Reklama

Penis dospělého muže pohledem malé dívky

Obřízka (Út, 10. 8. 2021 - 12:08)

Normálně jsme spolu mluvili a ne nestáli jim. Proč by měli? Přece to nebyli gayové. Občas se může stát, že někomu houpne, tak se to snaží rukou, nebo plavkami zakrýt. Rozhodně se s erekcí před ostatními chlapi nevystavujeme. Všichni máme penis, tak víme jak nepříjemné a trapné to je ukázat se s erekcí na veřejnosti. Takže ne nestál nám nikomu. Proč by měl?

Návštěvník (Út, 10. 8. 2021 - 13:08)

Jsou situace, kdy je erekce očekávána a ještě trapnější je, když není, a nemusí to být nutně jen před pohlavním stykem.

Eva (Út, 10. 8. 2021 - 14:08)

Jak to myslíš, že to nemusí být jen před pohlavním stykem?

Obřízka (Út, 10. 8. 2021 - 10:08)

Jak otevřeli bazény, tak jsem se šel po dlouhé době vykoupat do bazénu. Po plavání jsem se ve sprchách potkal se třemi kluky. Dva byli mladší kolem 8 a jeden starší, kolem 16. Asi jako doprovod. Mám obřízku a jsem zvyklý na to, že někteří muži až příliš nezakrytě zírají. Stejné to bylo i včera. Ten starší byl v poho. Už i vypadal jako dospělý chlap a pouze krátký pohled a nevnímal to, ale ti dva mladší kluci neustále po mim bimbasovi koukali. Te starší si šel odskočit a ti mladší za mnou přišli a ptali se mě, co to s ním mám. Vysvětlil jsem jim, že to je obřízka, tak se mě ptali jestli to bolí a tak. Pak přišel ten starší a řekl jim, že jestli budou mluvit s cizíma chlapama, tak budou mít obřízku taky, že to se dělá malým klukům co mluví s cizíma chlapama. Chudáci kluci. Musí být z toho vystrašení, ale já jsem se s tím starším klukem se mohl potrhat smíchy.

Návštěvník (Út, 10. 8. 2021 - 18:08)

Já jako malej na to taky divně koukal když jsem to u někoho viděl že nemá žalud zakrytý kůžičkou. Ale abych se někoho ptal mi přišlo trapný. Teď už mám také žalud pořád odhalený což neunikne zvědavým pohledům takže vím jaký to je když ostatní divně čumí.

Pavla (Út, 10. 8. 2021 - 11:08)

A to jste diskutovali všichni nazí pod sprchou?

Návštěvník (Út, 10. 8. 2021 - 11:08)

Je vidět, že jsi nikdy nebyla v pánských sprchách. Jsou všude. Ve školách, tělocvičnách, fabrikách, vojenských útvarech, kriminálech, na internátech atd. Všude jsou muži i chlapci úplně nazí pohromadě a diskutují. (A mezi nimi uklízečky dělají svojí práci).

Pavla (Út, 10. 8. 2021 - 11:08)

To bude tím že nejsem uklízečka, ale byla by to určitě zajímavá podívaná. A trceli těm mladým pindici?

Návštěvník (Út, 10. 8. 2021 - 12:08)

Většinou ne, a pokud ano, tak se snažili erekci skrýt. I ty uklízečky si na to zvykly a nijak na nahotu nereagovaly. Jinak by nemohly v takových podmínkách pracovat.

Pavla (Út, 10. 8. 2021 - 12:08)

A jak to skrývali?

Návštěvník (Út, 10. 8. 2021 - 12:08)

Šmankote. Přeci rukama.

Steve (St, 12. 5. 2021 - 02:05)

Jj, taky si myslím že tak je ... Proto nechápu ty všemožné zdejší úchyláky kteří čekají něco, čeho se stejně nedočkají protože u chlapů to funguje zcela jinak nežli u žen. Navíc ženy si nechávají takovéto intimnosti výhradně niterně pro ssebe, nemají ve zvyku to roztrubovat navenek jako někteří chlapi ... Z bimbase nebude ohromena asi žádná, možná jen minimálně ... nebo udělá divadlo pro protistranu chlapa aby nebyl smutný atd. :-)

Erik (St, 12. 5. 2021 - 22:05)

Asi je to tak, ale slyšet ženské, když se na toto téma rozjedou, to se i otrlý chlap červená. Věř, že jsem většinu života šéfoval ženám a dlouho trvalo, než jsem si zvykl na to, že ženy jsou také živel.

docela (Út, 11. 5. 2021 - 17:05)

by mě zajímalo, jak to dívky vnímají. Myslím malou dívku, která vidí dospělý penis, ne děti ve školce, kde vidí jiné stejně staré klučíky. Já jako malý si všiml, že to holčičky mají jinak, víc jsem to neřešil, vzrušení nebo sex, to u toho nebylo žádné. Prostě jsem to bral, že jinak čůrá a má tam čárku. V pubertě mi pak překvapilo, že dospělá žena, když je vyholená, tak vypadá stejně jako malá holčička. Přitom nahé dívky nebo ženy jsem viděl občas i v době dětství, taky mi to nijak nevzrušovalo. Až v pubertě to člověk bere jinak. U žen se říká, že je nahý muž nevzruší, přitom u malých dívek jsem si párkrát všiml zvědavosti, např. lezl jsem večer v létě z vody, nikdo tam, najednou se prohnaly kolem holky, viděly mne, chvíli očumovaly, pak se smály a zas utíkaly. Holkám 8-11. Holky to vnímají jinak, kluci jsou pozadu. Nedávno jsem na kole v přírodě, holčička asi 10 let čůrala na pešině kolem vody, já tam přijížděl na kole. Ta utíkala jak splašená, snad si nepočůrala nohy. Takže na nahotu byla asi citlivá dost.

Moje pozorování. (Út, 11. 5. 2021 - 22:05)

Studoval jsem psychologii, abych řekl pravdu, ženy a dívky vnímají pohled na muže úplně jinak, než vnímá muž (chlapec) pohled na ženu. Muž miluje pohledem a vzrušuje se pohledem, též přímá informace pohledem. Oproti tomu žena vnímá svět pomocí emocí a citů. V ženě pohled na penis, na nahého muže povětšinou nevyvolá vzrušení, ale spíše znechucení. Pokud dívka vidí nahého muže, pouze ji zajímá rozdílný vzhled orgánů, ale není tímto pohledem nijak ohromena a narozdíl od chlapce, který se při pohledu na ženské tělo vzruší (rozbuší se mu srdce, zatočí hlava, začnou se napínat trenky), v dívce to vyvolá pouze chladnou reakci přístupu, že chce prozkoumat něco co ještě neviděla, ale nebývá v tom moc vzruchu. Jak už jsem říkal, vzrušení je u většiny žen navozeno pomocí emocí. Samozřejmě jsou vyjímky, ale z hlediska statistického rozložení v populaci, jsou to opravdu vyjímky. Pokud dívka reagovala při pohledu na Vás nějakým neadekvátním způsobem, bylo to nejspíše z toho důvodu, že tak byla naučena reagovat od matky. Tzn. Byla to reakce naučená. Je to zvláštní, ale žena k muži přistupuje jako doktor k objektu, který má zkoumat. Přestože jsou ženy emočně a citově více provázány než muži, nereaguji na city a emoce pohledem. Takže neočekávej, že se dívka při pohledu na Vás vzruší, spíše ji to znechutí a na bimbase i zapomene, vzpomene si, že ta situace proběhla a jak proběhla, ale na ten konkrétní pohled si nevzpomene. Pokud se zeptáš na to stejné chlapce, tak ti dokáže říct dopodrobna každou informaci, bez jakýchkoliv emocí ( i když je ironií, že v průběhu té činnosti prožíval mnohonásobně více emocí, než žena). Oproti tomu žena bude situaci probírat emočně a citově a nebude schopna popisu detailů (i když v ten moment ji vnitřně téměř pomocí emocí neprožívala). Tak teď se na mě sesype horda chlapů, vydávající se za ženy, že jsem jim zkazil jejich erotické fantazie, tak jen do mě.

Erik (St, 12. 5. 2021 - 02:05)

Samozřejmě, že máš pravdu, ale neměl bys spíše nechat prostor "hordě" žen, psychologu?

Návštěvník (So, 3. 4. 2021 - 10:04)

Je to tak že kdyby lezli muži tolik do pánských šaten tak je poprask. Před časem byl předemnou sám asi 9-10 letý kluk a místo aby poslali plavčíka mu ukázat jak se skřínkou, čipem a tak tak šla uklízečka. Taky jsem počkal s převlíkáním až odejde, ale občas se jim človĕk nevyhne a neřekl bych že úplnĕ nekoukají či si nevšimnou. Mám ho docela velkýho a pohledem vždy zavadí.

Marek (So, 3. 4. 2021 - 10:04)

I já to mám podobně. Mám ho poměrně velkého, a pokud jej nějaká dáma, uklízečka nebo šatnářka v bazénu zahlédne, pokaždé se na něj zakouká tak, že si toho všimnu...

Návštěvník (Po, 10. 5. 2021 - 14:05)

A to máš vidět co na to ostatní chlapi. Jestli si myslíte, že se nepodívají, tak kecaj. Mám opravdu velký penis a vždy, když jdu na bazén a sundám plavky, tak na něm můžou oči nechat... dokonce jsem si všimnul, že některým začíná i tvrdnout. Co si budeme povídat. Baví mě občas je provokovat.

Návštěvník (Po, 10. 5. 2021 - 17:05)

To znám z bazénu . Mě takhle normálně nikoho provokovat nebaví. Dospělý si všimnou to je pravda, ale před výkřiky úžasu děti vždy spěchám abych byl pryč. Jedině koho provokuji jsou někteří puberťaci. Naschvál chodí odkrytí a mysli se že když jim trochu narostl že se můžou předvádět. A ejhle když svleču a zjistí že ten jejich pindík je poloviční k tomu mému tak honem pryč. Domachrováno.

Reklama

Přidat komentář