Reklama

Podvazky a punčochy

Pepa (Po, 14. 6. 2021 - 12:06)

Pánové, myslím, že už jste mimo téma této diskuze. To je podvazky a punčochy, týká se zejména žen a v menší míře mužů. Najděte si jinou diskuzi nebo si založte svou novou.

Aramis (Po, 14. 6. 2021 - 14:06)

Souhlasím, "Návštěvník" chce mermomocí dokazovat,že jsme fetišisti.

Miki (Ne, 13. 6. 2021 - 08:06)

Ahoj Aramisi,
jak jsem psal o tech-asi polyuretanovych puncochacich, tak jsem od nich nenasel obal, pritom obaly od nich nevyhazuji a casto do nich vratim puncochace ktere jsou poskozene. Ale u nejake firmy jsem se setkal s obsahem okolo 50% polyuretanu v puncochacich a kdyz popisu jak na me pusobily, tak byly asi normalne elasticke-klasika sirsi sev, maly nevypodlozeny klinek, nezesilene od spicky po pas. Aleuz pri oblekani me prijemne prekvapilo to, ze mely takovy"gumovy" omak. Jako kdyz je v nich zapredena tenounka gumova nit. Kdyz mas oblecene klasicke puncochace/oblekal jsem si a nosil i takove ktere mely jen 1% Lycry-a to v pasove pruzence/, nebo hodne Lycrove puncochace-okolo 25 a vice%-tedy neutika ocko, tak ty jsou na omak ruzne hladke a dlan pri jejich hlazeni krasne klouze po tom nadhernem materialu. Ale po tech polyuretanovych vubec ne. Ten jako-by gumovy omak branil hlazeni tech puncochacu. A tak jak se projevovaly na venek, tak fungovaly i zevnitr-takze po obleceni diky tomu gumovemu omaku neslezaly-tak jako jine, ale drzely stale perfektne vytazene, protoze me muze cert vzit, kdyz si obleknu i puncochace pro vysokou stihlou postavu/mam taky lehce pres 180 a asi 104 pres sed-pas decentne vynecham/a po chvili noseni mam klinek od puncochacu uz mezi stehny. Tak pri noseni kalhot to tak nevadi, ale mit kratkou sukenku, tak bych asi rval vzteky. Jedine reseni jsou ksandy. Ale pak ty komplikace na toalete. Jinak par erotickych prodejen jsem navstivil, ale jen tak pro informaci, co je momentalne v kursu. V Nemecku jsem si v nich kupoval casopis BabyGum, nebo WetSet, ale nikdy nic jineho. Zatim vyzkousim ty Cecilie-myslim, ze je mam v XL. 15DEN jsou bozi, i 20, ale hrozne choulostive, ja bych od nich bral nejake okolo 40DEN pro kazdodenni noseni. A to, ze se vecer po svleknuti maji puncochace premachnout/ale ne s praskem, ale s kapalnym detergentem na jemne pradlo-v nouzi se da pouzit i vlasovy sampon, nebo i prostredek na nadobi/, coz zaruci, ze budou rano opet k obleceni na cely den a zaroven jim to prodluzuje zivotnost. PS je usmevne, jak jsme se v obdobi 2 minut shodli u Karoliny na te druzicce. Tak se mej ty musketyre. M

Aramis (Ne, 13. 6. 2021 - 09:06)

Tak nevím Miki, nespletl jsi si latex s polyuretanem ? No a pokud toužíš po polyuretanu, tak si najeď na wish.com a do vyhledávače si dej heslo "polyurethane stockings". Podle toho,co jsem tam našel, tak se polyuretanové vlákno používá k výrobě kompresních punčoch. Já je nenosím,přes ty je tady spíše odborník Pepa. A pokud se týká tvých problémů s punčocháči, v nabídce tam mají i punčocháče s otvorem v příslušné oblasti. Ale nechci to tady dále rozebírat,aby mě zase nějaký rádobyodborník tady neobvinil,že funguji jako obchodní cestující.
Bohužel snaha někomu pomoct je někdy hodnocena dost negativně . . .

Miki (Ne, 13. 6. 2021 - 21:06)

Ahoj Aramisi,
nedelej ze me vetsiho blbce, nez ve skutecnosti jsem. Latex poznam, protoze mam mocovou inkontinenci, tak mam i latexove plenkove kalhotky, krome tech z mekkeho PVC. Takze latexove to nebyly ikdyz jsem latexove puncochace videl a libily se mi. A coz teprve kdyz se na ty latexove natahnou nylonove-to je nadhera, to je mazec. Ja mam rad puncochace jako puncochace-tj kompletni, bez jakychkoliv otvoru. Takze zase nejsem o moc moudrejsi a snad to nejak dohledam. Jako o zivot rozhodne nejde, spise bych je chtel pro sebe a pro pritelkyni. Tak dik musketyre. M

Návštěvník (St, 9. 6. 2021 - 16:06)

Ty vole Aramis je jeden z těch co ze své úchylky dělá všeobecní blaho a jiným určuje stupeň provinění... podlézavě strukturovaný fetišista.

asexuál (Čt, 10. 6. 2021 - 06:06)

Přestaň tady duševně onanovat Kájínku a volej linku 158, už tě zase sháněj chlupatý. Prý si v pražské tramvaji č.22 zase masturboval a nějaká slečna si tě přitom nahrála na mobil. A s tím tvým sexuálním exhibicionismem by ses měl fakt už začít léčit, nejlépe u docenta Chocholouška v Bohnicích.

Návštěvník (Pá, 11. 6. 2021 - 09:06)

Asi jsi u výchovy od svých rodičů strádal, že ano?

asexuál (Pá, 11. 6. 2021 - 13:06)

Tak takovými hláškami Chocholouška k slzám nedojmeš a falometrickému vyšetření svého péra stejnak neujdeš. Neváhej a toč to do Bohnic sám než tě chytnou sami chlupatý.

Bona (Čt, 10. 6. 2021 - 06:06)

Ok

Nylon (Út, 8. 6. 2021 - 13:06)

Doufám, že to nebude nikomu vadit, ale nenašel jsem vhodnější místo, kde se svěřit. Včera jsem byl na nudaplazi a vzal jsem si dvoje silonek. Jedny tělové, které jsem si dal na sebe. Druhé černé sebou do batohu. Obě byly takzvané nezničitelné a objednával jsem si je za 10 liber jedny, z Anglie. Pocit propocení a chládek že sebemenšího vánku dokonalý. Stala se mi ale krajně dokonalá zkušenost. Měl jsem je pod kraťasy a na nohách botasky. Žádné zpevněné nic kolem zadku jen širší lem kolem pasu. Všiml si mě jeden pár a když jsem si rozložil deku v zákoutí pod stromem a rákosí kolem mě se objevila jeho manželka a s úsměvem přišla až ke mně, že jestli viděla dobře :-) tak jsme si povídali a řekla mi, ze je její manžel Je taky závislý na silonkách ale na jejích nohách :-). To co se odehrálo pak už je až moc sexuální, ale poprvé jsem mohl spatřit detailně bezešvé silonky na ženě a jednak ten pohled a to co se odvíjelo pak s nimi oběma bylo něco neskutečné.

Miki (Ne, 13. 6. 2021 - 07:06)

Ahojky Nylone,
docela me zaja Tvoje navsteva na te nudisticke plazi v silonkach-jeste k tomu neznicitelnych. Co to bylo za znacku? Ty cerne me az tak nezajimaji, protoze ja mam rad pouze telove,nebo v opalenem odstinu. A to je mozne jit na nuda plaz v silonkach? A kde se ta plaz nachazi? Taky jsem se kdysi davno zmiloval do roztrhanych silonovych damskych puncochacu, ktere mi nechavala mamka ve sve skrini a jak spravne doufala, tak jsem se je naucil oblekat/coz je horsi prace oblekat si potrhane, nez nove, ale praxe dela mistra/, nosit je-pod kalhotami temer denne a casto jsem v nich i spal a tak jsem si je oblibil, az se ze me stal puncochacovy fetisista. A jsem za to rad. Takze at se dari na nuda plazi v telovych puncochacich i vsude jinde. Cauky M

Nylon (Po, 14. 6. 2021 - 08:06)

Ahoj Miki. Podívej se, ja nejsem tak dobrý znalec jako Ty nebo Aramis, pro mě je nošení silonek výhradně záležitost fetiše. Hledal jsem něco co ma přírodní vzhled, aby to bylo bez zpevněné části beder a bezešvé. Našel jsem vyprodejovou akci na starší kolekce SWEDISH STOCKINGS a SHEERTEX na anglickém webu. Za 10 liber každý jedny takže za 20 liber obě a poštovné bylo libra. Původně stály asi 30 liber jedny. Mně se jednalo o jemnost a lesklost ne moc výraznou ale trochu. Nebudu zde psát, kde jsem byl na N pláži, ale je to na Vysočině známá lokalita , no bral jsem v potaz to, abych nebyl za totálního blázna, ale abych si to mohl dovolit. Taky tam nechodí davy lidi. Já miluju ten pocit erekce a tření penisu o nylon z kterého mám i ejakulaci samovolnou. Vůbec jsem nečekal asociaci s někým, šlo mi primárně o můj pocit, ale to, že si mě ten pár a ta jeho paní všimla byl nepopsatelný pocit tím, že si me dohledala v zákoutí, kde jsem si rozložil deku a to že si po mém návrhu oblékla i ona ty moje erární černé bylo neskutečné. Já si myslím, že u kandaulistickych párů, jak to potvrdila i ona, je fetiš na silonky asi přirozený. Třpitění spermatu na silonkách je fantastické a nejsem nijak jiný než mnozí.

Miki (Po, 14. 6. 2021 - 09:06)

Mily Nylone,
napsal jsi i uzil jsi si to krasne. Jinak ja taky nejsem zadny soudni znalec pres silonky/prave 100% puncochy / a pres puncochace. A ten musketyr ze me delal blbce ohledne te moji posledni konverzace s nim, protoze mi tvrdil, ze polyuretanove puncochace neexistuji a ze jsem si je spletl s latexovymi. Latex treba ve forme kondomu znam, znam i latexove puncochace-jsou nadherne i drahe, ale kdyz se pres ne natahnou jeste dalsi leskle puncochace, tak bych te zene klecel u nohou, jen abych detailne videl tu nadheru. No tak jsem si vyhledal, ze firma DIM/myslim, ze francouzska/ vyrabi puncochace s obsahem asi 49% polyuretanu ve vlakne. Jinak se mi moc libi treba ty od Cecilia de Rafael- ty jsou skvele, me na nich vadi jen ten pas, ta shrnuta pruzenka. Ja u kvalitnich a drahych puncochacu vyzaduji i sirsi a vysoky pas, ktery se necha vytahnout az skoro k podprsence-kterou si take obcas oblekam-abych to mel kompletni a mam jich nekolik. Tu posledni bilou mi nekolik mesicu nosila moje pritelkyne/pritom sama asi mela tu obligatni velikost 75B, ale ja mam -tedy nejlepe mi sedi 80A/ Takze mi ji onosila a zaprala. A ja ji stale hledaam, kde jen muze byt. No ale ty polyuretanove puncochace by mely vydrzet daleko dele nez ty ostatni a hlavne ony jsou na omak takove"gumove". Po beznych puncochacich Ti klouze dlan, kdyz je hladis, ale tyhle tu dlan brzdily-fakt jako gumove, ale zase neslezaly, protoze ten gumovy efekt fungoval i uvnitr tech puncochacu a ony drzely jak pribite. Moc Ti zavidim ten zazitek z te nudaplaze, to muselo byt uzasne. Ja mam tenhle styl take moc rad, ale kvuli mocove inkontinenci si dnes uz vice-mene preventivne davam svoje latkove pliny a celoigelitove kalhotky, tak jak jsem je dostaval od mamky a jak jsem na ne zvykly. No a v nich bych se na takovou plaz odhodlal-kdyz bude problem, tak si vytahnu pliny a pres ten igelit budu dole vypadat skoro jako nahy. Coz by mi nevadilo, protoze kdybych se v nich vykoupal a ochladil se, tak ani bez toho nedochazi k nejakemu nadmernemu poceni a opruzeni. To jsou jen teorie a kecy v kleci ruznych zdravotnich radcu. Hele zil jsem s nekolika zenami a ty svoje pliny mam ulozene v loznici ve skrini spolu s ruznymi gumovymi kalhotkami, igelitovymi prosteradly i s damskym pradelkem ,puncochaci i silonkami. No a kdyz jsem musel nekam odjet, tak mi kazda tu skrin prehrabala a mel jsem tam i jednorazove plenkove kalhotky jak natahovaci, tak zalepovaci, ale vetsinou mi kazda z nich vklouzla po deku na posteli v latkovych plinach a v gumovych kalhotkach. A casto jen v nich a v podprsence chodily po byte a kdyz bylo chladno, tak si oblekly vetsinou puncochace Bellinda transparent, bronze 15 DEN. A to pak bylo potes oko! Ja tedy kupuju na UKTights, protoze jsem uz od nich nekolikrat kupoval, tak mi posilaji nabidkove maily. Jako pro denni noseni ven neprichazeji nejake 15DEN v uvahu, protoze by do vecera neprezily, ale nasel jsem si puncochace pro baletky-nezesilene, maji asi kolem 50-60 DEN,maly klinek a nevim kolik Lycry. ale jsou na noseni prijemne a ja si pres ne neberu ponozky, primo si na ne obouvam botu. A zatim drzi. Tak se ty kluku opatruj a nekdy zase neco napis. M

Tereza (Út, 8. 6. 2021 - 10:06)

Krásný dobrý den. Precetla jsem mnoho příspěvků, i když se přiznávám, že všechny jsem ještě bohužel nestihla. Zdá se, že jsem narazila na opravdové odborníky, mohla bych poprosit o radu začátečníkovi? Odhodlala jsem se k zakoupení podvazkového pásu, uvidíme, jak funkční výrobek dorazí, ale nevím si rady s výběrem punčoch do začátku. Do teď jsem nosila samodržící, ale posledně mne zradily a já doslova skončila po výstupu z auta s punčochami u kotníků a málem se propadla. Zvolila jsem řešení formou rychlé chůze do budovy zaměstnání s pobavený usmevem a je pravda, ze jsem aspoň udelala radost naši mile pani uklizecce, kterou jsem potkala na schodišti. Nicméně, exhibicionistka asi dusi nejsem a nerada bych podobna čísla opakovala:-) Rada nosim sukne, ale nemam dokonale nohy (ze zahrady občas nějaký sram), puncoch se tedy nechci vzdát ani v lete. Hledam nějaké v černém odstínu, nejlépe bez výrazného lesku, materialu vůbec nerozumim, ale rozhodne jsem začátečník a v rukavickach je bohuzel nasazovat nebudu-prala bych si, aby zvládly alespon spolecny proces oblékání. Jsem poměrne mala, 165 cm, obvod stehna 53 cm. Budu vdecna za jakekoli rady pri vyberu, at již ohledně výrobce nebo produktu. Ocenim i osobní zkusenosti s výběrem padnoucí velikosti. Zatím preji hezky den všem!

Aramis (Út, 8. 6. 2021 - 13:06)

Jestli Ti nebude vadit Terezo rada od muže, od ženy by to asi bylo lepší. Podle toho,jak si to specifikovala,bych Ti doporučil se podívat na www.ekskluzywna.cz. Na úvodní stránce v rubrice Ženy-Krásné nohy-Punčochy. Nabídku punčoch tam mají na 5 stránek, podle mých zkušeností docela kvalitních. Pro letní období jsou nejlepší v síle vlákna 15 DEN nebo 20 DEN. Pokud si nějaké konkretní vybereš,pak je nutné znát svou velikost. K jejímu určení potřebuješ znát délku chodidla (cm), délku nohy alias výšku k rozkroku (cm) a obvod stehen (cm). Ostatně si můžeš u konkretní punčochy rozkliknout dotaz na velikost a měla by se ti objevit tabulka velikostí s potřebnými mírami. Neměl by Tě odradit ten obvod stehen, Ty máš 53 cm, což je docela hubená nožka, ale to neznamená,že nemůžeš použít punčochu dimenzovanou na větší obvod stehna. Já bych to typoval u Tebe na velikost 2 S, ale raději si přeměř svoje míry a podle nich si zvol velikost sama. Také to závisí na tom,jak vysoko chceš,aby Ti punčochy sahaly na noze. Docela dobrá volba pro Tebe by mohla být třeba volba Veneziana Calze Punčochy za 89,- Kč nebo Fiore Romance 20 punčochy za 99,- Kč, ale konkretní výběr nechám na Tobě, jaké se Ti budou líbit a kolik chceš za ně zaplatit. Dodávka přes Zásilkovnu za 59,- Kč poštovné, při objednávce zboží nad cca 200,- Kč celkem pak doprava zdarma. Ale vše tam najdeš v Pokynech. A ještě bych doplnil pokud by jsi chtěla vyloženě neprůhledné punčochy, musela by jsi volit silnější vlákno (tzv. titr), tzn. od 40 DEN výše. Ty jsou však vhodnější pro nošení v chladnějším období jaro-podzim či zima. A pokud se týká samodržících punčoch já si je pro jistotu připínám k podvazkovému pásu,
pokud tomu nebrání nějaká silná krajka v lemu punčoch.

Návštěvník (St, 9. 6. 2021 - 08:06)

Je zvláštní Aramisi jak si přehlédl vzkaz od Nylona, který byl kvalitativně nesrovnatelný s těmi tvými. Nejsi Ty náhodou obchoďák se silonovým zbožím, že to tady takto obchodně líčiš. Nic proti Tobě no otázky si kladu na základě napsaného.

Aramis (St, 9. 6. 2021 - 09:06)

Jak již jsem předeslal, na vzkazy sprostých sexuálně nadržených puberťáků nemíním reagovat a je mi úplně jedno jestli se podepisují jako Nylon, Návštěvník či jinak.

karolina (Ne, 13. 6. 2021 - 05:06)

Tak už mě dorazil podvazkový pas Vintage 6 Y bílý. Bude premiera v bílém prádle, bílý pas bílé silonky, koupila jsem si je k němu, bílá tanga, bílou krajkovou podprsenku a bílé kombine s krajkami nahoře i dole. Vezmu si na to nějaké neutrální šaty a vyrazím do kostela .

Aramis (Pá, 25. 6. 2021 - 07:06)

Tak včera mi doputoval ten podvazkový pas Vintage 6 Y a sdílím tvoje nadšení,Karolíno. Je zhotoven z jemného pružného tylu (Nylon/Lycra) a na těle je velmi příjemný, tahouny v přiměřené šíři, v nastavitelném provedení s 12 kovovými velvetami takže zajišťují rovnoměrný tah po celém obvodu punčochy. Podle mého názoru povedený kousek spodního prádla a všem milovnicím ( a milovníkům) jej doporučuji odzkoušet, pořizovací cena velmi příjemná. Takže bych chtěl tímto ti též Karolíno poděkovat za dobrý tip. A už se na mě nezlob za ty moje hlášky týkající se tvého bílého prádla a kostela, já mám bílé spodní prádlo rád i když je náročnější na údržbu, koneckonců ten popisovaný pás jsem si koupil v bílé barvě.

Reklama

Přidat komentář