Reklama

děti a pláštěnky

Miki (Po, 7. 6. 2021 - 06:06)

Dobry den Petro,
take miluji tyto hladke, pruhledne a nepromokave materialy. Mohla byste mi prosim poradit a napsat alespon webovou adresu na vyrobce, ci prodejce te latexove kombinezy, kterou si obleka a nosi Vase dcera? Budu Vam za to velice vdecny, protoze igelitove/plastikove/ a latexove pradlo a obleceni mam moc rad a rad si ho oblekam i nosim. Predem Vam moc dekuji! Miki

Petra (Po, 7. 6. 2021 - 17:06)

Latexovou kombinezu co má dcera jsem už posílala ve skupině

Miki (Po, 7. 6. 2021 - 17:06)

Prominte Petro,
ale asi jsem Vam nerozumnel-ve skupine? To je prosim co? Asi jsem natvrdly, nebo uplne blby, ale potreboval bych to nejak vysvetlit. Dekuji milionkrat predem, pokud mi to vysvetlite. M

Petra (Po, 7. 6. 2021 - 19:06)

https://shop.latexvogue.com/latexovy-volny-catsuit-s-velkou-kapuci tato kombinéza je jiná tím že je volná neobepina pevně tělo a je v provedení pláštěnka a kapucí má na knoflíky a dá se zapnout až nahoru

Návštěvník (Ne, 6. 6. 2021 - 03:06)

Pláštěnka je dobrá věc. Jen nechápu proč lidé jí moc nenosí. Ale taky se potkávaj lidi co si vemou pláštěnku když prší je lepší nežli deštník.

Petra (Ne, 6. 6. 2021 - 12:06)

Moje dcera má stejný názor na tuto věc ale přijde vám normální vzít si pláštěnku a gumaky když padaji teploty 23 stupňů je slunečno?? A k tomu si nandat kapuci a utahnout si ji že jsou vidět oči půsa nos? Podle mě dcery je to normal ale podle mě ne ale do deště to chápu.

Petra (So, 5. 6. 2021 - 22:06)

Dneska jsem byla na mrtvici dneska jsem ráno vstala šla dělat snídani a dcera přišla na snídani zase v té kombinéze a s kuklou na hlavě zeptala jsem se jí jestli si to aspoň sundala na noc a řekla že ne. Dneska teploty dosahovaly 26 stupňů já doma v tričku a kratasech a dcera celí den chodila v latexu vlastně v něm pořád ještě je zítra si ho snad sundá aspoň na půl hodiny. Také jsem si všimla že zase je nějak zticha protože normálně je docela slyšet občas si mluví nahlas pro sebe ale teď bylo ticho šla jsem se podívat měla na sobě sluchátka neslyšela mě a když jsem ji poklepala na rameno úplně se lekla. Ale zase jsem jenom slyšela mhhhm a pak na papír napsala všechno v poho mami. Takže zase měla pásku přes pusu. Nehrozí z toho zdravotní rizika ze zalepení úst páskou?

Miki (Pá, 4. 6. 2021 - 18:06)

Ahoj vsem,
ja take miluji mekky plastik/igelit/ i latex a oblekam si ho jak je jen mozne. Tak predevsim pres pliny, ktere si musim kvuli nemoci davat, ale i jinak. Nedavno jsem si objednal z new-line.de/Leipzig/ cerne transparentni leskle body s dlouhym rukavem ve predu na zamykaci zip. Mam ho v M a je moc prijemne, jen abych se k nemu nelepil, tak si pod nej musim oblekat damske silonove kombine. Ale na spani i na denni noseni je perfektni. Take mam rad plastenky i pruhledne plastove holinky.

Honza (Pá, 4. 6. 2021 - 16:06)

Už vám přišla kombinéza a kukla? Dejte vědět, jak se dceři líbí.

Petra (Pá, 4. 6. 2021 - 19:06)

Kombinéza přišla už včera večer. Dcera balík otevřela čuchla si a latexu a řekla že to je skvělé lepší než pláštěnka na doma. Kuklu si zkusila sedí jí a je spokojená. Už za pět minut byla oblečená a měla kuklu. Byla v tom celý večer pak tak oblečená i spala na noc si zapla kapuci na tom až nahoru. Na to jak byla tropická noc tak tak jí to vyhovovalo. Dnes ráno se jenom osprchovala a šla do školy a po škole opět do latexu. Akorát mělo to mělo jednu chybu na kráse. Že jsem odpoledne šla nakoupit a když jsem se vrátila tak se neozývala nevěděla jsem co se děje. Přišla jsem do jejího pokoje měla na sobě tu kombinézu akorát zase zapnutou až nahoru. Zastihla jsem ji jak usnula tak jsem ji nechala zavřela dveře a šla dělat večeri když jsem pak ji volala bylo mi divné že pořád spí tak jsem za ní zašla vzbudila ji a ona se vzbudila ale nemohla mluvit nechápala jsem proč ona si sundala kapucu a v tom jsem si toho všimla měla přes pusu stříbrnou pásku kuklu si sundala a všimla jsem se že má pásku kolem dokola hlavy sundala si i ji já se zeptala co se děje a co to má znamenat řekla mi že má ráda být umlčená já už nevím to ji mám jako koupit roubík to je trochu přes čáru už ne?? U večeře jsem se jí zeptala a ona mi řekla že už to sama jednou zkusila selfbondage a že miluje spoutání a že je to pro ni relax a vyčištění myšlenek co si mám už o tom myslet. Já už nevím bdsm sadu ji nikdy v životě nekoupím latex pochopím ale spoutání a BDSM je přes čáru.

David (So, 5. 6. 2021 - 12:06)

Hezký den. Nehrozí udušení, když si zapne kapuci až nahoru?

Petra (So, 5. 6. 2021 - 12:06)

Nn neudusí se protože mezi těma knoflikama jsou mezery.

David (So, 5. 6. 2021 - 13:06)

Všiml jsem si. Ale hůř se jistě dýchá a je to vlastně další prvek BDSM. Holka v tom docela lítá :-)

Marika (So, 5. 6. 2021 - 10:06)

Asi má ráda seprivaci, to ji bohužel nevymluvíte. Moje dcerka má ráda zavázané oči

Petra (Čt, 3. 6. 2021 - 00:06)

Promiňte mám ještě dotaz, hrozí nějaká zdravotní rizika když dcera nosí pláštěnku i v létě jako normální bundu? A říkala mi a také jsem toho byla svědkem že si nandavala kapuci i když nepršelo a bylo teplo a sluníčko. Ona totiž pláštěnku sundavá jen ve škole a jinak ji nosí pořád. Například minulé jaro nosila pláštěnku dokonce místo mikiny a kdykoliv šla ven měla ji. Mimochodem na normální nošení nejčastěji nosí tu svou latexovou a má ji ráda protože má stahovací kapucí na tkaničku což je pro ni dobře protože se tak dá kapuce utáhnout na max.

Petra (Út, 1. 6. 2021 - 15:06)

Včera jsem byla po práci s dcerou na chatě odpadla jim poslední hodina. šla projít s dcerou do lesa vzít proběhnout psa klasika na chatě ale to že dcera když už jsme vyráželi měla na sobě svou oblíbenou pláštěnku která je z latexu ale zas měla klasické boty ale když jsme uz chatě vyráželi vytáhla z batohu gumáky a vzala si je a šlo se. Když jsme došli hlouběji do lesa slunce pařilo bylo mi horko i v tričku si dcera natáhla kapucu a šňůrky utáhla na max že jsem viděla jenom viděla kruh oči pusa nos ani obočí jsem nevidela. Zeptala jsem se není ti vedro?? A ona řekla že jí je tak trochu i zima. Kapucu si nechala celou procházku ale když už jsme se blížili k cestě u chaty sundala si ji. Celou cestu zpátky byla v plastence i ve vyhratem autě sluncem a když jsme dorazili domu pořád ji měla a mezi dvěma si zase nandala kapuci utáhla a šla si dělat úkoly. A pláštěnku si sundala když se šla večer osprchovat ale pak zase si ji vzala a zase utáhla kapuci. Bojím se trochu že to s tím fetišismem začíná být vážné.

eva (St, 2. 6. 2021 - 19:06)

tak to vám opravdu závidím že vaše dcera nosí pláštěnku,ale asi to bude asi fakt tím,že se ji to asi až moc líbí,já mám třeba synka 10 let,ten se taky pláštěnce dost brání asi jako zakladatelka této diskuze jana,která měla synka ve věku jako je můj,který má také v noci problémy,tak to taky řešíme,jenom škoda že už jana nenapsala jak nakonec dopadli.každopádně můj názor je takový,že na pláštěnce nic není a že se za ní stydět nemusí,ochrání ho hlavně před deštěm více než nějak deštník a hlavně neprochladne,což v jeho případě platí dvojnásob,protože jsem si všimla,že když je nemocný a nebo nastydlý,tak ty noční nehody má častěji,proto jsem zastáncem pláštěnek.proto jsem se chtěla zeptat,jestli má někdo nějaký tip,jak docílit toho aby si tu pláštěnku vzal,aniž bych ho musela nutit a nebo někdy dokonce v jeho 10 letech oblíkat.děkuji za tipy a odpovědi,snad někdo pomůže

Petra (St, 2. 6. 2021 - 21:06)

Zkuste mu koupit pršiplášt jeho velká výhoda je že je jako bunda pláštěnku si může sundat má ji přes bundu ale pršipláště si nesundá protože by mu byla zima je to praktické cly bunda v provedení pláštěnky.

Návštěvník (Ne, 30. 5. 2021 - 22:05)

Myslím, že Petra/Petr má bujnou fantazii a představivost. Nejdříve měla 2 kluky kteří si honěj ptáky, pak měla asi 9 letou holku které roztahuje kundu, teď už má holku s pláštěnkou. Myslím že je úchylná fetišistka

Aleš (Po, 31. 5. 2021 - 22:05)

Ano je to fetiš a co jde vidět že Vám chybí úplně všechno. Ať si kazdej nosí co chce co se mu líbí a třebas co ho vzrušuje.

Reklama

Přidat komentář