Reklama

ROMOVÉ - žijí tu s námi

Miluna (Út, 4. 5. 2021 - 14:05)

Moc hezký jak jste se rozepsali o jídle.A jaký zmrzliny máš ráda? Já si ráda i dělam i koktejly.Vždy nějaký ovoce smícham s mlékem a někdy k tomu trochu smetany nebo tvaroh a tak.

Miluna (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

No to já nemyslela jako že chci jet na výlet.Já jen potřebuju restaurace a do přírody ale aby bylo na přírodu teplo.Ty jo Martino to sem se klepala.Sergej ke mě přitáhl ať mu něco vyhledam na mobilu a čuměl mi na displej a posouval stránku a já se modlila ať mi tam neskočí zrovna zpráva od Viktora.Fuj,to sem se klepala.Já ti prozradim že třeba je možný že budu mít od Viktora peníze.

Martina (Po, 3. 5. 2021 - 21:05)

Vydrž, příští týden má být 20 st. Aspoň podle yr.no. Přiznám se, že jsem upřímně zvědavá proč ti chce Viktor dát peníze. Sex po telefonu? Na to číhání do mobilu bacha, to mohl být fakt průser. Nečuje něco?

Miluna (Po, 3. 5. 2021 - 22:05)

Ne po telefonu ne ale jak si se ptala jak to dělam že bývam v garáži nebo někde jezdim že mi to trpí tak to je vše pod lží.Já mu totiž říkam že sem na brigádách a to je jediná možnost jak se ho vždy chvíli zbavit.Pak přinesu prachy od těch chlapů a on myslí že z brigády.A Viktorovi sem řekla pravdu že se za nim dostanu jen pod touhle lží,jinak nemam šanci.A Viktor mi na to sám řekl že teda on doma bude chtít tim pádem vidět peníze až se vrátim domu a já mu říkam že bohužel jo a on mi odpověděl že to nějak uděláme.A tim mi napadlo že mi možná taky něco dá když mi tam chce.Myslim že snad nic Sergej nic nečuje ale měl zrovna vybitý telefon a chtěl ať mu něco vyhledam.A v té práci já zatim zůstanu,nic normálního bez respirátoru nenajdu tak tam musim být ale leze to na hlavu to nádobí dokola.

Martina (Po, 3. 5. 2021 - 22:05)

Tak jestli měl vybitý mobil, tak to jo. Takže ty chceš za ním jet? Jinak pamatuj, zadarmo ani kuře nehrabe. 23 cm máš furt v hlavě, viď? Já vím že jsi dospělá, zkušená ženská, ale nějak mám o tebe strach. Je to všechno až moc ideální, ale vím, že ti do toho kecat nemůžu. Zamysli se, neexistuje reálná možnost, že by si někdo spojil tuto diskusi a tvé jméno, který jsi dala na seznamku? Jsem z Pardubického kraje, až mě tady u nás v okresní nemocnici naštvou, nakvartýruju se ke Kače. Máme to tam jen 40 km.

Miluna (Út, 4. 5. 2021 - 11:05)

Ne s tou seznamkou to spojit nejde protože tam mam přezdívku která nemá nic společného s mym jménem.No,je to všechno s nim zvláštní s Viktorem.On je přesvědčený že jsme pro sebe stvořený a cítim z něj že se opravdu zamiloval.Řekl o mě i tátovi a ukazoval mu mě na fotkách.Jen teda doufam že si mě nějak víc neidealizuje,snažim se mu psát vše jak je.Včera sem mu psala že by mi taky mohl vstoupit do snu když jemu se o mě zdálo,no a fakt se mi dnes o něm zdálo.A máme hroznou shodu v jídlech.On to vyjmenoval první co jí a nejí a přesná shoda semnou.Já jestli za nim pojedu tak až v létě.Já právě nikam nepospícham a nechávam tomu volnej průběh.Nic nechci ukvapit a jestli jsme si souzený jak on říká tak spolu prostě jednou budeme a je jedno kdy.Něco mi vnitřně říká že se ho mam držet a nezahazovat to a on uspěje tim když vše nebude hrotit.Psaní už sem ho naučila nehrotit,ví že když dýl nepíšu neznamená to nic.Dnes mi v práci dali smlouvu že sem přestoupila z brigádníka na zaměstnance a jako bonus sem dostala od nich test.Test neni z nosu ale z pusy a vyšlo mi negativní.

Martina (Út, 4. 5. 2021 - 18:05)

Tak jestli je to tak, že tě tady nikdo nemohl vyčmuchat, tak jsi mě uklidnila. Je pravdou, že na poznávání máte 3 roky. A ještě to nějak vyřešit jednou se Sergejem. Ale čas vše ukáže. Jestli jsi mu řekla celou pravdu o svým životě, tak to zírám. Tak odvážná bych nebyla. S tou prací je to bezvadný, že tě ocenili. Dobrý pocit, že jo? To ti moc přeju. Když ti to poleze na nervy, vzpomeň si, jak monotóní je práce u pásu a jak nevděčná je práce s lidmi. Zlatý nádobí. Tak dobré zprávy, to jsem ráda ani nevíš jak.

Miluna (Út, 4. 5. 2021 - 20:05)

Máš pravdu tak to beru,dávam tomu na poznání tři roky.Během té doby bych měla snad zjistit jestli je to ten na kterého sem roky čekala.Moc bych si přála aby mi to s nim vyšlo a byl na mě pomalej a chápavej.Jestli takovej bude fakt si toho budu vážit.S nim se ale komunikuje ohledně citů o hodně líp než se Sergejem.U něj cítim že se mu můžu svěřovat.Nevim co třeba myslíš jestli sem mu vše řekla ale teď sem mu svěřila moje myšlenky ohledně sebevraždy kterou sem si plánovala a cítim že pokuď on je ta láska tak tim mi změní život a já nebudu muset to udělat.U té práce si to zkusim říct tak jak mi píšeš.Já mam vždy problem v práci pár dní před MS,to mi vše unavuje a sem bez síly a energie a po MS dva týdny funguju v pohodě.

Martina (St, 5. 5. 2021 - 20:05)

Ono je to složitý. Přála bych ti, aby sis našla partnera na kterého čekáš. Ale já vlastně nevím, jak by ten tvůj vysněný měl vypadat. Jakou by měl mít povahu, vlastnosti, jaké zázemí. Dnes jsem měla dovolenou, protože tu byli kamarádi rozebírat starou garáž. Tak jsem trávila den u sporáku a tak si tam nad nimi přemýšlela. Ze čtyř chlapů, byli tři svobodní mládenci. Je jim plus, mínus 50 let. Znám je + - 30 let. Vím že měli lásky, taky vím, že tomu nešli naproti, protože zrovna v tom určitém životním období nebyli na vztah zralí. A holky se vdaly, měly děti a kluci zůstali sami. Teď už nikoho nechtějí, pohodlí zvítězilo, ale nevím jestli jsou šťastní. Kor v týhle době, kdy si ani pokecat do hospody nemůžou. Asi nikdo neví, kdy jde to jeho štěstí okolo. Kéž bys byla šťastná.

lalla1 (Út, 4. 5. 2021 - 20:05)

Myslím, že to bylo pochopeno, že jsi řekla vše o svém životě, Milu

Miluna (Út, 4. 5. 2021 - 20:05)

Tak to sem ještě asi uplně vše nestačila říct.Tak nějak vyprávim postupně.

lalla1 (Út, 4. 5. 2021 - 17:05)

Gratuluji k pracovní smlouvě, Milu. Je vidět, že je s tebou zaměstnavatel spokojený. Takže už na plný úvazek?

Miluna (Út, 4. 5. 2021 - 17:05)

No vypadá to že tenhle je ale musim přiznat že občas na mě pomrkává ale já dělam že to nevidim.Jinak jo,plný úvazek.

Návštěvník (Út, 4. 5. 2021 - 14:05)

Ja jim rizky, peceny kure, peceny maso, bramborovou kasi, omacky, na ulici pizzu, nekdy hranolky a kebab. Nejim prorostly, tlusty maso, drstkovku, kapra a prdelacku.

Miluna (Út, 4. 5. 2021 - 14:05)

Tak to máš taky podobný jako já.Já jim spíš kuřecí a hodně ráda omáčky se střídánim příloh a taky ráda saláty ať už bramborový nebo zeleninový.Celkově mam ráda českou klasiku a ze zahraničních Indickou kuchyni,kebab.Nejim vnitřnosti a ryby a smradlavý sýry.

Návštěvník (Út, 4. 5. 2021 - 15:05)

Tak to jsi dobrá kuchařka. Já s tím trochu bojuji, manžel vaří líp ale spíš českou těžší klasiku.

Miluna (Út, 4. 5. 2021 - 15:05)

A s čim přesně bojuješ? To máš dobrý že manžel vaří.Tady vařim jen já.Ale Viktor prý taky vaří.

Návštěvník (Út, 4. 5. 2021 - 15:05)

Zase lžeš.
Psala jsi,že
Sergej i peče.

Miluna (Út, 4. 5. 2021 - 16:05)

Právě, peče ale nevaří.Co je na tom za lhaní?

Kecáš (Út, 4. 5. 2021 - 17:05)

Sis tu stěžovala, že pořád vaří a hodně a nestačite to ani sníst. Jak typické pro tebe. Když vaří hodně je to spatně, když nevaří taky. A Moraváka už teď lituju.

Reklama

Přidat komentář