvolnění jejího traumatu jako známý vnitřní pláč.... Popis velkého přetlaku a potřeby se rychle vymočit - uvolnit jej, plné bříško...., píše ve zdrobnělinách, já v tom vidím to zraněné dítě, nikoliv pedofilní otisk, jak zde někteří mylně argumentovali. Všimněte si, nemá ráda vykonat potřebu v cizím prostředí na WC, strach, nejistota přirozená, ale i přenesená z ohrožení, radši vykoná potřebu venku. Sice jena ní víc vidět, ale také potřeba mít přehled o okolí a mít to víc pod kontrolou. Jen tak si dávám do myšlenek některé markanty. Jsem zvědavá na vývoj. Libor je pro ní nyní důležitou oporou.

Robin (St, 9. 6. 2021 - 17:06)

Ona to dá, Klárko,že ano? Libor je tvůj totem,o něho se můžeš opřít. Piš a vypiš to vše. I o čůrání, to je přirozené a patří to k tobě

Vojko (St, 9. 6. 2021 - 16:06)

Dost zajímavé. Výstižné. Přesto ten popis čůrání Kláryjak ho popisuje, mě fascinuje. Myslím,že normální chlap na to musí fyzicky reagovat, pokud není na kluky.

Klára (St, 9. 6. 2021 - 15:06)

Kluci, pepane a další, čůrá mi to dobře a dnes chodím tak normálně na záchod a čůrám běžné loužičky. Kristýno, takhle čůráme s Nikou, když jedeme na chaloupku nebo ze školy a pohoda. Libor už je doma s Nikou a přivezl jí ze školy a jestli se půjdeme projít tak to bude čůrání hezký s ním a ráda. Nika prý cestou nečůrala, ale když věděla ,že ji poveze Libor tak si došla ve škole. To je dobře, myslím, že nemusí provokovat, i když Libor by to tak nebral, on je v tomto nad věcí. Když jsem byla maličká a ještě jsem neměla ségru tak jsme měly doma otce, který byl divnej. Maminka o nás všechny pečovala a on se nesnažil a když přišel z hospody, tak jsem se strašně bála a v pokojíčku jsem byla strachem vzbuzená a bála jsem se, aby nepřišel za mnou ,protože byl zlý a třeba mě vzbudil v noci a chtěl ,abych uklízela věci a maminku i mlátil a já taky kolikrát dostala od něj. Já jsem si přála mít tatínka milujícího, ale toto bylo fakt strašný. Otec jezdil jako řidič u jedný firmy a prostě to byl zmetek a agresor, jednou si pamatuju, že mě z ničeho nic vzal zezadu za tričko nebo za mikinu už nevím, a táhl mě celou po schodech nahoru až jsem se málem uškrtila , pak mě táhl dál až táhl mě do kuchyně a že prý jsem něco provedla a už ani nevím co, jen vím, že jsem nemohla vůbec dýchat a zvracela jsem ,jak mi přiškrtil krk a od té doby jsem se každý den doslova bála o život. Otec měl v kuchyni pověšený řemen od kalhot a když se mu něco nelíbilo, tak jsem dostala od něj na holou, až jsem se z toho bolestí počůrala a měla od toho pásku krvavé pruhy, a maminka mě i bránila sama a kolikrát dostala i ona. OMlouvám se, už dál ne, už je mi z toho na nic, příště.

Martin1 (St, 9. 6. 2021 - 16:06)

Klárko, Máš moji největší podporu. Piš jen o čůrání když to ostatní nepůjde.

Návštěvník (St, 9. 6. 2021 - 16:06)

To je opravdu dost drsné, Klárko. Ale stejně se tě zeptám na něco jiného, člověk má v časovém odstupu tendenci ty špatné zážitky potlačit a ponechat si a vzpomínat na ty lepší. Bylo něco i ze strany otce, na co ráda vzpomeneš? Mě zaráží ta tvá přetrvávající silná traumatická odezva i po letech, a souhlasím s předchůdcem, piš jen tehdy, kdy ti to nebude způsobovat vnitřní bolest, ale budeš to chtít ze sebe dostat jako úlevu. Na to, jestli se držíš tématu vlákna vůbec nemysli, to není podstatné. Ti, co tě vyšachovali z minulé diskuze ,ti také nedodrželi nejen téma, ale hlavně zásady lidské slušnosti v jednání na sociálních sítích. Návštěvník Alena.

Ivan .L (St, 9. 6. 2021 - 15:06)

Za to by se mělo zavírat a natvrdo, dobytek jeden hnusnej. A víš, kde je mu konec? To je fakt silný kafe.

Martina (St, 9. 6. 2021 - 15:06)

Tedy, já něco o tom málo vím, že jsi psala kdysi ,ale že to bylo tak hrozný. Mě je z toho špatně ,jen to čtu. Já vím, že chceš ty věci ze sebe vyventilovat a taky dodržet téma vlákna,ale jestli to bude v tobě způsobovat nové trauma a bolest,tak prosím ,otevirej tuto třináctou komnatu jen citlivě a pomalu. Ale vypsat to postupně musíš je to důležité nemít toto v sobě.

Martina (St, 9. 6. 2021 - 15:06)

Ahoj Klárko ,jak prožíváš první den po maturitě? Já jsem se před lety sice až druhý den se spolužáky dost opila a pak jsem si léčila hlavu a trávení celý další den. Jo to jsou vzpomínky. Chodila jsem s jedním ze třídy a ten se o mě postaral až domů a ještě mám to vydrželo chvíli spolu být první rok na vejšce, ale teď už máme každý svou rodinu. Klárko jak maminka,dobrý?

Kristýna (St, 9. 6. 2021 - 12:06)

Klárko ahoj. Čůrala jsem venku na parkovišti za autem,byly jsme nakoupit s mámou a já to držela a pak už jsem ale nutně musela a pustila jsem to tam do trávy na parkovišti a lidi byli dál a nedivalii se a já se musela vyčůrat a bylo to rychlý protože jsem i trochu tlačila a měla jsem větší proud.

Návštěvník (St, 9. 6. 2021 - 14:06)

Moc hezké, čůrající dívka je velmi vzrušující. A ty už jsi poznala pravou lásku? Nebo jsi zkoušela udělat malou potřebu nejen s dívkou, ale i s klukem? Šli ti to nebo ses necítila dobře?

pepan (St, 9. 6. 2021 - 12:06)

To je senza,jedeme dál. A jak ti to dnes čůrá?

Ida (St, 9. 6. 2021 - 12:06)

Děkuji,že pokračuješ. Čtu to moc ráda a budu i dál. Příjemný den!

povídkáři (St, 9. 6. 2021 - 09:06)

Jsi tady? Výborně, nedej se!

Klára (St, 9. 6. 2021 - 08:06)

Přeji dobré ráno. Libor byl tak tichý, že jsem se vůbec neprobudila když odešel a odvezl Niku do školy a tak jsem si trochu přispala. Včera to probíhalo celkem v pohodě a jestli se mě ptáte ne nějakou nehodu s čůráním, tak vás zklamu. Libor mne ráno odvezl a přijel za mnou až večer, protože jsme ještě s některými poseděli ale neopíjeli jsme se jen tak pokecali a bylo to i smutné, že se rozejdeme po takové době. Měla jsem na sobě modré tyrkysové šaty a ve škole silonky, ale ty jsem si pak na záchodě svlékla po zkouškách, protože v nich bylo teplo a i když jsem měla černý páskový slavnostní boty, tak jsem měla v nich nohy oťapkaný a tak jsem si je tam omyla a osvěžila se celá, protože bylo fakt dusno a vedro. A s tím čůráním úplně v pohodě. Došla jsem si hned jak jsme přijeli a na záchodě to pustila z výšky jak to normálně dělám a když už jsem měla brzy přijít na řadu, tak jsem odběhla preventivně a ještě trochu vyčůrala taky ,abych měla pipinku úplně prázdnou. Když jsme pak seděli na zahrádce tak jsem si taky došla na záchod tam i s kámoškou a hezky jsme se vyčůraly, nevím jak ona ,ale já zase trochu z výšky a pohoda. Když přijel Libor pro mě ,tak jsem si nechala čůrání na cestu a on mne vytáhl na Ještěd na západ Slunce ,ale mě se chtělo dost nutně, takže jsme si zastavili ještě u lesa pod Ještědem a tam to skončilo nádherně, protože on to nevydržel a vzal mne se vyčůrat dál do lesa a nechal mne rychle vyčůrat prudkou větší loužičku a hned mne opipinkoval tak rychle, že jsem jeho lásku pocítila v bříšku okamžitě. Pak jsme rozjímali nahoře na Ještědu a bylo to moc krásný. Já si uvědomila, co pro mne on znamená a jaká láska to je a co já mu mohu dát a on dává mě. Je to jistota, naděje, radost, milování, sdílení společného usínání a probouzení se, radosti i slzy , a kupodivu jen minimálně situací, kdybychom se neshodli nebo snad až pohádali. Je to zvláštní, ale Libor je pohodář a já jsem s ním opravdu vnitřně maximálně šťastná a nedokážu si představit, že by to mohlo být někdy jinak. Ano, je o 8 roků starší a možná žiju i já starším způsobem života, ano, líbí se mu moje čůrání, ale to se líbí většině kluků u holky, ano je zajištěný, ale já jsem si ho našla, když jsem nic o jeho zázemí nevěděla a bylo mi to jedno. Já ho chtěla a chci pro opravdovou lásku. Doma na mě čekala krásná kytice a dárek na krk.

Martin1 (St, 9. 6. 2021 - 10:06)

Klárko vítej. Krásný čtení a čůrání, až mě to dostalo. V tom lese bych se taky neudržel...

Majka (St, 9. 6. 2021 - 09:06)

Krásné dopoledne Klárko ! Libor je opravdu skvělý.

Reklama

Přidat komentář