Reklama

Trvale stažená předkožka

Ja (Pá, 11. 6. 2021 - 20:06)

Najlepšia vec ako udržať predkozku stále za zaludom overené

Návštěvník (Čt, 10. 6. 2021 - 00:06)

kolik máš cm?

Trvalý staženec (Pá, 4. 6. 2021 - 14:06)

Já jsem začal experimentovat s přetahováním někdy na střední škole. Nejdříve vždy jen doma na chvíli, potom někdy přes celou noc až do rána. A potom postupně celé dny. Stahovat šla vždy bez problémů a také vždy bez problémů držela trvale stažena. Začla jsem s tím čistě ze zvědavosti. Postupně jsem zjistil, že hlavně hygiena je podstatně lepší. Večer ve sprše žádný ulepný žalud po celém dnu, ale naopak je stále čistý a suchý, což mě vyhovuje po všech stránkách. Postupně jsem si také zvykl na ten pocit tření o prádlo nebo peřinu, který je mě velmi přijemný. Ten proces postupného zvykání trval několik let, asi tak celou střední školu. Nyní už mám více jak 10 let trvale staženo a už bych to asi jinak nesnesl. Nedávno jsem zkoušel na pár hodin, zda by mě předkožka držela natažená na žaludu a stále drží bez problémů, i po těch lětech trvalého stažení. Ale ten pocit mě opravdu už nebyl přijemný. Takže i když mám stále možnost volby, určitě jen a stále budu nosit předkožku staženou. Jinak nikdy jsem to vůbec neřešil vůči ostatním lidem a nikdo cizí nikdy na to ani nijak nereagoval. A jelikož dělám aktivně sport, tak na různých turnajích mě ve sprchách vidělo opravdu mnoho kluků. A navíc nová přítelkyně mě před pár lety zasvětila do wellness nebo termálních lázní a příležitostně i nudapláží, takže celkem mě nahého museli vidět už tisíce lidí a každému je to úplně jedno.

Návštěvník (Čt, 17. 6. 2021 - 13:06)

Já s tím také začal experimentovat spíše ze zvědavosti než že bych to tak opravdu chtěl mít nestálo. Zpočátku nic moc, postupné zvykání si na tření o prádlo které se pak změnilo na příjemné. Dlouho jsem si ale nemohl zvyknout že ho mám jinýho než dřív a přijmout to jako fakt že můj pták nemá kůžičku na žaludu, trošku jsem se za to styděl a nebyl si jistý jestli to takhle chci mít napořád. Až později jsem se s tím sžil a už mi to ani nepřijde jako něco zvláštního, se zakrytým už bych se necítil dobře.

Radek (Út, 22. 6. 2021 - 22:06)

Myslíte že je v pořádku že v 16 mi nejde přetáhnout předkožka?? Podle kamarádů je to prej dobře.

Návštěvník (Út, 22. 6. 2021 - 22:06)

Kecají , je to špatně ! Zkoušej přetahovat při masturbaci , prostě si ho hoň a táhni víc k sobě . Až si odstříkneš sperma tak silně přitáhni .

Lukáš (St, 23. 6. 2021 - 16:06)

Podle mě je to úplně v pořádku v ničem mu to nepřekáží a nic mu to neudělá.

Erik (St, 12. 5. 2021 - 23:05)

Příroda už to tak zařídila, možná proto, abychom měli život zábavnější, že jsme každý jiný a to i pohlavně. Někdo to má zakryté, jiný odkryté, různě zahnuté, různě velké, různě pevné, různě výkonné, různě plodné. Nic s tím nenaděláme. Něco se dá řešit lékařskými zásahy, něco ne. Měli bychom se naučit žít a radovat se z toho co máme. Nic jiného nám totiž nezbývá.

Elijáš (Po, 17. 5. 2021 - 08:05)

Myslíš že je v pořádku když mi v 16 nedrží předkožka za žaludem abych ho mohl mít trvale odkryteho. Vždy tam drží max 2 minuty a pak se vrátí.

Erik (Út, 18. 5. 2021 - 00:05)

Na tom přežití lidstva nestojí.

Zátlama (Po, 17. 5. 2021 - 21:05)

Mně se stažená při erekci neudrží ani tři vteřiny, takže tak blbě na tom nejsi

tmf (Po, 17. 5. 2021 - 23:05)

já to dříve měl také tak, v 16 jsem po odkrytém žaludu vůbec ani netoužil. Takže i přesto se to dá.

Návštěvník (Po, 17. 5. 2021 - 18:05)

Keby som ja ako otec zistil, že moj syn vymýšľa take somariny …. To načo je dobre? K čomu to tak chceš mat? Kde si to take videl? Prečo?

Návštěvník (St, 19. 5. 2021 - 19:05)

Kym to tak nenosis alebo nie si naučený, nepochopíš. Ty hovoríš, že by si to synovi nedovolil, mna zas od mala kontroloval oco, aby som to stiahnuté nosil :-) to čo clovek, to názor. Do určitého veku to bolo take, ze stiahnuť to, pretože to nešlo vôbec. Potom sa naučiť sťahovať si ju pri curani a umývať sa tak - sprchovat. Neskôr občas len tak skúšať na noc do pyžama a zvykať si na ten kontakt žaluďa a latky. Nešlo mi to a nepáčilo sa mi to, keď som to tak skúsil mat ako to ma oco. Brutálne som to mal citlivé a rezalo ma to, proste nedobrý pocit. Keď sme niekde boli a videl som, ako to on vobec nevníma a ma, prepadla ma panika, že ako si na to zvyknem a naučím sa mat to takto a nevnímat to. Nehanbi sa predomnou a od mala som ho videl len takto, čize som vedel, že to tak budem mat aj ja. A tak som došiel do puberty a nejak som začal viac športovať a hrať futbal a celkovo cvičiť. Začal som si uvedomovať, že to už nemám až take citlivé a môžem mat predkozku čoraz viac stiahnutu úplne. Mal som asi 15 rokov a žaluď mi zostal kompletne von. Ináč by som to už nechcel, predkožka mi príde totalne zbytočná a nechutná vec!

Anonym (Čt, 20. 5. 2021 - 00:05)

Tiež som to bol takto naučený , nosili to tak všetci muži okolo mna , dnes som rád že mám predkozku za zaludom .

Alex (Po, 17. 5. 2021 - 11:05)

V pořádku to je. Jestli chces nosit predkozku vzadu doporucuji ti maly erekcni krouzek,kterym prostrcis zalud a predkozka se nebude moc vratit zpet na zalud. Za par let trvaleho noseni si predkozka zvykne. A nebudes jiz krouzek potrebovat.

Steve (Út, 18. 5. 2021 - 01:05)

Nevím na co, k čemu ... vymýšlíte totál kokotiny. Nechte to tak, jak to přirozeně je dopředu. Pouze musí umět se shrnout do zadu při ztopoření a při sexu. Nic víc, nic míň. Naopak je lepší si žalud chránit předkožkou pokud to možné je a žaluda si nenechat vysoušet, a na ráně nějakého zranění.

Lidi, vám to fakt vůbec nepřemejšlí ani špetku ... nechápu.

Návštěvník (Út, 18. 5. 2021 - 03:05)

Každý penis je jiný, někdo má předkožku chránící žalud, někdo ji má více staženou, je to dané i geneticky. A ty Steve máš píču, ty se stejně převlékáš za ženu a děláš šaška druhým.

Steve (So, 5. 6. 2021 - 11:06)

Ted' tu děláš ale šaška leda tak ze ssebe. :-)

Návštěvník (Út, 11. 5. 2021 - 23:05)

Mě se předkožka sama stáhla někdy ve 13. Na intráku ve sprchách jsem se za to dost styděl

Reklama

Přidat komentář