Reklama

Syn a masturbace

Jeana (Po, 10. 5. 2021 - 05:05)

Syn si taky ten ocas neustále honí. Říkám si že to snad není možné aby měl v kulích pořád tolik semene. Přitom manžel má 39 a je to s ním zoufaly. Teď už si ustýlá v pracovně a já spím sama. Syn ale určitě bude po mě. Jak ten je furt nadrženej a těch ejakulací co má, až je to neskutečný

Veronika (Ne, 9. 5. 2021 - 19:05)

Můj syn masturbuje snad pořád. Je to nechutné.

Pavla (Ne, 9. 5. 2021 - 20:05)

Je to puberta

Veronika (Po, 10. 5. 2021 - 01:05)

To těžko. Je mu 37

Pavla (Čt, 6. 5. 2021 - 15:05)

Ja jsem sledovala syna a take se snazil byt rychle hotovek. Rukou kmital jak kdyz mu jde o zivot. Rekla jsem mu at si to dela pomalej, aby si to vychutnal. Ze az jednou bude mit holku, ze nepujde o rychlost se vystrikat, ale aby dokazal privest k orgazmu i ji a ne jen sebe. Ssma jsem mu ho pak vzala do ruky a ukazala jak by si ho mel asi honit. Opcas mu ho pohonim, ale spise ho sleduji. Uz neni tak zbrkli a i dele vydrzi nes vystrikne.

Rozina (Čt, 6. 5. 2021 - 13:05)

Často v těchto diskusích čtu, jak hlavně asi mladí závodí v tom, kdo se rychlej udělá. Vždycky si říkám, no to jsou blbci. K čemu, co si tím chtějí dokazovat? S přítelem se naopak snažíme co nejvíce to oddalovat. O víkendech jsme v posteli celý den, a to je pak něco.

Jana (Út, 4. 5. 2021 - 09:05)

Ano je to jednoduche,ja kdyz nachytala Kubu jak si jakoby honi,nebo se o to aspon snazil tak jsem proste jenom rekla ukaz delas to spatne a pomalu mu honila,opravdu pomalu a co ten delal jak se kroutil,prirazel mi do ruky a stenal a kdyz vytekla prvni davka pruhledneho semene,panenskeho,tak se natahl jak prkno a zustal tak az se docukal,ja byla mokra jako blazen,necekala jsem ze budu prvni a tohle jsem vazne vydela poprve v zivote no a od te doby mu honim kazde rano a kazdy vecer,na pipku ma jeste cas si myslim.

Anna (St, 5. 5. 2021 - 23:05)

Není to jednoduché. Nadržený kluk se naučí honit různými, často nevhodnými způsoby brzy, ale největší problém je, že že si to dělá zbrkle a rychle a tím si zadělává na předčasnou, nekontrolovanou, ejakulaci, kterou může oplodnit, nechtěně, budoucí partnerku. Navíc si s ním moc radosti neužije, protože nedosáhne orgasmu. Proto je třeba puberťáky naučit vytrvalosti a kontrolovanému vyvrcholení aby s nimi byly "nevěsty" spokojené. Když jsem své syny poprvé přistihla při onanii, vždycky hned stříkali. Vzala jsem si je do ruky a naučila je správně a dlouze masturbovat. Vyplatilo se. Všichni jsou dobře a šťastně ženatí. Jejich manželky je zbožňují.

Teri (Čt, 6. 5. 2021 - 04:05)

Několikrát jsem syna při tom viděla. Bylo to na starém bytě kde to tenkrát šlo. Zrovna s tím začínal po polucích a žádná rychlovka. Prstem si přes něj přejížděl a dobrých pět minut než to na něho přišlo. V současnosti honí pořád, už má pokojíček, takže ho nevidím, ale kupř. ráno si i hodinu s ním hraje, prostě má ruce pořád mezi nohama. Po šesté mu přinesu čaj a ruce uprostřed. Za půl hodiny opět. Asi až do doby než vstane. Aspoň si to nedělá zbrkle a užije si to.

Tony (St, 5. 5. 2021 - 12:05)

Napiš víc

Z (Út, 4. 5. 2021 - 10:05)

Z

Syn (Út, 4. 5. 2021 - 09:05)

Pred chvili jsem mluvil s mamkou prez skype,mluvili jsme dlouho a ja pomalu naklanel telefon a kdyz se otocila pro cigarko tak jsem sklonil mobil na stojiciho ptaka ale z uhlu jsem maminku videl,kdyz vlastne zjistila co delam tak si v klidu zapalila cigarko a cekala co bude,zadne otazky,nic jenom se divala a ja honil a kdyz jsem vytekl tak jenom rekla no pekne ale proc to neudelas doma,takhle z toho nic nemam,no pochopite to,je to tak lehke?

Gabriela (Út, 4. 5. 2021 - 09:05)

Vím, že ani můj syn bez těch, jak tady někdo psal ejakulačních stahů, nemůže být. Poznala jsem, že poluce měl taky v těch desíti a pak už se toho nezbavil. Co ten už měl do dneška orgasmů, to by nešlo spočítat.

Janča (Ne, 2. 5. 2021 - 08:05)

Kluci se bez toho nedokáží obejít. Syn s tím začal v desíti a řekla bych, že nevynechá ani den. Nemůže prostě bez těch ejakulačních stahů být. Ani s námi nechce už moc jezdit, jenom by byl doma a jen se na válendě věnuje sobě. A mladší dcera je na tom podobně.

Radan (Ne, 2. 5. 2021 - 11:05)

Tomu se nemůžeš divit. Stačí první ejakulace kupř. při poluci, pak další a kluci už ho začnou zkoumat a čekat, až to na ně nad ránem přijde zas. A brzo přijdou na honění. Už čtvrťáci o páťácích nemluvě to mají jako hlavní téma. A pak už jenom honí a honí a jak píšeš, nemůžou bez těch ejakulačních stahů být. Mě bude 18 a s partnerkou toto praktikujeme, teda zatím a naprostá spokojenost.

Marcela (Pá, 30. 4. 2021 - 07:04)

Syn si pořád hraje s mými hračkami. Takže ho dneska až se vrátím z práce půjdu vyšukat pripinakem. Tak když má rád něco v zadečku, tak ať si to užije. Příště řeknu přítelovi, ať ho vezme svým velkým penisem

Haňa (Pá, 30. 4. 2021 - 06:04)

Puberťáci se ničemu v takové míře nevěnují, jako honění. Mám dva, jsou dost od sebe, starší má slečnu a už s tím přestal, ale mladší v tom jak se říká, jede na plno. Zrovna včera jsem ho přistihla. Při výuce, a pod deskou stolu si ho zpracovával. Raděj jsem hned vyšla z místnosti. Vůbec mu nedá pokoj a co se děje u něj v posteli, tak to ani nemluvě.

Z (Pá, 16. 4. 2021 - 17:04)

Z

Marcela (Čt, 15. 4. 2021 - 10:04)

Syn si pořád hraje s mými hračkami. Takže ho dneska až se vrátím z práce půjdu vyšukat pripinakem. Tak když má rád něco v zadečku, tak ať si to užije. Příště řeknu přítelovi, ať ho vezme svým velkým penisem

Mamka (Čt, 15. 4. 2021 - 11:04)

Ty tak kecas,proc ti neverim?asi ze jsi hnusny nadrzenec co pise jako zena.

Reklama

Přidat komentář