Reklama

Pánská tanga

Gottlieb (Po, 24. 5. 2021 - 00:05)

Vyhoň si Pavluško. Myslíš, že mi nebylo od začátku zřejmé, že jen dement jako Ty se tu anonymně bude snažit vylít kýble svých sraček? Vezmi si tabletku Prozacu, udělá Ti dobře!

Návštěvník (Po, 24. 5. 2021 - 00:05)

Myslím, že nebude dlouho trvat a máš tu zpátky Beránka. Alespoň se tu trochu pobavíme.

Návštěvník (Po, 24. 5. 2021 - 00:05)

Omyl, to není Pavluška. Ty opravdu budeš trpět stihomamem. Vidím, že tebe rozhodit není vůbec žádný problém. Ale nezklamal jsi. Jako psychicky velmi nevyrovnaný chytneš na první šlápnutí :-)

Návštěvník (Po, 24. 5. 2021 - 00:05)

Koukám, Gottliebe, že už jsi zase zralý pro psychiatra. Myslím, že tvůj problém je dost velký. Nenapadlo tě , že když si tu z tebe dělají legraci, že bude nejspíše chyba v tobě? Narcis a metrosexuál, navíc s prokazatelně nízkou inteligencí to ale nikdy nepochopí.

Návštěvník (Ne, 23. 5. 2021 - 19:05)

Přesně tento typ ,,moudrosti" slýchám od lidí co studovali vysokou školu života. To si udělám obrázek sám o sobě ;-) Už se těším až budu v důchodu jako ty a mojí jedinou prací bude otravovat lidi na online diskuzích!

Návštěvník (Ne, 23. 5. 2021 - 23:05)

Uvědom si, že Gottlieb je nemocný blb. Je to jeden z těch frustrovaných idiotů, co si sem chodí hojit komplexy méněcennosti. Jeho bývalá ho zde rozebrala a on nikdy nepřizná, že chyba byla především v něm. Je to sebestředný narcis s velmi nízkým IQ, který je značně zahleděn sám do sebe, asociál, který má problém navázat jakýkoli kontakt. To ostatně nám zde jen dokazuje.

Gottlieb (Ne, 23. 5. 2021 - 23:05)

Předně to nebyla žádná bývalá/minulá, současná ani budoucí (naštěstí), ale vyšinutá pijavice šířící své bludy nezakládající se na pravdě všude kolem. BTW divím se při erupci Tvého intelektu jak si můžeš protiřečit (spolu s ostatními kumpány tangobijeckého klanu) tvrzeními, že jsem buzna a zároveň dodávat, že mi nějaká holka dala kopačky a tvrdit, že je to bývalka. Dost protimluv. Bohužel nejsem první, kdo s ní měl negativní zkušenost a obávám se, pokud se nepůjde léčit, že ani poslední. Říkají Ti při Tvém vzdělání a IQ (obojí nepochybně dosahují závratných hodnot) něco pojmy jako "toxické vztahy" potažmo "toxický člověk"? Mimochodem s Beranem jsem tu nezačal, toho mi tu opět někdo předhodil. Je mi úplně u pozadí co dělá, pokud si hledí svého. Tolik faktická poznámka. Ještě mi prosím Tě vysvětli v čem spočívá to hojení? Napsal jsem tu před pár dny krátkou poznámku, větu nebo dvě a obratem to schytal. Nadávky, výhrůžky, obecně agrese. Nerozumím co by mi tahle diskuse měla přinášet. Asociál? To se pozná jak? Že sem člověk jednou za čas (nevím jak dlouho jsem tu nebyl, půl roku?) zavítá, aby shlédl názorový posun diskutujících, který se žel bohu nekoná. Ale je-li tu někdo jako Ty nebo Tobě podobní neustále (je jedno jestli na tématu tanga nebo jiném) tak to má jako být znak zdravých sociálních vazeb? Z čeho usuzuješ na nízké IQ? Ty jsi na výši proto, že druhé lidi, které neznáš shazuješ a jsi vulgární? No panečku, pak je to tu samý geniální intelektuál. Bezesporu. Co je důkazem Tvojí inteligence, zdravých mezilidských a partnerských vztahů i téhož u většiny zdejších hrubě a násilnicky reagujících debatérů? Když Ti řeknu, že jsi čurák nebo děvka (Tvoje pohlaví jsem neviděl ani o to nestojím :-) ) , budu komunikovat anonymně a stejně debilně jako Ty to bude svědčit o "normálnosti" inteligenci a vzdělání? Přiznejme si jediný důvod, proč si tu do mě každý rád kopne je, že reaguji stylem "vy po mě kamenem, já po vás chlebem" nebo na "hrubý pytel jemná záplata". Dělá Ti a Tobě podobným dobře pokud si myslíte, že jiné bez obav můžete emočně zraňovat a vybíjet si beztrestně svoji agresi. Kdybych jedincům jako jsi Ty nevěnoval svůj čas, energii a pozornost přelezli byste někam jinam na jiná fóra a tam pokračovali úplně stejně. Běž na kutě a nezapomeň si pustit na dobrou noc nějaký Tvůj idol třeba Justina Timberlakea a Honzíka Bendiga https://www.youtube.com/watch?v=TmotajKTz34

Borci (Po, 24. 5. 2021 - 16:05)

Ty jsi mi tedy vtipný. Jsi absolutně nevzdělaný a chceš komentovat moje IQ? Ty, který bys nedokázal ani složit jednoduchý zápočet z matematiky? Možná ani nevíš co to zápočet je. Co si to vůbec dovoluješ? Jsi tady sprostý jako prasátko. Nadáváš každýmu co ti síly stačí a pak mě ještě osočuješ, že mám nízké IQ? Že ti není hanba ty dědulo. Hlavně, že se na veřejnosti vystavuješ v tangách a děláš ostudu celému mužskému osazenstvu. Proč se radši neodstěhuješ? To v těch Budějovicích by se hned lépe dýchalo. Ty věnuješ svůj čas a energiii? Čemu prosimtě? Tomu abys nosil tanga?? Běž se dovzdělat a přestaň ostatní lidi agresivně napadat. Hlavně, že tady píšeš nechutný a sprostý věci. Na to by tě člověk uživil ty tangoslave!

Návštěvník (Po, 24. 5. 2021 - 00:05)

Ty asi nebudeš chlap viď? Jsi navíc dost hysterický.

Gottlieb (Po, 24. 5. 2021 - 10:05)

Děkuji za názor a pěkný den přeji! Hysterická, buzna vždy hysterická anonyme...

Návštěvník (Po, 24. 5. 2021 - 00:05)

Goťásku, proč to píšeš dvakrát? Ty budeš asi dost rozhozený.

Gottlieb (Po, 24. 5. 2021 - 09:05)

2x ? Nejdou Ti oči šejdrem? Popř. nepřehnal to zde někdo s alkoholem? Nepochybně jsi to vystihl/-a

Návštěvník (Ne, 23. 5. 2021 - 19:05)

Proč jsi hned tak agresivní a mluvíš o takových sprostých věcech. Stejně kecáš! Ty asi nebudeš moc vzdělaný?!

Gottlieb (Ne, 23. 5. 2021 - 20:05)

Ne, nejsem. Už taoistický mistr Čuang-c' pravil: "Učenost a moudrost se vylučují. Jsi-li učený, nejsi moudrý. Pokud jsi moudrý, nejsi učený." V drtivé většině případů to platí. Takže vzdělaný / učený vážně nejsem. Jen Beran se neustále oháněl červeným diplomem z angličtiny. Před známými, kamarády a pochopitelně machrovala i na mě. Prý aby ostatní věděli, že je chytrá. Není. Má papír na vzdělání. Nemít ho, nikoho by nenapadlo, že je vzdělaná nebo snad inteligentní. O moudrosti se jí maximálně tak zdálo ve snu. Možná! Konečně na běžné úkoly zadané ji rektorem či sekretariátem katedry (standardní překlad) potřebuje Google překladač. To myslím vypovídá dostatečně o tom formálním vzdělání. Navíc v Plzni vystudoval kde kdo. Třeba práva u docenta Kindla za 14 dnů. Jak dlouho asi tedy trvá tamtéž anglický jazyk? Týden? Nebo do převodu patřičného obnosu?

Borci (Ne, 23. 5. 2021 - 19:05)

Gottlieb jsi gay nebo ne? To že nejsi muž už jsi zde několikrát přiznal (za to může to letité nošení tang), ale docela by mě zajímala tvá orientace. A nemusíš se za nic stydět. Na mě působíš mužně dost.

Gottlieb (Ne, 23. 5. 2021 - 19:05)

Gay jsem nikdy nebyl, nejsem a dá-li Pán Bůh ani nebudu. Ale udělá-li to zdejším tangobijcům radost, klidně se k domnělé orientaci přiznám. Na věci to nic nemění. Pokud je nějaká hezká udržována štěrbinka, co není chlupatá jako mamut a nemá vytahané pysky, že kdybyste je podepřeli stanovými tyčkami, mohl by pod nimi bivakovat přes víkend celý kmen pygmejů a zároveň dotyčná dáma o sebe trochu dbá a hygiena pro ni není tabu, dám si říci. Jsem-li ve vztahu. Nezávazný sex neprovozuji. Ovšem s prasetem, potažmo Beranem (vyjde to nastejno) skutečně styk neprovozuji. Mám ještě jakési minimální známky sebeúcty. Což je i jeden z důvodů Pavluščiných (rozumějme Beránkových) výpadů zde proti mě. Mě to netrápí. Nejsem s ní v kontaktu a obnovovat ho jistě nebudu, bude-li se držet v povzdálí. To, že má někdo v prostoru mezi ušima s prominutím "naděláno" a je to duševní mrzák bez špetky soudnosti, empatie a podobných lidských vlastností je vlastně dosti politování hodná situace. Tím více, že si to nepřizná a odmítá se léčit. Návdavkem lže sobě, rodině, okolí a veřejně stalkuje. Ne nadarmo po absolvování kurzu u jednoho z největších odborníků v oboru etikoterapie MUDr. Vogeltanze o dotyčné dámě tato autorita prohlásila cituji "Jste nebezpečná sobě i ostatním!".

CIkán (Ne, 23. 5. 2021 - 19:05)

Ao bil jsem v situaci, kdy mě na vojně znásilnili, protože jsem nosil tanga a protože jsem Cikán. Nemohl jsem se bránit, protože by mě to víc bolelo. Ani jsem to nemohl nikomu nahlásit, ale od nošení tang mě to neodradilo i když mi dneska táhne na padesát, tak je pořát rád nosím.

Borci (Ne, 23. 5. 2021 - 18:05)

To se Vám zde vykecává vy buzíci. Zkuste si nosit tanka třeba ve fotku a už vidím, jak Vás v šatnách všichni chlapáci pochválí. Já takovýho potkat, tak mu vyrazim všechny zuby. Takový hnusný lidi nemají co chodit mezi ostatní civilizovaný Chlapy. Tanka jsou pro holky co simpujou pro svoji e-girl. Pokud nevíš co to je simpovat, nemáš co dělat na netu teplej dědku!

Gottlieb (Ne, 23. 5. 2021 - 18:05)

Děkuji! Už se na mě chystáš? E-mail máš. Jsem zvědavý jak mi rozbiješ držku. Víš co? Sliby se mají plnit. Až mě napadneš, kvůli spodnímu prádlu nebo netoleranci nejdřív Ti to s chutí vrátím a následně vyřeším právní cestou.

Návštěvník (Ne, 23. 5. 2021 - 18:05)

Hm, a co bys mu udělal? Tebe bych spíše odhadooval na nějaký hysterický křik :-)

Reklama

Přidat komentář