Reklama

Podvazky a punčochy

Aramis (Pá, 4. 6. 2021 - 09:06)

OK, díky za vysvětlení Karolíno. Jinak bych ještě dovysvětlil mé nošení punčoch pod šortky nyní v létě na turistické túry. Pochopitelně si na ně oblékám do bot nějaké sportovní ponožky jinak bych je rychle zničil. A punčochy nosím v tělových barvách, takže to není ani moc poznat i když to zkušená žena tvého typu určitě zblízka pozná,ale nikdy se mi nestalo,že by je to nějak zaujalo. Punčochy na mých nohách jsou vlastně vidět u šortek typu 1/1 od kolen po kotníky,pokud si vezmu bermudy (3/4), tak ještě méně. A chodí se mi v nich opravdu parádně a zespoda to pěkně větrá. Je tedy škoda,že ženy přestaly punčochy nosit, včera jsem byl na 2.injekci proti covidu 19 a
přestože bylo krásné, přímo ideální, počasí pro punčochy,tak prakticky skoro žádné jsem na ženách neviděl, samá, pro chlapa nezajímavá,šeď. Možná je to tím,že podvazkové punčochy získaly u nás punc pouze erotického prádla vhodného tak do postele a ženy se tak zdráhají je nosit jako běžnou součást svého šatníku pro denní nošení. Ale k tomu by se měly vyjádřit samy ženy co je na nošení podvazkových punčoch odrazuje. Z mého hlediska je to škoda, punčochy jsou skutečně krásný přímo umělecký kousek spodního prádla a není to jenom o tom živočišném sexu . . .

Miki (Pá, 4. 6. 2021 - 22:06)

Ahoj vsichni,
Aramisi ale zeny to takhle chteji-nejprve nosily puncochy a to hodne, hlavne v 60tych letech. To existovaly i spravkarny, kde zacelovaly utekla ocka. Sam jsem byl nekolikrat s mamkou u obuvnika, ktery sbiral a zase vydaval tyhle zakazky. Vzdyt i Olga Havlova byla vyucena u Bati spravkarkou puncoch. Pak zacal boom silonovych puncochacu-byly drahe az moc, ale vsechny je chtely. Hodne se pasovaly z NDR. Vim ze mama brala okolo 1300,-korun mesicne a puncochace staly okolo 50,-. Pak se situace obratila a vychodni Nemky pro zmenu kupovaly u nas ty nejlevnejsi puncochace-myslim ze staly 13 korun a pasovaly je domu. Ja tedy nosil ty puncochace z NDR a tam soudruzi neudelali chybu-ty byly dokonale! Material, zpracovani, nezesileny sed, maly klinek a byly vysoke, daly se vytahnout az nekam na prsa-takove uz asi nikdy nikde nekoupim. I z toho Elite obcas vysly-jako exportni soubeh-puncochace ne silonove, ani nylonove, ale z chemlonu/to vlakno delala nejaka tovarna na vychodnim Slovensku/ takze nic moc, ale velikostne byly 176/98 a 182/104 coz me s vyssi postavou velice vyhovovalo a pri vsech pracovnich cestach jsem je skupovaval. Mam dokonce i nerozbalene-nebyly v krabickach, ale na kartonku v plastikovem sacku, jenze gumicka v pase uz"odesla", takze by se daly nosit jedine na ksandy. Ale to jsem odbocil. Zeny mely svoje puncochace, po letech se jich nabazily a uz jsou lenive a nebavi je si je kazde rano natahovat a brat si sukni. Ony si vezmou kalhotky, ponozky a dziny, nebo jine kalhoty. Puncochace a sukni si berou jen kdyz jdou na gyndu, nebo maji v praci dress code. A nektere maji i problemy si je spravne obleknout, protoze ja jako letity znalec a dolnak koukam zenam v sukni na nohy a casto maji jednu puncochu prekroucenou o 180 stupnu. Nezapomenu, kdyz jsem pritelkyni vyhecoval k noseni sukne a puncochacu. Tak nejdrive me sprdla jak to, ze nemam puncochace ja. Tak jsem si je oblekl a sli jsme ven. Po navraru lehce opili jsme na sebe v loznici vlitli, shazeli ze sebe obleceni, dlouho se milovali a pak usnuli. No a rano jsem pod letistem vylovil dvoje puncochace a my se dohadovali koho ktere jsou, protoze ona je mela ode mne a ja si asi oblekl ty same, jenze o neco vetsi. Ale nakonec jsme se dohodli a sli to pres ulici do jedne non stop herny zapit. Je to o tom, ze zeny nic nenuti obekat se jako zeny. Jsou pohodlne a lenive, kalhoty jim vyhovuji. Nejake uvahy o bordel pradelku, nebo puncoskach do loznice jsou veskrze liche. Ony kdyz lovi, tak se dokazou vymodit, ale pro bezny zivot jsou jim protivne snad i ty kalhoty. A zivocisny sex!? To na ni vlitnes a ona nebrani sebe, ale to pradelko, co ma na sobe."Vis co to stalo?" Silonky 500, podvazkovy pas 1500, kalhotky asi taky 500, podprsenka 2000, jeste kombine a kdyz ji to poskodis tak je to velka nehoda pres 5000 na policajty! Takhle to je kamarade. A kdyz ma dzinsy od Conga a hnusny bavlneny kalhotky taky od nej + zaprany ponozky tak to je za 400 i se soulozi. Amen!

Aramis (So, 5. 6. 2021 - 09:06)

Tak nevím Miky co si mám z tvého popisu "situace" vybrat. Ženy neví co chtějí a nedají pokoj dokud to nedostanou? Anebo zlenivěly a nedbají na sebe? Anebo si punčochy obléknou jen kvůli sexu aby vyhověly partnerovi? Skutečnou pravdu proč nechtějí nosit punčochy se asi nikdy nedozvím a každá může mít důvody jiné. Já vycházím z vlastní zkušenosti. Když jsme u toho sexu, tak v mládí jsem chodil s jednou dívkou u které jsem záhy zjistil,že má sex dost ráda a to nejenom se mnou. Takže rozhodně to nebyla žádná upejpávka. A jednou jsem jí požádal,zda by
si k sexu oblékla podvazkový pás a punčochy. Chvíli se kroutila ale nakonec svolila. Samozřejmě jsem byl potom zvědavý jak se jít to líbilo. Odvětila - "líbilo,ale připadala jsem si přitom jako k....a ". Takže se v nich vyznej. Jinak výmluvy na to,že nošení podvazkových punčoch je drahá věc, moc neberu. Běžné podvazkové punčochy pro denní nošení se dají koupit za 29-39,-Kč, pořízení podvazkového pásu je také jednorázová investice. A ostatní spodní prádlo jako podprsenky,kalhotky apod. musí nosit i když mají kalhoty. Takže fakt nevím, že by to bylo v tom,jak mi naznačila ta popisovaná příhoda z mládí?

karolina (Pá, 4. 6. 2021 - 21:06)

To víš, když je horko chodí se na boso. Já jsem ještě punčochy neodložila, ono na sluníčku je horko,
ale ve stínu to ještě není to pravé. Takže stále podvazkový pas punčochy, tanga, podprsenka, kombine a na to šaty jako p.Silerová??? Ta dodržuje drescod.

Miki (Čt, 3. 6. 2021 - 12:06)

Ahoj vsem milovnicim a milovnikum skutecnych 100% silonek at RHT tak FF. Aramisi a tobe nekouka z kratasku ten zesileny lem puncoch? Ja bych to asi nedal, ale mam uz koupene FF silonky ve velikosti asi 10, kterou bez problemu natahnu a sedi mi dokonale. Jsou telove, opalene, jenom je skoda,ze skoncilo Elite Varnsdorf, ktere vyrabelo velice krasne a pritom levne silonky-jen ne pro me- na malou nohu. I v te 27 velikosti to mohlo byt tak na 5-6-7? Ale dlouhe byly asi 94cm. I s podvazkovym pasem mam problem, protoze takove ty na 4 podvazky jsou spis na doma a do loznice. Ja si chci poridit asi tak 10-12cm siroky, pevny, satenovy, vzadu na 3rady hacku v telove barve. Ve stejne barve si oblekam a nosim veskere damske silonove-nylonove pradelko, protoze pod oblecenim neni videt. Cerna i bila bohuzel ano. A k tomu kombine. To je jednak prijemne na noseni, v zime hreje, v lete chladi a pod saty maskuje puncochy, kalhotky i podvazkovy pas, takze tim padem se toto pradlo stava nenapadnym a ta pani vi co se slusi a patri. A takovyhle zen uz je velice malo, vetsinou si ty smudly rano z donuceni natahnou nejake puncochace, jeste s jednou puncocho prekroucenou a hraji si na damy. Poradte uzzsi-stredne siroky podvazkovy pas ze satenu, nebo pevneho silonu, vzadu na 3 rady hacku a tak na 8-10-12 podvazku s kovovymi prezkami v telove barve. Okolo 90cm. Diky!

Aramis (Čt, 3. 6. 2021 - 14:06)

Ahoj Miky, lemy punčoch mi v šortkách po kolena (1/1) nekoukaj,já používám jako podvazkový pás klasickou bokovku ( v tělové či bílé barvě) a ta má velmi krátké tahouny. Nicméně ta má jenom 4 tahouny a pokud chceš mít punčochy na noze pěkně vypnuté včetně lemů punčoch, tak to chce těch tahounů více. Asi nejlepší pro tento účel bude ten se 6 tahouny s dvojitými velvetami do Y,které tady zmiňovala Karolína. Nicméně zkus se podívat na www.wish.com/search/podvazky, třeba si vybereš i když asi ne v tělové barvě.

Aramis (Čt, 3. 6. 2021 - 15:06)

A ještě se můžeš podívat Miky na www.e-puncochace.cz - viz Doplňky,podvazkové pásy What Katie Did.

Aramis (Čt, 3. 6. 2021 - 15:06)

A ještě se můžeš podívat Miky na www.e-puncochace.cz - viz Doplňky,podvazkové pásy What Katie Did.

Návštěvník (Po, 31. 5. 2021 - 07:05)

To Arsmis: čím přesně trpíš? T tvoje nespokojenost a diferencování se od skupin do skupin je spíše snaha o to abys tady přetrvával jako znalec, no bez schopnosti zasvětit ostatní ne něčeho vlastně o čem toho hodně ani sám neumíš psát. Ta tvoje zarputilost se podobá snaze Ostravského dělníka který po ránu stojí u večerky na jeho první skleničku a při otázce jestli je alkoholik odpoví ty pi....o ja mám je žízeň

Aramis (Po, 31. 5. 2021 - 08:05)

V tvém případě platí klasikovo rčení "Nejhorší je srážka s blbcem", jakékoliv vysvětlování " To je marné,to je marné,to je marné". Raději se nauč pravopis, je na něm vidět,že jsi ve škole chodil místo na češtinu kouřit za školu.

Návštěvník (Čt, 27. 5. 2021 - 08:05)

Od mladi jsem miloval silonky na ženách. Ve dvaceti pěti jsem na výletě s partou zůstal v chatce s dívkou, která mě poprosila jestli bych ji nenamasiroval chodidla. Měla černý silonky vykukující spod džínsů. Bylo to úchvatné. Vzrušil jsem se jak jsem měl jeji nožičky na klíně masíroval je. Cukajici žalud ji napověděl, že se snaží vztyčit. Navrhla mi se pomilovat a když jsem ji stahoval kalhoty rukou stahovala i silonky a já ji poprosil aby si je nechala a ona, že prý nemá kalhotky pod nima. Ja ze to není problém. Když jsem ji stáhl kalhoty a viděl jsem bezešvé silonky a její vagínu pod nima a přičichl jsem si po celodenní túře k jejímu lůnu ta vůněi zůstala dodnes. Uplynulo již dvanáct let a ja jsem pět let ženatý a naštěstí moje žena nebyla proti od první chvíle co jsem jí řekl že mam tuto vášeň. Moje žena nosí silonky i jako dresscode v práci jednak povinně a jednak pracuje v klimatizované budově. Takže pravidelně se milujeme v silonkách a mívám je někdy i já. Před dvěma lety jsme si našli i swingers pár, kteří to taky tak mají a jsem šťastný. Není nic silnějšího než ejakulovat na chodidla lýtka stehna lůno a vidět jak se sperma třpytí a vsakuje a pak je roztrhat při dalším milování se. Manželce se líbí to cuknutí celým jejím tělem a ten zvuk. Takže za mě jsou silonky fantastický vynález.

Návštěvník (Pá, 28. 5. 2021 - 12:05)

Vubec neber ohled na ostatní. Za sebe Ti děkuji za za příspěvek. Je super vědět a poznat detailně proč se daná osoba k silonkovemi fetichu hlásí. Za mě PECKA

Huš ! Už! (Pá, 28. 5. 2021 - 14:05)

A nechceš si to zkusit raději se mnou,Dominiku? Můžu ti říkat Dominiku místo Návštěvníku? Dominik je teď takové oblíbené jméno ve veřejném prostoru. A třeba neskončíme jenom u selfíčka,divochu . . .

Návštěvník (So, 29. 5. 2021 - 16:05)

Milá přítelkyně,velmi mě potěšil tvůj návrh na oslovení mě jménem populárního (zejména u ženské části obyvatelstva) sexuálního predátora,nicméně musím to bohužel odmítnout. A to z toho důvodu,že jsem již smluvně vázán vystupovat na mých seancích pod pseudonymem Kájínek. Na rozdíl od,taktéž populárního amnestovaného vraha Kájínka,který se na svých přednáškových turné zabývá problematikou vězeňství a zejména útěků z nich a následných milostných dobrodružstvích (za nadšeného aplausu natěšených fanynek), já se věnuji jiné problematice a sice sexuálním úchylkám. Specializuji se na fetišismus,neboť jsem získal rozsáhlé teoretické i praktické zkušenosti při mé stáži v léčebně pro pedofily. V současné době připravuji zbrusu nové přednáškové turné spojené s praktickými ukázkami a to pod záštitou známého pražského odborníka a kleptomana docenta Chocholouška z ústavu v pražských Bohnicích. Na těchto nových přednáškách bych rád,obrazně řečeno, přestal kázat vodu a začal pít víno. Malou ukázku takového přístupu k dané problematice najdeš v mém nedávném příspěvku v této sekci (viz str.113, příspěvek z 27.5.2021). Nyní hledáme do našeho týmu pro zmíněný účel novou asistentku. Dovoluji si proto ti toto místo nabídnout jako odškodnění za psychickou újmu,kterou jsem ti způsobil úvodním odmítnutím. Samozřejmě by proběhlo řádné přijímací řízení. Sděl mi prosím,zda bys měla o toto místo zájem včetně účasti na "přijímačkách". Do té doby zatím Pa, Už! se těším. P.S.: V případě uspokojivého průběhu přijímacího řízení bychom mohli dát i to společné selfíčko . . .

Huš! Už! (So, 29. 5. 2021 - 17:05)

Já to tedy beru šéfe! Jenom k těm přijímačkám jsem se chtěla zeptat. Budeš olizovat svoje kalhotky anebo moje? Já jenom,že se blíží léto,kdy chodím zpravidla "bez".

Návštěvník (So, 29. 5. 2021 - 17:05)

Ale Huš! Takové detaily tady přece nebudeme řešit! Veškeré instrukce týkající se přijímaček včetně termínu,místa a požadovaného úboru ti sdělí moje sekretářka Mrs. Kelyšová na e-mailu [email protected].

Aramis (Ne, 30. 5. 2021 - 07:05)

No tak sláva,alespoň ta Kelyška má trochu rozumu,že ti sehnala nové zaměstnání namísto toho tvého dosavadního šmírování diskusních příspěvků obyčejných milovníků spodního prádla. Alespoň se snad už konečně naučíš rozeznávat rozdíly mezi kalhotkami a podvazky, mezi fetišisty a underkrosisty. No a když ne,tak skončíš v péči toho Chocholouška. Tak se raději věnuj své nové asistence a přeji pěkné "polízání". P.S. : Možná byste se mohli na svých "uměleckých turné" dát dohromady se skutečným Kájínkem. Z toho by mohla být teprve pořádná polízanice!

Aramis (Pá, 28. 5. 2021 - 14:05)

Aha, z tvého koktání a monologu ve kterém si odpovídáš sám sobě se snažíš ostatní přesvědčit,že
jsme fetišisti. Je očividné,že tě ani pobyt v léčebně pro pedofily a tamní léčba olizováním kalhotek nevyléčila. Poslední záchrana, zavolej Kelyšce a zkus jí přemluvit,aby tě vzala znovu do služby v bedně . . .

Aramis (Čt, 27. 5. 2021 - 10:05)

Poněkud jsem nepochopil,proč nám tady detailně popisuješ sexuální "praktiky" jaké provádíš s manželkou. Doporučuji se přihlásit do nějaké uzavřené LGBQ komunity ve které najdeš pro ně více pochopení a hlavně také přijmeš jejich zásady.

Kamil (Ne, 23. 5. 2021 - 19:05)

Tak jsem se před chvílí vrátil z procházky po M. B. a úplná spokojenost. Sukně, punčocháče a samodržící punčochy to jistily. I na oběd na zahrádku jsem si v tomto oblečení došel. Kromě několika pár pohledů se procházka povedla a pomalu si začínám zvykat na toto volnější oblečení.

Reklama

Přidat komentář