Reklama

Incest

David (Čt, 6. 5. 2021 - 14:05)

Byla vždycky do větru a na prachy. Otec se s ní rozvedl, když mi byl rok, mému otčímu se vykurvila a zdrhla, když mi bylo 16. Přemluvil jsem ho, ať sleze ze stromu, když chtěl skočit se smyčkou na krku. Třetího muže poznala jako pracovní sílu ve fabrice když byl ve výkonu trestu. Byl to patologický lhář a zloděj. Čtvrtému manželovi napsala kukačku, co měla s lhářem,ať platí a ještě ho připravila o byt, toho pátého už znát nechci, jen je mi ho líto. Všechny ta ženská obelhává a všichni jí to žerou, krom mě. Přesto ve mě vyvolala milostnou touhu, když beze studu proprcávala noci vedle v pokoji. Nádherně u toho vdychala a musel bych být buzerant, aby se mi nepostavil. Dneska je mi 40 a vzpomínka na ty vzdechy mě dokáže pořád nabudit. Lehko si ji představit nahou, protože byla nudistka. Nikdy jsem s ní nic neměl a těžko už budu, protože je jí 60, je vdaná a asi i sešlá. Asi 15 let jsem ji neviděl a nevěřím na to, že by mě přitahovala tak, jako ve fantazii.

Návštěvník (St, 12. 5. 2021 - 13:05)

Možná kdyby jste se s matkou smířili a občas se spolu setkali zjistil by jsi že už je všechno jinak než před lety.

P (Pá, 7. 5. 2021 - 11:05)

U mě to začalo ve čtrnácti také jejími nádhernými vzdechy, dnes je mi pětadvacet a s těmi představami to mám to podobně. Myslím nebo jsem si spíše jistý že i ona v tomto směru už o mě něco dávno tušila, ale nikdy to na sobě až na jednu událost která se mezi námi stala nedala jinak znát. To jediné co se kdy mezi námi odehrálo bylo na moje dvacáté narozeniny. Byli jsme opilí, ona trochu více, dobře jsme se bavili a nakonec mi při běžné puse na dobrou noc sama od sebe pronikla jazykem přes moje rty a krátce jsme se líbaly. Vůbec jsem to nečekal. Sama ten polibek ukončila, podívala se mi do očí, pohladila mě po tváři a slovy dobrou noc odešla do své ložnice. Té noci jsem měl asi milion chutí jít za ní a zkusit to. Nedokázal jsem to a dodnes té ztracené příležitosti lituji a pořád si musím pokládat otázky zda mi tím toho večera nechtěla naznačit že by to také chtěla a že možná v té ložnici k tomu rozhodnutá na mě čekala. Od té doby se už nikdy nic takového mezi námi nic nestalo a dnes se to už ani stát nemůže. Ale ta představa toho že se to mohlo mezi námi opravdu stát a že jsme možná mohli spolu prožívat krásný jakýsi milenecký vztah mě vzrušuje pořád a asi se toho nikdy nezbavím.

JJ (Pá, 7. 5. 2021 - 14:05)

Každý to asi někdy někde zažil, tu promarněnou šanci. Alespoň máš krásnou vzpomínku a vzrušivé myšlenky coby, kdyby.

Mozkolam (Út, 4. 5. 2021 - 23:05)

Přístup bude klíčem. Klíč bude přístupem. Klíčem zamkneš přístup. Vyřeší někdo tento slovní rébus?

David (Út, 4. 5. 2021 - 19:05)

Nechtěl bych, aby se mnou žila, je to hrozná kráva, ale sem tam ji ohnout by bylo zajímavý.

Návštěvník (Út, 4. 5. 2021 - 21:05)

To jsi tedy vůl, jak se o ní vyjadřuješ, že se nestydíš

Návštěvník (Út, 4. 5. 2021 - 22:05)

Taky nechápu jak to může někdo říct a zároveň že by ji ohnul, styděl bych se

Návštěvník (Út, 4. 5. 2021 - 22:05)

Opravdu zvláštní přístup . Na sex je pro něho dobrá , ale jinak kráva ??? Zřejmě duševně nezralý jedinec , primitiv .

M (Út, 4. 5. 2021 - 09:05)

Ono to může být tak že když spolu žijí dva lidé co z nějakých důvodů nemají delší dobu partnery, nedaří se jim v milostném životě, jsou třeba i na sobě závislí ve smyslu společného bydlení, společné vedení domácnosti kdy si z finančních důvodů nemohou dovolit žít jinak, tak se to může mezi nimi začít časem i odehrávat. Žijí spolu, věří si, pomáhají si, mohou se na sebe spolehnout, zvláště když pak jeden z nich vytuší že ten druhý o něj projevuje v tomto směru zájem tak tomu může podlehnout také. Může se to mezi nimi stát jen jednou, nebo mohou k sobě pocítit vzájemnou lásku která prolomí veškeré tabu a milují se spolu pořád.

Návštěvník (Út, 4. 5. 2021 - 17:05)

To potvrdí celá řada mamanku, kolikrát si člověk ani nemůže víc přát než to mít takhle zařízené

Jana (Út, 4. 5. 2021 - 19:05)

Maminka zařídí vše, vypere, vydělá, uklidí, navaří, ochrání, a ještě podrží. Proč by si teda takový maman vůbec hledal jinou ženu? Leda tak že by musel být asi pěkně padlej na hlavu....

Steve (Čt, 6. 5. 2021 - 01:05)

Na tyto rozmazlené mamánky byla dobrá vojna ... jejda, zdravý jako sůl - už jenom z toho osamocení a nevidění mámy. K tomu problémy s jinými vojáky kteří rádi šikanovali atd.

Návštěvník (Út, 4. 5. 2021 - 21:05)

To je asi méně časté stim,, podrží,,

Huh (Ne, 2. 5. 2021 - 19:05)

Já bych jebal tetu. Včera se ožrala jako doga a pak si u sebe v ložnici za svitu lampičky robertkem protahovala píču a cucala si u toho ty svoje krásné kozy. Šmíroval jsem jí klíčovou dírkou ale vystříkal jsem dveře.

Jarek (Ne, 2. 5. 2021 - 20:05)

Měl si naběhnout!

Steve (Ne, 2. 5. 2021 - 01:05)

Nevím kde se to stává ... já neznám.

Návštěvník (Ne, 2. 5. 2021 - 10:05)

Proč lezeš do všech diskusí a nikdy nemáš nic k tématu

Steve (Út, 4. 5. 2021 - 01:05)

No mám k tématu ... proto asi odpovídám a píšu. Nebo jsi na tom tak mentálně špatně že to nepoznáš? Nechápu. A ty se vlastně rozčiluješ proč? Mohu vědět? Něco tě něco hryže, bo co ... Svědomí?

Milan (Ne, 2. 5. 2021 - 04:05)

Steve ty jsi opravdu vůl

Reklama

Přidat komentář