Reklama

kakání partnerky

Pavkol (St, 9. 6. 2021 - 09:06)

Kristýno a pokud se někdy díváš kolik toho vykadíš (i když si to asi nepočítáš) kolik šišek byla tvá nejbohatší nadílka do záchodu v normálním stavu (tedy když to nebyl průjem)?

Kristýna (St, 9. 6. 2021 - 07:06)

Já jsem se jen vyčůrala teď a máme ten záchod jak to zbluňkne když kadím a když čůrám tak to je taky slyšet když mi to neteče moc dopředu ale dolů a dnes to jsem čůrala víc dopředu tak to bylo slyšet jen z pipiny. Já se taky pokadila kdysi. Jednou když jsem byla nemocná a měla střevní chřipku tak se mi to stalo a jednou to bylo při takový hře v přírodě a tam to bylo s jednou holkou v týmu jak Jsme byly spolu a mě se chtělo ale tak moc že když jsem rezignovala a uvolnila to tam, jsem se nepokadila hned ,ale ono to bylo velký a pevný a i ve volném zadečku to šlo ven strašně pomalu a když už jsem to měla ,že už jsem kadila hodně tak jsem se jen zastavila a vykadila to všechno v kalhotkách a byly úplně plný. Sundala jsem je a zahodila do řeky a tam jsem si celý pokaděný zadek umyla. Ona ta druhá holka mi pomáhala a snažila se mě utěšit ,ale pak už to bylo dobrý. Ona se pak taky vyčůrala.

Tom (St, 9. 6. 2021 - 12:06)

Ahoj Kristýno, tak třeba budeš kakat ještě později v průběhu dne. Jinak kluci mají dobré a zajímavé otázky, sám jsem zvědavý na tvou odpověď u řady z nich a zároveň se také v reakci na to, co jsi dnes ptala zeptám jestliže máte doma ten záchod, kde je na dně voda, tak kakala jsi někdy na tom, kde není žbluňknutí, ale taková ta plošina - pokud ano, tak kde? Zatím děkuji a měj se fajn.

Zvědavec (St, 9. 6. 2021 - 10:06)

Díky za odpověď. Jo když je střevní chřipka tak to je hned. Ale zaujalo mě proč jsi se vykadila do kalhotek, když jste byly venku v přírodě? Mohla jsi to udělat třeba v lese do mechu nebo za křovím? Nebo jsi tu holku tak dobře neznala a styděla ses před ní? No aspoň, že se ti nesmála a počítám, že to ani nikomu dalšímu neřekla. A kolik ti tehdy bylo let? Omlouvám se, že jsem tak zvědavý. Holt dělám čest svému nicku :)

Kristýna (Út, 8. 6. 2021 - 20:06)

Já se někdy nepřinutím sem napsat. Asi jsem líná nebo v jiných zájmech,ale občas napíšu. Sem nebo Kláře na tu lásku.

Pavkol (St, 9. 6. 2021 - 06:06)

mě je jasný že napíšeš jen když budeš chtít že na prosby a požadavky asi nedáš ale přesto budu věřit a doufat že se tak někdy stane

Zvědavec (Út, 8. 6. 2021 - 20:06)

Kristýno, a pokadila ses někdy?

Kristýna (Út, 8. 6. 2021 - 19:06)

Někdy ano. Až budu tak napíšu. Teď ne ale možná zítra. Někdy to mám denně někdy za dva dny

Pavkol (Út, 8. 6. 2021 - 20:06)

tak se budu na popis průběhu tvého kakání moc a moc těšit

Tom (Út, 8. 6. 2021 - 19:06)

Za sebe doufám, že zitra půjdeš. Jen by jsi mohla psát častěji během dne respektive víc si všímat otázek, myslím jak jsem se ptal odpoledne na ta místa, ale i takhle jsme moc rádi, že sem o tom píšeš.

Pavkol (Út, 8. 6. 2021 - 19:06)

kristýno když kakáš do záchodu máš takový ten do kterého ta šiška žbluňkne?

Pavkol (Út, 8. 6. 2021 - 17:06)

tak kromě mě a kristýny pořád nic to to tu za ty 3 a půl měsíce co jsem tu nebyl pěkně zamrzlo :(

Pavkol (Út, 8. 6. 2021 - 13:06)

i když jsem to ssem v minulosti asi už někdy psal tak jedním zážitkem byť jen poslechovým začnu sám v 17 byla naše střední škola na táboře který se konal o jarních prázdninách tehdy jsem chodil s holkou která se jmenovala Monika. Hledal jsem jí nebyla ani na pokoji ani v jídelně u televize ba ani v koupelně zbylo tedy jediné místo kam jsem si ale z pochopitelných důvodů vlézt netroufl. před touto onou místností byli akumulační kamna sedl jsem si na ně a slyšel žbluňkání šišek. ačkoliv jsem nevěděl jestli tam je opravdu Monika už jen ta představa že to bude asi ona mě tehdy vzrušovala. jaký mi spadl kámen ze srdce když ven vylezla skutečně ona a vůbec se nezlobila na mě za to že jsem tam na ní čekal

Tom (Út, 8. 6. 2021 - 12:06)

PS Pavkola skutečně nechte prosím být. Nikomu nic špatného nedělá, píše jen o něčem co se mu líbí na místě k tomu určené, tak nerozumím proč stále někomu tak leží v žaludku? A Katko i mně připadá, že to s návštěvníkem vidíte podobně, dnes se Pavkola jednoznačně zastal a jestli v minulosti těžko říct, ale rozhodně těch lidí, co se ho zastávalo bylo víc a věř mi, že znám jeho působení speciálně na tomto fóru roky.

Pavkol (Út, 8. 6. 2021 - 12:06)

to je pravda dokud sem ještě psala iva tak jsem sem lezl prakticky každý den a teď když jsem se přesunul tedy zpátky na vlákno které je tomuto tématu určené tak kromě nabídek od nymfy nenapsala o svém kakání žádná holka nic snad se nějaká odváží a troufne si takže ta prosba a otázka neplatí jen pro tebe Katko ale pro kteroukoliv holku která se o to chtít podělit bude a která se aspoň slovně nějakým svým výkonem chtít pochlubit bude

..... (Út, 8. 6. 2021 - 11:06)

Upřesním. Vím, že nepsal ten vulgární komentář, to není jeho styl.

Katka (Út, 8. 6. 2021 - 11:06)

Nelíbí se my tvůj styl. Něco skryváš,neupřímnost. Ale děkuji za vysvětlení. Myslím,že ti ale jde o něco jiného. Já na to přijdu. Nejsem zde nováček, už se v lidech vyznám , na první dobrou.

Návštěvník (Út, 8. 6. 2021 - 11:06)

Ne, šlo mi vpodstatě o to, co jsi napsal i ty. Pavkol je velmi zranitelný a je nás víc co ho chráníme. Nehledej za vším jen špatnost, to také o něčem vypovídá. Měj se.

Katka (Út, 8. 6. 2021 - 11:06)

A že než byl hospitalizován se ho tady nikdo nezastal kromě mě a snad jednoho dalšího člověka. Všichni ho vyháněli a spílali mu do volů. Jen kalíš vodu. A jak říkám ,já na to přijdu,co je za tím. Vůbec neznáš souvislosti z minulosti. Toto by nenapsal nikdo kdo ho delší dobu zná.

Návštěvník (Út, 8. 6. 2021 - 11:06)

Ještě odpovím, Zastalo se ho několik lidí včetně mě. Četl jsem ho od začátku. Víc psát nebudu, toto není téma pro mě.

Reklama

Přidat komentář