Reklama

Podvazky a punčochy

Aramis (Ne, 6. 6. 2021 - 17:06)

A ještě bych k tomu doplnil Silvie, nebojte si ty punčochy AWE vyzkoušet,ono je přeci jenom něco jiného punčochy a punčocháče. Já mám tedy takovou zkušenost,že si každý musí na svém těle vyzkoušet co mu sedne a postupně si tak vytvoří svůj oblíbený sortiment,který rád nosí. Já třeba momentálně si zkouším punčocháče Fiore Classic Paula 40 DEN,které jsou vyrobeny z mikrovlákna a na které jsem získal dobré recenze pokud se týká jejich životnosti. A na ekskluzywně.cz rád nakupuji,protože tam mají docela široký výběr punčoch i punčocháčů v celkem dobrých cenových relacích.

Miki (Po, 7. 6. 2021 - 00:06)

Ahoj,
mam sice doma celkem asi pres 600 puncochacu original zabalenych, ale stale zkousim dalsi. Kdysi me uchvatily Bellindy 15DEN-Transparent v bronzove barve. Ty miluju. Ale jsou dost choulostive, takze si je oblekam na doma, ale az si poridim i ty moje vysnene damske pruhledne strevicky na podpadku, tak v nich urcite vyjdu opatrne i ven. Jinak jsem si koupil na UKTights Cecilia De Rafael Eterno-jak 15, tak 20DEN jsou nadherne. Leskle, nezesilenne, siroky sev, maly klinek-jen ten jejich pas mi moc nesedi. Me se libi siroky pevnejsi pas, ktery se neroluje a ty puncochace se musi dat vytahnout az pod prsa. O tech 100% nylonkach Gio jsem jiz psal, ale ty brutalne podrazily na okolo 25£, ty Cecilie jsou kolem 15£, jinak pro bezne noseni mam baletni telove leskle puncochace, ktere jsou dlouhe az dost, taky nezesilene, chodidlo maji normalni-ne baletacke, maly klinek a ted nevim 50-60DEN, takze vydrzi hodne, ale na pohled zas tak silne nevypadaji a vyjdou na 7£. Nosim je primo do bot, bez ponozek, ani s nimi moc neprovokuji, protoze to skoro nejde poznat, ze mam na nohou jen puncochace. A taky mam to stesti a nesmrdi mi nohy-coz by v tomto pripade byl docela zasadni problem. Jo ty Cecilie maji 70nylonu a 30Lycry, takze ocko neutece, Gio jsou 100% klasika, ty bych si s Lycrou ani nekoupil a ty baletacky maji okolo 10% Lycry. Jinak nevim kde a jak ti vyrobci puncochoveho zbozi meri a urcuji k vysce postavy i obvod-vetsinou sedu. Ty klasicke velikosti Elite, ale i Evony 164/108,172/112 atd. Takze pro prdelatejsi zeny fajn, slezat jim nebudou, ale kdyz ma zena kolem 180 a v sedu treba jen 104, nebo mene, tak te bych neporadil. Ano jak jsem psal, tenkrat ten exportni soubeh 176/104 a 182/108, ale byly z toho Chemlonu a bez jedineho procenta Lycry, protoze ta se dovazela za valuty a myslim ze u nas ani nemeli ty stroje, ktere to silonove vlakno ovijeli tou Lycrou. No odpoved na tyhle narky je jednoducha. Tak si chlapi ty puncochy neoblekejte a nenoste a budete mit klid, nic vam slezat nebude. Jenze kdyz se nam to libi, tak nam nic jineho nezbyva. A s tim, ze zeny nechteji nosit sukne a k nim puncochace,natoz puncochy je asi celosvetovy problem. Ja kdyz jsem si chtel pohladit silonovou puncochu, nebo puncochace, tak jsem si je radeji sam oblekl, nez bych premlouval nejakou Ornellu, oblekal ji do silonek,chvili se s ni mazlil a za 5 minut by mi rekla, ze uz to stacilo a ze jde domu. Tak to ne!

Aramis (Po, 7. 6. 2021 - 07:06)

S výběrem vhodné velikosti punčoch či punčocháčů problém nemám. Nechci tady nějak propagovat již zmíněnou ekskluzywnu.cz,ale skutečností je,že u každého jejich nabízeného sortimentu punčoch či punčocháčů lze snadno dohledat přehlednou a jasnou velikostní tabulku s potřebnými mírami. To už se bohužel nedá říct o Evoně, Elite velikostní tabulku uvádí také.
Jinak Miky jen pro tvou informaci, Chemlon je obchodní název pro polyamidové hedvábí označované jako PAD 6, výrobce Chemlon Humenné, Nylon je také PAD 6 výrobce Du Pont a Silon byl obchodní název PAD 6 výrobce Silon Planá nad Lužnicí. Po té co výroba PAD 6 v 60-tých letech vyhořela se PAD 6 přestal v Silonu vyrábět a název Silon se začal používat pro polyesterové hedvábí. A výroba PAD 6 přešla právě do toho Chemlonu Humenné na východním Slovensku. Vím to,protože jsem v tom oboru dělal.

karolina (Po, 7. 6. 2021 - 21:06)

Dnešní výběr punčoch je hrozný. Koupila jsem si např. Karelie a hned první den mě doslova prasklo oko v zesíleném okraji punčochy a samozřejmě pokračovalo dolů. To by se na dřívějších punčochách nestalo. Prostě kvalita se hrozně zhoršila. Ale šetří se všude a bude, bohužel ještě hůř.
T o je ten tržní způsob vydělávání peněz.

Aramis (Út, 8. 6. 2021 - 10:06)

Jak už jsem psal dříve Karolíno, punčochy z Elite jsem si koupil zatím jednou a jejich kvalita versus cena mě nijak nenadchla. Navíc jejich prodej je zaměřen spíše na velkoodběratele, jejich zásilková činnost pro maloodběratele ve srovnání např. s Evonou se mi jeví jako nepružná. Já v poslední době z podvazkových punčoch pro denní nošení používám nejvíce punčochy z Evony a AWE. Pokud se týká AWE, někoho možná odrazuje jejich universální velikost, já jsem ale zjistil,že používané vlákno PAD 6.6 v pletenině má vysokou roztažnost,takže se krásně natáhne na noze prakticky jakýchkoliv rozměrů. Protože však neobsahuje žádný elestan,tak už se zpravidla po sundání punčochy z nohy zpět nesmrští. Což řeším tak,že po celodenním nošení punčochy AWE
přemáchnu ve vlažné vodě s pracím práškem a punčochy po usušení jsou zpět na původní velikosti. Přepráním punčoch zároveň vyřeším i případnou hygienu nohou. Takže moje praktická zkušenost s punčochami AWE je dobrá a doporučil bych je jako nenáročné punčochy pro denní nošení třeba do práce. Není to žádný luxus,ale pro takové příležitosti jsou vhodné jiné punčochy,které jsme zde již také probírali. A za cenu 29,- Kč/pár bych nemusel mít v práci strach,že je někde poškodím. Poškozená punčocha se dá vyměnit za jinou a nemusel bych hned vyhazovat celé punčocháče. Ale to je můj názor,někdo se na to může dívat jinak.

Miki (Po, 7. 6. 2021 - 12:06)

To je sice hezke, ze si v tom oboru pracoval, ale pro me je zasadni ten problem s velikostmi. Samozrejme, ze boubelce ktera ma 155cm na vysku a 125 pres zadek ty 164 padnou jako ulite a nebude si je ani moci vynachvalit, ale divce ktera je 175cm vysoka a ma pres zadecek 95cm, tak ta aby si na ty puncochace poridila ksandy, protoze ta pletenina se spise a ochotneji rozleze do sirky, nez aby se natahla. A jestli jsi v tom oboru delal, tak to musis vedet. To mi na tom vadi. I ty univerzalni velikosti-to je mozne jenom v Polsku. Jak pise ta pani-ma silnejsi stehna a puncochace ji pustily ocko po pul hodine, ale je spousty lidi, kteri nemaji konfekcni postavu, nejdou zaradit do tabulek a suplicku nejakych inzenyru. Napriklad v nasich krajich je zvykem, ze 99% zen si obleka puncochace pres kalhotky-takze nejaky bavlneny klinek je tam tudiz zbytecny, pouze prodluzuje schnuti tech puncochacu po premachnuti po dennim noseni. To si zeny nevymysleli-to jim vymysleli nejake hlavy pomazane s titulem inzenyr, kteri maji v palicich nas. ano. Ano nektere manekynky si oblekaji a nosi puncochace na ostro, ale jen na foceni. Normalni zenska by si je bez kalhotek nenatahla, to radeji pujde uplne na ostro. Je to vsechno jen habadura a podvod na podvod. Chlap to vymysli a zenska to musi nosit? Co je to za blbost. Kdyby zalezelo na zenach a samy si navrhly co se jim libi, vyhovuje a chteji to vyrabet. A mozna, ze by to bylo jeste horsi. Takze nic. Ja si nakoupim v Anglii a Vy ostatni podle toho na co Vam staci kreditka. Ale Aramisi koukni se na ty stranky UKTights a mrkni na tu Cecilii, az na ten blbej pas jsou dokonaly. Jinak tys psal neco o Lycrovych puncochach? Tak to nejsou prave puncochy! Puncochy s Lycrou trpim jen jako samodrzne, tam ten elastan ma opdstatneni, ale nosit nejake puncochy na podvazek s elastanem-a ve Tvem pripade ne s podvazkovym pasem, ale s tim ubohym navlekem z gumotextilu? To asi myslis vazne, vid, ale ja bych si takovou hruzu na sebe nevzal ani doma za sera. Jo mam taky nejake samodrzky, ale ciste decentni-bez krajecek, jen latexove prouzky a zesileny lem. Vis ja ma lehkou urgentni mocovou inkontinenci a kdyz mam samodrzky, tak jse takzvane "na lehko" a muzu pouzit pisoar, taktez s klaickymi nylonovymi damskymi puncochaci do kterych me v puberte vmanevrovala moje maminka. Ale jakykoliv podvazkovy pas musi byt oblecen pres ty pliny a gumove kalhotky, aby pres podvazky neprosakovala vlhkost na obleceni. Ale kdyz mam ty pliny, tak si mohu dovolit nekolikrat vyuzit jejich kapacitu a pak se na wc s nahradnimi "prebalit" do sucheho. Tak takhle ja ziju. Mejte se fajn!

Silvie (Ne, 6. 6. 2021 - 11:06)

Dobrý den, Aramisi, kde pořizujete punčochy na podvazkový pás za 29-39,-Kč?? Nejlevnější, co jsem našla, jsou od Evony za 39,- Kč na jejich e-shopu, plus samozřejmě musíte navíc platit poštovné. Od Elite jsou nejlevnější za 69,- Kč, rovněž na e-shopu. Proto bych uvítala tip na punčochy za 29,- Kč. Děkuji.

Aramis (Ne, 6. 6. 2021 - 15:06)

Zdravím Silvie, jak již uvedl Pepa, zmíněné punčochy najdete na e-shopu www.ekskluzywna.cz. Stačí si zadat na úvodní stránce do vyhledávače heslo AWE 20 DEN punčochy a odkliknout. Dodávají je ve 4 barvách a v jedné universální velikosti. Materiál PAD 6.6,která má lepší životnost než běžný PAD 6 ze kterého se vyrábí drtivá většina punčoch. Má i dobrou roztažnost,proto stačí jedna universální velikost. Jinak pokud byste chtěla punčochy s lycrou tak ty tam najdete také pod heslem Gatta Sally lycra 15 DEN punčochy za 39,-Kč ve 2 velikostech a 2 barvách. Anebo tam najdete i strečové punčochy pod heslem Gatta Kelly Stretch A´2 2-pack tzn. ve 2 párech za 59,-Kč
za 2 páry, opět ve 2 barvách a 2 velikostech (momentálně vyprodané,ale můžete si je objednat).
Pokud se týká dopravy,tak nejlacinější je přes Zásilkovnu za 59,- Kč, ale při objednávce, myslím nad 200 Kč, mají dopravu zdarma. Všechny uvedené druhy punčoch jsou od polských výrobců,kteří se v posledních desetiletích neuvěřitelně zvedli a svou kvalitou dosahují evropské úrovně. Já osobně jsem s jejich kvalitou i cenovou úrovní spokojen, pro běžné denní nošení jsou dle mého názoru vyhovující.

Pepa (Ne, 6. 6. 2021 - 13:06)

Na příklad zde: ekskluzywna-cz/awe-20-den-puncochy--219966, aby to přišlo kontrolou místo - patří tečka

Miki (Pá, 4. 6. 2021 - 09:06)

Ahoj, dekuji Vam za inspiraci, jeste se pozeptam u Ludmily01, ktera je na Doktorce dlouhodobe odbornice pres silonove puncochy. Od te doporucene firmy se mi moc libi jeden podvazkovy pas, bohuzel ma jen 6 podvazku a ja bych chtel alespon 10-12. Je ale takovy svetly-temer telovy, coz by mi vyhovovalo. Nemuzu si dovolit nejaky cerny i jasne bily-nechci s tim pradlem provokovat, ale uzivat si jeho noseni, nejen doma, ale i na verejnosti. Jo ty 100% silonky jsou od firmy Gio a jsou zhotovene na starych strojich ze 60tych let-mozna tam maji i ty "levne" ziskane z Elite Varnsdorf. Jinak nevim jak Vy, ale ja preferuji takovou tu barvu Cherry-je to transparentni/20-15den/telova s nadechem cervene. Netouzim po zadnim svu, spokojim se s hladkymi. Jinak jsem vlastne vyrostl na mamcinych potrhanych puncochacich a oblibil jsem si je az na fetisistickou uroven. Roznosenych mam asi 100, s ruznymi uteklymi ocky asi stejne mnozstvi a original zabalenych asi 600-700 kusu. Mam i puvodni puncochy z Elite, jenze do nich mam velkou nohu. A prave puncochy jsou 100% nylonove/silonove/ bez Lycry. To znalec pozna okamzite. Jinak u damskych silonovych puncochacu zase mam Lycru rad-cim vic-tim lip, protoze kdyz je ji ke 30% tak po poskozeni puncochacu se sice udela dirka, ale ocko uz neutece. Jinak mam rad i si rad oblekam damske silonove pradelko, protoze mamka ze me chtela udelat holku, tak mi to vsechno tajne nabizela ve svoji skrini s pradlem. A mam i nekolik kombine-neco po mame a nektera jsem si koupil, protoze to damske pradelko je uzasna inspirace a je tak prijemne na noseni.

Návštěvník (Po, 31. 5. 2021 - 09:05)

Taky nechápu o co Aramisovi jde. Snaží se mluvit jako odborník, jen není jasné o čem. Nevysvětluje, nediskutuje, napadá.

Návštěvník (Pá, 4. 6. 2021 - 08:06)

Přesně tak!! On Aramis nepochopil, že nosit silonky je úchvatný pocit a vzrušení. Když se v popisech zaměříme pouze a jenom na technickou stránku věci, tak je to málo podnětné a přitažlivé. Naopak ale, jeho přínos v popisech diskreditace ostatních, kteří pouze navrhují, aby toto téma bylo i o popisech pocitů a v neposlední řadě i o vzrušení mu tak dobře nejde. A ze to o vzrušení je tak to je FAKT.

Aramis (Po, 31. 5. 2021 - 13:05)

Nehodlám s tebou vést nekonečnou diskusi o něčem čemu naprosto nerozumíš, nemáš s tím praktickou zkušenost a ještě navíc to hodnotíš bez znalostí jako úchylné chování. Nejsem jediný v tématech Doktorky.cz , kdo s tebou má problém,stačí se podívat i na jiná témata u nichž se uchyluješ i k osobním urážkám a vulgaritám a vybízíš k tomu i ostatní diskutující. Nevím na co si v Doktorce.cz hraješ, jestli na nějakého cenzora, tak to tedy udělali kozla zahradníkem. Já nemám problém s někým diskutovat pokud má jiný názor a vyjadřuje se k věci a slušně,ale tvoje chování je slušně řečeno velice urážlivé. Přitom dnes se na internetu zcela běžně diskutuje mnoho témat,které ještě nedávno byly tabuizované. Takže se naivně domníváš,že když budeš někoho shazovat, jako například u tohoto tématu, tak že to přestane kvůli tobě dělat?

karolina (Po, 31. 5. 2021 - 21:05)

Proč se zabýváš nějakými úchyly. Věnuj se problematice podvazkových pasů a punčoch. Já jsem po
zimním nošení 70 DEN punčoch dnes opět oblékla mé oblíbené 15 DEN a bylo zase po tak dlouhé době jako rozvolnění pandemie. Prošla jsem se po městě zašla na kávu, ale musím konstatovat, že jsem už potkávala ženy též v sukních. Což mě potěšilo, že nejsem sama.

Aramis (Út, 1. 6. 2021 - 06:06)

Máš pravdu Karolíno, asi nejlepší způsob,jak takové provokatéry typu mediálně známého poslance Volného je je úplně ignorovat. A ještě ti alespoň dodatečně děkuji za ten typ na tu firmu With. Objednal jsem si teď u ní takový vyšší podvazkový pás se 6 tahouny,neodolal jsem,protože se mi moc líbil. Tak čekám až přijde a jak mi sedne. Dneska chci vyrazit zase na nějakou túrku do přírody a právě koumám jaké bude počasí což pro mě znamená,zda si vezmu "zimní" punčochy 56 DEN anebo už "letní" tj. 20 či 15 DEN.

karolina (Čt, 3. 6. 2021 - 05:06)

Do přírody tak tenké, to dost riskuješ, vždyt je můžeš o něco roztrhnout. Já se raději proházím po městě.Dnes jedu do P...ě, tak si určitě vezmu černé 15 DEN, ten nový pas do Y černá tanga, černou podprsenku i černé kombine. A na to květované šaty. Už se těším.

Zdeněk2 (Čt, 3. 6. 2021 - 11:06)

Je vidět, že jsi zkušená žena a víš, co je hezké. Je správné, že nejen Tvůj partner, ale i ostatní mohou ocenit Tvůj vkus, i když ti uvidí jen silonky.

Aramis (Čt, 3. 6. 2021 - 07:06)

Tak pokud si beru punčochy pod šortky na túry do přírody tak si samozřejmě musím na ně dávat pozor a neprodírat se v nich nějakým roštím. Také ti přeji vydařený výlet,dneska to vypadá na hezké počasí. A v P....i bys mohla i navštívit místní katedrálu,zrovna včera v TV ukazovali,jak krásně vypadá po renovaci. A pokud se týká té černé kombinace,tak ta vypadá velmi sexy. Tenké černé 15 DEN punčochy přímo miluju. A chtěl jsem se tě také již dříve zeptat na to kombiné,byl jsem docela, v positivním smyslu, překvapen,že ho nosíš. Já už jsem ho dlouho na ženě neviděl,pamatuji si,že ho nosila moje maminka a od té doby,že ženy přešly na košilky,takže že se už nevyrábí. Ale ty jsi mě tím vlastně vyvedla z omylu. Člověk se musí pořád učit.

karolina (Čt, 3. 6. 2021 - 21:06)

Tak ti vysvětlim s kombine, dříve se šily šaty a hlavně sukně bez podložení, tak jsme pod ně nosily
kombine. Dnes se moda dostala někam jinam, některé sukně mají podložení tak kombiné netřeba,
ale schovat podprsenku je nekdy povinnost. Znám ženy, které nosí košilku a spodničku, když mají sukni.Já preferuji kombine. Mám jich desítky všech možných barev, dají se i koupit, ale jsou drahá. Na internetu je jich spousta.

Aramis (Pá, 4. 6. 2021 - 09:06)

OK, díky za vysvětlení Karolíno. Jinak bych ještě dovysvětlil mé nošení punčoch pod šortky nyní v létě na turistické túry. Pochopitelně si na ně oblékám do bot nějaké sportovní ponožky jinak bych je rychle zničil. A punčochy nosím v tělových barvách, takže to není ani moc poznat i když to zkušená žena tvého typu určitě zblízka pozná,ale nikdy se mi nestalo,že by je to nějak zaujalo. Punčochy na mých nohách jsou vlastně vidět u šortek typu 1/1 od kolen po kotníky,pokud si vezmu bermudy (3/4), tak ještě méně. A chodí se mi v nich opravdu parádně a zespoda to pěkně větrá. Je tedy škoda,že ženy přestaly punčochy nosit, včera jsem byl na 2.injekci proti covidu 19 a
přestože bylo krásné, přímo ideální, počasí pro punčochy,tak prakticky skoro žádné jsem na ženách neviděl, samá, pro chlapa nezajímavá,šeď. Možná je to tím,že podvazkové punčochy získaly u nás punc pouze erotického prádla vhodného tak do postele a ženy se tak zdráhají je nosit jako běžnou součást svého šatníku pro denní nošení. Ale k tomu by se měly vyjádřit samy ženy co je na nošení podvazkových punčoch odrazuje. Z mého hlediska je to škoda, punčochy jsou skutečně krásný přímo umělecký kousek spodního prádla a není to jenom o tom živočišném sexu . . .

Reklama

Přidat komentář