Reklama

přezouvání ve škole

Ladis (Út, 31. 8. 2021 - 18:08)

Tipoval bych, že v USA.

Návštěvník (St, 1. 9. 2021 - 19:09)

USA samozřejmě a je to uplně nepochopitelné. Možná mají žáci čistou obuv, ale že co dělá jejich noha celý den v neprodušné obuvi je otázné!...??

žák 80 (So, 21. 8. 2021 - 07:08)

U nás ve škole 80 léta 20 tého století, byly předepsány přezůvky pantofle. Pokud někdo neměl předepsané přezůvky, musel do ponožek a občas i z ponožek. Je zajímavé, že to platilo jen na chlapce. Dívky nemuseli nosit přezůvky. Ty si chodili po škole, jak chtěli. Dost mě to zlobilo! Z nás chlapců si jakoby dělali nesvéprávné blbečky, tak mi to připadalo. Prý, dívky jsou slušné a poslušné a chlapci jsou zlobivý uličníci, tak jim třeba tvrdší režim ...

Ladis (Čt, 19. 8. 2021 - 21:08)

Kluci, kdo bude hned prví den ve škole vyzutý do ponožek, nebo i dokonce bosý, napište!

Honza (Út, 20. 7. 2021 - 16:07)

V naší škole máme v šatně skříňky a přezůvky si tam necháváme a nenosíme je domů. Tak se nestane že je někdo zapomene doma. Někteří ale nenosí přezůvky schválně, hlavně když se blížil konec školního roku tak v květnu a červnu tak někteří už přezůvky vyhodili a nenosili je a dobrovolně chodili bosi, bylo to tak na průměr dva žáci na třídu. Ale kluci chodili v ponožkách, neviděl jsem žádného aby byl úplně bos a nevadilo jim mít špinavé ponožky. Holky chodily některé v ponožkách a některé bosy. Taky mně překvapilo že holky které chodily v ponožkách nosily často bílé ponožky a nevadilo jim mít je špinavé.

Luďan (Ne, 15. 8. 2021 - 07:08)

U nás nikdo bosky nechodil. Kluci mívali přezůvky celoročně a holky většinou chodily na konci školního roku v botách.

Lumír (St, 19. 5. 2021 - 07:05)

Děťátka, holátka škola vás už zavolala, tak se se pochlubte, jestli tam ťapkáte vyzutí...

Niko (Ne, 23. 5. 2021 - 14:05)

Hneď druhý deň som bol vyzutý. Prezúvanie máme povinné celý rok, ten kto prezúvky nemá alebo má nesprávne, tak musí ísť zo šatne v ponožkách. Ja som si v ten deň prezuvky zabudol, a keďže v ten deň riadne pršalo a v škole bolo plno vody a mne sa ju nechcelo utierať do ponožiek. Tak som išiel v teniskách. Ostávali za mnou stopy vody a predo mnou išla učka tiež v topánkach. Vedľa mňa išla spolužiačka, ktorá sa si v ten deň tiež zabudla prezúvky a musela vytierať chodby do svojich šedých ponožiek. Trochu som sa jej smial, ale nie nadlho. Medzi prvou a druhou hodinou sme sa presúvali do učebne ma uvidela učiteľka, zastavila ma a nakoniec ma aj poslala vyzuť. Tak nakoniec som musel ťapkať vyyzutý aj ja. Spolužiačke som sa potom ospravedlnil.

Vojtěch K. (Po, 12. 7. 2021 - 19:07)

Niko, přesně spolužáky jako jsi ty jsem na základce vždy nesnášel :D
Taky jsme se museli přezouvat a kdo si přezůvky zapomněl, tak musel jít v ponožkách. Já jsem si přezůvky (a nejen ty :D) zapomínal docela často, ale nechtěl jsem mít ve škole nějaké problémy, tak jsem se vždy poslušně zul. A protože jsem do školy chodil většinou v bílých ponožkách a nechtěl jsem si je ve škole ušpinit a zničit, tak když jsem neměl přezůvky, tak jsem vždy v šatně nechal i ponožky a ve škole jsem chodil úplně bos.
A pak tu ale byli spolužáci jako ty, kteří to porušovali a když si přezůvky zapomněli, tak se nechtěli zouvat a šli do školy v teniskách... Obzvlášť mě vždy vytáčelo, když já jsem šel po chodbě potupně bosky a přede mnou šel úplně v pohodě spolužák arogantně ve venkovních botech... To jsem měl vždy chuť mu fakt jednu vrazit. Kdybych nebyl ve škole nejmenší, tak bych to snad i udělal... A úplně nejhorší bylo, že to těmhle arogantním d€...ům v 98% případů prošlo. A v těch zbylých 2% případů se stejně většinou museli jen vyzout a nedostali dokonce ani poznámku... To mě i všechny ostatní slušné spolužáky vždy fakt $r.lo... My vždy byli vzorně vyzutí, bylo to ponižující, v zimě nás zebali nohy, vytírali jsme ponožkama školu a někteří to beztrestně naprosto ignorovali a chodili ve škole v klidu v botech... A lituju spolužáky, kteří si ponožky nesundávali a museli po nich potom ještě mokré chodby vysoušet.
Tak se nad sebou, prosím, příště trochu zamysli, nebuď slečinka a tenisky nech rovnou v šatně... Ať nejsi pro ostatní arogantní id.ot! A pokud nechceš vytírat podlahy do ponožek, tak je nech v šatně taky a máš vyřešeno :)

PS: A smát se někomu za to, že dodržuje pravidla a zul se? To snad nemyslíš vážně! Alespoň že jsi ale nakonec skončil taky v ponožkách :D Nechal bych tě ale ještě odpoledne vytřít školu a potom za trest týden v ponožkách... :P

filip (St, 12. 5. 2021 - 23:05)

ja som dnes skončil prvýkrát v škole v ponožkách

Roman (Ne, 2. 5. 2021 - 13:05)

Za našeho mládí se ve škole přezouvat muselo s bylo to neskutečně hlídáno. Jako kluci jsme začali v osmičce nosit tenisky. To jsme nemohli, buď pantofle nebo papuče. Tak většina si pořídila korkové dřeváky jako měly holky. Tak skoro celá třída měla dřeváky, ale bylo to na úkor pořád černých čar na podlaze ,jak ve třídě, tak na chodbě od černé podrážkové gumy u dřeváků. Pedagogický sbor tím nebyl nařčen, ale měli jsme pantofle.

Návštěvník (So, 1. 5. 2021 - 00:05)

Byly jste ve škole v ponožkách za trest?

Petr (Ne, 2. 5. 2021 - 11:05)

Ve čtvrté třídě jme se z jedním klukem o přestávce honili po třídě, skákali po lavicích, pořádně jme při tom dupali, až se třída otřásala. Přilítla učitelka, dostali jme pohlavek a řekla, že si to po přestávce s námi vyřídí. Když začala hodina, museli jme oba k tabuli. Učitelka řekla, že jme dupajících stádo slonů. Pak nám řekla oba okamžitě zout, bačkory odnést do kouta pod umývadlo. A tak jme se zuli a ťapkali bosky, vyzutí do ponožek s těmi bačkorami v ručkách k umývadlu, tam jsme je odložili. Učitelka řekla, tak a tam je necháte a až do konce vyučování budete jenom v ponožkách. A teď notýsky na stůl! Děti se nám smály, ťapkali jsme si pro notýsky a dostali jsme poznámku. Upozorňuji, že se to odehrálo v 70. letech.

Markéta (Pá, 2. 4. 2021 - 23:04)

Už máme dlouho distanční výuku a ještě asi nějaký čas potrvá. Přezůvky jsem vyhodila. Až začneme chodit do školy, kupovat přezůvky už nebude stát za to, tak to do prázdnin ve škole dochodím v ponožkách nebo bosa.

Steve (So, 1. 5. 2021 - 03:05)

Tak už půjdete, už se chystejte ... :-)

Návštěvník (So, 1. 5. 2021 - 08:05)

Ty jdi taky,do prdele buzno

Honza (Po, 29. 3. 2021 - 18:03)

Já chodím na osmileté gymnázium do septimy (3.ročník na střední). Oficiálně se máme přezouvat všichni. U hlavního vchodu to kontroluje školník, ale protože máme i zadní vchod tak se to dá oklamat. Uklízečky a také učitelé pokud někoho přichytí v botách pošlou ho zout, ale ve školním poraidku je uvedeno, že jako přezůvky lze použít i obuv na tělesnou výchovu. Čili přezouvají se většinou nižší ročníky a z vyšších už pomálu nikdo. Ale téměř každý den jsou k vidění i žáci v ponožkách hlavně z nižšího stupně. Z vyššího velmi zřídka. No v případě, že si já zapomenu přezůvky, tak se už u vchodu vzorne zouvam a jsem celý den v ponožkách, i když bych mohl tvrdit, že tenisky co mám jsou na tělocvik.

Bára (Po, 16. 11. 2020 - 21:11)

Přezůvky nenosím vůbec, když je teplo jsem ve škole bosa, v chladnějším období v ponožkách a to úplně dobrovolně, nevím proč bych se za to měla stydět nebo proč by to mělo být pod úroveň. Že mám ponožky špinavé? Jsou to moje ponožky a je moje věc jestli v nich vytírám podlahu. Důležité je že se mně tak dobře chodí, je to pro mně pohodlnější a praktičtější jež mít přezůvky. Kdyby někdo namítal že to vypadá nevkusně, určitě to není horší než nosit crosky které nosí většina spolužáků a mnozí z nich si je stejně při hodině zují, zřejmě proto že jim jsou na nohách nepohodlné. Na nohy mně zima není, na rozdíl od mojí babičky... ta nosí ponožky i na spaní. Když je ve škole mokro na podlaze a mám ponožky tak si je buď zuji a přejdu to bosa, ale když je jen trochu nacákáno, třeba u umyvadla přejdu to v ponožkách, když jsou trochu mokrý mi nevadí. Trochu chladna od nohou ve zdraví přežiju.

Návštěvník (Ne, 6. 12. 2020 - 10:12)

Bosky ve škole, to je nechutné, fuj.

Samuel (So, 3. 10. 2020 - 23:10)

Dobrý večer, tento rok som začal chodiť na jazykovku, ktorá sídli v jednej budove so VŠ. TPrišiel som na prvú hodinu. Išiel som normálne v topánkach, ale asi 15 metroch ma zastavila učiteľka, že v topánkach sa tu nesmie chodiť, nech sa okamžite prezujem. Ja som prezúvky nemal a ani sa mi ich nechce nosiť. Keď som jej toto povedal tak ma prinútila vyzuť topánky a odovzdať jej aj ponožky aby som nedostal zápis. V triede som sa cítil dosť trápne. Za týždeň na dalšej hodine som sa radšej rovno vyzul do ponožiek aby som nemal problémy a vytieral som chodby po neprezutých žiakov VŠ a učiteľoch. Nechápem prečo musím chodiť v ponožkách, keď 90% ľudí z tej budovy (vysokoškoláci) sa nemusia prezúvať.

Reklama

Přidat komentář