Reklama

Pánská tanga

pepo (Út, 1. 6. 2021 - 12:06)

Tys byl na vojně? To tě odvedli? Nezlob se na mne, ale tvé příspěvky spíše svědčí o tom, že jsi pořádný dement, co neumí ani psát.

Martina (Út, 1. 6. 2021 - 07:06)

Vždy záleží na postavě, nejen, že je štíhlý, ale musí mít i nějaké vyrovnané proporce, ne moc chlupatý na celém těle a pěkně tvarovaný zadek. Kdo to splňuje, tak ty tanga na něm vypadají skvěle. V neposlední řadě ale jde o střih a velikost.
Mému chlapovi sedí string tanga, které jsou vepředu skoro jako slipy, a vzadu vykrojené, kde zůstává relativně malý trojúhelníček látky. Říká, že se v nich cítí pohodlně. Asi je to pravda, protože z 80% peru tanga, a z 20% boxerky.
Různé šnůrkové, průhledné, síťované, krajkové a další variace bych nechala pro exhibicionisty a 4% skupinu. Když si v tom připadají dobře, nebo je to nějak vzrušuje, tak ať to mají. Beztak to mají pod gaťama, a není to vidět, tak to nemůže nikoho pohoršovat.

Dominika (Út, 1. 6. 2021 - 09:06)

Máš pravdu záleží na postave aj type osobnosti. Ja som priateľovi kúpila prvé tanga také šnúrkove miniatúrne len do postele :D. Neskôr keď sme boli na dovolenke tak mal biele kraťasy a mal len farebné slipy, tak sme išli do obchodu a kúpila som mu biele tanga pod tie kraťasy. Najskôr sa trošku hanbil ale obliekol si ich. Keď som sa ho večer opýtala ako sa v nich cíti povedal, že aj zabudol že ich má, že sú na prekvapenie celkom pohodlné. Musím uznať má v nich sexi zadok. Neskôr som mu kúpila asi tucet daľších táng. Nosieva ich hlavne cez leto, keď ich strieda so slipami. Keď ideme na dovolenku k moru tak tam vždy obaja len v tangách :)

čenda (Ne, 30. 5. 2021 - 07:05)

koupil jsem si plavky tanga. A bavilo mne, jak na mně u vody mohly holky oči nechat. Už se těším na letošní léto.

Steve (Út, 1. 6. 2021 - 13:06)

Oči nechta jo .... ale jistě si říkali co to je za blázna či úchyláka. No ale tys to samozřejmě nepochopil jak jseš do ssebe a svého zadku zahleděný.

Návštěvník (Ne, 30. 5. 2021 - 19:05)

A co chlapi, koukali na tebe také?

Ginger (Ne, 30. 5. 2021 - 00:05)

Ja by som chcel vidieť "tých hrdinov", ktorý sa bijú do hrdí, aký sú chlapi. Že či majú nejaké tie priateľky alebo ženy, ktorý tvrdia že aký ma byť chlap. Mňa byt len zaujímalo, ako takých, CHLAP sa dostal k takému fóru. Keď napíšem do Google "PANSKE TANGA FORUM, tak mi vybehne tato stránka. Buď všetci HETERO chlapi sú znudený svojimi polovičkami, alebo sú teplý, lebo sú na tomto fóre....

Petr (St, 26. 5. 2021 - 17:05)

Tanga to toho, jako nasi mistri MS. Taky je někteří nosí aj nějaký Rusové.

Tomáš (St, 26. 5. 2021 - 09:05)

Přítelkyně mi objednala z Číny panská tanga a nemůžu si je vynachvalit. Je to takový plavkovy material, a vepředu dost místa, tim ze nosim i klicku ( pas cudnosti) tak mi skvěle drží a jsou velice pohodlné. Skoda ze mam zatim jen jedny.

Petr (St, 26. 5. 2021 - 17:05)

Tak nečekej a nakup cos ti brání však se snad dočkáme nějakého sluníčka.

Návštěvník (Po, 24. 5. 2021 - 18:05)

Viděl jsem jednou babičku, která měla místo nosu zuby, protože říkala, že kvalitní mléko se dá koupit pouze v dopravní špičce, ale to není úplně jednoduchá situace, protože se může stát, že veverka bude větší alfasamec než moje manželka a v ten moment končí veškerá zábava. Proto nosím tanga, aby mi nevyčnívaly vlasy z prstů na noze.

srasra (Po, 24. 5. 2021 - 15:05)

Gottliebe ty jsi ostuda mužského pokolení. Tvá matka musí v hrobě bědovat a stydět se za to, jakého teplouše vychovala. Že se nestydíš lézt ven v tangách. Už se těším, až se ti tohle všechno někdy vymstí. Karma je hnus!!!

Gottlieb (Po, 24. 5. 2021 - 17:05)

Ano, karma se Ti nepochybně vymstí, protože o nedávném úmrtí matky tady víš jen Ty berane. Vlastně by se trefněji řeklo SVINĚ. Mám tady zveřejňovat jako Ty reálie o Tvé rodině, jejich zdravotním stavu apod.? Alespoň každý vidí co jsi za dementa, kterému není absolutně nic svaté. Pokud si myslíš, že se mě svou podlostí a stalkingem nějak dotýkáš nebo mě tím naštveš tak se těžce mýlíš. Jsi ubožačka. Když nemáš argumenty vytasíš se s křivárnama. Na hovado jako Ty je škoda plýtvat energií. Chvíli dál pokračuj a můžeš čekat předvolání Policie. Předpokládám nebude tak těžké od provozovatele tohoto webu zjistit odkud ta zpráva byla odeslána. Do psychiatrické léčebny nebo za mříže patříš dávno.

Návštěvník (Ne, 23. 5. 2021 - 23:05)

Bohoušku, ty už si tady zase stěžuješ, že tě nikdo nemá rád? Nechceš si poplakat? Beky bek :-)

Gottlieb (Po, 24. 5. 2021 - 00:05)

Vyhoň si Pavluško. Myslíš, že mi nebylo od začátku zřejmé, že jen dement jako Ty se tu anonymně bude snažit vylít kýble svých sraček? Vezmi si tabletku Prozacu, udělá Ti dobře!

Návštěvník (Po, 24. 5. 2021 - 00:05)

Myslím, že nebude dlouho trvat a máš tu zpátky Beránka. Alespoň se tu trochu pobavíme.

Návštěvník (Po, 24. 5. 2021 - 00:05)

Omyl, to není Pavluška. Ty opravdu budeš trpět stihomamem. Vidím, že tebe rozhodit není vůbec žádný problém. Ale nezklamal jsi. Jako psychicky velmi nevyrovnaný chytneš na první šlápnutí :-)

Návštěvník (Po, 24. 5. 2021 - 00:05)

Koukám, Gottliebe, že už jsi zase zralý pro psychiatra. Myslím, že tvůj problém je dost velký. Nenapadlo tě , že když si tu z tebe dělají legraci, že bude nejspíše chyba v tobě? Narcis a metrosexuál, navíc s prokazatelně nízkou inteligencí to ale nikdy nepochopí.

Návštěvník (Ne, 23. 5. 2021 - 19:05)

Přesně tento typ ,,moudrosti" slýchám od lidí co studovali vysokou školu života. To si udělám obrázek sám o sobě ;-) Už se těším až budu v důchodu jako ty a mojí jedinou prací bude otravovat lidi na online diskuzích!

Návštěvník (Ne, 23. 5. 2021 - 23:05)

Uvědom si, že Gottlieb je nemocný blb. Je to jeden z těch frustrovaných idiotů, co si sem chodí hojit komplexy méněcennosti. Jeho bývalá ho zde rozebrala a on nikdy nepřizná, že chyba byla především v něm. Je to sebestředný narcis s velmi nízkým IQ, který je značně zahleděn sám do sebe, asociál, který má problém navázat jakýkoli kontakt. To ostatně nám zde jen dokazuje.

Reklama

Přidat komentář