Reklama

Incest

Steve (St, 12. 5. 2021 - 17:05)

Ano, v některých ... u té spodiny bych tomu věřil. V ostatních normálních rodinách se nic takového teda nepraktikuje. To máš teda hodně zkreslený pohled na standard. Psát o cikánech není žádnej rasismus ... to jsou jejich zvyky a jejich krev.

Návštěvník (St, 12. 5. 2021 - 21:05)

To víš tedy málo, pořád si myslíš že je to spodina, děje se to i u inteligentních lidí, ale to ty nejsi. Nech si své rozumy pro někoho jiného protože skutečnost je jiná a ty to neovlivníš.

Steve (Čt, 13. 5. 2021 - 00:05)

To děláte u vás doma, že? No hezký čuňata ... rozhodně nic ke chlubení.

Asi tak (Čt, 13. 5. 2021 - 07:05)

Kdo vodu káže, sám pije víno.

Steve (So, 15. 5. 2021 - 02:05)

To určitě ... My jsme slušná rodina a tohleto by si teda nikdo nedovolil. A pokud by zkusil, tak by byl pak pěknej céres ...

Návštěvník (Čt, 13. 5. 2021 - 00:05)

Steve, opět mi podsouváš něco, co není pravda a čuně jsi ty, jsi když si ho nad příspěvky honíš.

Abe (Čt, 13. 5. 2021 - 00:05)

Steve si nehoní ptáka, ale ego.

Erik (St, 12. 5. 2021 - 22:05)

Každý ústav se skládá z chovanců a vychovatelů, na jiné mentální úrovni. Kdo je lepší není vůbec podstatné, protože vychovatelé mají nad chovanci domnělou moc a rádoby poslední slovo. No a náš "oblíbenec" prostě patří do té druhé skupiny.

Návštěvník (So, 8. 5. 2021 - 16:05)

dobře manipuluješ. Psal jasně, touhy nebo hrátky S MATKOU. Tady není téma o tom, že kluk nesmí osahávat kamarádku nebo se jí nesmí podívat na zadek, prsa ap. To je běžná sexualita. Nenormální je, když někdo ty touhy orientuje na matku nebo sestru.

je (So, 8. 5. 2021 - 13:05)

třeba včas to utnout. Menší kluci rádi vlezou třeba o víkendu k mámě do postele, tulí se k ní. Což je v pořádku, kontakt potřebuje každý, zejména v dětství. Děti, které nikdo neobejmul, nehladil atd. taky z nich vyrostou časem duševní mrzáci. Jenže už začátkem puberty to tulení je někdy spojené s tím, že si matinka všimne, že synovi při tom stojí. Četl jsem pár takových případů a matka to vždy utnula. Dokud to je dětské, bez sexu, tak to je v pořádku. Aby ale docházelo k sexuálnímu vzrušení vůči matce, to nelze tolerovat. Co to je za národy nebo etnické skupiny, kde dochází k incestu? Barbarská zaostalost, primitivismus, jsme v kulturní civilizované Evropě, sem to nepatří. Pokud má syn nebo dcera "přebytek energie" v oblasti sexu, tak vybít to lze přeci jinak. Jako dítě pamatuji primitivní sousedku, zchátralý domek, bordel na zahradě i po dvoře. Jednou tam vlezla jiná sousedka, zastihla její děti, jak to spolu dělají. Synovi 16, jeho sestře 15 nebo 14. V normální rodině, kde jsou duševně zdrávi tak k takové věci nedojde. Maximálně je běžné, že kluk před holkou je nahý, jde tak do koupelny, z koupelny, u vody se před ní normálně převlékne, stejně jako před matkou. Opačně, holka se někdy stydí, někdy nahotu neřeší. Pokud to je s vědomím "co je v domě, není pro mě", tak to není problém.

PP (So, 8. 5. 2021 - 11:05)

Já žádnou takovou šanci nikdy neměl a to i když to o mě dobře věděla a byla to u mě ta doba kdy jsem po tom hodně toužil. Maximálně nějaké to očumování, spodní prádlo, šmírovačka, atd. Občas mi s úsměvem na tváři říkala když si uvědomila že jí zase očumuju, ty můj malý divochu dej už s tím pokoj, a to bylo tak maximálně vše. Jednou jsem taky zaslechl když u nás byla nějaká její známá a bavili se o tom , že ona to má doma s klukem taky tak a že s toho fakani vyrostou. Smáli se tomu, a ta její známá k tomu ještě dodala, leda že by si nás prohodily tak by to šlo. Raději jsem tehdy rychle zmizel protože ta její známá měla snad sto kilo a byla strašně šeredná.

David (Čt, 6. 5. 2021 - 14:05)

Asi před 10ti lety jsem ji do telefonu po jedné hádce řekl, ať jde do prdele a zavolá, až mi ho bude chtít vyhulit.Řekla mi, ať se jdu léčit, že to není normální. Myslím, že to nemám v hlavě tak v prdeli, abych to považoval za nemoc. Přesto by mě zajímalo, jak to psychiatrie léčí.

Honza (Čt, 6. 5. 2021 - 17:05)

Myslím že ty žádného psychiatra nepotřebuješ. A že tě i po tolika letech vzrušuje to že si stále vybavuješ matky vzdychání při sexu a že si asi pořád představuješ že jsi mohl v té posteli být s matkou ty místo nějakého kokota není vůbec nenormální. Tak se už tím netrap a žij si svůj život.

David (St, 5. 5. 2021 - 19:05)

Ono, když jste ji měli jako sexuální bohyni a ona vám pak vykrade barák, rozcupuje celou rodinu, tak pochopíte.

Ota (Čt, 6. 5. 2021 - 06:05)

Proč to udělala?

David (Čt, 6. 5. 2021 - 14:05)

Byla vždycky do větru a na prachy. Otec se s ní rozvedl, když mi byl rok, mému otčímu se vykurvila a zdrhla, když mi bylo 16. Přemluvil jsem ho, ať sleze ze stromu, když chtěl skočit se smyčkou na krku. Třetího muže poznala jako pracovní sílu ve fabrice když byl ve výkonu trestu. Byl to patologický lhář a zloděj. Čtvrtému manželovi napsala kukačku, co měla s lhářem,ať platí a ještě ho připravila o byt, toho pátého už znát nechci, jen je mi ho líto. Všechny ta ženská obelhává a všichni jí to žerou, krom mě. Přesto ve mě vyvolala milostnou touhu, když beze studu proprcávala noci vedle v pokoji. Nádherně u toho vdychala a musel bych být buzerant, aby se mi nepostavil. Dneska je mi 40 a vzpomínka na ty vzdechy mě dokáže pořád nabudit. Lehko si ji představit nahou, protože byla nudistka. Nikdy jsem s ní nic neměl a těžko už budu, protože je jí 60, je vdaná a asi i sešlá. Asi 15 let jsem ji neviděl a nevěřím na to, že by mě přitahovala tak, jako ve fantazii.

Návštěvník (St, 12. 5. 2021 - 13:05)

Možná kdyby jste se s matkou smířili a občas se spolu setkali zjistil by jsi že už je všechno jinak než před lety.

P (Pá, 7. 5. 2021 - 11:05)

U mě to začalo ve čtrnácti také jejími nádhernými vzdechy, dnes je mi pětadvacet a s těmi představami to mám to podobně. Myslím nebo jsem si spíše jistý že i ona v tomto směru už o mě něco dávno tušila, ale nikdy to na sobě až na jednu událost která se mezi námi stala nedala jinak znát. To jediné co se kdy mezi námi odehrálo bylo na moje dvacáté narozeniny. Byli jsme opilí, ona trochu více, dobře jsme se bavili a nakonec mi při běžné puse na dobrou noc sama od sebe pronikla jazykem přes moje rty a krátce jsme se líbaly. Vůbec jsem to nečekal. Sama ten polibek ukončila, podívala se mi do očí, pohladila mě po tváři a slovy dobrou noc odešla do své ložnice. Té noci jsem měl asi milion chutí jít za ní a zkusit to. Nedokázal jsem to a dodnes té ztracené příležitosti lituji a pořád si musím pokládat otázky zda mi tím toho večera nechtěla naznačit že by to také chtěla a že možná v té ložnici k tomu rozhodnutá na mě čekala. Od té doby se už nikdy nic takového mezi námi nic nestalo a dnes se to už ani stát nemůže. Ale ta představa toho že se to mohlo mezi námi opravdu stát a že jsme možná mohli spolu prožívat krásný jakýsi milenecký vztah mě vzrušuje pořád a asi se toho nikdy nezbavím.

JJ (Pá, 7. 5. 2021 - 14:05)

Každý to asi někdy někde zažil, tu promarněnou šanci. Alespoň máš krásnou vzpomínku a vzrušivé myšlenky coby, kdyby.

Mozkolam (Út, 4. 5. 2021 - 23:05)

Přístup bude klíčem. Klíč bude přístupem. Klíčem zamkneš přístup. Vyřeší někdo tento slovní rébus?

Reklama

Přidat komentář