Reklama

Velikost synova penisu

Autor diskuse
Tad

Ahoj, nedávno jsem šel se synem (18 let) na bazén a při převlékání se mě jen tak zeptal na velikost penisu. Mám ho asi 19 cm, což jsem vždy považoval za velký penis. On mi však řekl, že ho má 21 cm, to jsem mu taky věřil, protože když jsem ho zahlédl, tak ho měl v klidu fakt trošku většího. Problém je, že se tím teď strašně chlubí na veřejnosti, s moji ženou si z toho dělají srandu a i před kamarádama mi říká, že mám oproti němu malého. Je mi to opravdu nepříjemné, že to takhle zmiňuje, ale podle něho je to vtipné a sranda. Mají vaši synové taky větší péra než vy?

Bětka (So, 8. 5. 2021 - 19:05)

Nejsem si jistá jestli bych syna přemluvila aby mi ho ukázal ke kontrole. On se dost stydí a určitě by se ani ve vaně ke mně neotočil. Taktak se teď postaví zády abych jej utřela. Nevím, ale asi ho nepřiměju k tomu. Nebude chtít.

tak (Ne, 9. 5. 2021 - 12:05)

syna nesmíte přemlouvat, to pak většinou nefunguje, musíte na něj rázně. Vůbec s ním nediskutovat, říct, že vám musí ukázat penis, protože musíte zkontrolovat předkožku, že jde stahovat a je vše v pořádku. A když vyrůstá s vámi, že ho musí ukázat vám, protože otec tu není. Chodíval jsem před lety plavat, bylo to na jednom učilišti. Já už odcházel, pak přišla jiná skupina. Šatnářka, paní jistě přes 60 se dívala, jestli všichni jdou do sprch bez plavek. On se taky styděl, tak tam vešla do té převlékací šatny, kluk musel před ní plavky sundat, jemu bylo tak 17. Vysvětlila mu, že na něj není zvědavá. Já měl taky scénu, tehdy bylo šatnářce jestli hodně, tak 25, byla tam s malým dítětem, batole 2-3 r. Věkově blízko, bylo mi blbé před ní. Tak tam vlítla pak i do sprch a za tělocvikářkou, ta nám domlouvala, že jinak bude muset chodit do sprchy nás kontrolovat, že se do bazénu sprchujeme nazí. Vůči vlastní matce to není tak zlé, zná kluka od mala. Tam to byla nějaká cizí starší paní, nebo nějaká naopak dost mladá paní, ve věku dost podobném těm, co před ní museli do naha. Ono jí nemuselo být ani 25, ale třeba 21, to se těžko hádá.

sledovatelka (Ne, 9. 5. 2021 - 19:05)

Přesně tak. Žádné přemlouvání či diskutování se synem. Co si takový puberťáček o sobě myslí? Že si ho bude honit a zase honit? Prostě stáhnout mu slipy nebo co nosí a provést kontrolu. A žádné odmlouvání nestrpět.

Návštěvník (So, 8. 5. 2021 - 21:05)

Jeho stud je nemístný , před matkou by se syn stydět opravdu neměl .

Návštěvník (So, 8. 5. 2021 - 13:05)

u syna neexistuje, aby se zavíral před matkou v koupelně, nebo skrýval nahotu. Když mu matka přikáže, tak ho musí ukázat. Je potřeba, aby matka měla kontrolu, že je vše v pořádku. Víc jak polovina syna nežije s otcem, jen matkou. Ta i když někdy má partnera, tak se nehodí, aby takové věci kontroloval cizí muž, kterého syn obvykle nepovažuje za tátu nebo strejdu. Je třeba kontrolovat, že sy syn přetahuje předkožku, nemá záněty nebo jiné potíže. Normálně vychovaný syn se nestydí před matkou ani v 18, 20 nebo i kdykoli později v dospělosti. Samozřejmě jsem proti obnažování rodičů před dětmi opačného pohlaví, v řadě rodin matku nahou nesmí vidět ani její dcera.

Bětka (So, 8. 5. 2021 - 13:05)

Syn se předemnou nezavírá. Myslela jsem to tak, že zatímco kupř. v deseti stál ke mě otočen a nic neskrýval, tak teď, ve třinácti mu umyju vlasy, záda, trochu pošpásujem, ale už si dává pozor, abych mu nezahlédla to, co má mezi nohama. Taky jsem se synem sama a vím, že všechno má tak, jak má být.

ani (So, 8. 5. 2021 - 15:05)

nějaké otáčení nebo zakrývání nemáte trpět. Naopak musí jasně ukázat, že ve vaně má staženou předkožku. Chce ho jednou dvakrát donutit, aby ho pořádně ukázal, pak si zvykne, nebude mu to vadi, i když je v pubertě. U předkožky je potřeba, aby šla stahovat zcela volně, dozadu i zpět, měl by to občas ukázat, případně mu to zkuste sama, že jde zcela lehce. Pokud by byla užší, tak to řešit přes doktory.

Sabina (So, 8. 5. 2021 - 14:05)

Přesně totéž je u nás. Necelých 12 a už plnej sexu a stydí se, že mi to připadne až nemožný. Ve vaně musí mít plno pěny. Ale nejsem hloupá a mockrát jsem ho při tom jeho uspokojování viděla.

Návštěvník (So, 8. 5. 2021 - 16:05)

na školní akci jsem myslím v 11 zamkl dveře ve sprchách. Pak na ně bušila učitelka, poslal jsem ji někam. Nakonec jsem otevřel, plácla mě po zádech, měl jsem z toho nepříjemnost, že jsem zamykal a byl sprostý. Ve filmu Marian vychovatelky slecují ve sprše kluky, kterým je mezi 15 a 18 lety, herci patrně byli ještě o 10 let starší než ti, které měli hrát. Kluk by neměl být naučený, aby se styděl před ženou, i když je v pubertě. Doma bych se tehdy nestyděl, ale učitelka mi vadila. Správně by syn měl chodit z koupelny nahý bez ručníku kolem pasu. Asi jak chodí manželé co nemají nebo mají odrostlé děti, co s nimi už nebydlí. Pokud nachytáte kluka s erekcí nebo při honění, mělo by být vysvětlení. Zkrátka že víte, že kluci ty erekce mají a taky si ptáka pravidelně honí. S tímhle by se producírovat neměl, ale zas když mu vpadnete do pokojíka, tak to nedramatizovat. Odejít a přijít za chvilku. Je potřeba, aby syn před matkou neměl neúměrně velký stud. Kluci dělají bejkárny, krom neškodné masturbace provádí i různé věci, které jsou zdravotně rizikové. V Číně nedávno vyndávali desítky kovových kuliček z močové trubice nějakého kluka. Je potřeba, aby když kluk dojde k nějakému úrazu, tak neměl falešný stud, ale hned s tím šel za matkou. Protože tady někdy může být třeba volat sanitku do nemocnice a prodleva může mít obrovské a trvalé následky. Nebo to není tak kritické, ale stejně by to chtělo co nejdříve do nemocnice. Třeba přetržená uzdička při masturbaci, dosti to krvácí. Někdy šití není třeba, ale v každém případě by to lékař měl vidět.

Návštěvník (Pá, 7. 5. 2021 - 07:05)

Podle gramatiky už sem píšou i děti

Oplt (St, 12. 5. 2021 - 13:05)

Nebo cikáni

Lenka (Čt, 6. 5. 2021 - 14:05)

Ahoj už jsem psala že můj 13 lety syn má v klidovém stavu 18cm, a i v klidu už mu kouká půl žaludu, při stoporeni má kuzicku asi 4 cm za žaludem, má 27cm a 7cm široký

Petra (Čt, 6. 5. 2021 - 14:05)

Ahoj, můj syn má problém v 11 letech má asi moc velkého. V klidovém stavu má normální asi 13cm, ale když se mu postaví vyroste mu na 23cm a vyleze mu celý obrovský žalud z predkozky. Vyleza při stoporeni vaším synům také žalud aniž by museli přetahovat?

Bětka (Pá, 7. 5. 2021 - 04:05)

Našeho syna jsem od doby co onanuje asi dvakrát načapala. To nepočítám když ho vidím ve vaně i když teď už si dává pozor, abych toho moc nezahlédla. I při erekci má žalud zakrytý a když si dělá dobře tak nepřetahuje, ale prstem kmitá po kůžičce na vrcholu žaludu. Stejně tak to vyžadoval při hrátkách bývalý manžel. Nedávno jsem teda načapala kluka a byl to pěkný pohled na něj.

Návštěvník (Pá, 7. 5. 2021 - 12:05)

Kolik měli cm od oka

Bětka (So, 8. 5. 2021 - 04:05)

Má už pěknýho macíka. Asi 12 cm. Na svůj věk slušnej ocas.

Blanka (Čt, 6. 5. 2021 - 14:05)

Memu synovi je uz sice 13 ale pri stoporeni se mu automaticky obnazi zalud anis by stahnul. Merila jsem mu ho a v plne erekci ma 27 cm od korene az ke spicce zaludu. Vydam ho kazdy den a priznam se, jeto sila.

na (Ne, 2. 5. 2021 - 22:05)

internetu je plno mužů nebo i kluků, co jim je 15, 14 nebo dokonce 11 či 12 a mají míry 17 cm když ho má malého, v lepším případě 20 nebo 25 cm. Kupodivu málo těch, co mají třeba 13 cm nebo i méně. Přitom jako průměrná velikost se velmi často uvádí právě těch 13 cm. Což je možná lehký podvod, asi to platí pro celosvětovou populaci, kde převládají asiaté. U českých mužů bude průměr asi 15,5 cm, plno jich ovšem má těch 13 cm, jiní zas mají 17 cm nebo i míry dosti nad průměr, tj. od 18 cm více. Pokud by člověk vycházel jen z internetu, tak by myslel, že průměr bude nějakých 20 cm.

Návštěvník (Po, 3. 5. 2021 - 00:05)

Průměr délkový není úplná informace o velikosti penisu. Může mít těch dvacet centimetrů délky ale průměr jako pes nebo jako hřebec ???

Eva (Po, 3. 5. 2021 - 00:05)

Poměr bývá 3- 4 : 1. Tj. průměr 4, délka 12- 16. nebo 5, délka 15- 20 cm. Samozřejmě to nevylučuje výjimky. Jsou i "tlouštíci" a "dlouháni", ale nejvíc potěší pevný a tvrdý klacek.

Reklama

Přidat komentář