Reklama

Pánská tanga

Návštěvník (Pá, 21. 5. 2021 - 19:05)

Koukám starý dobrý známý teplouš Gottlieb. Tak co, hošánku, jak se máš? Už sis našel nějakého klučinu?

Gottlieb (So, 22. 5. 2021 - 12:05)

Zdravím Vás. Děkuji za oživení paměti a připomenutí mých reálií ostatním účastníků této debaty i starost o to jak se mám. Žel Bohu i na mě se podepsala doba covidová a tedy pro aktualizaci pod propadlým hrudníčkem se nyní nachází pneumatika kolem pasu. Je to tak. Břišní tuk je prevít. Proto jsem začal nosit chlapácké trencle, protože obezita a tanga nejdou esteticky dohromady. Jistě, našel. Dva. Děláme vláček. Mašinku se dvěma vagónky. Chcete se snad vážený tazateli / tazatelko přidat? Věřím, že Vám anonymní ataky dělají dobře. Klidně pokračujte. Rád Vám svou maličkostí jako terč vhodný pro verbální agresi posloužím. Jaký jsem já ví každý. Ovšem co zač jste Vy o tom si mohou návštěvníci diskuse udělat sami obrázek na základě Vašich výroků. Přeji příjemný víkend! P.S.- přece jen mi to nedá, abych nezneužil této příležitosti k udělání si reklamy. Dokončuji právě korekce mých pamětí zahrnující i detailní popisy jistých sexuálních praktik včetně análních fines. Jde o dvousvazkové dílo s názvem Prostatica a Prostatica magna. Případní zájemci o publikaci nechť mne neváhají kontaktovat na e-mailu [email protected] . P.S.S.- pokud ještě nemáte chlapa nebo není Váš svěrač připraven na prvotní penetraci, dovolil bych si doporučit kolíček. Aneros Progasm je úplně "éňo ňůňo" a Váš análek si bude vrnět blahem. Fuckt! I když na taranování pořádným pánským žilnatým šaršounem to samozřejmě nemá. Nic vám nezpůsobí takové "pleasure" jako žalud (pro germanisty die Eichel). Ovšem jen tehdy není-li za ráfkem smegma. I když jak říkává Jirka Babica "Nemáte-li brynzu, slipy dolů, stáhnout předkožku a loupat". Nezapomínejte, že důsledná hygiena a štědrá porce lubrikantu jsou základ! P.S.S.S.- tímto si vás všechny tangobijce dovoluji pozvat příští sobotu do mé domovské obce v Jižních Čechách na kulturní akci pořádanou lokální včelařskou komunitou. Místní trubci prima píchají! To musí každý zažít osobně takříkajíc "na vlastní svěrač". https://www.facebook.com/events/183805763621009/ P.S.S.S.S.- neholdujte přespříliš alkoholu - nestřídmá konzumace se negativně odráží na výši IQ i EQ a hlavně pozor na tu gramatiku, stylistiku a správné používání diakritiky. To je základ. Tyto nedostatky se velmi osobně dotýkají jedinců, kteří se neráčí podepsat ani nejsou schopni napsat souvislou větu. Děkuji a těším se na další přínosné komentáře!

Návštěvník (Ne, 23. 5. 2021 - 17:05)

Goťasi seš ale hovado přiteplený zamindrákovaný. Parodie na chlapa. Chce se mi z tebe blejt čuráčku. Tuplem když čtu co leze napovrch za další

Návštěvník (Ne, 23. 5. 2021 - 18:05)

joj, špekatá buzna s pojebakovanou zadnicí se nezapře

Návštěvník (St, 5. 5. 2021 - 10:05)

Také nosím tanga už dlouho a zkusil jsem tanga plavky a je to úžasné v nich plavat sice okolí kouká divně ale už jsem si zvykl.

Petr (St, 5. 5. 2021 - 16:05)

Ano i na koupani jsou super, je to takové svobodnější, aj tobogán frčí úplně jinak.

Petr (Ne, 2. 5. 2021 - 12:05)

Kluci dodržujte ten pravopis kdo to má po vás číst.

Petr (Ne, 2. 5. 2021 - 12:05)

Tak jsem se tu, něco dozvěděl, jak ušetřit na pokutach, od teď jezdím v autě jen v tangach a když mě zastaví policie hned vylezu z auta a budu hledat rezervu.

Normální (Čt, 29. 4. 2021 - 19:04)

Koukám, že homořeči o "zadečcích" a "prdelkách" tady zase bují jak houby po dešti :) Hlavně že to vehementně popíráte, když vás někdo nazve pravým jménem...

Martina (St, 28. 4. 2021 - 21:04)

Tanga se nezařezávají, je to jen optický klam

Návštěvník (St, 28. 4. 2021 - 21:04)

Jak optický klam? Mě se zařezávají a to je na tom úžasné.

LordPoštěvák (St, 14. 4. 2021 - 23:04)

V jistých kruzích je to i vyžadován jako předpářecí rituál.

Návštěvník (St, 14. 4. 2021 - 23:04)

Pingl v korkových dřevýcích co servíruje fondu.

Návštěvník (St, 14. 4. 2021 - 21:04)

Kdepak, zadek do tang, nemá každý chlap, zdaleka ne. Jen pingl, který si celý den nesedne a jen běhá.

Cynik - realista (Po, 19. 4. 2021 - 19:04)

Ale když má chlap hezký zadeček, tak ho snad rád ukáže. Já se třeba nemám za co stydět, tak ho rád ukážu, ať každý vidí.A vím, že se i závistivě podívají muži. To trenýrkáři s jejich pivními prdelemi nikdy nepochopí.

Jan (St, 14. 4. 2021 - 18:04)

Pánská tanga jsou přizpůsebena mužská anatomii a tak se nikdo nemusí bát. Jsou velmi pohodlná a úžasné v nich jsou sportovní aktivity včetně plavání. Zprvu je nezvyk holý zadek, ale na to se velmi rychle zvykne. Nemusím je nosit denně, ale nosím často. Manželka s tím nemá problém a sama mi kupuje. Všem doporučuji zkuste a pak sem něco pište.

Návštěvník (St, 14. 4. 2021 - 17:04)

Podle mne procházet se po pláži v sandálech a tangách z ojetých gum od náklaďáků a s lehkým šibalským úsměvem by bylo velmi apartní.Vepředu aby to nebylo těsné bych dal pulitr, který by se hodil i k použití u pípy pod lípou, kde by bylo již soukromí a na adama vepředu by nevadilo.Pulitr by měl zatahovací záclonky, aby zvědavci nevybočovali z konvencí a necivěli tam, kde by to bylo nevhodné a naopak tam kde by bylo potřeba by byl k dsipozici k nablýskání vhodné ležérné boa kterým by se pulitr vyleštil, až by se obsah uvnitř hezyk ohříval jak v teráriu a blýskal.

Návštěvník (St, 14. 4. 2021 - 17:04)

Viděl jsem Inda jak umí z plášťů vyrobit slušivé sandále. Prý umí i tanga.

Návštěvník (St, 14. 4. 2021 - 17:04)

Používá k výrobě sandálů ojeté gumy z kol náklaďáků.

Návštěvník (St, 14. 4. 2021 - 17:04)

Tanga na běhání (:!:) to bych nezkoušel. Může se to zamotat a můžete se při běhu nejdřív zakopnout a pak kutálním ze svahu vymyškovat. Tanga přece mají smysl být odhalena a pod nimi už nic, to je ten smysl, ne že jsou pod zimní kombinézou, nebo nevím. Pak to asi rozjdete s někým kdo mý taky celou dobu pod kombinézou tanga na přetopeném pokoji v horské chatě...

Reklama

Přidat komentář